Better in time

Sitter hemma hos Mandip, vi har precis lagat lite lunchi. Blev grillkorv med bröd och ett fett glas cola! Och gött var det :) Vi ska nog kila över till Ejne snart, gick någon bra film på canal+ så vi tänkte kika på den ett tag.

Under veckan så tog jag och Amanda oss en tur till Övertorneå och hälsade på Sandra. Vi var till Finland en sväng och handla med hennes mami sen har vi kört skoter och bara myst :) Hihi! Var lite facinerad när jag var i Finland faktiskt, tänkte försöka lära mig lite finska. Moha! Vi åkte hem igår redan vid två tiden och var hemma i Luleå vid fem. Jäkla trög resa var det. Mötte då Frida & Antonia i stan sen for Amanda o Antonia till sunderbyn och jag o Frida hem till mig. När vi väl var hemma gjorde vi oss korv och makaroner sen satte vi oss framför datorn en stund och kollade OTH och svammlade på :) Blev en tidig kväll!

Ikväll så blir det mys med mina favorit tjejer. Blir att laga mat - tacos som vanligt ;) Även basta osåntdära. Vad vi sen hitta på för nå bus återstår att se, höhö! Nä nu ska vi pysa över till grannen.


image14

Tjill

Tjillar med Soffan, ska snart fara in till stan. Och även Frida dök upp nu hör jag! :) Ska försöka hitta en present till Johanna eftersom hon ska ha kalas ikväll :) Igår var det tänkt att vi skulle fara till Måttsund och åka slalom men blev inte av eftersom det typ var snöstorm. De sög! Så istället tjillade vi hela dagen, käkade lite pizza sen drog Sofie på innebandyträning så Frida och jag gick hem till henne. Gick till mig vid sjutiden och kollade på Skärgårsdoktorn och käkade munkar, gött :) Sen kom Soffan tillbaka och då kikade vi på Andra avenyn. Sen pallra vi oss till Soffan och såg på Dirty dancing. Så nu förstår ni kanske vad jag menar med att vi tjillade hela dagen ;) Haha! Sen skulle Soffan äta kvällsmat därefter tolv för vi hade klagat på att vi var hungriga sen klockan sju så då gick vi också hem och tog oss en kvällsmacka! Vi satt och var förbannade över att Max inte har hemkörning. Jah, fullt normalt. Men vettni, nu ska vi börja gå till bussen. Hare

<3


Hit me with your best shot

Ahapp, då var man hemma. Har frysit som en tok hela dagen så det var väldigt varmt och skönt under täcket :) Amanda kom till mig igår efter sex tiden och en stund efter det dök även Frida upp. Kvällen spenderades med de två flickorna! Sen idag vaknade jag och Amanda upp vid halv tio tiden, jag var pigg som en lärka och slog på en film. Låg och kikade på den tills vi tänkte att det nog var dags att stiga upp och göra någon nytta så vi gick och fixade lite frukost. Vid halv två tiden kom Sofie och sen gick vi till Frida och hennes pappa skjutsade in oss till stan. Skaburbian spelade på Hardwear vid två tiden så gick och kikade på dem en stund sen blev det lunch på Dagobert. Sen for vi hem och jag färgade Sofies hår och efter det var det hockey som gällde. Luleå förlorade dock med 1-4. Ojojoj vad jag känner mig stolt! :):) Usch fy och blä. Efter det tillbaka till Sofie och då gjorde vi glass med bananer och chokladsås. Mumma!

Imorgon blir det att stiga upp tidigt, om jag orkar. Vi ska försöka komma iväg till Måttsund tidigt men känner så trött som jag är nu så kommer det nog bli svårt. Så nu ska jag avrunda och krypa till kojs, ny dag imorgon! Eller idag. Haha.. Ja heipa

<3


Chris Daughtry



åh var bara tvungen att slänga in denhär videon, blir aldrig less låten. LOVE <3

Stop & stare

GAAAH jävla Luleå helvete! Mitt humör är nere i botten just nu efter att ha sett HV71-Luleå. Kan det bli värre!? 8-2 till HV!? BLÖBLÖBLÖ säger jag bara!

Nåjo en ganska fin start på detta blogg inlägg, men så kan det gå ibland. Har precis bäddat ner mig i sängen med min värmedyna och känner att jag redan håller på att slockna. Åh jag hatar att vara såhär trött. Men imorgon är det äntligen fredag och lov, kan inte bli bättre! Amanda kommer nog till mig efter skolan, blir nog bara att ta det lugnt skulle ja tro. Fixar fram nån bra film och bara mysa :) Idag slutade vi vid ett, så då gick jag, Amanda & Antonia till arbetsförmedlingen. Brr blåste verkligen kallt idag. Sen tog jag och Amanda nån omväg in till stan igen så när vi väl var framme på Inpuls hade jag nästan ingen känsel kvar i kroppen. Men vi fick ju oss iallafall en liten uppvärmning av biten vi fick gå! Tog bussen hem vid tre och när jag kom hem la jag mig och kikade tv. Slumrade till lite då och då, sen bestämde jag mig för att basta och skönt som tusan var det. Nu ska jag kika lite Greys Anatomy innan jag släcker för kvällen.


image13

Like no one

Har precis sett One tree hill, åh vad jag älskar det <3 Vet inte vad jag ska ta mig till om det skulle försvinna. Blö vill inte ens tänka tanken!

