And so the lion fell in love with the lamb


Yummie

Sitter å surrar med Gabsan i telefonen, högtalarn på i högsta hugg och kom på att det är dags för mig att blogga lite. Vi har varit och sprungit på stan HELA dagen idag också, som vi typ gjort nu flera dagar i streck känns det som. Var tänkt att vi skulle fynda något att ha på oss på Nyårsafton imorgon, men inte. Det kan vi ju tacka rean för. Allt är utplockat typ överallt och inget nytt har kommit in överhuvudtaget. Kul att shoppa då? Få se nu, nae. Vi for även på storheden och sprang en sväng men blev bara att vi lunchade där ute. Fyndade iaf en lång kofta och en vanlig svart tröja från Gina och ett svart nagelack från Mavala.

Ikväll var det tänkt att jag skulle fara på Luleå-Färjestad, men planerna blev ändrade. Men håller tummarna här hemma med radion på, måste heja på pojkarna även fast jag inte är på plats. Höhö! Nu sitter vi å knegar på planerna inför imorgon, hoppas på att Sandra pallrar sig från Övertorneå och kommer hit.

Jag och Gabriella saknar Twilight. Vi har abstinens rent ut sagt. Idag på Vero Moda spelade dom det officiella soundtracket Paramore-Decode på tvn med musikvideon till och vi fick titta på Edward. Aaaah gåshud och äta upp honom känslor kom fram och våran dag blev jobbig. Haha! Jises. Tur att vi inte är det ända människorna som känner igen dedär. Bara hålla ut tills februari då filmen kommer ut. Vi ska försöka hålla oss från biografen. Nå nä, nu får jag skärpa mig och gå ut och rasta hundarna istället med Ipoden i högsta hugg!

With every bit of me



Grattis på födelsedagen älskade pappa!

Faster, farmor och kusinerna for precis härifrån. Har fikat och fått en försenad födelsedagspresent. Fick en tröja och en ring från Pilgrim som jag blev kär i. Sjukt fina grejer! Tidigare idag for pappa och jag och hämtade kina mat och for till storheden en sväng. Vi kom hem strax efter 4 och tog hem hockeyn och käkade till den. Dock så var det en urusel match och Luleå förlorade och jag blev på dåligt humör.

Imorgon ska jag å käka lunch med Sandra & Stina en sväng innan Stina far hem till Stockholm, sen kommer Gab in och vi kommer strosa ett tag på stan, vi tänkte att vi skulle hitta något att ha på oss på nyårsafton. Sen planerade vi att gå o kika på Kevin som är i Shopping med även Alice och Robin klockan 4. Ska bli kul! :) Nu ska jag forsätta glo på Vänner som jag börjat se om från säsong 1. Är så gulligt när Ross & Rachel blir tms för första gången, och de ska ju hinna göra slut ett antal ggr också.. Well well!

27 december



Ett tag sen jag skrev hära, har haft fullt upp dehär dagarna som varit så skriver en snabb uppdatering medans jag väntar på att få hoppa in i duschen;

Igår var jag hos min faster och käkade Julmiddag (igen) och släkten var också dära. Ett tag sen man träffade dem! Var trevligt och goo mat var det :) Sen blev det stress, vi skulle på Luleås match klockan 4 och kom inte iväg från Björsbyn förrän strax efter 3 snåret. For och hämtade upp Larsälv och jag sprang in och hämtade pengar osv. När vi väl var framme vid Coop Arena var alla biljetter slutsålda, även ståplats. Surt som fan och vi började planera annat och fixa skjuts hem när en ängel kom och gav oss gratis biljetter. Var verkligen meningen att vi skulle på dendär matchen. Och värt var det, kommer inte ihåg när det varit så roligt att gå på hockey sist. Luleå är serieledare efter 12 år, vilket känns helt otroligt! ♥ Kan bara tänka mig vad frustrerande det ska vara för Miettinen att inte få spela med sitt lag när det går så bra för dem nu också, men snart är han tillbaka han med.

