Lauren nominerad i Teen choice awards!


Lauren är nominerad i kategorin CHOICE TV: FEMALE REALITY/VARIETY STAR (THE HILLS)!
Så klicka på bilden för att rösta så vi ser till att hon tar hem priset, för det är hon värd! :)

Beautiful boy



Nya bilder från inspelningen av remember me har dykt upp! Och man kan inte låta bli att le.. Hihi!
Klicka på bilden för mer!

Heartache on the dancefloor


Idag har jag varit o tagit ett träningspass på gymmet. Dock att träna i denna värme var olidligt men kändes bra att vara lite hurtig. Imorgon ska jag dra med mig mami på ett pass faktiskt, hon var sugen på att komma o träna med mig. Kul att ha sällskap också!

Egentligen har jag inget speciellt o skriva.. För jag gör inte särskilt mycket om dagarna. Är ute i det fina vädret och bara är. Får se om det blir något skoj som händer i helg kanske. Men tror det blir att spara pengarna till ötå marknad som är nästa helg istället. Satan vad tiden rusat iväg, känns nyss som att jag och sandra satt o gnata om marknaden och räknade att det var ett halv år kvar. Nu är vi snart där igen.. Oh boy.. You better watch it!

Nåja tänkte tv nörda mig lite ikväll igen som vanligt. Har inte så mycket annat för mig. Fundera på att ta o se någon film. Vilken vet jag inte så ska klura på det nu tänkte jag. Later aligator!

The secret life of the american teenager


Tips! För er som inte visste (jag är en av dem) så har andra säsongen av the secret life of the american teenager satt igång igen. Nu får vi se fortsättningen efter att amy blivit mamma som första säsongens sista avsnitt bjöd på. Spännande!

Kellan Lutz


Cause i feel us drowning in a sea spilled from a cup


Nu har jag varit ute på en lång prommis med tjejerna. Dock var det bara jag som var på hugget idag så dom andra halkade efter lite.. Haha! Nåja skönt var det i varje fall. Ska hoppa in i duschen alldeles strax iaf.

Och idag har jag inte alls gjort mycket. Farmor och farfar kom förbi här en sväng vid lunch snåret sen har jag suttit ute och läst lite och klurat på några korsord. Har också tittat lite på avsnitt av one tree hill från första säsongen och jag måste säga att jag saknar det "gamla" one tree hill. Men vi får väl se vad säsong sju har att bjuda på nu till hösten, ska ge det en chans iaf. Även fast det kommer kännas sjukt tomt utan leyton.

Jaja, det var det. Nu är det duschen som gäller sen ska jag dra igång another cinderella story. Sjukt söt och selena gomez är ruskigt härlig! Laaaater!

The aftertaste


Strax ska jag bänka mig framför tvn och kolla på true confessions of a hollywood starlet. Tänkte bara slänga upp en dagsuppdatering innan. Imorse steg jag upp o satte mig ute i solen en stund med en banan smoothie ett tag sen hoppade jag in i duschen. Sen har jag inte gjort ett skit. Vid middagstid for vi till donken och käkade sen har vi haft besök hela kvällen.

Och imorgon är det dags att jobba igen. Tack för att vädret verkar bli lite svalare när vi ska stå och slipa eftersom det precis är där solen ligger, för det blir väldigt utmattande efter ett tag. Men sista veckan nu att ta sig igenom sen är det sommarlov på riktigt. Me likey!

Med det sagt så avrundar jag hära. Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Lauren Conrad photoshoot in Cosmopolitan


Gorgeous

Ny new moon trailer?


Nu cirkulerar det ett rykte om att det ska komma en ny new moon trailer när nya filmen Transformers: Revenge of the fallen visas. Men endast vissa visningar. Och på den trailern ska vi tydligen få se ett par scener med Volturi. Bra låter det ja, men det återstår att se om detta verkligen stämmer.

