Twilight premiären i Japan










Mitch Hewer


Skins


Dagen har rullat på och nu är det snart kväll igen. Har tagit det lugnt i princip hela dagen framför Skins som jag började kika på idag där söta Mitch Hewer är med. Blev inte stan besök idag utan tar det imorgon istället eftersom det krockade med tider osv. Måste försöka klura ut någon bra födelsedagspresent till Johanna. Vilket absolut inte var det lättaste ska jag säga er, har verkligen stopp i huvudet alltså.. Haha!

Ikväll åker min syster & Lova hem.. Vilket ska bli otroligt trist och kommer vara tyst här alltså :/ Men förhoppningsvis blir det så att vi åker dit snart, iallafall jag. Kvällen kommer bestå av slöande, ska kika på The clique ikväll istället eftersom jag la mig tidigt igår. Och oboy vad skönt det var! Mamma har köpt en massa snacks och gott också så det blir mys.

Nu ska jag fortsätta glo på Skins - efter det funderar jag om jag ska basta kanske.. Känner mig så frusen. Ha en trevlig kväll så hörs vi senare, puss!

Drew Barrymore + Eclipse?


Nu finns det ett rykte som cirkulerar runt. Nämligen att Drew Barrymore är en av kandidaterna till att vara regissör för Eclipse. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, känns små skumt eftersom man är van att se henne agera som skådis.

"As Summit Entertainment looks to lock in a director for the third installment of the Twilight series, Eclipse, the company is talking to a select group of directors -- including actress-turned-helmer Drew Barrymore, EW has learned. While this news may come as a surprise to some, Barrymore did just finish work on her directorial debut, Whip It! starring Ellen Page. Neither Summit nor Barrymore's reps would comment for this story."
Läs mer här.

Robert & Kristen


Thursday


Har haft nysmaraton nyss. Vet inte hur många ggr jag nyst sammanlagt under dagen. Mer än 20 ggr kan jag lova iaf. Får väl se om förkylningen ger med sig snart, jag hoppas verkligen jag är hyffsat pigg inför sportlovet tack. På min lediga dag idag har jag vaknat redan klockan åtta imorse och la mig efter ett igår. Alltså kan ni nog tänka er hur trött jag är och hur lång min dag har varit. Har bl a varit en sväng till moster och fikat, sen har jag varit hos frissan. Skönt att få håret igenom toppat! Nu ikväll har jag & syster gottat framför tvn med godis och kollat på Sveriges värsta bilförare.

Imorgon får jag se hur jag gör med skolan, har inte bestämt mig ännu. Måste iaf in till stan och fixa present till Johanna SOM FYLLER 18ÅR IDAG! Stort grattis raring ♥, eftersom att vi ska fira henne på lördag med att gå ut och äta och sedan biobesök! Det lär bli nice hörrni.

Nu funderar jag på vad jag ska göra, funderar på att krypa till sängs och dra igång min ljudbok, eller om jag ska dra igång The clique som jag hört ska vara bra. Jag får se helt enkelt. God natt sweeties!

Robert på Kid's choice adwards



Robert kommer att vara på Nickelodeons kid's choice adwards den 28 mars där Twilight serien är en av de nominerade i kategorin Favorite book. Röstningen börjar den 2 mars - så håll utkik!

Quote



I'll be back soon so you won't have time to miss me
Look after my heart - I've left it with you
-Edward, Eclipse

Grey's anatomy evening


Väntar på att nässprayet ska kicka in & glor runt lite på bloggar. Syster och jag gjorde oss några varma mackor & te tidigare ikväll och kikade på Grey's anatomy. Måste säga att ibland är te ibland är det godaste som finns, faktiskt!
 
Idag känner jag mig faktiskt piggare än vanligt så blir nog uppe ett tag till. Imorgon blir det nog så att jag tar ledigt från skolan, känner att nu när syster och Lova väl är här vill jag spendera så mycket tid som möjligt med dom, speciellt eftersom det inte blir att vi ses så ofta. Annars imorgon så ska jag på besök hos frissan. Ska bli skönt att få fräscha upp håret. Tror jag även ska ta hem hockey matchen och kolla på tv istället, jag orkar inte fara dit. Hade varit kul att kika på derbyt men jag orkar inte. Speciellt inte med min snoriga näsa.

Nu ska jag strax dra igång lite mer av Grey's anatomy, har lite grejer att göra först. Sen är det läggdags för mig! Sleep tight, puss!

Rösta på Twilight! ♥



Ni kan rösta fram Twilight till 2008 movie of the year. Rösta här.


Wednesday


Idag har jag sprungit på stan med syster, mami, moster och Lova. Vi gick och fikade och bara kikade runt. Ska spara money tills jag och Sandra drar till Helsingfors nu på lovet, så isåfall blir det shopping då istället. Vi ska även hinna en sväng till Gällivare om våra planer går rätt till, nice! Vi har även åkt lite bob i våran lilla backe som vi har på gården och busat i snön i det sköna vädret. Får riktiga vårkänslor! Min hals känns även bättre idag men då har ju förkylningen blivit värre istället tyvärr.

Strax ska jag hoppa in i duschen och äta lite middag. Får se om vi far till moster senare ikväll en sväng och hälsar på. Har ett ruggigt sug efter att kika på Twilight så tror jag ska göra det senare, ska tvinga syster att se den med mig efter att jag färgat hennes hår. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte behöver stressa sen, ha en bra dag allesammans så hörs vi senare. Puss!

Kristen Stewart photoshoot NYLON MAGAZINE






Fettisdag


Är det någon som vill byta huvud med mig ett tag? Halsen värker, huvudet spränger och näsan rinner.. Vad är det för fel på mitt så kallade immunförsvar!? Kan jag någonsin vara helt pigg och kry? Tydligen inte. Ska trösta mig med en semla strax endast för att det är Fettisdag idag och tycka synd om mig själv. Om det nu kommer smaka någonting, buhu..

Skoldagen har faktiskt rullat på ovanligt fort. På varmköket var vi endast 5 st idag och vi skulle göra spagetti och köttfärssås vilket gick fort och är väldigt enkelt så vi slutade redan där vid fyra tiden. Mamma kom och hämtade mig då och vi for och handlade lite. Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och myste med Lova om somnade en stund medans hon tittade på Saltkråkan.

Om ett tag ska jag och syster kika på Den rätte för Rosing. Varför vet jag egentligen inte för jag tycker tjejen är så pinsam. Men som sagt hon tyckte vi kunde sitta och skratta åt henne istället. Lite senare ska jag kika på veckans avsnitt av The secret life of the american teenager. Tack och lov att det inte har uppehåll iaf, speciellt nu när det är som bäst. Nä nu ska jag gå och pussa Lova godnatt sen ska jag inta min plats med täcke och semlan framför soffan. Hej så länge!

Robert in Tokyo!





På flygplatsen i Tokyo där han, Kristen och Taylor ska befinna sig när Twilight har premiär den 27 februari!

Last thing on my mind


Har inte tagit mig tid och kika på Oscarsgalan ännu och lär inte bli det heller eftersom jag börjar 8.15 imorgon. Alltså blir det en tidig kväll för mig. Jobbiga tisdagen är det nämligen dags för imorgon.. Jag som tänkte ta ledigt då egentligen, men tyvärr har jag så jäkla många lektioner att jag får lite ångest när jag tänker på hur mycket jag kommer missa isåfall.