Idag for jag med Gab på stan. Skulle försöka fynda något på mellandagsrean men för det första var det alldeles för mycket folk och man hade inte riktigt orken att kolla ordentligt. Det är så det brukar vara. Hittade mig iaf en ny parfrym som jag viljat ha sen typ 6an? men den har dock varit för dyr för mig att köpa. Tommy Girl. Luktar så sjukt gott! Sen köpte jag en skjorta från HM med presentkortet jag fick av syster i julklapp. Mötte mamma å pappa på stan och vi for till Coop för att kolla när lillebror hade match.

Oj blev ett långt inlägg idag såg jag, ska avrunda här och fortsätta kika på Harry Potter och den flammande bägaren (DÄR ROBERT PATTINSON ÄR MED) med Johanna. Hejsvejs!

JULAFTON!




GOD JUL ♥



Dan före doppare dan.


Jag och Hanna på lucian i 9an. Ganska passande bild med tanke på att det är julafton imorgon! ;)


Väntar på att Johanna ska ringa så jag kan börja pysa hemifrån. Vi ska gå förbi Hanna (för sista gången innan hon flyttar härifrån) och gratta henne eftersom hon fyller år idag! Stort grattis! :) Det kommer att kännas grymt konstigt att hon inte kommer att bo där längre, har många minnen därifrån.

Och imorgon är det julafton. Kan tänka mig att Larsälv har nedräkning i timmar och minuter just nu. Haha! Skämtosido. Nämen när det närmar sig jul börjar det snurra i dendär flickans huvud rejält. Det är allt från att vi bara ska se filmer som har något med jul att göra eller så fika lussebullar, pepparkakor osåntdära. Du är ganska gullig ändå ;) Man kan inte hjälpa att man rycks med i hennes julkänslor. Så imorgon, då kommer "hela tjocka släkten". Nästan. Syster, Lova och Thomas kommer dock inte ner i år. Kommer bli tomt.. och sen är moster o steker i Spanien. På kvällen blir det min och Nattas årliga "ritual", att vi träffas på kvällen och går igenom allt vi fått osåntdära. Käkar lite julmat igeen och bara svammlar iväg med våran fantasi som vanligt. Haha nu börjar jag nästan längta en aning..

Watch this space


HAN med en rosett på under julgranen skulle inte sitta helt fel tomten! :)


Idag har jag varit med Gabsan på stan en sväng, vi var redan där vid öppningstid så blev en tidig uppstigning idag! Vi kikade efter julklappar och käkade lunch på Mat & prat. Super mysigt :) Efter några timmar på stan for vi hem till Gab och kollade på Twilight. Ett plus att det inte var på bio var att vi kunde skrika fritt när vi kände för det. Satans film, man bli helt psykad i skallen.

Mamma kom och hämtade mig efter hon varit hos mormor och hämtat våra julklappar sen for vi hemåt. For på affären en sväng och handlade lite. Sen hjälptes vi åt att göra kycklingsallad som var dagens middag. Tog hundarna ut på en lång promenad efter det och sen hoppade jag in i bastun. Och skönt var det ska jag säga er. Nu ska jag kika på säsongens sista Britannia High sen ta en ipren och lägga mig å vila. Någon som kan ta över mitt jäkla huvud några timmar!?

Rudolf med röda mulen


Namnsmycke från Betties galleria, men namnet kommer ju förstås vara Nathalie.



Har just käkat en hamburgare. Var ute på långpromenad med vovvarna nyss också. Det var ganska skönt väder ute faktiskt, fast har nog förfrysit min näsa för jag ser nästan ut som Rudolf med röda mulen.