"Om du söker en extra (eller enda) anledning att se överväldigande dåligt recenserade Transformers: Revenge of the Fallen denna vecka så här har du en:

Vi har fått veta att vissa visningar av Transformers: Revenge of the fallen kommer att visa en tjuvtitt på en ny trailer från New moon där stjärnorna Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene, Dakota Fanning och Michael Sheen kommer synas" - Översatt av mig

Källa

Battlefield



one word turns into war
why is it the smallest thing that tear us down?
my world's nothing when you're gone
i'm out here without a shield
can't go back now

both hands tied behind my back for nothing
these times when we climb so fast to fall again
why we gotta fall for it now?

i never meant to start a war
you know, i never wanna hurt you
don't even know what we're fighting for
why does love always feel like a battlefield?

Lauren - bok signering i N.Y



       

Bjuder på några bilder från laurens bok signering av LA Candy i Tribeca den 18 juni. För er som inte vet så har lauren nu släppt en novell baserat på hennes liv. Och hon är lika snygg as usual!

"I Los Angeles handlar allt om de ljuva livet: heta klubbar, snygga killar, designers, allt. Nitton år gamla Jane Roberts kan inte vänta med att börja leva det. Hon är där för att få en praktikplats, men Jane vill att hennes bästa kompis Scarlett ska delta i det roliga."

You're my angel


Igår blev det inga inlägg av mig alls tyvärr, så det oftast brukar bli när helgen rullar in. Men idag är jag hemma och har all tid i världen så! For in en sväng till stan med mamma och mormor i värmen och höll på smälta bort bokstavligt talat. Var för varmt för att göra någonting överhuvudtaget. Som tur är blev det lite mildare mot kvällskvisten så jag for till isabell och vi började ladda för boden alive. Och trevligt hade vi allt!

Idag är jag trött så blir bara att vara hemma o mysa. Tänkte se lite film osånt senare efter maten osv. Vad det blir för nån vet jag ännu men det löser sig alltid. Vi hörs senare. Ha en trevlig kväll tillsdess! :)

New moon trailer "remix"



Ruskigt bra!

R.I.P - The king of pop


Michael Jackson - kungen av pop har lämnat oss idag. Han drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem och fördes då till sjukhuset i Los angeles men hans liv gick inte att rädda. Han blev 50 år gammal. Jag kommer själv ihåg när jag var mindre när jag och caroline dansade till hans musik framför tvn och min favoriter var Remember the time och Thriller. Det känns svårt att förstå.

Vila i frid Michael.
We'll never forget.

Miley Cyrus & Nick Jonas - Before the storm


Ny design alá Lauren Conrad!



Nu har emma knepat ihop en ny design åt mig och även denna gång prickade hon rätt! Och denna gång är det inte en twilight relaterad design, vilket är kors i taket! Haha skämtosido. Snygga lauren conrad får pryda min blogg denna gång och jag är verkligen super nöjd eftersom hon är min förebild. Tack så mycket emma, jag blir aldrig besviken!

Remember me inspelningen



   
Fler bilder hittar du här

Nu finns det mer bilder tillgängliga från inspelningen av Remember me i N.Y. Och på bilderna verkar det som att dom är på något tivoli skulle jag tro. Ser verkligen fram emot filmen!

Impossible


Bilden lånad från kuriren.

Bloggen jobbar i sin egen takt idag ser jag. Funkar inte alls för mig att skriva inlägg och tar tusen år för den att ladda någonvart så får se om jag har bättre tur denna gång.

Idag steg jag o isabell upp strax efter tio och käkade frukost ute i solen på altanen. Skönt väder har det varit idag tack o lov att det blåst lite annars hade man nog varit som smält smör just nu. På väg hem till mig möttes vi av en storbrand vid max på midgårdsvägen och vad vi hört nu så verkar det som att ingenting gick att rädda. Var förjävligt att köra förbi där, brandröken täckte allting och det var knappt som att man såg vägen. Hoja!