Sitter och nynnar på en låt från Törnrosa och dricker te för att värma upp halsen. Jäklar. "Du å jag, vi träffades en gång i en dröm.." Så kan det gå, speciellt när man sett filmen ca 3 ggr på en dag. Tror Lova nu har en ny favorit film. Och kladdkakan vi bakade idag blev helt amazing btw! Tack å lov att det är kladdkaka som är ganska maffigt, annars hade jag typ tryckt i mig mer än en bit kan jag säga er.. Hihi!

Nu ska jag börja krypa till kojs tänkte jag och lyssna på New moon innan jag somnar. Måste packa mina varmkökskläder också medans jag kommer ihåg. Och fasa inför morgondagen. Tacka för att vi har lov nästa vecka - och sen efter lovet en vecka i skolan och sedan 3 veckors praktik! Något att se framemot, verkligen.. Natti natt allesammans!

Let the time decide, when I don't need you


Nyss har jag rullat lite köttbullar och bakat en kladdkaka med en supergod glasyr på som vi ska käka efter middagen. Känner mig hyffsat pigg idag efter att jag sovit en stund på soffan när jag kom hem från skolan, hehe. Märks att jag har en infektion i kroppen eftersom jag är så trött hela tiden även fast jag går och lägger mig i tid. Nu sitter jag och knaprar på halstabletter och kikar lite på klipp från Oscarsgalan i natt. Såg ut som att Robert gick på rödamattan iallafall - även fast det stod att han inte skulle det. Ska kika på hela senare ikväll!

Skoldagen rullde på fort med bara två lektioner. Men fyfan vilket väder det varit! Snöigt och blåsigt och bara förjävligt alltså. Var tänkt att vi skulle fara och åka skridskor idag men i detta väder var det ingen som hade lust. Nu ska jag kika på SATC en stund innan maten och bara ta det lugnt. Hörs senare!

Bilder på Robert från Oscarsgalan!











Handsome, handsome boy..

Kenny Starfighter Begins



Haha jag har varit en tönt i Kenny Starfighter sen tv-serien på tvn och slutar aldrig skratta åt serien än idag. Choklad-zingon som de använde som bränsle och heliumet som gjorde alla konstiga i skallen. Ollibolli! Så självklart ska jag gå och se den på bion nu när den har premiär. Jag och Emma med småbarnen.. Hähä! ;)

Robert på Oscarsgalan



För er som såg framemot att få se Robert på rödamattan innan Oscarsgalan sparkar igång måste jag tyvärr göra besviken. Verkar som att han endast kommer att dela ut priset enligt och kommer smita in genom någon annan dörr enligt Twilightnews. Tråkigt och något jag inte alls förstår. Wellwell, bandar in det inatt iaf och får kika igenom det imorgon.


Ed Westwick in Teen Vouge


All good things


Trött, trött, trött och illamående är jag ikväll. Just nu kämpar jag för att hålla ögonen öppna. Förstår inte, jag vaknade ändå elva imorse liksom. Klockan ett begav jag och mami oss mot Kallax och hämtade min syster och trollungen Lova. Vi for då till coop för att kika på lillebrors match en stund och fyfasen vad vi skrattat åt Lova. Ni kommer kanske ihåg skomakarn i Alla vi barn i bullerbyn? När han skriker åt dem och säger: STÄNG DÖRRA! Lova har gått och sagt det hela dagen idag och när vi satt i fiket sa jag åt henne att hon skulle säga det åt nästa person som öppnade dörren och klev in. Och precis då kom det en man in och Lova sätter igång: STÄNG DÖRRA! Hahaha vi har skrattat så vi nästan grinat, ungen är för underbar alltså!

Blir inte så många uppdateringar idag, känns som att jag kommer slockna när som helst alltså. Ska skärpa mig till imorgon! På spaning med Bridget Jones går på trean ikväll klockan nio så jag tänkte se den ett tag. Tänkte egentligen ta ledigt imorgon från skolan men känner att eftersom jag ändå bara har 2 lektioner och slutar 11.45 kan jag lika gärna fara. Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

Saturday night!

 
R.Pattz aka Spunk Ransom

Bråkar med bloggen när den inte gör som jag vill att den ska göra! Ska lägga in några banners men antingen hamnar de på utkanten av bloggen eller ovanför headern i mitten. Irriterande! Blir galen på alla koder och skit, får göra det imorgon när jag inte är trött å grinig :P

Under kvällen har jag tagit det lugnt, har fixat ihop middagen medans mor och far var på hockeyn (Luleå har nu klättrat upp till andra plats efter 2-1 mot HV71.) Vad grytan hette vet jag inte för kan varken uttala eller skriva namnet men gott var det! Kött, bacon, svamp och lök i någon sås med rödvin. Kanske inte låter som det smarrigaste men det är det! Och partysuget har verkligen krypit fram ikväll efter att lyssnat på Basic Elements. Låten är grym!

Ska dra igång en film om en stund sen lär jag nog sova. Är jätte trött eftersom jag steg upp så pass tidigt imorse. Jag är verkligen jätte sugen på att se Twilight. Spunk Ransom abstinens har jag idag, höhö. Eller så bäddar jag ner mig med ljudboken istället, jag är ruggigt trött.. Nighty night!

I can't take it any longer - thought that we were stronger


Nu har jag storstädat mitt rum vilket behövdes. Har plockat ihop alla kläder jag haft slängandes lite här o var. Ställde klockan tidigt imorse för skulle upp och träna men med min hals så kändes det inte som någon bra ide. Igen stockad kändes den som, jätte obehagligt. Jag har gått utan halsduk EN dag nu när det varit så kallt och det hann ta stryk på halsen. Jävla skit!

Har legat och kikat på Sabrina tonårshäxan imorse som gick på tv, annars har jag inte gjort mycket. Lagade mig lunch för en stund sen - stuvade makaroner och bullens som jag stekte. As gott! Ska strax hoppa in i duschen sen tänkte jag lira lite GH. Får se om jag åker på hockeyn senare idag, har ingen vidare lust faktiskt.. Hörs senare. Puss!

Eclipse

Läs mer på: Nikki Finke's Deadline Hollywood Daily

Wie! Nu har dom gått ut med ett release datum för 3e filmen från Twilight serien nämligen Eclipse! (Ljudet av ditt hjärta på svenska). Filmen kommer ha premiär den 20 juli 2010 i USA och kanske så har vi turen att få samma datum här i Sverige. Det får vi se! Alltså kommer inte Eclipse ha premiär så långt efter New moon som kommer i november detta år. ME LIKE!

Happy Birthday Ashley!



Idag fyller Ashley Greene som spelar Alice Cullen i Twilight 22år! Grattis :)

Samantha Who?


Under kvällen har jag tagit mig tid och kikat på serien Samantha Who. Har länge planerat att kolla på den när den varit på tv men har inte blivit av. Och av det jag sett hitills verkar den bra faktiskt. Serien är jäkligt rolig när man får möta virriga Samantha efter att hon vaknat ur en koma och har fått minnesförlust och inte vet vem hon är. En bitch. Samantha spelas av Christina Applegate. Även Barry Watson från bl a 7th heaven som ni nog alla kommer ihåg där han spelade Matt Camden och serien What about Brian, spelar Todd, Samanthas ex. Ska bli kul att se mer av den!

Samantha råkar ut för en bilolycka. När hon några veckor senare vaknar upp ur koman så har hon total minnesförlust. Hon känner inte ens igen sina föräldrar. Samantha måste växa upp på nytt och allt eftersom inser hon att hon hade mycket att lära. Före olyckan var hon nämligen en riktig satmara. Samantha bestämmer sig för att använda minnesförlusten till att bli en bättre människa.

