don't dream, it's overblev hemma från jobbet idag pg a magsjuka. fun fun fun! not. fast har ju dock sina fördelar, kan ligga och pimpla cola framför tv;n hela dagen.. fast så kul är det faktiskt inte. ska glo adventureland nu så jag slipper höra min bror sjunga framför datorn. söt är du, men det låter förjävligt.

 


feathers“i bit a pillow, or two”


tack tack TACK bill condon för den här bilden. jag dog en aning ♥


love the way you lie part II
even angels have their wicked schemes, and you take that to new extremes
but you'll always be my hero
even though you've lost your mind


och på tal om bananer så har jag världens true blood abstinens.. 


FINALLY!GAAAAH! väntan är över! eller ja, snart iaf, hihi.. ska iväg med larsälvan nu och käka sen ska vi bege oss till sf och bunkra upp inför ca 2 ½ timmes magi. ni inser inte hur länge jag längtat efter den här dagen! jag är så glaad! ♥


hold the pose
det bästa med inspelningen måste nog vara alla bilder.. och seriöst, den här är priceless! jag döör! hahahaha xD


the witches of bushwickär så snorig att jag håller på bli galen. rinner från ögonen och hostar som en idiot. kul så här på sin enda lediga dag i veckan. ska gå och koka mig en kopp thé tänkte jag sen dra igång gossip girl & 90210!

ps. imorgon är väntan äntligen äntligen äntligen över. HP7 ♥

it's my birthday
birthday giiiirl!
då var man ett år äldre. 19 för att vara exakt ;)


tolfte novemberär på väg till jobbet.. eller snart iaf. sitter här och nördar mig en stund först. såg att the hillywood shows parodi på eclipse släppts, men att den var blockerad i sverige. kul jävla jul! håller tummarna att någon annan lägger upp den i varje fall. nåja, jobbar till fem idag och hur det ska gå med min tumme som jag skar upp igår btw, är en bra fråga. längtar hem till the vampire diaries. redan. hihi!

igår var jag på idol genrepet som är här i luleå. var faktiskt riktigt kul! och att juryn faktiskt var där var pretty awesome. nu vet jag vad som kommer hända ikväll innan ni andra vet det, de ni! mohaha.. måste dock säga att jay kommer glänsa ikväll. han var grym!

nä nu måste jag faktiskt göra mig klar. trycka i mig någon macka för magen kurrar en aning. see ya!

this is the lifekänns så där fint att äntligen ha biljetten i handen!

psst, på lördag fyller jag år. hihi :)


bd recordingatt få vakna upp till dom här bilderna.. heavenly <3


mudblood, and proud of it!
17 november får jag se min favorit trio igen <3


you can hang with meatt robyn var med i veckans gossip girl var riktigt häftigt! synd dock att det inte var någon scen med henne där hon verkligen snackade med någon av karaktärerna elr nåt. hade varit lite intressant att se! men bara att hon sjunger en av sina låtar i avsnittet är grymt nog tycker jag! och på tal om gg.. vad fasen var det där i slutet mellan c&b? :o jag som hade bestämt mig för att lägga dom på hyllan.. haha!


tears in heaven

vila i frid margit larsälv ♥


RSS 2.0