Nu ska jag kika lite på buffy tänkte jag sen ska jag hoppa in i duschen. Puss

What to do what to do


Idag har det varit ruggigt varmt men jag klagar inte. Dock var det lite påfrestande att jobba när alla insekter flockade sig runt en i värmen men det gick bra. Efter jobbet har jag hunnit med mami en sväng till banken och sen tog vi oss en lång promenad så nu ser jag att jag fått en riktigt snygg linje av mitt brottarlinne. Kul!

Om ett tag får jag se om jag börjar röra mig mot staden för att möta upp isabell i norra hamn, är grymt sugen på en smoothie.. med jordgubbar. Ah jag är besatt. Måste bara försöka samla orken att ta mig någonstans. Får se om andre o fagge joinar oss flickor senare.

Ja ska iaf ta ett steg mot orken och flytta mig från datorn. Återkommer senare! Puss

Eyecandy in NY


Ohlalaaaaa..

En ny bild från när Robert lämnar inspelningen i NY med fake blod och blåmärken i ansiktet. Antar att det är ännu en slagsmål scen som spelats in. Men mama mia ......

Looking for a diamond in the rough


tonight, out of the street out in the moonligt
and damnit this feels too right
it's just like deja vu
me standing here with you
so i'll be holding my breathe

AAAAAAAAAH!



Andas nathalie andas!! Det har kommit ut en ny New moon "poster'" och jag ÄLSKAR den!
Åh jag längtar som en took till november, jises alltså. Men jag som är team edward tycker det är liite för lite av honom på denna poster, men kan inte förneka det. Jacob is hot.

Robert in NY!

Someone has been a baaaad boy ;)

Haha skojar bara! Det är under inspelningarna av Remember me som Roberts karaktär kommer att bli arresterad av polisen. Men yum! ;) Klicka på bilden för mera foton!

The runaways inspelningen igång!



   

Som ni säkert vet är Kristens nästa projekt filmen The runaways där hon kommer spela Joan Jett - vilket hon passar perfekt för. Och nu har inspelningarna startat och såklart så finns det en massa bilder.
Det gillar vi!

Just like a tattoo, I'll always have you


Nu är jag just hemkommen från staden. Har varit o tagit gardasil vaccinet och ont gjorde det. Armen är stel som attans! Sen har jag nu även spikat min tatueringstid - den 21 juli blir det av. Haha känns helt overkligt och jag är redan nervös samtidigt som jag önskar tiden skulle springa iväg. Nå jag har aldrig sagt att jag är riktigt hundra. Haha!

Och dålig bloggerska har jag varit - igen. Förlåt mig allesammans! Men solen skiner här och vädret är underbart så det är inte direkt så att man är super sugen att sätta sig framför datorn. Men jag ska försöka bättra mig - i promise.

Så nu tänkte jag faktiskt sätta mig och kika på buffy en stund innan maten är klar sen får jag se vad jag hittar på. Men jag lovar att jag återkommer senare. Puss!

Handsome boys



Och som tröst lägger jag upp denhär bilden på dessa snyggingar. Yum yum!

Ayo


Yeap jag vet att jag är en sån himla duktig bloggerska just nu. Men ska jag vara riktigt ärlig så har jag ingen lust faktiskt. Håller på att dra på mig en riktig förkylning känner jag, halsen kliar och näsan är igentäppt så jag är sådär lagomt glaa! Men jag ska bättra mig - promise!

Idag har min sandra kommit hem från turkiet, fick ett samtal av henne imorse och skönt var det att höra hennes röst och veta att hon kommit hem ordentligt :) Vi ses nog i helgen raring!

Ikväll har jag glottat lite på buffy the vampire slayer och inte gjort någonting. Ska snart hoppa i säng för imorgon jobbar jag igen. Så god natt allhopa! :)

The hillywood show


Bild lånad från: twilightsweden

De flesta kommer garanterat ihåg the hillywood shows parodi på twilight filmen som är grymt bra gjord. Som jag har skrattat till den alltså. Nu är det så att det kommer även bli en uppföljare till den också, en new moon parodi. Och jag måste säga det, dom är ruggigt duktiga.

Klicka på bilden för en sneak peek!

Grattis Edward Masen Cullen!