Hana Pestle - Need ♥


i'm not quite sure how to breathe
without you here
i'm not quite sure if I'm ready to say goodbye
to all we were

be with me
stay with me
just for now
let the time decide when i won't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

can i feel any more
lie to me, i'm fading
i can't drop you
tell me i don't need you
...

Kristen Stewart


It's friday!


Har duschat för en stund sen och sitter nu här och snokar runt lite. Somnade på soffan ett tag idag igen när det egentligen var meningen att jag skulle titta film så nu känner jag mig helt seg. Väntar på middag just nu sen tänkte jag kika på Private practice faktiskt, får ta filmen senare när jag piggnat till.

Imorse steg jag upp vid tio och gjorde mig klar, for in lite tidigare idag med mami och mötte Sandra och gick och käkade lunch i matsalen idag. På svenskan såg vi en gammal favorit film till mig - Romeo och Julia. Kan inte räkna alla ggr jag och min granne såg den när vi var mindre och var upp över öronen "kära" i Leonardo DiCaprio. Men vem har inte varit det? Men dock hann man inte sätta sig in i filmen eftersom våran lärare hoppade runt i filmen och pratade efter varenda scen. Kanske var lika bra annars hade nog alla suttit och bölat, iallafall jag.. Haha!

Nu ska jag gå och göra lite sallad till maten, idag blir det fläskfile & klyftpotatis. Yummie! Blir en hemma kväll idag med film och mys vilket ska bli skönt. Ha en trevlig kväll så hörs vi senare igen!

R.Pattz i L.A





Några nya pics på Robert när han var på besök hos ögonläkaren i förrgår! And his gorgeous hair is back ;)


Den officiella New Moon logon!


Quote



You honestly believed that I didn't love you anymore..
as if there were any way I could exist without needing you..

I'm not quite sure how to breathe without you here


Sitter här och gottar med min nya favorit i godisväg Plopp med saltlakrits. Kanske låter ur äckligt men det är bland de godaste jag smakat! Mina två favoriter i en - himmelskt! Till det lyssnar jag på min nya favorit låt Need. Det går inte att INTE få gåshud när man lyssnar på den. Så otroligt underbar låt!

Var nyss ute med hundarna och tack och lov att det blivit varmare när det började snöa. Var faktiskt skönt att gå ut. Med tanke på hur man annars såg ut idag när man varit ute, hela fejjan röd som en kräfta, och då överdriver jag faktiskt inte. När jag kom hem från skolan la jag mig på soffan och myste med New moon i öronen ett tag sen somnade jag.

Nu ska jag leta fram någon bra film att se och fortsätta slöa järnet. Funderar på Temptation Island. Haha urgrym film. Hej så länge!

My hand searches for your hand


Strax ska jag bänka mig framför tvn och kika på Grey's anatomy. Det var ett tag sen! Ska göra mig nå kvällsfika till det tänkte jag, börjar vara hungrig som vanligt.

Sitter och gruvar mig inför skolan imorgon, jag har absolut ingen ork överhuvudtaget. Torsdagar.. Varför känns den skoldagen som den värsta? Kanske för att man bara väntar på fredag och helg.. I dunno. Vi har iallafall avslappning på idrotten imorgon, vilket låter ganska skönt. Johanna och jag ska iallafall och bränna lite på gymmet imorgon. Jealous?

Nä nu ska jag ta på mig min pyjamas och mysa framför tvn en stund, det kommer bli en tidig kväll för mig. Som avslutas med min ljudbok så klart. Är gode trött alltså. Och btw ett stort grattis till Frida som fyller 18år idag. Ciao!

Need



Soundtrack till kommande filmen New moon? I hope so.
Ni som läst boken förstår varför. Den passar in perfekt.

R.P back in the USA



Robert
är tillbaka i USA efter en långtids "ledighet" hemma i London. Nu väntar ju då Oscarsgalan på söndag och nästa månad börjar ju inspelningarna av New moon. Och även hans hår har hittat hem igen!

Kristen Stewart


Robert på Oscarsgalan


Det är bekräftat att Robert Pattinson kommer vara en av
 prisutdelarna på kommande Oscarsgalan på söndag. Wie!

It's cold around me


Ursäkta
för min dåliga uppdatering igår. Min far har haft min dator och fixat lite i den för att den av någon konstig anledning slår av lite när den vill. Men nu förhoppningsvis är den normal igen!

Skriver lite kort om gårdagen. Sandra och jag for på Plannja efter skolan som mötte Uppsala. Dom vann! Att jag går på basket är väl inte särskilt vanligt men gratis är ju som sagt nice. Efter det gick vi till Max och satt och väntade på pappa sen for vi hem till mig. Vi somnade redan vid elva tiden vilket var skönt för det är nog första onsdagen på länge som jag var pigg när jag steg upp!

Kylan idag har varit förjävlig på ren svenska. Det räcker med att man är ute i någon minut bara och man fryser typ fast. Nu har jag duschat för en stund sen och tänkte strax dra igång The secret life of the american teenager som jag inte hann se igår. Hej så länge!

Yummmmie


Slipping trough my fingers


Ikväll har jag och Sandra varit och kikat på Luleå - Rögle. Och nästan skrattat oss igenom matchen. Nämen alltså när gubben kom i fotbollsshotsen vid isen höll jag på att dö av skratt. Ni skulle ha sett - då hade ni förstått vad jag menar! Kunde nästan inte sluta, men det är ju sådär jag blir av cola. Sockret åker direkt upp i huvudet på mig.. Vojvoj!

Imorgon har jag sovmorgon till 12.10 vilket är himmelskt med tanke på att jag går till 17.00 så dagen blir en aning kortare och jag kommer nog vara på ett mycket bättre humör med en lång sovmorgon! Nu sitter jag här och gör absolut ingenting, strax ska jag dra igång 90210 tänkte jag. Blev sugen att se från början av säsongen. Ha en trevlig kväll!

Jealous much?


Strax ska jag kika på Another cinderella story och äta upp de hjärtanen jag har kvar från igår. Imorgon är det en ny skolvecka att uthärda tyvärr.. Men på söndag kommer min syster och mitt söta lilla troll Lova så någonting har jag iallafall att se framemot!

Idag har jag gått hela dagen och då menar jag HELA och nynnat på Hope and glory, så Måns behöver inte precis vara rädd för att man ska glömma bort låten, för jag är inte den enda som inte kan sluta sjunga den. Jag undrar om deras mål var att skriva en låt som sätter sig på skallen, hmm..

Alla hjärtans dag hälsning från Robert!



Bara en dag sent.. Hihi men här har ni! ;)

Look after my heart


I natt har jag drömt världens verkligaste dröm. Alltså det var ruggigt läskigt och vaknar upp av att min mormor står och försöker skaka liv i mig när jag precis kommit till det bästa i drömmen och då vaknar upp. Det måste nästan vara det värsta alltså - när man har en så jäkla härlig dröm och sen vaknar och inser att det bara vara en dröm. Allt bara försvinner på direkten och att det  undermedvetna kan drömma ihop nya ansikten och röster är faktiskt ganska sjukt. Creepy..

Under dagen har jag fikat en massa tårta och bullar! Mormor kom hit med de goaste bullarna som finns och ett tag efter kom pappas farbror och hans fru. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska torka håret lite innan jag beger mig mot Larsälvan och färga hennes hår. Blir inte någon träning för mig idag överhuvudtaget eftersom jag har svårt att röra mig ordentligt. Jag halkade nämligen igår. Ovanligt? Nej. Haltar när jag går och hela benet verkligen värker för jag landade fel.