Imorse har jag legat i sängen och glott på Harry Potter och fången från Azkaban som gick på kanal 5. Dock var filmen dubbad till svenska vilket jag avskyr eftersom att det både låter förjävligt och den är mycket bättre på engelska. Larsälv slog i mig en tanke igår, att det faktiskt bara är några dar kvar till jul.. 3 dagar faktiskt, och det känns helt sjukt. Vars är julkänslorna!? Blä vad tråkigt!

Får se vad jag ska hitta på härnäst, funderar på att fara o kolla brors match å hjälpa mami att sälja fika. Men B-hallen är så jäkla kall så får se om jag orkar. Just nu sitter jag och kollar lite på Betties galleria efter ett namnsmycke som jag vill ha, och kan inte bestämma om jag ska ta i silver eller guld. De sa på Boströms ur och guld när vi var där att guldet nötts bort och då är det ju inte särskilt snyggt så silver kanske är bäst då. Nåja jag får se!


Au pair



Kikar runt på en sida om att jobba som en Au pair som rekryterar en till Amerikanska familjer, vilket jag planerar att göra när jag gått ut skolan. Helst vill jag till USA. Sen spelar det inte så stor roll vars jag skulle hamna, men LA lockar ganska mycket. Funderar även på att läsa på något universitet när jag är där. Hade då tänkt mig att läsa en engelska uppsats kurs. Well, har ett tag kvar på mig att fundera. Har som sagt 3 terminer kvar..

Du är allt



Nathalie Larsälvs singel, " Du är allt".
Jag är så stolt över dig ♥

All I want for christmas


Nya Ipod Nano.


Sitter och kikar runt på Expert. Har önskat mig en Ipod i julklapp och vill ha den gråa som ni ser där uppe på bilden. Nu är det bara hoppas jag varit snäll iår eller något liknande! Nu ska jag och mamma fara till storheden och handla, blir nog Ica maxi skulle jag tro. Hej så länge!

Twilight ♥


Scen från Twilight. (Gab kom ihåg att andas)

- You know, everybody is staring
-Not that guy, no, he just looked.

Better than me



Kollar lite på The OC säsong 4. Såg bara säsongen en gång och det var när den gick på tv, allt blev som så konstigt utan Marissa. Det är inte som de andra säsongerna 1-3 som man nött igenom veckor i sträck typ.

Besöket hos frissan blev lyckat. La in en massa kalla blonda slingor i håret. Och nöjd är jag! Var klar där vid halv 5 och då kom mamma och plockade upp mig. När jag kom hem fick jag mitt första nummer av Glamour, som jag egentligen skulle fått för ca 4 månader sen? Haha jaja, bättre sent än aldrig I guess.

Nu ska jag kika något avsnitt till av OC sen ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar. Ha en trevlig kväll!

Tidsfördriv

Väntar på att klockan ska bli halv 3 så jag får börja dra mig mot frissan. Bror steg upp i tid idag så behöver inte bekymra mig över skjutsen iaf! Hittade en massa frågor på Larsälvs blogg så slänger i det här som ett litet tidsfördriv. Hörs senare!



  •  Vilken svordom använder du mest? Fasiken
  • Äger du en iPod? Nej men hoppas jag gör det den 24e december. 
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på när jag börjar.
  • Hur många resväskor äger du? Dunno
  • Använder du flip-flops? Njae, på stranden typ. 
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ibland
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Haha Mysteriet på Greveholm ;) 
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med en vän.
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Oj.. Inhandla en ny garderob och en utlandsresa! 
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Haha det händer.
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nix
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Har ingen cd-spelare :O
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Om jag skriver det här så är det ju ingen hemlighet längre smartass ;)
  • Vad åt du till middag senast? Makaroner & korv
  • Använder du huvtröjor? Sometimes
  • Kan du vissla? Jo.
  • Vem var den senaste som ringde dig? Mamma.
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Breakdance
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det händer säkert.
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 0920
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Yes
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Typ storheden
  • Hur många syskon har du? Två bröder och en syster.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Det händer väl, beror på vem personen är
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Mysteriet på Greveholm, bara fråga Larsälv ;)
  • Äger du några band t-shirts? Darin och Iron Maiden. Höhö
  • När flög du senast? Stockholm för ca 3 veckor sen
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6.
  • Läser du för skojs skull? Jo det gör jag, är en läslus.
  • Pratar du några andra språk? Engelska och typ hola på spanska. Haha
  • Diskar du din egen disk? Jo ifall diskmaskinen är full 
  • Har du gråtit offentligt? Yes
  • Har du en stationär dator eller en bärbar? Stationär och ibland bärbar
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Beror på vad det gäller isåfall, dunno.
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Vill göra en tatuering
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? haha men självklart! 
  • Kan du kasta macka? Whot?
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
  • Vem var din favoritlärare och varför? Yvonne!! 
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
  • Vad har du för väder? Halt, slaskigt, blött och förjävliga äckliga vägar. Stockholms vinter med andra ord!
  • Har du en blogg? Nää... Jag tror inte det iaf? ..