Idag säger vi ett STORT grattis till allas vår favorit vampyr Edward Masen Cullen.
 Idag firar vi hans 108år födelsedag. Happy birthday!

Lördag


Igår var det midsommarafton så jag får önska er en glad midsommar lite sent, haha! Hoppas ni alla hade en toppen dag :) Hade inte någon tid över alls igår att lägga upp nå inlägg, men det är såhär det brukar bli när sommarlovet startat. Min midsommar spenderades med släkten i mosters stuga ute i lulviken. Super mysigt! Dock var vädret inte det bästa men det regnade inte iaf. Tack och lov för det. Senare på kvällen tittade jag o isabell förbi hos andré och pojkarna sedan for vi på våra egna små upptåg.

Idag har jag startat morgonen med en super go frukost sen lirade jag o johanna lite GH innan mor min kom o hämtade mig. Vi har även varit ute o käkat ikväll med eva per & viktoria också på diamant. Var väl hyffsat gott, alldeles för stark mat för mig dock.

Och mina damer o herrar, ikväll ska jag inte göra ett skvatt. Så ska jag vara ärlig så ska det faktiskt bli skönt. Tänkte dra igång Juno strax o lägga mig i sängen. Är helt slut. Hoppas ni alla får en bra lördag!

Edward Westwick



Nå jo inte dåligt inte.. Nej nej..

När vi swishar förbi


Nu efter många om och men ser jag att mina inlägg börjar publiceras här på bloggen, grattis. Tror jag skulle dra av mig håret när jag märkte att ingen av mina inlägg kom upp eller fanns med i inläggslistan. Då var det bara att börja om från början igen. Irriterande när sånt där händer.

Idag på jobbet har vi varit till stan med ungarna och besökt skogsvallen. Där var det säkert 1000 människor idag och hade man tappat någon unge där hade det inte varit kul att hitta igen dom om man säger så. Ungar överallt och alla såg likadana ut - målade i ansiktet med de gula tröjorna. Mardrömsscenario. Men det gick bra och ungarna var nöjda och glada, vilket är huvudsaken.

Imorgon är det sista dagen sen är jag ledig på fredag. Men på måndag startar vi igen för att fräscha upp lite på myggis. Eftersom vårat klubbhus brann ner på valborg så ser det inte särskilt trevligt ut där. Sen har det varit i behov av renovering i flera år. Så vi får väl se vad som går att hitta på. Anyways skönt att vara ledig på midsommar.

Så ja, nu är det dags att bänka sig framför tvn en stund tänkte jag.

Rob på inspelningen av "Remember me"!



   


Det har dykit upp nya bilder på Rob som är i full gång med att spela in sin nya film "Remember me" i NY. Som ni ser har han en massa blåmärken och sår i ansiktet - är det så att tjejerna gått för långt denna gång? Haha! Skojar bara. Nä men det skulle faktiskt kunna stämma med tanke på bilden där uppe. Men nu är det så att hans rollfigur kommer slåss i filmen. Still hot though!

K Stewart med Joan Jett



Kristen har fångats på bild med Joan Jett som hon ska spela i hennes nya film. Tuffa tjejer! ;)

When everything is wrong.. We move along


Idag har det varit bloggtorka från mitt håll. Well, så är det ibland. Jag är just hemkommen efter att ha varit ute o busat med isabell fagge och andré. Något vettigt har vi egentligen inte haft för oss men det behövs också ibland.

Jobbdagen har rullat på hyffsat bra. Dock har vädret varit ruskigt dåligt. Mulet, kallt o jävligt :/ Hoppas på bättre imorgon dock när vi ska till skogsvallen i stan med alla barn. Och förhoppningsvis kommer dagen rulla på mycket fortare.

Strax ska jag lägga mig i sängen o dra igång ipoden innan jag somnar. Är ruggigt trött. Måste dela med mig av en otroligt bra nyhet jag fick igår - jag ska bli moster igen! Är jätte glad för eran skull ♥ Snart ses vi!

Puss o kram!