Nä men hörrni, nu måste jag faktiskt börja röra mig innan hon börjar efterlysa mig. Hej så länge!

Ny design



Jag blir fort trött på min design och färgerna jag har så idag har jag suttit och knåpat ihop en ny.. Blev faktiskt väldigt nöjd själv och den känns så mysig på något sätt. Väldigt våriga färger på headern som får hela min kropp att skrika efter våren!

Cause it's a hard life


Before you



Look after my heart
I've left it with you

Take it or leave it


Nu är jag hemma. Har haft en riktig myskväll hos Natta med choklad och gele hjärtan, chips med dipp och läsk! Vi har kikat en stund på Melodifestivalen så klart och Måns var helt klart bäst. Och att killen är charmig är det ju ingen tvekan om saken, han bara strålar. Tror jag fortfarande har kvar min crush på honom som jag haft sen han var med i Idol 2005, hihi.. 

Imorgon (idag om man ska vara exakt) fyller min lillebror år. 15 år blir han! Grattis ♥ Så imorgon ska jag och mor göra tårta och baka lite för det kommer folk hit. Han har redan fått ett par ur snygga byxor från MQ som han & jag var och kikade på igår. Annars får jag se vad som händer - pratades om träning?

Nu sitter jag och pratar med mitt lyckopiller, tänkte strax dra igång The secret life of the american teenager. Sen ska jag nog bädda ner mig och lyssna på New moon. Perfekt avslut på denna dag. Drömma lite om R.Pattz.. Jag vet att ni blir avis. Puss på er allihopa, hoppas ni haft en jätte bra dag! ♥

Happy Valentines Day!



Glad alla ♥♥ dag!
Har fått en mycket fin ros idag, tack baby ♥
Ha en jätte bra dag allesammans, PUSS

Kristen Stewart


I'm only afraid of losing you


Just nu har jag världens sug att bädda ner mig och lyssna på New moon resten av kvällen.. Känns som det blivit dåligt med det på senaste tid, eftersom att jag typ somnat direkt jag lagt mig i sängen. I'm obsessed - but that's not new. Ikväll har jag varit med Natta. Vi har bakat amerikanska brownies faktiskt. Blev inte kladdkaka som det brukar sluta med! Ett litet steg framåt iaf. Och goa blev dom, dock blev dom lite tunna.. Men det är receptets fel, säger vi..

Nu sitter jag här och diggar Like it rough för tusende gången denna kväll och får sms av Sandra som praktiskt taget försöker göra mig galen.. JAG VILL OCKSÅ SE TWILIGHT! Så här låter det:

"-Who is he?
-That's Edward Cullen

- I know what you are
- Say it out loud, say it
- Vampire
-
Are you afraid?
- No

- Now I´m afraid
- Good
- I´m not afraid of you. I´m only afraid of losing you
- You don't know how long I've waited for you"

Friday


På shopping turen idag fick jag iaf med mig hem ett par jeans, leggings och ett linne. De andra grejerna jag tänkt köpa från H&M fanns inte här, så får beställa det istället. Fixade en present åt Vickan som fyller år idag. Blev lunch på Max där jag åt min älskade Crispy chicken sallad. Finns det något godare!?

Har precis dammsugat hela huset och sitter nu här och diggar Lady Gaga. Sitter och överväger vad jag ska beställa hem, kan inte bestämma mig vilka grejer jag behöver mest just nu, sen är nog hälften de jag vill ha vårkläder.. Vilket känns lite onödigt just nu kanske, höhö. Ikväll ska jag nog umgås med Natta, vi tänkte baka något gott. Vad vet jag faktiskt inte ännu, men någonting grejar vi nog ihop! Slutar garanterat med en kladdkaka. Sen ska vi spel Guitar Hero! Det har jag bestämt. 

Nu ska jag lägga mig och slöa framför tvn och dra igång Georgia Rule - med Lindsay Lohan i huvudrollen. Hej så länge!

Promo 90210 1x17 "The bad and the trusted"



31 mars får vi se detta avsnitt, och måste säga att det kommer nog vara ruggigt bra!

Lady Gaga - I like it rough



Favorit just nu!

Gorgeous boy!


Quote


I didn't have to look to know who it was; this was a voice I would know anywhere-know, and respond to, whether I was awake or asleep... or even dead, I'd bet. The voice I'd walk through fire for-or, less dramatically, slosh every day through the cold and endless rain for. Edward.
-Bella Swan

Jonas Brothers + New moon?


Jonas Brothers

har uttalat sig om att de gärna skulle vilja göra soundtracket till kommande filmen New moon;

"- The movie was obviously a huge success, and if they asked us to be a part of [the sequel], that would be great."

Ska bli intressant.. Är inte 100% säker på att deras musikstil passar in, men who knows..

Money honey


I natt har det varit jävligt kallt i mitt rum, seriöst. Jag har fått ta på mig mjukisbyxor, tröja och morgonrock för att jag frysit så mycket. Jävla vinter och kylan har fortsatt dagen ut också. Blä försvinn!!

Idag har jag umgåts med Carro ett tag, vi har kikat lite på tv och bara svammlat på. När jag kom hem tog jag det bara lugnt, käkade lite och kika på OTH. Färgade lillebrors hår nyss också. Orkade inte se hockeyn idag vilket var en jävla tur för det var en urusel match hörde jag.

Imorgon ska jag upp vid tio tiden, när mamma kommer hem så ska vi fara till stan och shoppa eftersom jag är ledig. Wie! Resterande av kvällen ska jag börja om att kika på Step up 2 the streets igen eftersom jag somnade igår och tittade ca fem minuter typ. Men först ska jag ta mig mackor o fil. Ha en trevlig kväll!

Quote



Twilight, again.
Another ending.
No matter how perfect the day is, it always has to end.


Everything happens for a reason


Jag har nyss duschat och nu sitter jag här och kikar runt. Har bråkat med bloggen hela dagen typ, ena stunden kan jag inte logga in och sen när jag väl kommit in så står det sidan kan inte visas om jag ska skriva ett inlägg. Men nu verkar det tack och lov fungera. Jag har alldeles för kort stubin för sånthär!

Under kvällen har jag legat och slöat, var meningen att jag skulle plugga till idrottsprovet imorgon men blev inte så mycket av det. Somnade framför tvn en stund innan middagen och sen kom Caroline hit och hälsade på. Och våra munnar har verkligen gått i ett alltså, fy fasen vad mycket vi haft att prata om. Var jätte roligt det iaf!

Om en stund tänkte jag kolla på film. Idag blir det Step up 2 the streets. Men först ska jag gå och göra ordning några mackor - min mage skriker efter mat. Har glömt bort att vara hungrig ikväll. Och min kväll kommer naturligtvis avslutas med att lyssna på New moon. Hihi! Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Matt Lanter


90210 1x16 "Of heartbreaks and hotels"



Avsnittet var jätte sött verkligen! Nästan så att jag själv börjar se framemot alla hjärtans dag, men bara nästan. Dock så vill jag bara blöa på denhär triangel skiten som håller på att bildas mellan Annie, Ethan och Rhonda. Men med tanke på hur Annie betedde sig idag kan jag nästan förstå Ethan en aning. Först trodde jag det skulle bli nåt att dom får reda på att Rhonda bara ljög ihop dendär berättelsen för jag tycker tjejen verkar så skum. Men istället snor Annie den och använder den som "hennes" berättelse på lektionen i skådespeleri. Bad, bad, bad.

