Take a bow

Nice helg, så var det med det :) Ikväll blir det plugga, idrottsprov imorgon. Kill me. Nu väntar Nathalie å Sofie, blir att räkna ner till Andra avenyn. Hoho, höres


And the award for the best lie goes to you!

Plugggg

Hooh tog en liten paus från pluggandet, känner att min hjärna är en aning överhettad! Prov i BP imorgon och det är huuur mycket som helst att plugga in, det gillar vi inte! Förresten så fyller min Soffipropp år idag, grattis<3

Förutom stresspluggandet så har det varit en skön dag, hade sovmorgon till tio och slutade vid tre tiden :) Näthandel var först på schemat sen data, idrott och ARL där vi skulle svara på några frågor i grupp. Efter vi slutat kilade jag iväg och tränade sen tog jag bussen hem. Käkade å la mig sen på soffan med mami och gick igenom provet. Pappa fixade ihop färska jordgubbar och glass åt mig som efterrätt, sjukt gott var det! Om jag hinner ska jag gå förbi och gratta Sofie också en sväng, men de är ju en annan femma.

Men nu ska jag avrunda, dax att färga mamis hår och sen fortsätta med det eviga pluggandet. Och imorgon är det tisdag, sjukt jobbig skoldag. Blö ta mig långt härifrån.


Sunday

Nåjoo då gick helgen mot sitt slut. Och inget vettigt har man gjort, men det är inte särskilt ovanligt!

Har precis smällt i mig en räkmacka, å gott som tusan var det ska jag säga er. Har vaknat kring 11 tiden idag, gick då ut och satte mig på altanen en stund och fikade. Sen slog jag mig ner i soffan och kika på Sverige-Finland. Denhär tuneringen har inte alls gått bra för Sverige, men vi har ju iallafall VM kvar! Dagen blir fortsatt lugn, Soffan kommer förbi vid sju tiden och då ska vi ut på våran lång promenix och sen blir det Andra avenyn. Ska försöka sätta mig ner med BP boken en stund också och nöta lite till provet på tisdag, men jävlar jag håller på missa Beckham dokumentären så nu kila! :) Heipa



image27


Cause my world revolves around you

Äntligen fredag, grymt skönt! :) Sitter på turismen i datasalen och letar efter fakta om Grekland. Lång dag idag dock, och två prov. Ett innan lunch och ett efter lunch. Bara hålla tummarna att det går vägen. Vill ut i soolen!

Igår skrev vi klart det sista inför Babsans prov nästa vecka och sen fick vi sluta. Det var vid ett tiden så jag och Amanda gick in till stan en stund. Efter många om och men tog jag bussen hem iallafall, gick ut med hundarna sen satte jag mig ute i solen och käkade glass. Nathalie kom till mig en stund och vi tog de bara lugnt, sen for vi till Gammelstad en sväng och hämtade kattsand. For hem, la mig framför tvn och slocknade, var helt sluut i skallen!

Vad jag ska hitta på idag har jag ingen aning om, antingen blir det att fara ut med tjejerna eller så är jag hemma med Sofie och Nathalie, men vet ni.. De återstår att se! ;) Nä nu är det dags för prov i ARL. Wish me luck! Puss

Tell me how I´m supposed to breathe with no air
Can´t live can't breathe with no air
It´s how I feel whenever you ain´t there
There´s no air, no air


Jordin Sparks ft. Chris Brown - No air




Skön låt!

Empty room

Åh vad fint väder de är, va glaa jag blir :) Har precis kommit innanför dörren, mamma kom och hämtade mig i stan efter jag slutat sen for vi och hämtade Mimmie som har varit hos frisören. Jätte fin blev hon, innan såg hon ut som en liten julegris eftersom hon har så stor och fluffig päls men nu är det knappt någonting kvar av henne. Resterande av dagen ska jag nog försöka plugga lite till ARL provet som vi har på fredag. Sen kanske Nathalie kommer förbi en sväng också, ska tvinga med mig henne ut på en promenad tänkte jag. Trött som fan är jag också, Amanda å jag fick verkligen slita oss upp från sängen. Var verkligen en sånhär morgon som sängen är extra skön och man bara vill ligga kvar. Sen blev det stress till bussen, inte ovanligt de heller. På matten kämpade vi på med Pythagoras sats som gjorde mig ännu snurrigare i skallen än vad jag redan är, måste verkligen skaffa mig en ordentligt miniräknare för de funkar inte med mobilen längre. Nåja nog om det!