Jobb jobb jobb


Då var min första arbetsdag avklarad. Bara 14 dagar kvar. Vi har en grupp på 8 söta små pojkar, man vill bara äta upp allihopa. Sure efter ett tag blir man helt slut eftersom dom är i 5-6 års åldern, så det säger ju sig själv. Imorgon kommer NSD för att fota oss as usual. Förhoppningsvis uppför dom sig! Haha skämtosido.

När jag kom hem tog mamma o jag hundarna ut på en promenix sen köpte vi oss varsin glass. Sen har jag bara legat i sängen o glott tv och halv sovit mellan varven. Är trött idag. Jag som var inställd på sommarlov nu och långa sovmornar är inte så pepp på jobbet just nu. Men snart. Jag får hålla ut.

Nåja nu ska jag lägga mig med New moon en stund och fortsätta mitt slöande. Puss på er!

Kellan Lutz photoshoot



  
   

Grattis Elizabeth Reaser!



Idag säger vi grattis till Elizabeth Reaser som fyller 34 år idag!
Congrats! :D

Sunday


Gårdagen var super trevlig. For till carro strax innan sex där ett gäng tjejer redan hunnit ansluta sig. Satt på baksidan och lekte med deras schäfer valp elyse. So cute! Käkade en super goo middag med super trevligt folk och en massa skratt :)

Vid tio tiden kom fagge andre o isabell och hämtade upp mig så vi begav oss till kvantum en sväng o köpte lite gotta sen spenderades kvällen hos fagge och myggen. Seriöst, jag tror jag kliat sönder mig själv inatt. Fy satan.

Nyss har jag käkat goo middag här hemma. Friterad kyckling med ris stod på menyn idag. Idag kommer jag inte göra ett piss, tänkte kolla på premiären på femman av den nya serien Priviliged och tagga upp inför att börja jobba imorgon. Känns tungt..

 Vi hörs senare, pusspuss!

Dålig uppdatering


Dålig uppdatering från min sida igen, men ska bättra mig! Igår var det studenttider så jag for in till stan med mami o mormor för att uppvakta isabell o tobias som tog studenten. Lyckoostar! Ruggigt bra stämning var det i stan - men inte så konstigt. Käkade en hamburgare på kg till lunch sen for vi vidare för att fika hos isabell med släkten. Det var trevligt :)

Kvällen bjöd på en massa trevligheter! Käkade middag med familjen och isabell + familj. Mötte upp amanda o erica i stan och vi for vidare till örnäset där ida hade en liten förferre. Trevligt folk och mycket rolig kväll :) Thanks girls!

Idag har jag praktiskt taget nött sims hela dagen.. Hähä och ikväll ska jag till carro och fira henne eftersom hon fyllde år igår. Känner på mig att detta kommer bli en RUGGIGT bra sommar!

Vi hörs senare, puss på er!

BEHIND THE SCENES - NEW MOON MOVIE



AAAH JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!

Ny bild på Robert!



Jises, SNYGGAJÄVEL

Jordin Sparks - Freeze


Freeze the moment ♥


Hold the pose     A perfect picture     Just so I remember how you lookin like tonight




 

Freeze... the moment, it's never been better
Freeze... all over
We won't last forever
You said that you're sorry for pushing me, but then smiled when I opened my eyes
I'm gonna freeze the moment while we're together

Rob leaving the Bowery bar in New york city!


Well hello there gorgeous!

Just nu är det tyvärr ganska dött i New moon världen eftersom inspelningarna av filmen är avklarade. Men tack o lov har Rob o Kristen andra projekt på G så vi får se skymten av dem iallafall. Här lämnar Robert en bar i New york city han besökt igår kväll med sin bästa vän Tom Sturridge, hans "Twilight mamma" Elizabeth Reaser och Eva Mendes. Klicka på bilden för mera!