Och Matt Lanter, som spelar nya killen Liam Court, jag säger bara; Olala! Hot like hell or what!? Good bye Ethan! ;) Tack och lov att han är med flera avsnitt till för han vill jag verkligen se mer av! Hoppas på han och Naomi nu, även fast dom kanske fick en liten tuff start..

Haha och hur kan man bara inte älska Silver alltså? Det skönaste är när hon sitter i baren och helt plötsligt blir britt. Enlig henne så låter man så vuxen med den accenten ;) Fast dedär med tatueringen var väl att ta i litegrann, börjar nästan blir rädd :o Och efter idag, får vi även vänta på nästa avsnitt av 90210 också.. 31 mars för att vara exakt. Buhu..

Are you still the same or did you change somehow?


Nu är jag hemma och onsdagens skoldag är avslutad. Nu har jag bara torsdagen kvar och sen är det helg för mig! Skönt att få en extra ledighetsdag. Höjdpunkterna idag var nog lunchen på Exotic med Natta och när Sandra och jag busade i snökullen. Dock resulterade det väldigt blöta jeans men skitsamma. När solen lyste idag och värmde kunde man inte vara annat än på bra humör! När jag kom hem gick jag ut med vovvarna en sväng och busade även lite med dom i snön. Donna har verkligen levt rövare medans Mimmie mest såg ut som att hon var otroligt less. Mina fina små älsklingar!

Men nu är det äntligen dags för 90210 som jag ska njuta av med popcorn och en cola! Mysigt med alla hjärtans dag temat i avsnittet, och ser framemot att få se snyggingen Matt Lanter som är med i avsnittet idag ;) Hej så länge!

That sentence hurts.



I promise that this will be the last time you'll see me.
I won't come back. I won't put you through anything like this again.
 You can go on with your life without any more interference from me.
 It will be as if I'd never existed.
- Edward

Round and round here we go again


Nu är jag hemma. Det var skönt att få komma ut men huvudvärken är den samma dock.. Är ett bra tag sen jag varit på Bygårds så det var riktigt mysigt faktiskt! Känslorna från när man var liten bara kryper fram. När man stannade där när man var påväg hem från skolan och köpte ett bugg eller en banana skids, eller på lördagar när man köpte sitt godis där. En massa småplock av en kronors godis. Allt var egentligen så mycket enklare när man var liten.  

Nyss har jag tagit en lång varm dusch och nu sitter jag och myser i min morgonrock och tofflor. Saknar redan mitt Gossip girl & One tree hill.. Jävla uppehåll! Tur att 90210 visas imorgon som vanligt iaf. Resterande av kvällen ska jag prata med mitt lyckopiller och jag tänkte även slå på Freaky friday som jag blev grymt sugen att se idag innan, med en ung Chad Michael Murray och Lindsay Lohan. Have a nice evening everyone :)

Chris Brown misshandlat Rihanna?


Det har tidigare ryktas om att Chris Brown ska ha misshandlat Rihanna. Hennes ansikte täcktes av blåmärken och hon hade stora svullnader på sidan av huvudet samt blodig näsa och läpp. Och nu så har polisen officiellt gått ut med att hon blivit offret för Chris vredesutbrott. Whot whot? :o

Channing Tatum


There's something about Mary


Jag har huvudvärk - en riktigt obehaglig huvudvärk. Ni vet när det känns som att hela huvudet ska sprängas när man tittar in i ljuset osv? Har tagit 2st ipren nu och det gjorde susen, för en timme iallafall. Det ända skrämmande med denhär huvudvärken är att det var så de började när jag fick körtelfeber och var sjuk i en månad. Och eftersom virus typ drar sig till mig som bin till honung så skulle det inte förvåna mig om jag snart sitter med influensa ellernåt.. Peppar peppar ta i trä.

Blev inte skola för mig idag heller, kanske är lika bra när jag mår konstigt. Skönt har det varit att vara hemma iaf eftersom denhär dagen är den jobbigaste på hela veckan. 8.15 - 17.00. Kände att mitt humör inte hade varit så rolig att ha å göra med idag. Jag har legat och myst med vovvarna i sängen hela dagen och kikat på Förintelsen. Efter något avsnitt kände jag att jag behövde något roligare att se på än all skit nazisterna håller på med så drog igång Den där Mary. Kommer inte ihåg sist jag såg den filmen men fyfasen vad jag skrattat!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på min ljudbok. Idag ska jag börja med New moon. Är inne på fjärderundan av serien. Får se efter middagen om Natta & jag ska gå till Bygårds och ta en semla - min första för detta år isåfall. Om mitt huvud å bihålerna tillåter det. Vi hörs senare!

Quote



Surely it was a good way to die, in the place of someone else, someone I loved.
Noble, even. That ought to count for something.

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations,
it's not reasonable to grieve when it comes to an end.

Förintelsen


Mamma har köpt en dvd-box åt mig för ett tag sen med tv-serien Förintelsen som jag tog mig tid och började kika på idag. Meryl Strept är en av huvudrollerna och ni alla känner nog igen henne. Jag blir så fruktansvärt arg och illamående när jag kollar på denhär serien, men ändå kan man inte låta bli. Fan vilka jävla svin, förstår inte hur en människa kan hjärntvätta ett helt land. Vad är det för fel!? Skylla alla problem som finns i världen på judar, homosexuella, utvecklingsstörda osv när det är de själva som är det största felet. Usch. Trots alla hemskheter är serien faktiskt ruggigt bra - och den är verkligen värd varenda minut. "Den kanske viktigaste serien som visats."

De starka reaktionerna på Förintelsen ekar än idag. 30 år efter att denna legendariska miniserie visades första gången och TV-tittare världen över följde den judiska familjen Weiss berättelse. Dr. Joseph Weiss, hans fru Berta samt deras tre barn en välbärgad och högt ansedd familj i Berlin 1935. När nazisterna tar makten förändras allt och liver hänger plötsligt på en skör tråd för dem alla. Parallellt med deras fruktansvärda öde möter vi också den godhjärtade tyske advokaten Eric Dorf, som i sin ambition att skapa trygghet för sina närmaste istället förvandlas till en kylig massmördare. En spännande, historiskt laddad och gripande följetong som utan skygglappar skildrar blind övertygelse och kampen för överlevnad under 1900-talets mörkaste period.

Can´t stop this feeling


Dagen har varit bra. Blev sovmorgon för mig idag eftersom jag lyckades missa bussen och hann inte till skolan. Well, shit happens. Jag å lillebror har kollat på She's the man på morgonen och bara slappat. Efter två tog jag bussen in till stan och gick till Dagobert och var social med Sandra & Antonia och efter det mötte jag upp Natta och Sofia å vi strosade runt ett tag.

När jag kom hem tänkte jag blogga lite men datorn har varit helt bombad. Internet slutade fungera lite då och då så gick och gjorde sallad med mamma istället annars hade det nog slutat med att datorn åkt ut genom fönstret. Och efter maten gick jag till Natta och bastade, vilket var grymt skönt! Därför har det varit bloggbrist hos mig idag.

Imorgon är det skola från 8.15 till 17.00 som gäller.. Usch fy och blä. Ska gå å lägga mig om en stund så jag tar mig upp men först - Gossip girl! God natt med er!

Quote



You could run from someone you feared, you could try to fight someone you hated.
 All my reactions were geared toward those kinds of killers - the monsters, the enemies.
 When you loved the one who was killing you, it left you no options.
 How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
 If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
 
If it was someone you truly loved?