  • Ny trailer Harry Potter and the Half-blood Prince


    Världspremiär 17 Juli 2009

    I have to follow my intuition - make a decision


    Ögon godis bokstavligt talat.


    Har kikat på Pearl Harbor för ett tag sen, tänkte gå och skingra tankarna här ett tag istället. Förbannade film, blir alltid helt förstörd efter jag sett den! Och ändå kan jag inte sluta..

    Döttstrött har jag varit idag. När jag kom hem slängde jag mig på soffan direkt och somnade ganska fort. Vaknade vid middagstid och förstod verkligen inte hur jag skulle orka upp. Tog med mig hundarna ut en sväng i halkan iaf så blev lite piggare. Huvudvärken vill dock inte ge med sig så funderar på att göra kväll redan nu, skulle nog behövas. Tror jag ska lägga mig med min bok Om jag kunde drömma och koncentrera mig på annat. Som Edward te x.. Det tackar jag verkligen inte nej till :)


    JULLOV



    Blev att övernatta hos Sandra inatt. Efter middagen igår tog jag bussen till Gab och vi ylade ett tag i Singstar innan vi pallrade oss ut i halkan mot Sandra. Gick förbi mormor en sväng också och hämtade en tältsäng som vi skulle få låna. Och igår var sista skoldagen på detta år, och det kändes sjukt skönt!

    Nu ska vi snart pallra oss in mot stan, vi ska fara förbi skolan en sväng och käka Julbord. Haha :) Emma och Gab möter upp oss i bussen. Sen blir det att gå en sväng på stan, jag hoppas verkligen att det inte är lika halkigt som det var igår. Man tog sig knappt fram :o Ait, nu ska Sandra fläta min lugg sen kila!

    Luleå Hockey!



    Ojojojoj Linköping - Luleå 3-6! Känns bra eller!? Luleå har klättrat upp till 2a plats. Kul att två st lag från norrland leder tabellen just nu. Men jämt är det måste jag säga. Nu är det uppehåll och ingen match förrän 26/12 då vi möter Modo.

    Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Har gjort klart hela samhällsen, insändaranalysen, bokrecension och en intervju om arbetsmiljö och säkerhet. Nu har jag och Gab bara kvar att göra filmanalysen, där vi ska skriva om Twilight. Vilket alltså då borde gå fort. Så jag har då lov efter skoldagen imorgon istället för på fredag, de ni! h känns så fruktansvärt skönt att ha allt bort gjort nu, som att någon lyft en sten från mitt huvud ellernåt.. Efter skolan har jag Sandra och Gab strosat runt på stan lite. Sandra har kollat efter julklappar åt hennes syster medans jag och Gab bara gjorde henne sällskap. Köpte iaf en present åt mami eftersom hon fyller år. Haha måste berätta att min far är ganska gullig ibland. Mamma har kollat runt efter hårfönar på stan, så pappa trodde ju då givetvis mamma var ute efter en. Så han köpte en åt henne i födelsedagspresent. Men det var så att mamma planerade att ge en åt mig i julklapp.. Haha pappa lilla, du har det inte lätt :)

    Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och kolla på SATC en stund innan jag somnar. Är helt slut.. Imorgon har vi bara betygssnack och fika stund på Varmköket vilket innebär att vi nog har kort dag. Ska bli otroligt skönt!