Sweet home alabama


Så där ja! Nu står min dator tillbaka på sin plats i rummet vilket är super skönt! Har varit iväg en sväng tidigare ikväll till isabell och gjort henne studentfin i håret med lite ljusa slingor. Imorgon ska vi in till stan för att kika på utsparken och fira henne sen med fika o hela köret! Usch vad fubbigt! Wellwell, för att gå ut trean måste man först gå ut tvåan. Haha!

Strax ska jag dra igång en film innan jag ska sova. Sweet home alabama blir det ikväll. Är som ett bra tag sen man såg den!

Sov gott!

POPSUGAR TOP 100 - 2009


Congratz!

På popsugars topp 100 lista så hamnade ingen mindre än Rob på första plats med motiveringen:

1. Robert Pattinson
Robert Pattinson skyrocketed into fame this year,
scoring the number one spot on the PopSugar 100
for his first time on the list! The Harry Potter alum quickly became
an international heartthrob as Twilight's Edward Cullen,
with his charming good looks and casual demeanor.
He turned heads at Cannes and had us captivated at the MTV Movie Awards,
and his flirtatious relationship with Kristen Stewart has hearts everywhere aflutter.
We're so happy to welcome Rob to the PopSugar 100 as this year's number one! Congrats!

Och på plats 44 hittar vi även Kristen:

44. Kristen Stewart
Kristen Stewart is everywhere now with the astounding success Twilight.
She's hard at work on the followup film in the series,
and she also makes time for indie films.
Her career isn't the only thing that sparked our interest -
all eyes are on her are-they-or-aren't-they relationship with Robert Pattinson.

Kristen's new haircut!



Som många säkert redan vet har Kristen klippt av sig sitt snygga hårsvall inför hennes nya projekt "The runaways". Sure hon är snygg i allt men jag älskade hennes hår. Vad tycker ni?

I´m back!


Nu är jag tillbaka efter nästan en veckas blogg uppehåll. Och jag blir så glad när jag ser att folk flitigt hållt koll på bloggen! :) Pappa har äntligen fixat klart på datorn så nu har jag en sprillas ny, vilket var på tiden. Hoppas mitt internet fungerar som det ska denna gång också.

I tisdags gick jag iallafall på mitt efterlängtade sommarlov. Har inte riktigt förstått det ännu, månaderna har gått så himla fort. Känns nyss som man satt där i januari efter jullovet och bara längtade efter sommaren när man var så spy less på vintern - och nu är den här! Eller ja, nästan iallafall.

Idag tänkte jag göra lite nytta här hemma. Ska städa mitt rum som inte är så städat just nu och ta med ut hundarna på en prommenix strax. Får se om jag drar en sväng till staon också, behöver inför skaffa mig lite nya grejor!

Well, vi hörs senare sötisar! Ha det så bra tillsdess. Puss ♥

Bloggtorka

Hej sweeties!

Jag tänkte bara kika in och säga att jag lever. Och att jag har världens blogg abstinens. Men nu är det så att min dator är pajj och min far håller på för fulla muggar att försöka fixa den - datanörd som jag är. Jag återkommer så fort jag kan, vilket lär bli om några dagar förhoppningsvis :)

Ha det så bra tillsdess. Don't forget about me! Puss ♥

Live your life with arms wide open


Jag och sandra förra sommaren under marknaden.


Då var vi inne på sista torsdagen för denna termin. Gud så skönt! Fast hade nog firat ännu mer om det varit så att jag tog studenten imorgon. Men det kommer det en dag också, nästa år vid denhär tiden är jag nog och svävar på rosa små moln.

Idag for sandra till sthlm för att sedan åka vidare till turkiet i två veckor. Blev nästan ett litet gråtkalas när vi kramades hejdå. Hoppas att du får det bra där borta iaf raring! Vi käkade en liten avslutningslunch på max och amanda kom även in till stan och joinade oss. Efter det mötte jag upp isabell och vi tog oss även en tripp i lite affärer. Hittade mig ett par skor som jag gärna vill lägga vantarna på så vi får se.

Nu ska jag nöta lite ekvationer tills imorgon. Blir alldeles snurrig av alla x, y osv. Men bara stå ut! Vi hörs senare!