Nu ska jag gå och steka mig lite pytt i panna, usch fy och blä men det får duga idag. :)



image25

Oth & 27 dresses!

Kom precis till Amandis, ska flotta på med lite pollykaka och kladdmuffins till OTH om en stund. Även Erica kommer nog alldeles strax å har med sig 27 dresses som vi ska kika på senare :) Blir att sleepa hära i natt eftersom Amandis är hemma själv och är rädd för spöken ;)

Råkade försova mig idag - igen. Inte särskilt ovanligt dock, måste börja skärpa mig!  På tisdagar har vi alltid en jäkligt lång lunch, och det suger. Sen är det alltid vidrig mat på tisdagar, antingen fisk eller dendär slemmiga pastagratängen som var dagens lunch. Så Amandis och jag drog in till stan å käkade på Tasty.. Haha satt fint! :) Gick på stan en liten sväng och svammlade runt innan vi gick tillbaka till skolan. Och som vanligt har ju Amandis alltid sina vackra kommentarer. Jag: ska vi dra och knacka på - - - - - s dörr eller vad tycker du? Amandis: Jaa de gör vi så kan jag säga i porttelefonen att jag är hans mäklare och vill kolla att hans kran fungerar! Haha så störd du är gumman! :P Fyfan vad jag skrattade, helt sjukt. Sen hade vi matte och svammlet fortsatte dära och tror alla vi tjejor var helt mongo så våran mattelärare blev super irriterad och vägrade gå igenom Pythagoras sats. Inte för att de gjorde oss nånting men hon är ju helt mongo. Klockan fyra var skoldagen slut och så traskade vi iväg mot bussen.

Nä nu var OTH klart så nu kila! HEIPA


VILA I FRID ÄNGEL ENGLA!

Monday

Huh vilken dag. Jag å amandis tog en sovmorgon så vi skippade näthandeln. Så första lektionen blev data. Blö så jäkla tråkigt! Hade prov eftersom jag var sjuk förra veckan, man skulle skriva ett sånthära affärsbrev. Veta hur många rader som ska vara emellan varje stycke och vars man ska börja skriva. Hyffsat bra gick de iallafall så. Sen hade vi lunch & efter det idrott, men ingen idrott för mig inte. Seg som jag är fick jag springa till bussen imorse eftersom jag hade problem med att ta mig upp från sängen. Blev stressigt som fan så jag glömde totalt bort väskan brevid dörren. Haha hur klantig får man vara! Börja tänka när jag väl var vid bussen att de var ganska lätt på axeln :P Så blev en håltimme till sista lektionen med Bängis där vi gick igenom provet vi ska ha på fredag. Bestämde mig för att följa med hem till Amandis efter skolan och blev perfekt tajming när vi kom till Smedjan för ettan skulle just gå men busschauffören hade allvarliga problem och kunde inte öppna dörrarna åt oss även fast vi var precis vid bussen utan körde iväg! Såntdär gör mig så sjukt irriterad. När vi väl hoppat på en buss och kommit innanför dörren la vi oss och slöa en bra stund sen käkade vi kladdkakemuffins och gjorde middag. Blev makaroner å korv. Sen tog vi bussen från Sunderbyn, jag hoppade av i Gammelstad å åkte hem med mammsi.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma att diska, sen slå på lite Prison break. Puss

Heartache

Är med Nathalie hos Sofie, har precis diskat undan middagen. Blev tacos ikväll, alltid lika gott förutom att jag med min förkylning knappt känner någon smak. Känns lite surt. Slutade skolan idag vid två tiden för att Barbro hade möte så det var ju skönt. Träffade Erica i smedjan och sen dök Sofie, Amanda och Nathalie upp. Sen gick dagen bara nedför. Men tack för att ni finns tjejer, ni är guld värda <3

Nä nu ska jag gå. Hej

now that it´s all said and done, I can´t believe you were the one
to build me up and tear me down, like an old abandoned house
I fell too far was in way too deep, guess I let you get the best of me
Welllll, I never saw it coming .