The reader


Nu har jag sett klart The reader. Jag tyckte den var bra, i början var den lite små konstig måste jag säga men ju längre filmen gick desto mer satte man sig in i den och förstod den. Ni som gillar filmer om andra världskriget osv gillar garanterat denna. Och Kate Winslet - är hon grym eller är hon GRYM!? Människan är så otroligt duktig på det hon gör, damn!

Filmen handlar om 15-åriga pojken Michael Berg som påväg från skolan blir sjuk och träffar då på 30-åriga Hanna Schmidt som hjälper honom hem. De blir förälskade och inleder ett kärleksförhållande tills den dagen då Hanna plötsligt försvinner utan någon förklaring.

Åtta år senare är Michael en ung juridikstuderande som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. Då dyker Hanna upp i hans liv igen under väldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdoms kärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.

I´m a Filthy Youth



Dendär hade jag gärnat vilja lägga vantarna på!

Say it..


"Stupid, shiny Volvo owner."


Snart har jag lyssnat klart på Twilight och ska börja med New moon snart. Undra hur många ggr jag läst den nu? Fortfarande lika bra och spännande även fast jag redan vet vad som ska hända. Kommer på mig själv ibland att flina om jag te x är ute och går eller på stan i väntan på bussen ser det nog lite små flummigt ut. Haha men ibland går det faktiskt inte att låta bli, blir som i en helt annan värld.

Har käkat nyss och gott var det, är ruggigt mätt. Ska bänka mig framför tvn om en stund med mamsen. Tillsdess blir det att fortsätta med ljudboken, hejdå verkligheten för en stund!

Kristen Stewart


Breaking Dawn


Ni kan läsa mer på Twilight sweden eller acting411.blogspot.com!


Breaking Dawn - sista boken ur Twilight sagan kommer nog att bli film, så som det ser ut nu. Men isåfall kommer inte inspelningen starta förrän år 2010. Ett tag kvar dock, men jag gnäller absolut inte eftersom enligt mig så är det fjärde boken som är den bästa ur serien. Wiiie! Den som väntar på något gott..


How far would you go to protect a secret?


Idag har jag fått sova, tack för det. Mormor ringde och väckte mig där efter 12 så blev en sovmorgon idag iaf. Har slöat framför tvn till tre tiden då jag for till Eva och färgade hennes hår. Fikade lite osånt också! Imorgon är det en ny skolvecka som gäller, blö. Men som tur är har jag bara två lektioner och slutar 11.45 så det ska bli skönt. Men surar över att jag inte har något GG eller OTH att se i veckan.. Uppehåll kan bara ta sig nånstans!

Resterande av dagen kommer jag nog tillbringa framför tvn och bara mysa. Poppa lite popcorn och kolla på OTH & GG sen ska jag kika på The reader som verkar grymt bra. En slöfis ska jag vara idag med andra ord!

Nu ska jag gå och hacka grönsaker till middagen - tacos blir det idag. Yummie! Ha en fortsatt trevlig dag!

Edward Westwick


Oh boy...

Bite me already!


You found me


Har varit på storheden en sväng med mamma å kika efter en toning till håret. Hann inte med så mycket annat för blev att vi for iväg sent så H&M osv hann stänga dock. Kanske lika bra, är inte roligt å kolla på kläder när man inte kan spendera på dem. Annars idag har jag inte gjort mycket överhuvudtaget, kikade på film imorse när jag vaknat. She's the man blev det, blev otroligt sugen på att se den när vi pratat om Trettondagsafton på svenskan, William Shakespeares pjäs nivet, som filmen är baserad på.

Ikväll ska jag slänga in toningen i håret och även färga Johannas hår och umgås med hon och Nathalie. Blir nog att vi bänkar oss framför tvn lagomt till Melodifestivalen som drar igång idag. Första deltävlingen för detta år. Egentligen är jag inte särskilt intresserad av det, utan det är nog bara att det är en grej jag gjort så länge jag kan minnas att det blivit en "tradition".

Nu ska jag kolla på Lipstick jungle tänkte jag och vänta på maten. Blir lax & potatis med chilisås som står på menyn idag, jag älskar det! Ha en jätte bra kväll allesammans så hörs vi senare!

Hinder - Better than me



Fortfarande en av de bästa låtarna jag hört, gåshud är bara förnamnet. Enjoy.

My man


Friday night!


För en stund sen var expressen här på besök, lite coolt va! Natta och jag var smått nervösa innan och hade ganska många spekulationer innan de kom och knackade på dörren. Men allt gick som på räls! Dagen har varit hektisk, vi har haft en hel del fuffens för oss. Moha! Olidligt kallt har det varit, vi gick en sväng till affären och skulle handla gott inför kvällen och man var verkligen en istapp när man var innanför dörren. Blä! Jo, Natta vill också att jag ska nämna att Diamant är världens hårdaste grundämne, det vackraste också.. Jag undrar varför..

Pappa skulle skjutsa mig till skolan idag så jag skulle komma i tid, men dock så är vi alltid sent ute som vanligt. Slutade med att jag var 10 minuter sen, ganska bra ändå för att gälla han och mig. På svenskan kikade vi på Shakespeare in love, faktiskt hyffsat bra. Det ända jag inte gillar med filmen är väl allt gröt snack. Och jag måste ju säga att Jason Fiennes som spelar William Shakespeare, är ruggit snygg faktiskt.

Om en stund ska jag börja dra mig hemåt i kylan. Brr fryser redan.. Ciao!

Sjuk människa


Bild lånad från Kuriren.

Utdrag från aftonbladet:


Planerade giftmörda sin familj.

32åring anhållen
Den 32-årige mannen beställde ett gift och hämtade ut det.

Då avslöjade polisen hans plan - att giftmörda sin hustru och sitt barn.

Den 32-årige mannen ska ha gripits för några dagar sedan. I går kväll genomfördes en husrannsakan i det hem där han bor med sin familj. Det var då ett stort pådrag av poliser, bombbil och räddningstjänst vid huset i Rutvik utanför Luleå.


Mannen anhölls sedan i går, misstänkt för förberedelser till mord på sin fru och sitt barn.

Enligt lokaltidningen NSD har mannen beställt något slags gift utomlands som han då misstänks ha planerat använda för att mörda sin hustru och sitt barn med. Det var när han hämtade ut paketet tidigare i veckan som hans planer avslöjades.

Begärs häktad idag

Mannen begärdes häktad under förmiddagen och häktningsförhandlingen kommer att hållas vid tre-tiden i eftermiddag i Luleå tingsrätt.

Åklagare Ulla-Karin Lindström är förtegen och vill inte bekräfta att det är just sin familj som mannen försökt att mörda:

- Utredningen är fortfarande i sin linda, säger hon till aftonbladet.se.

Mannen är tidigare dömd för bedrägeri. Hans advokat vill ännu inte säga hur han ställer sig till anklagelserna.


Big news

Det har varit kabalalik här i byn nu under kvällen! Om jag ska sammanfatta kort vad som hänt innan så har det varit så att vi haft en man på mitt grannkvarter, ca 200 m bort som varit allt ifrån frisk. Under dagarna i veckan har det kommit civilpolisbilar till kvarteret och övervakat huset och redan då förstod vi att det var något pågång och sa gång på gång "Nu ligger han risigt till". Han har varit och härjat tidigare men inte då kunnat bli häktad pg a dåliga bevis, de har inte haft någonting att sätta dit honom för. Men idag, under kvällen dök de upp, alla på samma gång. Bombbil som kommit ända från Stockholm, alltså Sveriges "största". 4 polisbilar, 2 brandbilarinsatsstyrkanambulans, pressen osv. Förstår ni!? I min lilla by, alla har suttit som på nålar. Jag trodde det var ett fett skämt! Bilderna får komma nedanför idag eftersom det blev en heldel bilder.