Funderar nu på om jag skulle sätta mig och göra lite matte. Men det får bli om en stund, haha :P Väldigt skön skoldag idag, hade svenska på morgonen då vi såg Pearl Harbor och den filmen får mig alltid att böla som en tok så var lika att jag gick och käkade så jag slapp se filmens slut. Haha vilken fjolla jag är :) Sen efter lunch hade vi bara matte och administration kvar eftersom vi som varit duktiga och gjort de vi ska på projekt & företagande behövde inte komma på sista lektionen. Så det var skönt! Efter skolan gick jag till Gina tricot där min mami och bror var. Hittade mig en hel del kläder och de behövdes. Sjukt mycket nytt och snyggt dom fått in, jises ville typ handla hela affären. När vi väl var klara dära så for vi till Kvantum och handlade lite mat och sen for vi på Dollarstore och fixade en massa till middagen mamma ska ha på fredag för någon jobbar kompis. Sen gav vi oss och for hem. Nu tror jag visst maten är klar, blir nuggets med ris idag. Mumma! Efter det tror jag att jag ska vara lite duktigt och sätta mig med nå ekvationer så jag är redo för matte provet imorgon. Puss



image12

Be careful what you wish for

Har precis kommit ur duschen, skönt var det för har varit frusen hela dagen. Tänkte se om jag skulle orka slå på en film men det känns lite jobbigt faktiskt. Haha :P Annars har dagen bara rullat på. Bussen var jäkligt seg imorse så slutade med att jag inte hann med näthandeln och sen när vi hade data skulle jag på hälsokontroll hos skolsystern och slutade med att jag var där hela lektionen. Efter lunchen hade vi idrott, vilket också var jävligt chill för vi pratade bara om kondition. Kändes lite onödigt att man ens bytt om, men så kan det gå ibland! Efter det hade vi bara praktisk marknadsföring kvar och sen slutade vi. Sen har jag bara tagit det lugnt, varit på en promenix med hundarna sen har jag städat mitt rum lite grann. Och nu tänkte jag göra mig en macka och försöka lägga mig tidigt.. Hur det nu ska gå, haha :) Take caaare


Waking up I see that everything is ok

The first time in my life and now it's so great

Slowing down I look around and I am so amazed

I think about the little things that make life great

I wouldn't change a thing about it

This is the best feeling


This innocence is brilliant, I hope that it will stay

This moment is perfect, please don't go away, I need you now

And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


Var minut

Idag har jag äntligen fått sova ut, och skönt var det ska jag säga er! Mamma har varit och köpt Guitar Hero åt Krille som födelsedagspresent så har i princip suttit och spelat det hela dagen. Och grym är jag, not. Men, det koommer ;) Idag får jag se vad som händer, blir nog en lugn dag för har knappt varit hemma nånting på hela helgen. Kanske blir att umgås med Nathalie en sväng :) Är iallafall Andra avenyn som gäller ikväll!

Igår tog jag, Amanda, Anna och Sandra bussen in till stan från Sundis efter vi varit och kollat när Anna dömt innebandy. Sen mötte jag upp Johanna & Hanna. Var meningen att jag INTE skulle köpa någonting eftersom vi snart far till Sthlm, men hittade en jacka som jag blev kär i så kunde inte hålla mig :P Inte ovanligt. Sen blev det middag på Max innan bion. Och filmen, P.S I love you var hur bra som helst. Rekommenderar den verkligen! Sen kom Johannas kille och skjutsade hem oss och jag gick ut med hundarna och sen traskade jag iväg till Hanna och vi kikade på Melodifestivalen. Mhhhhh, Björn Gustavsson ;) Haha aja, nog om det. Nu ska jag gå och fixa mig lite lunch tänkte jag. Höööres

Only you

Ligger och kikar på Summerland med Amanda&Sandra, vi har vaknat före sjutton idag. Blev en ganska tidig kväll, mötte tjejerna i stan vid sex och vi gick till kiosk baren och sen tog vi bussen till Amanda. Vi slog på Green Street Hooligans men tror inte riktigt det var nån som kollade. Först i slutet började jag koncentrera mig på filmen. Avskyr slutet! Och trött som tusan var jag, somnade först i Fridas famn en kort stund sen la jag & Sandra oss på golvet och sov ett tag till för sjukt varmt var det överallt. Efter att Frida, Anna och Antonia farit hem bäddade vi ner oss och såg på tv en stund. Sen somnade vi väl där nångång efter elva. Skönt :)

