laguna beach - come clean


another day will rise


Hm.. Har inte särskilt mycket att dela med mig åt er idag. Jag har ingen ork till bloggen längre känner jag, har varit så ett tag nu tyvärr. Och ibland känner jag bara suget att få gå in och uppdatera osv men ska jag vara ärlig har det varit skönt utan dator dehär senaste dagarna. Sorry! :P

Så.. I helgen startar iallafall lulekalaset. Vilket ska bli kul! Får hoppas detta år blir bättre än förra. Eller jag är nästan säker på att det kommer bli det. Mycket har förändrats sen dess och jag ser på det på ett helt annat sätt idag. Finally. Min bästa vän dyker upp här någon gång på fredagen, sen börjar festligheterna!

Nu ska jag glutta lite på gilmore girls. Har köpt första säsongen på box så nu har jag en ny obsession. Serien är så jäkla mysig! Så bye for now!

två sneak peeks från new moon!






Mitt hjärta rusade nyss iväg! JAG ORKAR INTE VÄNTA LÄNGRE!
Finner inga ord .. ÅÅÅH!!!!!!

etonline - comic con



ETOnline lovade fansen en video från presskonferensen med Kristen, Robert o Taylor.
Och här har ni den! :) Älskar hur Robert håller på med håret, as usual ;)

new moon wallpapers (!!)






(Klicka på bilderna för att få orginalstorleken)

Dyker upp mer o mer bilder och här har vi några ur snygga bakgrundsbilder att dekorera skrivborden. Själv har jag ju såklart Edward/Robert som lyser upp min dator. Och han gör ett bra jobb. Satan vad snygg människan är!

happy birthday daniel radcliffe!



Idag säger vi grattis till Harry Potter aka Daniel Radcliffe på hans 20årsdag!

comic con presskonferens!


taylor, kristen & robert @ comic con















Comic con är nu äntligen igång i San diego och självklart är Kristen, Robert och Taylor där för att representera New moon. Och jag måste faktiskt erkänna... Jag saknar Kristens underbara hår!!

new moon saker som finns på comic con!


Jag skulle vilja lägga beslag på hela samlingen dära. GIVE ME! Vi får oss även en smygtitt på Volturis symbol! ;) Skulle inte vara helt fel att befinna sig i San diego just nu..

"my heart hasn’t beat in almost ninety years."



Idag har jag stigit upp.. väldigt väldigt tidigt. Syster ville ha med mig in till stan när hon skulle göra naglar så var snäll att följa med. Kvart i åtta hade jag alarmet på - ni kanske inte tycker det är så farligt tidigt men för mig är det faktiskt det. Så idag lär det bli att ta en middagslur.

Har just kikat runt lite på den officiella hemsida för New moon filmen och jag får fjärilar i magen på riktigt. Jag skulle kunna skutta omkring som en idiot i huset för jag blir så glad när man får se nya bilder från filmen. Och Edward gör ju detdär lilla extra hjärtslaget. Hihi! Tar allt jag kan få! Usch känns olidligt länge till november..

what do you do.. when the one thing you live for leaves you?



Ett fan har skickat in en poster till Newmoonmovie från Singapore, som även är en vi inte fått se ännu. Dom har lagt till texten: "What do you do.. When the one thing you live for leaves you?" And i love it! Bara 119 dagar kvar nu.. <3

chris brown ber om förlåtelse


Nu efter en tids väntan, går Chris ut med ett pressmeddelande till alla fansen som nog många har väntat på. Dock tycker jag det var vädigt lite hjärta bakom det och nästan som att han övat in ett tal de senaste dagarna. Så nej, jag kommer nog aldrig se honom som förut. Men samtidigt tycker inte jag det ska påverka hans musik - för han har talang.

Så vad tycker ni?

is this all of me?


Nu kommer min syster (om hon läser detta) gnälla på mig för att jag åter igen börjat ett inlägg att jag inte har haft någon blogglust. Men så är det. Det har varit dött här de senaste dagarna för att jag inte haft någon inspiration alls (!) Tråkigt men sant. Tänkte iallafall visa att jag lever fortfarande - och ett försök att hitta tillbaka suget också.

Och igår tatuerade jag mig !! Helt obeskrivligt att jag faktiskt vågade sätta mig där, vilket jag inte trodde. Och smärtan som jag gått och varit så orolig över var ingenting alls. Så nu sitter den så fint i nacken och snygg som tusan är den, Slänger upp en bild senare :)

Soo.. What to do now.. Lova och jag ska kolla lite film, är inte så bra väder här idag. Sen får vi se.

nothing can touch me


Ett tag sen jag kom med en dagsutsikt såg jag så tänkte dela med mig lite av vad som händer hos mig. Vilket egentligen inte är särskilt mycket. Sitter med lova nu och vi har precis käkat lite nudlar o funderar på hur vi ska spendera dagen. Nu under sommarlovet finns det inte mycket tid och ork för bloggen tyvärr. Är så mycket annat som händer runt om kring mig.

Under denna vecka har vi bl a varit en sväng på teknikenshus, vilket är ett bra tag sen jag besökte det stället. Köpte med oss en ring hem som ändrar färg efter humör. Haha! Lite sådär små roligt. Lova lekte runt där och hade roligt iallafall, vilket som är huvudsaken.

Harry P premiären var i onsdags som säkert alla vet och är sugen på att gå och se den en gång till. Kan inte tänka mig att den blir sämre precis. Syss o jag snackade om att gå på bio så kanske får med mig henne? Vi får se! Annars surrade vi om att gå o se The proposal. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och få på mig nå kläder..