Vad som händer nu vet jag inte, vi har inget fått veta och de verkar hålla tyst om det också. Vi får väl se vad pressen går ut med för detaljer, om de nu ens fått några.. Gick iaf till Natta som bor granne med honom och var där med henne, stod ute i kylan med halva byn också en stund. Sjuk känsla var det, det kändes som att man medverkade i någon film.

Strax ska jag kolla på Andra avenyn som jag inte hann tidigare när allt detta kom upp. Får nog ta filmen imorgon istället för tror inte jag orkar se den ikväll, är helt slut. Tack och lov för min sovmorgon till 12.05 imorgon. Vad jag ska njuta!



Bomb-teamets lastbil





Bomb-robot på släpet efter lastbilen

Edward & Bella


Bad bad bad weather


Det har varit ett jäkla snö oväder idag, har verkligen varit en pina att gå ut. Först springa till och från matsalen tillbaka till skolan sen behöva gå ända till hälsans för idrotten och efter det promenera till bussen. Man får börja gå flera minuter innan man annars brukar gå, bara för att det tar sin tid att ta sig fram. Usch!! Efter skolan la jag mig i soffan och kollade på Thats 70´ show, och har verkligen skrattat alltså. Har glömt hur bra dendär serien är egentligen, exakt min sorts humor. Höhö!

Johanna och jag skulle egentligen fara och simma idag efter skolan, men duktiga jag försov mig och missade bussen och höll även på missa bussen jag skulle ta när jag väl orkat mig upp ur sängen. Vilket resulterade i att simmningen totalt flög ur mitt huvud så blev ingen bikini nerpackad. Men imorgon ska jag spendera min tid med dig hjärtat, jag lovar ;)

Nu ska jag väl snart äta, om maten nu blir klar idag vill säga. Sen ska jag dra igång Andra avenyn som jag inte hann se igår, och sen ska jag kika på The heartbreak kid, och såklart prata en massa med Viktoria :D Vi hörs senare!

Robertnizer på NK:n


Ibland när vi har NK blir vi ganska uttråkade i allt snack om miljö osv.. Då kan vi börja prata om Robert istället eftersom att det är oändligt mycket trevligare och intressantare. Och då kan Gab få för sig att skriva upp och ner det som hon vill uttrycka. Ganska sött ellerhur?

Release my body

Har planer på att kika på The cutting edge 2 - going for the gold om en stund. Såg ju trean för ett tag sen så hoppas att jag kommer gilla denhär också. Får se om jag hinner titta på veckans Andra avenyn sen, beror på hur sent jag börjar med filmen. Annars får det bli imorgon!

Jag har suttit här nästan hela kvällen, färgade mamis hår efter middagen också. Jag är helt slut. Känner att jag skulle behöva få sova i ett helt dygn. Tycker ändå att jag kommit i säng i tid denhär veckan, något som är väldigt ovanligt för att gälla mig! Skyller på skolan, usch fy och blä jag är så fruktansvärt less. Eller så har jag bara kanske en allmänt dålig dag, jag vet inte.. Och idag har det snöat, brr.. Jag vill ha grönt gräs på marken, strålande sol och molnfritt med sisådär 30+grader! Det hade väl varit ruggigt trevligt? Haha vilken gnällmaja jag är.. Ska dra igång filmen nu istället, ha en trevlig kväll!

Promo 90210 1x16 "Of heartbreaks and hotels"


90210 1x15 "Help me, Rhonda"


Veckans avsnitt var både gulligt och irriterande. Och tack och lov klev Ethan ur olyckan utan någon skada alls, vilket jag redan visste men ändå! I början av avsnittet höjdes Ty verkligen i mina ögon, trodde att han verkligen var en hel ylle kille som skulle ta ansvar för det han gjort. Istället tjallar han åt mamma och pappa så att de ska "ta hand om" barnet som Adrianna väntar, allt för att rädda sitt eget skinn. Det är ju verkligen så synd om honom. Vilken gris! Ett stort plus till Adriannas mamma i detta avsnitt, äntligen börjar hon visa att hon också är människa. Tack för det!

Rhonda som var tjejen Ethan krockade med, kan bara fa åt fanders. Allt för att han har dåligt samvete och vill gott göra henne och hon fejkar allt ihop. Visste att det var något som inte stämde med tjejen alltså. Och tack och lov så hittade Silver & Dixon tillbaka till varandra. They are soo cute! Nu håller jag verkligen tummarna att Navid tar sig i kragen och skaffar Adrianna tillbaka, innan det är försent. Vi får se vad de kommer att pyssla med i Beverly Hills nästa vecka igen! :)

"Dixon: Hey Silver, what was that!?"
Silver: I don't know, nothing. I don't know. It's just, it's too much!
Dixon: What is?
Silver: Seeing you here with a girl!
Dixon: She's just a friend
Silver: Yeah maybe she is, but someday someone's not gonna be it, and I'm gonna have too watch you. And I can't handle it, and then what!? This beeing in love stuff is making me crazy!"

Twilight - Director's notebook


Det ska släppas en bok om Twilight filmen. Allt från inspelningarna till personliga anteckningar från regissören Catherine Hardwicke. Vi kommer även att få se bilder från filminspelningarna och bakom scenerna, fun fun! Den 12 mars kommer boken ut i USA. Så vi får väl se när det finns någon möjlighet för oss här i Sverige att lägga vantarna på den! Ni kan läsa mer på Twilightsweden!

Edward Westwick


Well, hello hottie!

Thursday


Home sweet home. Sitter här med en rejält kurrande mage och väntar på att maten ska vara färdig. Pappa ska idag göra kinamat, smaskens! Dagen har varit hyffsat bra, mitt humör har verkligen gått upp & ner. Efter sista lektionen som vi har med Roland kände jag ilskan krypa fram sakta men säkert. Ingenting ville gå min väg när vi skulle göra webbdesignen och allt bara sket sig, blä! Och att göra en header i paint är inte roligt ska jag tala om för er, för stiligt blir det då fasen inte..

Träningen gick hyffsat bra, var trött och grinig dock. Bussresan var nog dagens roligaste, fyfasen vad vi har svammlat. Märks när övertröttheten tar över totalt. Hoppade iaf av vid affären och köpte mig lite candy som jag ska njuta av efter middagen till 90210. Nice va? Nu är det dags för middag, kan behövas så jag inte är ett monster resten av dagen, hihi. Hej så länge!

Gossip Girl - Nate & Blair Spoiler




Jahapp, hittade lite bilder på Gossipgirlinsider om vad som kommer hända härnäst i GG.
Säger bara; Nej nej nej nej, NEJ! Vars är Chuck!?

Motherchucker


Sitter här och diggar The filthy youth och försöker vara effektiv med att plugga lite glosor på det också. Tack och lov är det ord som jag redan kan och det är bara stavningen jag behöver gnugga på litegrann. Imorgon är det skola från 8.15 - 15.00 och efter det är det träning som gäller. Sen får jag fara hem och kolla på 90210. Wiie!

Nu ska jag fortsätta med glosorna en stund till, sen är det nog sängdags för mig. Har varit en låång dag. Good night everybody!