    Mamma & Mormor ♥

    Grattis på födelsedagen älskade mamma & mormor.

    Ni är där när jag behöver er, ni glömmer era egna bekymmer.
    Ni är min tillflykt och klippa, med er känner jag mig trygg.
    Kanske borde jag berätta för er oftare hur mycket jag uppskattar er,
    men ni är den jag älskar. Ni är ljuset i mitt liv

    Utmaning

    Jag har blivit utmanad av Amanda

    Regler
    1. Publicera reglerna på din blogg.
    2. Svara på de fem 8-sakerna.
    3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

    8 favoritprogram (just nu):
    Gossip Girl
    One tree hill
    90210
    Grey´s anatomy
    Britannia High
    Ugly Betty
    Desperate housewives
    Veronica Mars

    8 saker jag gjorde igår:
    Städade
    Slingade brors hår
    Kollade film
    Käka frukt :o
    Sov
    Pratade i telefon
    Duschade
    Satt vid datorn

    8 favoritrestauranger:
    Max
    Waldorf
    Dagobert
    Rogers ;)
    Ban Thai
    Pizza Hut
    :o


    8 saker på min önskelista:
    Ipod
    Träningskort
    Kläder
    Presentkort
    Duntofflor
    Underkläder
    Smycken
    Chris Brown biljett
    osvosvosvosv..

    Jag utmanar alla som vill :)

    SATC



    Efter att ha sett Sex And The City filmen i fredags med tjejerna blev jag sugen att börja kika på serien igen så idag har jag kollat några avsnitt från säsong 1. Haha jises vad man garvar åt Samantha ibland. Idag har jag även tagit tag i städningen av mitt rum, såg f-ö-r j-ä-v-l-i-g-t  ut här inne på ren svenska.

    Måste även avsluta Samhälls analysen idag om Barnarbete. Skjuter upp det hela tiden för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om.. Har fått skrivtorka. Haha! Blö vad tråkigt.. Take me awaaay

    Paramore - Decode



    How can I decide what's right
    When you're clouding up my mind?
    I can't win
    You're losing fight
    All the time

    Not gonna ever own what's mine
    When you're always taking sides
    But you won't take away my pride
    No, not this time
    Not this time

    You are my life now ♥


    Grattis Kevin!

    Nu har jag fixat lite med bloggen, Viktoria gjorde en så super snygg header åt mig så jag är jätte nöjd! :) Om en stund ska jag slinga min brors hår, så ska bli spännande å se hur det blir. Och på torsdag är det min tur att besöka frissan!

    Gårdagen var super rolig, ska sammanfatta den kort. Efter skolan for jag på stan med mamma en stund och fikade och gav henne lite julklappstips. Sen tog vi hem Kina mat, (yummie!) och käkade det. Vid 6 tiden tog jag bussen mot Gaby. Under kvällen kikade vi på idol finalen, sjöng oss hesa i Sing star, tränade (haha!), kikade film och åt en massa snacks och myste med Lilleman. Vid 4 tiden kröp vi ner i sängen och somnade vid halv 6. Tack tjejer ♥

    Nu ska jag käka osåntdär, blir kycklig å ris till middag idag. Ångrar att jag inte tog hem pizzan från Gab.. Haha! Senare blir det nog att mysa framför tvn och kika på hockeyn. Blir nog en tidig kväll med tanke på att jag bara sovit någon enstaka timme. Det återstår att se!

    23.23

    Viktoria en tjej vars blogg jag följer slaviskt, har gjort en super fin header åt mig. Sjukt duktig tjej :)




    Tack!