Rösta på Robert!


Klicka på bilden för att rösta.

Vanity fair har dragit igång med en om röstning om vem som är världens stiligaste man. Robert är såklart nominerad och just nu leder han såklart med 58% och sammanlagt är det 85 298 personer som röstat.

K Stewart photoshoot Vanity fair session


Källa

En "ny" bild på skönheten Kristen från en gammal photoshoot med Vanity fair.

Changing color palettes


Bild från: Newmoonmovie

Ser ni någon skillnad på scenljusen från Twilight och New moon? I första filmen använde dom sig mer av ett blått sken i hela filmen och nu i New moon kommer det vara mer ett "guld" liknande sken i filmen. Exiting!

Wednesday


Ikväll har vi varit ett gäng på waldorf och firat sandra som fyller 18år på fredag. Men eftersom dendär skitungen åker till sthlm imorgon för att fara vidare till turkiet och lämna mig här 2 veckor ensam så blev det att fira henne idag. Jag kommer inte sakna dig! :(

Annars har det inte varit en sån händelserik dag. Började skolan kvart över åtta och slutade redan klockan nio. Då hade jag håltimme till klockan tre. Så idag har jag fått bortgjort två st prov så jag kan bocka av det från listan. Skönt. Så nu ska jag lägga mig i sängen och dra igång någon film, är helt slut!

PS. Idag är det ingen vanlig dag för det är Viktorias födelsedag - hurra hurra hurra!
Grattis raring ♥

Three new official stills from NM!






Bilder från: twilightsweden

Så sjukt snygga bilder - me likey!

Rob in N.Y


Robert har nu landat i New york och är i fullgång med förberedelserna för hans nya film - Remember me. Och som newmoonmovie säger: "Robert Pattinson Makes Manhattan Sexiest Place on Earth". Oh yes he does!

I never had a dream come true


Us against the world ♥

Strax ska jag dra igång veckans The hills avsnitt - det sista som Lauren medverkar i - vilket känns piss! Sen att det är Kristen som är ersättare är inte mycket bättre heller.

Idag har jag gjort bort mitt prov i inköp o varuhantering. Ruggigt skönt, och det gick väl hyffsat. Tacka att det snart är sommarlov. Efter jag slutat for jag o issa en sväng ut till storheden där hon käkade lunch sen for vi och handlade. Strosade runt på stan ett tag sen mötte vi upp malin som blivit min personliga frisör nu mera, och köpte hårfärg från dahls. Super nöjd är jag med håret iaf och utväxten är ett minne blott. Thanks!

Egentligen så behöver jag plugga.. Men vet ni - jag orkar inte!
Ska belöna mig själv med The hills nu först, sen får vi se. Puss!



I'm so happy, i'm so glad that i've got you ♥


This will be the last time you'll ever see me


Jag är trött så strax ska jag hoppa i sängs. Har lagt in NM trailern på min ipod så ska njuta av den hela kvällen tills jag somnar. Hur det nu ska gå.

Imorgon har jag prov efter prov. Och jag längtar ju något. NOT. Nä fyfasen vad jag längtar efter sommarlov just nu, fy fanken!

Vi hörs imorgon, natti natt ♥

Intervju med Robert på MTV movie awards!


Hello goregous!

MTV movie awards

Sen klockan tre i natt har MTV movie awards hållt på där the twilight saga gänget hållt hus och fått ta emot en hel del priset. De var nominerade i hela 6 kategorier och tog hem priset i alla utom en - den för bästa film musik. Haha och denna gång borde inte galan kalla sig MTV movie awards enligt mig - utan The twilight saga movie awards. Dom ägde hela skiten!


 

Bästa fight:


Bästa manliga genombrott:


Bästa kyss:


Bästa kvinnliga performace:


BÄSTA FILM:


Den officiella New moon trailern!!




Här har ni den. Den officiella New moon trailern finns äntligen ute och jag är speechless.
Tror jag aldrig längtat så mycket efter november i hela mitt liv.

RSS 2.0