PS. Det är bara 3 dagar kvar tills jag tatuerar mig.. aah!

robert @ set of remember me



   

Sötnosen kommer bärande på en rosa sovsäck med ett leende på läpparna i New york där inspelningarna av Remember me fortfarande pågår. Sen kör han ju såklart sin vanliga rutin med handen genom håret. Yum yum!

L. A candy - best seller


Laurens bok L.A Candy har nu toppat listorna på New york times best seller två veckor i rad. Congrats!

Har precis klickat hem boken och kan inte vänta med att få börja med den, exciting!

NY NEW MOON BILD!!


harry potter and the half-blood prince


Jag är helt såld på filmen! Ah jag skulle kunna se den om och om och om igen o så har jag inte känt för en film sen jag såg twilight. Och som jag trodde skulle denna film bli storfavoriten hos mig (hitills iaf), Sjukt bra gjord från början till slut och jag är absolut inte besviken, även fast jag läst boken 3409 ggr. Och som vi skrattat alltså! Älskar att gå på premiärer också för det är så sjukt bra stämning i salongen och var kul att se alla som klätt ut sig också. Oj oj filmen var verkligen värd väntan. Satt med fjärliar i magen hela filmen.. Haha nåja, en gång potter nörd - alltid potter nörd. Jag skulle kunna skriva och berätta HUR mycket som HELST om filmen, men jag tar hänsyn till er som inte sett den ännu + att inlägget skulle bli väldigt långt.. Så nu ska jag studsa i säng och börja läsa om boken igen.. Hihi god natt med er!

robert in us weekly







Det har släppts nya bilder från Robs gamla photoshoot med dossier till US weeky. Och bilderna är helt unbelieveble. Breathe taking! Han är så jävla het! Gimmmmme... Enjoy guys.

Home


Nu är jag hemma i luleå igen. Eller egentligen har jag varit hemma sen måndags men jag har haft mycket för mig. Min syster med familj har iallafall anlänt från sthlm på måndagskvällen så har mest umgåts med dom. Idag har jag även hunnit till frissan på morgonen. Och ikväll är det äntligen dags för harry potter premiären. Oh boy vad jag längtat!

Så, veckan i övertorneå har varit toppen. Vi har jobbat på la bonte under helgen där vi serverat gästerna osv och en mycket trevlig personal! :) På fredag o lördag kväll var det utgång på hotellet och som vanligt hade vi ruskigt roligt. Saknar sandra redan dock, men snart ses vi! LK nästa :)

Nåja har inte så mycket annat att dela med mig av just nu, ska kika på lejonkungen med lova nu innan jag ska iväg. Vi hörs snart igen, puss på er mina söta läsare!

Övertorneå

Hej sötnosar!

Jag befinner mig just nu i övertorneå, åkte upp hit idag och kommer spendera hela veckan här så ni inte undrar vars jag tagit vägen eftersom det kommer bli rätt tomt här nu.

Men snart är jag tillbaka! Don't forget about me! ;) Puss på er ♥

Take another piece of my heart


Hello everybody!

Ursäkta mig för en väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Så låter det alltid från mig men har inte haft någon ork. Har varit så trött under dom här dagarna att jag inte haft någon energi alls. Men ni har inte missat mycket i varje fall!

Idag for jag med mamma eva och viktoria en sväng till piteå och tog oss en shoppingtur. Och med mig hem fick jag mycket fint! Ett par nya shoes, bikini, solbrillor, tröja, kjol, mascara osv. Jodå nicenice! Var väl hemma där vid fyra och vi var helt slut allihopa så la oss en stund på soffan och tog igen oss. Haha låter som att vi typ är 70+.

Så just nu händer det inte särskilt mycket här. Fredag kväll och jag är helt slut o ville egentligen hoppa i säng där vid åtta tiden. Men tror jag faktiskt ska se lite nu istället och bröderna scott. Yum yum! Ha en trevlig kväll!

Over you

 
i'm slowly getting closure
i guess it's really over
i'm finally getting better
and now i'm picking up the pieces
i'm spending all of these years
putting my heart back together
cause the day i thought i'd never get through
i got over you.


Hannah Montana S3E03 - Don't go breaking my tooth


Igår kväll när en mycket övertrött nathalie satt och kollade på hannah montana så kunde jag inte sluta skratta åt detta avsnitt. Haha så jävla skön! Jag älskar denhär serien, och skiter ifall jag är för gammal! Så de så ;)

Första juli


Ikväll var det tänkt att jag skulle dra med issa fagge o andre och spela lite mini golf men det blev andra planer för min del. Känner mig riktigt hängig idag o snorig så jag är hemma och kurerar mig och avlider lite i denna värme. Hoja!

Annars idag har det inte hänt allt för mycket. Tog mig en lång sovmorgon sen käkade jag frukost ute i solen. For en sväng med mamma innan maten till gammelstad och bokat tid till frissan. Och idag är det första juli. Hela juni har redan gått, och det känns skit mysko. 3 veckor sen vi fick sommarlov nu. Wierd. Sommaren bara springer förbi känns det som.

Så nu vet jag faktiskt inte vad jag ska pyssla med. Funderar på att försöka ta och lära mig lite hur photoshop fungerar så jag kan börja leka där lite någon gång. Är inte så hajj på det dära. Imorgon drar jag nog iallafall in till stan en sväng o tar en fika med frida. Ska bli kul! :) Hoppas det är mildare väder. Behöver lämna ett par skor till skomakaren också.

Well, talk to yaa later! Byee!

RSS 2.0