    A long time ago, we used to be friends


    Veronica Mars

    Sitter och nöter Veronica Mars säsong 3 ännu en gång. Suger att det här är sista säsongen och har inte hört nåt om att det ska komma någon ny heller för den delen. Någon som vet? Tycker avslutet är så konstigt så borde nästan komma, bara hålla tummarna. Är ett tag sen den slutade gå nu.

    Tidigare ikväll har jag kikat på hockey med mami o papi. Luleå förlorade mot Djurgården efter förlängning. En något förbannad Nathalie efter det. Så typiskt. Har varit gode trött idag också, somnade på soffan ett antal ggr så nu vet jag inte riktigt hur jag ska fixa att somna ikväll. Blir en utmaning det eftersom jag är pigg som en lärka just nu. Idag efter skolan gick jag å Gab en sväng på stan, lämnade igen en bok och en film sen satt vi å chillade i Smedjan så Gab lyckades missa hennes buss. Bra där att man tänker vad klockan är i huvudet istället för att faktiskt ta upp mobilen och kika! ;)

    Imorgon har vi planerat Lucia vaka hos Gab, blir film, pizza, en massa snacks och sockerkickar skulle jag tro. Får se vem som slocknar först. Slår vad om att det blir Emma! Moha!

    Gossip Girl

    Kul att det bästa avsnittet ska vara innan uppehållet, och att man bara vill se mer och mer och mer men istället för det så får man vänta tills Januari nästa år.. Är det meningen att det inte ska finnas ett skit att se på tv på jullovet eller!?



    PROMO för avsnitt 2x14 "In the Realm of the Basses"

    You better hold on tight, spider monkey


    Edward, Alice & Jasper Cullen


    Har just gjort bort en läxa, någon DIBS uppgift vi skulle skicka in till Roland idag. Sen har jag matte och småföretagande att göra. Jag som trodde det skulle bli lite lugnare nu innan jullovet, men konstigt nog har vi mer att göra än vad vi haft de senaste månaderna tillsammans känns det som. Blöö! Och kallt utta helvete är det, känner inte mina tår överhuvudtaget.

    Mötte upp min Sandrew efter skolan idag, känns som det var en evighet sen jag såg henne. Vi gick och tog en macka på Dagbobert och surrade om hennes vecka i Sthlm. Vill också!! De dagarna jag var där var alldeles för lite. Lova växer som jag vet inte vad och blir bara större och större för varje gång jag ser henne. Min lilla Bova :)

    Jag var och såg Twilight igen igår btw.. Haha är man addicted så är man. Trodde det skulle avta lite efter 3e gången men ikket sa nicket. Gab och jag fick med oss Larsälvan den här gången och nu är hon också fast. Well, that´s life!


    17.42


    Mys



    Har julpyntat idag, granen blev just klar. Nu börjar julkänslorna sakta men säkert smyga sig fram. Känns nog verkligare när lovet kommer, eller så är det för att jag blivit äldre. Idag fick jag sova ut. Skönt med en extra dags ledighet. Natta och jag hade planerat lunch på Exotic så vi åkte in med min far som skulle till jobbet där vid 12 snåret. Mätt och belåten var vi när vi gick därifrån och gott var det :) Blev inte kvar så länge på stan, jobbigt när det snöade så mycket och att det var -18 grader hjälpte inte heller. Usch, varför ska vi ha en sån kall vinter? Visst snö är inga problem det är kylan. Brr..

    Ikväll blir det att göra bort en läxa, och nu på ett tag ska jag pysa till Larsälv en sväng. När jag nu tar mig härifrån vill säga. Energin flög sin kos och verkar inte vilja komma tillbaka i första taget. Nä skärpning Nathalie!


    Broken she
    Has her arms twisted
    Is pointing at me
    I'll stand, but I ain't coming
    Over as she
    She spoke with a voice
    That struck at the sky
    She said, "come on over
    Bittersweet
    I'll wrap you in my arms"
    And She said, "Let me sign"
    "Let me sign"

    Robert Pattinson - Let me sign

    Jingle bombs



    HAHAHA!!

