Because you live

Ja då kanske det var dags att uppdatera hära, har inte riktigt haft någon ork senaste veckan att skriva något överhuvudtaget! Well, veckorna har rullat på fort. Skönt det :) Nu börjar denhär sista jobbveckan gå mot sitt slut, otroligt skönt. Imorgon blir det att måla klart de sista väggarna sen har vi inte mycket kvar att göra. På fredagen blir vi även bjuden ut på stan och äta lunch, det ska bli smarrigt det! 

Och vad ska man säga om vädret idag då? Usch så tråkigt och humöret blir inte bättre det heller. Vars tog sommaren vägen? Den har precis börjat tycker jag och de känns redan som att vi börjar gå mot hösten, mörkt å kallt :/ Usch! Nä får verkligen hoppas på bra väder till helgen för då är det Boden Alive med flickorna som gäller! Kommer nog bli grymt roligt, sen får man stå å titta lite på Ola också. Aldrig fel ;) Höhö! Nä vet ni idag blev det inte många rader, magen kurrar förfullt så tror jag ska pysa till köket en sväng å se om jag hittar mig något ätbart. Resterande kvällen kommer bestå av Sex and the city med mannagrynsgröt å mackor. Take care gummibear!
I´m head over heels

Your smile is heavenly, I don´t deserve all the love, that you´re giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver´s around me now
You´re so fine

The tide

Nåjo, jag måste ju vara riktigt bra på att följa mina planer för dagen. Idag hade jag en massa ärenden som jag skulle uträtta och saker att göra. Men blev det någonting av det? Ikket! Hade sjukt ont i huvudet när jag kom hem från jobbet så det blev soffan direkt. Somnade och sov i ca 3 timmar. Ska bli grymt roligt att se när jag somnar ikväll! Sen när jag vaknade och käkade middag hade min familj dragit iväg och ingen buss gick det så kunde inte ta mig in till stan och fika heller. Surt! Och resultatet av det var att jag somnade ytterligare några timmar igen. Sen fick jag besök där efter sju så resten av kvällen har bestått av kortspel och en massa garv. Det var trevligt de också :) Idag började jag måla på fondväggen på fritids och snyggt blev det med rosa! Pojkarna var inte så nöjd med det och började med att de ville byta skola om det inte blev blått fort som ögat, men de får nöja sig med grönt i andra rummet i stället. Christoffer, Lars å jag satte oss och spelade Coco crazy i några timmar också och käkade glass. Har varit en slö dag med väldigt lite barn. Dock så känner jag att jag redan saknar mina klasskompisar och det har gått lite mer än 1 vecka av sommarlovet. Ajaj.

Nå ska gå ut med vovvarna en sväng nu sen tänkte jag slå på lite Full frys. Det var allt för idag!

Come and take a look inside

Började jobba åtta idag, har varit en massa tjorv om när vi ska jobba in midsommar för mina handledare säger olika saker så jag blir galen. Men iallafall så har jag suttit och spelat Mix max med barnen i princip hela morgonen. Sen ville pojkarna uppdatera mina kunskaper i Pokemon världen. Vilket gick sådär, haha ! For hem snabbt på lunchen å käkade, la mig framför tvn en stund och tog det lugnt. Är helt slut i huvudet och då har jag ändå bara varit där i några timmar. Efter lunch spacklade jag lite smått och sen slipade jag så vi kunde börja måla. Var dags att måla över de grisrosa väggarna och fräscha upp med vitt, sen ska vi göra en knallrosa fondvägg och en dockhörna. Kommer nog bli super sött :) 

När jag kom hem somnade jag på soffan, vaknade vid middagstid och sen kom Nathalie hit en sväng och vi svammlade på om en massa skit, satt och pratade svengelska och övade upp oss för besökarna som kommer från USA. Haha vilka planer vi har alltså! ;) Imorgon blir det nog en stan tripp efter jobbet, ska uträtta några ärenden sen gå och träna. Blir att fara till Amanda senare och på kvällen blir det fika på Roasters med tjejerna. Mys! Nu kila.


Summer 08

Jaho då var första året i Gymnasiet bortgjort och sommarlovet är här som man längtat till hela året. Även fast vädret idag minst sagt är trevligt. Idag var första dagen på jobbet också, har varit en skön dag. Vi har inte alls gjort mycket på skolan utan barnen har mest suttit framför datorerna, fått slåss om en halvtimme var och jag har suttit och gjort halsband med några tjejer. Började tänka tillbaka när jag satt dära för ca 10 år sen, sjöng/skrek och gjorde ca 1000 halsband under några timmar. Haha!  Sjukt hur fort tiden gått ändå. Var grymt roligt att träffa alla mina gamla lärare iaf :)

Kom alldeles nyss ur duschen, har varit hos några bekanta typ hela kvällen och kollat film. Joppe var så snäll och skjutsade hem mig eftersom det var så kyligt och jag inte hade någon varm jacka på mig precis. Nu på en stund så ska gå ut med mina odrägliga hundar, sen blir det att krypa till kojs. Är jäkla trött kan jag meddelela er om! Hare brao

Saknaaaa

RSS 2.0