Robert Pattinson


One tree hill 6x16 "Screenwriter's Blues"


Veckans avsnitt av OTH var jäkligt roligt, har skrattat en heldel när det haft castingen till de olika rollerna som Peyton, Brooke, Nathan, Haley osv.. Ska bli roligt att se när de kör igång med filminspelningarna, jag hoppas det blir snart för annars blir det lite långtråkigt. Brooke och Julian är verkligen super söta tillsammans, har ändrat uppfattningen om honom totalt. Fun fun!

Det sötaste i avsnittet var ändå Jamie när han berättade för Dan att han ville bjuda hem en tjej och leka med henne i hans strandhus. Sen visar det sig att det är Jamies lärare som han bjudit hem. Dan och hon verkar komma bra överens och Jamie blir sårad. Lilla bubben. Och Lucas & Peyton, of course! Där kom det några tårar. Vill att bebisen ska komma nu!

"Jamie: Your making fun of me?
Dan: No I wasn't?
Jamie: You're trying to embarcing me so miss Swan will like you better!
Dan: Jamie...
Jamie: HE WAS IN PRISON!!"

I'm a Robertnizer!


Yeap tisdagen är överströkad. Skönt det! Dock blev dagen kortare än 17.00 men jag klagar absolut inte. Idag tror jag hela klassen varit övertrötta, eller ja nästan. Jag, Sandra och Gab har haft en heldel skrattattacker, och en heldel svammel har det blivit under dagen. Sandra har även hakat på vårat Twilight snack, vilket låter väldigt bra. Hon är nu inne i första stadiet av hysterin, som sedan bara kommer växa. ROBERTNIZER!

På Hans-Åkes lektion sjönk mitt humör rejält, jag och två andra tjejer från min klass var uppskriva på tavlan. Han tyckte helt plötsligt att vi 3 skulle gå ut och förbereda oss för att hålla lektionen. Så vi fick ca 30 minuter på oss att förbereda oss och sammanfatta vad man ska kunna till provet och sedan "redovisa" det för klassen. Utan någon som helst förvarning heller. Och jag avskyr att redovisa! Tycker det var grymt orättvist, för nu vet resten av klassen vad som har att vänta de närmaste tisdagarna. Nä fyfasen.

Nåja nog om det. Sen jag kom hem har jag hunnit kika på GG och för en stund sen käkade jag middag. Nu ska jag snart dra igång veckans One tree hill hade jag tänkt. Är grymt sugen på att baka men vette fasen om jag har orken till det. Förresten så vet jag inte ens vad jag är sugen på, haha.. Ciao!

Gossip girl 2x17 "Carrnal Knowledge"


Nu har jag äntligen fått se veckans avsnitt av Gossip girl. Och jag säger som tidigare, hur kan man bara inte älska serien!? När Blair är på krigsstigen blir det alltid en massa drama och I love it! Scenen när Dorotha kommer med solbrillor som någon agent är så jävla grym!

"Blair: Did anyone see you?
Dorotha: No miss Blair."

Jag ogillar verkligen Miss jävla Carr. Hon springer till sin chef så fort det blir lite varmt om öronen, den som ger sin in i leken får leken tåla. Herregud! Dock verkar det som att vi kommer få se mer av henne, eftersom hon och Dan rullade runt i sängkammaren där på slutet..

Det var ingen Chuck & Blair scen i detta avsnitt heller, tråkigt nog. Chuck sökte efter den mystiska tjejen han mötte på någon gentlemans "klubb" och hittade henne tillslut, men hon försvann igen. För gott hoppas jag! Men ni vet lika väl som jag, att det är Blair han ska vara med.

Och nu får vi stå ut tills 3 mars att se fortsättningen, va i helvete för ska dom ha uppehåll hela tiden för!?

I TOLD YOU SO!


Detta är ett historisk ögonblick, mina kära vän Sandra hade innan idag startat en hatklubb med Emma angående Twilight eftersom att jag och Gab gjorde dem galna med vårat snack om filmen och ROBERT PATTINSON. De kunde absolut inte förstå hur vi kunde bli så besatta av en film, speciellt eftersom den inte heller är "verklig". Men nu hörrni, jag älskar att säga, I told you so ;)

Sandra säger:

ÅH FYFAAAAAAAAAAAAAAAN

seriöst


Nathaliee! säger:

få höra..? förstår du mig nu!?!?!


Sandra säger:

HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG I FILMEN IAF, JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILLL!!!!!!


Nathaliee! säger:

I knoooooooow ... erkänn bra den är!?!?!?


Sandra säger:

åh guuud

sjuuuuuuuuuukt jävla bra


Sandra säger:

hoooooooh, kan ja få han?

snälla

seriöst


Nathaliee! säger:

jo tack ställ dig i kö


Twilight tårtor


Newmoonmovie.org

Titta vad söta tårtor! De har gjort Twilight inspirerade tårtor med alla de 4 böckerna som omslag. En såndär skulle jag gärna ha på min födelsedag! Dock vet jag inte riktigt vilken av dem jag skulle välja..

Monday


Sitter här mätt och belåten, blev lövbit, kroketter, sallad och min favoritsås till middag idag. Smaskens! Ska om en stund gå och ta mig en varm lång dusch tänkte jag också. Skoldagen knallade på, denna vecka var det våran grupps tur att labba på Nk:n. Lektionen blev dock väldigt flammsig, det var ju då tur att det inte var något seriöst vi skulle pyssla med för vi sprutade vatten på varandra och lekte på. Säger bara HP2B är inte som alla andra alltså.. Haha!

Efter skolan följde Johanna med mig på stan en stund, vi strosade runt och gormade om allt möjligt. Åkte sen hem med min bror och har tagit det lugnt sen dess. Kikade lite på tv oså, hann se det sista av Greek och efter det såg jag One tree hill. Och hörrni, en sak som verkligen är värd att nämnas är att Sandra idag ska ta tag i att se Twilight. Ni ska veta att jag tappade hakan, är stolt över dig gumman! ;)

Nå nu ska jag strax hoppa i duschen, senare ikväll hade jag tänkt kika på Casanova som visas på kanal 9 med allas vår Heath Ledger. Han är verkligen helt otrolig i den filmen. Ciao!

Midnight sun


För er som inte vet började Stephenie Meyer att skriva på en bok från Edwards perspektiv i första boken Twilight som heter Midnight sun. Dock så efter bara några kapitel läkte den ut på internet och hon vägrade då att fortsätta på den. De första kapitlerna finns och hämta på hennes sida som jag länkade där uppe, och har vi tur kanske hon ändrar åsikt för det pågår en namninsamling angående det. Läs den! Första boken blir verkligen hundra ggr bättre. Ni kan även få läsa borttagna kapitel från Twilight. Enjoy!

Mind over matter


Blair Waldorf & Chuck Bass

Söndag. Vilket innebär ännu en slödag för mig. Har sovit alldeles för länge idag som vanligt så det kommer verkligen bli extra jobbigt att stiga upp imorgon till skolan. Känner inte alls någon ork till det överhuvudtaget. Kan månaderna inte bara snabbspola till juni då man har ett långt sommarlov framför sig, snälla?

Under dagen har jag kikat lite på tv osv, legat i sängen & lyssnat på Twilight (ljudbok). Nu har jag bara några timmar kvar av den första och då är det dags för den andra igen. Dom är verkligen 100 ggr bättre på engelska även fast jag läst dom flera ggr innan.

Här framöver vet jag inte vad jag ska hitta på, funderar på att dra igång Bring it on om ett tag eller kika om det finns något att kolla på tv.. Om man ser det positiva på denna vecka så är det att jag har tisdagen & onsdagen att se framemot. Vilket innebär nya avsnitt Gossip Girl, One tree hill och 90210. Fun fun fun!

RSS 2.0