Om nån timme ska jag fara till Sundis och kolla när lillebror spelar match och sen blir det att fara hem. Ikväll blir det mys! Jag, Hanna och Johanna ska fara på bio. Blir att se P.S I love you :) Får se om jag kommer hinna se nånting av Melodifestivalen. Får nog be papi spela in. Kan ju inte missa Ola! ;)

Nä nu ska jag gå och börja göra mig klar. Puss


Innocence

Huuh, har näst sista lektionen för idag nu, näthandel. Sitter och kikar på bankens hemsida och ska svara på några fråger. När jag ids, haha ;) Igår var det Valentines day som säkert alla vet. Den spenderades med Amanda & Antonia. Vi myste framför tvn med chips, godis och dricka. Blev en smör film på de också, sex lektioner i kärlek hette den. Sjukt gullig film! Sen drog tröttheten över mig och Amanda och det blev en jäkla massa svammel. Hennes föräldrar började bli orolig att det var dags att ringa psyket. Men vettni, de behövdes! ;) Sen var jag helt slut och somnade lite till och från medans de gick och bastade och väcktes sen av att pappa ringde och skulle hämta mig. Nästan direkt när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen, och gud vad underbart det var!

Idag fyller min lillebror år, grattis skitunge! Så gissar att de är folk hemma hos oss när jag kommer hem. Vet inte om jag är så super sugen på tårta men får väl se :) Ikväll blir det iallafall att mysa hos Amanda med Sandra & Antonia. Love you guys <3

Men nu ska jag skriva och berätta om banklån så Lena blir glaa! Puss


image11

In my dreams

Är tänkt att jag ska börja med maten, men känner varken hunger eller ork till det. Får bli spagetti och köttfärsås idag, min "specialitet" enligt min mor :P Idag skulle vi haft sovmorgon till tolv, svenska läraren var sjuk men enligt Lisette skulle det vara en vikare så det var bara att pallra sig till skolan vid tio tiden. Men lik förbannat när vi väl är där så kommer det ingen!? Lite lagomt less var man. Så jag, Sandra och Amanda gick till Stinas och käkade lunch. Onödigt som fan, men gott. Sen hade vi bara matte och adm kvar, och tror jag satt med en och samma ekvation i en halvtimme och glad som fan blev jag när jag väl listade ut den! ;) Haha jag är ju som jag är. Efter skolan traskade jag och Amanda in mot stan, var meningen att vi skulle gymma men det blev inte för orken fanns helt enkelt inte, så det får bli imorgon :) Istället gick vi och kikade runt på stan ett tag och sen tog vi bussen hem.
 
Vad jag ska hitta på senare är den stora gåtan, jag är så trött att jag redan vill gå och lägga mig. Min farmor fyller däremot år idag, grattis <3 Så tror vi ska fara och gratta henne en sväng, och sen ikväll blir det Grey´s anatomy som jag saknat som en galning! Men nu ska jag iallafall gå och börja med maten innan min lillebror kommer hem och gnäller sönder mig. Puss



image9

Good times

Åhh vad skönt det var att ta datorn i famnen och lägga sig ner i sängen. Känns inte som att jag riktigt varit lugn nånting idag. Har kommit hem för en timme sen ungefär, då gick jag ut med hundarna och sen tog jag mig en låång varm dusch. Otroligt skönt var det :) Jobbig dag har det varit också, verkade som att klockan stått still princip hela dagen. Efter matten trodde jag att jag skulle somna nånstans efter alla ekvationer och då hade vi två lektioner kvar. På turismen redovisade jag och Erika våran rapport om Paris. Gick ganska bra förutom våra skrattattacker lite här och där. De andra som redovisade pratade kanske i 5 minuter medans vi nästan pratade i en kvart kändes det som :P Nå de gick ju iaf! Sen har vi ju fusk Gabriella som åker till Mexico idag i två veckor.. Du får ha det så otroligt bra därborta och sola lite till mig va! ;) We´ll miss you!

Nu ska jag gå och hjälpa pappa att packa in i kylen så jag får mat nångång och är det läxor som gäller. Puss


Moment's bliss

Tjenixeen!

Nu hade jag tänkt att jag skulle börja blogga lite, efter flera veckors tjat från Amanda. Happy now? ;) Dagen har gått otroligt segt, som typ alla måndagar gör. Först näthandel & layout på morgonen sen lunch, idrott och praktisk marknadsföring där vi endast sitter och ritar med spritpennor så huvudet sprängs. Fyfan så ont jag alltid har i huvudet när jag går därifrån. Antonia slutade precis 10 i 3 som mig så hon var snäll och gick med mig på stan. Behövde köpa lite grejor och sen satt vi bara och surrade i smedjan. Sen for hon väl hem strax efter fyra och då tog jag också bussen hem. Nu har jag precis sett klart ännu ett Greys anatomy avsnitt, kan typ se säsongerna om och om igen. I love it! Så nu tror jag att jag ska sätta mig med engelska läxan en stund, måste hitta något världsrekord att skriva om till imorgon. Men först ska jag gå och fixa mig nå mackor. Puss

RSS 2.0