    Blast from the past


    Familjen Cullen

    Gårdagen var mysig, vi hjälpte Nattas farmor att göra chokladtryffel men dom blev dock inte så vackra.. Haha jaja det blandas i magen och goda blev dom iaf, drack glögg och satt framför tvn. Vi tog även oss en promenix. Nu har jag just hjälpt mamma att stoppa kristyr på pepparkakor som hon ska ha med till jobbet åt alla barnen. Vilket jäkla pillgöra och mitt humör är inte det bästa idag så har verkligen fått kämpa att inte slå sönder pepparkakorna i tusen små bitar. Är trött  som fasen eftersom att en viss Övertorneå bo var så gullig att ringa och väcka mig 03.40 i natt.

    Joo, i natt har jag på något vis lyckats bita mig i underläppen så jag har dragit på mig en snygg fläskläpp, de ni. Har en vana att suga på underläppen men nu gör det alldeles för ont. Va fasen har jag sysslat med!? ^o) For till storheden också tidigare med mamma å vi lunchade på Max, gick en sväng på HM och handlade lite smått på Coop. Som vanligt så ränner vi hela tiden under helgen :P

    Nu ska jag gå och käka middag, makaroner med lövbiff i ädelostsås (GOTT!) sen snabbt kika på Britannia High avsnitten och sen blir det att umgås och mysa framför tvn! Ha en trevlig kväll

    90210 Promo January 10



    Jag längtar!!

    Larsälvans famme


    Haha var bara tvungen å lägga upp denhär när det står Övertorneå där bak! ;)



    Idag har vi haft öppethus för 9orna som skulle komma och kika på alla program i gymnasiebyn. Fick ha på oss nå tröjor som verkligen skyltade vilket program vi var ifrån och så delade vi ut disktrasor där det stod: HP PÅ TOPP! Haha, det sänder ju ut vettiga signaler. Well, vet inte riktigt vems idé det var.

    Nu sitter jag hos Larsälvans farmor, kom hit för en stund sen. Blir att vara här resten av dagen, vi ska käka lasange till middag och sen blir det mys framför tvn till Stjärnor på is. Det lär väl bli Markus som tar hem skiten ikväll skulle jag tro. Har också hunnit  vara å handla med mami å papi en sväng först på Biltema där vi köpte en ny julgran och en massa pynt också på Maxi Ica en sväng. Nu ska vi kika på bilder Natta gjorde för ca 6 år sen. Haha ska bli kul å se!


    Mys


    Alice och Robin!


    Är mätt som ett hus, har precis käkat Tacos och nu sitter jag och pratar med min gulle Sandra. Idag har jag haft sovmorgon till 12.05 och sjukt skönt var det att få sova ut för har varit som en sengångare i veckan. Kanske är därför jag haft en sån jäkla huvudvärk?

    Efter jag slutat idag gick jag på stan en sväng med Natta igen för hon skulle köpa klart de sista julklapparna. Vi gick förbi Hemma kväll också och hyrde film Meet Bill och köpte gott till ikväll. Men först blir det att kika på Idol och Johanna kommer väl också förbi :) Sålänge Kevin är kvar så spelar det faktiskt inte så stor roll om det blir Alice eller Robin som åker ut ikväll, men jag tror att det blir Robin som stannar kvar. Nu ska jag hjälpa mami att plocka undan sen ska jag pysa till Larsälv.

    Mad world


    Gänget i Britannia High.


    Har börjat kika på den nya serien Britannia High. Hyffsat bra faktiskt än sålänge, men dock har den varit jäkligt seg att få hem för mig ;/ Nu så sitter jag och kikar runt på lite bloggar osåntdära, såg nyss hockeyn med familjen, Eva, Per, Viktoria och farfar. Dock så är jag på redigt dåligt humör just nu. Vet inte något lag i elitserien som jag avskyr så mycket som Färjestad och deras såkallade fans. Luleås svit avslutades då idag, de förlorade. Chabada fick en tackling och flög på målet och skadade sig och när han fick hjälp till båset buade publiken?! Så jäkla dumma i skallen! Visst de är inte så att jag menar att det självklart ska heja på Luleå bara för att jag gör det men när någon skadar sig så är det ju något man gör!! Helvete .

    På tal om annat nu då, på idrotten idag körde vi Indiansmyg. Och kul som attans är det! Var en tradition på Stadsön så det var gode kul idag faktiskt. Efter skolan har jag gått med Natta och Sofia på stan ett tag också. Hittade kolosalt mycket jag vill ha nu alltså, sådär lagomt till jul osv! Är avis på Sandra å Gab som befinner sig i Sthlm just nu, även fast jag nyss kom hem därifrån. Miss you guys :// Imorgon har jag sov morgon, och gode gud vad skönt det ska bli att få sova ut..

    English

    Jag kom hem för en stund sen, har suttit och svammlat med Larsälv och Sofia hela bussresan hem. Vi har gjort en deal, endast engelska får jag prata idag tills klockan slår 00.00. Nice, ska bli kul och se hur det går. Var sjukt mycket skratt eftersom det lät lite knarrigt och dessutom blev det lite svengelska då och då. Nu väntar jag på middag, magen kurrar något kosmiskt. Natta och jag har även planer på att göra knäck lite senare om vi orkar.

    Luleå ligger btw 3a just nu i elitserien! Nästan så jag blir lite småstolt :) 11 matcher i rad utan en förlust på ordinarie tid. Hoppas verkligen det håller i sig nu. Har jätte ont i huvudet idag också, tredje dagen i rad. Vill bara lägga mig ner och försvinna just nu. I´m going nuts!!!! Nu ropar iaf pappa att maten är färdig så ska gå och käka köttfärsbiffar och potatismos nu. Då vet ni!



    Twilight / Supermassive Black Hole


    Normal is the watchword

    Följde Johanna nyss hem en bit eftersom jag ändå var tvungen att gå ut med hundarna. Snöar som attans gör det ute och kallt är det. Vintern är nog verkligen här nu. Ikväll har vi sett på Mamma mia och bara slöat. Slutade 5 idag med varmkök som sista lektion. Vi gjorde en morotspaj med feta ost och oliver och jag veet, det låter tamefan inte gott men det var det faktiskt :) Erica och jag jobbade på och blev även att vi gjorde vit ischoklad. Smaskens! Var tänkt att jag skulle fara och kolla på Luleås match ikväll men jag orkade inte idag. Hade sån jävla huvudvärk när jag kom hem och kunde knappt hålla upp ögonen i bussen, jag börjar ana att det är mina linser som härjar för känns som att ögonen är ihop klistrade ibland. What´s happening!?

    Nu sitter jag här, kollar runt på en massa bloggar, målar naglarna och pluggar. Bra kombination? Vi har prov i Småföretagande imorgon där vi ska kunna göra en likviditetsbudget å bla bla bla. Usch nu är det verkligen bara att kämpa de två sista veckorna fram till jullovet. Och fyfan vad jag ska njuta!

    Haha Gaby och jag har suttit på skolan och lyssnat på soundtracken från Twilight och mongat oss, tror vi är förälskade i filmen och då ska ni inte höra oss när vi pratar om Robert.. När Danne härmade hur vi höll på blev jag lite nervös för vi lät inte riktigt kloka. Wellwell, Gaby det är det värt! Right?! ;) Btw så kom skolkatalogen idag också, med färgbilder och den såg ut som en bok? Va handlade det om? :O Nåja nu ska jag försöka sätta igång med "pluggandet" och värma mig några lussebullar. Kan behövas om jag ska orka detta.



    RSS 2.0