Follow me

Usch, då var min käre vän sjukan tillbaka. Var inte länge jag höll mig frisk. Super kul känns de ju! Huvudet värker och feber frossa har jag. Sen har Sandra lyckats dra på sig halsfluss och jag vet ingenting så vi dricker ur samma colaflaska och vips så har Nathalie ont i halsen igen. Blö :/ Skoldagen har gått oerhööört segt, sovmorgon till tio och första lektionen idag var svenska. Rättade igenom häftet vi hållt på med i någon vecka nu och det verkar som att jag äntligen fattat dedär trots allt. Sen efter lunch hade vi matte och administration och sist arl. Sa hejdå till Amanda & Sandra sen tog jag bussen hem.

Vad jag ska göra resterande av dagen vet jag inte, ska gå och hjälpa mamma med att klippa Donna nu iaf. Sen blir det att lägga sig i sängen och kika på One tree hill. Take caare!


Anytime

Hoh sjukt trött är jag och försöker sätta mig ner och plugga lite matte men det går inte bra alls. Känner stressen eftersom nationella närmare sig och det känns som att jag inte kan någonting alls! Blöblö men de ska väl gå vägen iaf.

Tog mig en sovmorgon imorse eftersom jag typ legat vaken hela natten pg a min jävla migrän. Sen när jag väl orkade upp så kom jag till skolan precis till svenska lektionen där jag får höra att vi nästa vecka har prov på synonymeer eller vafan de nu var. Så där försvann mitt humör igen :) Sen hade vi lunch och jag och korvstroganoff går inte ihop, så blev en tacotallrik för mig på Dagobert medans Amanda o Erika tog sig varsin cookie. Otroligt hur mycket vi svammlat idag, men Erika är ju lite extra smart ibland med kommentarerna vid rätt tillfälle sådär ;) Tog bussen hem vid fyra och la mig och kikade på OTH. Nu har jag kollat igenom alla säsonger en gång till, och nu ska jag börja om igen. Love it!<3 Men vetni, nu känner jag att det luktar popcorn i hela mitt hus så ska gå och snotta lite från min broder. Sen är det dusch och plugg som gäller. Hare fint!

Wish you were

Sista lektionen fördagen, skönt! Slutar väl sådär om 10 minuter. Blir att strosa runt en stund på stan tills min buss går. Idag fick vi en extra sovmorgon igen, en timme bara dock men otroligt skönt är det hursomhelst. Vad jag ska hitta på idag är ett mysterium fortfarande, antingen blir det att fara med Sandra till Övertorneå över helgen eller så är jag hemma och sover bort helgen. Haha! Får väl se vad min ekonomi har att säga om saken.

Igår for jag med Emma och tittade på när min lillebror hade avslutningsmatch mot föräldrarna. En jäkla tid tog det att ta sig till hallen eftersom Riddan fick vända två ggr för att han först glömt benskydden sen har han ingen nyckel. Klyrro! Haha men det var iallafall sjukt kul att se Riddan & Peter på skridskor ;) Och inte lite de skröt efteråt när de vunnit. Ojojoj! Dock orkade vi inte se hela matchen för vi höll på frysa stjärten av oss så vi gick till kvantum en sväng och köpte lite karra och satte oss i Coop :) Kom hem därvid sju tiden och då kom Nathalie och tvingade med mig och sola. Men de är ju alltid skönt med lite färg.

Hm mån tro om jag är lite efter kanske, märkte just att hela min klass gått.. ;o Haha ja herregud.
Ha en trevlig helg :)

Nothing's changed at all

Nu har det gått ett tag sen jag skrev - igen. Meeen, jag har inte haft orken helt enkelt! Dagen började med att jag vaknade av mitt alarm, trött som tusan och låg och znooza i minst tjugo minuter innan jag tog mig upp. Hann med nöd och näppte till bussen, och det var inte särskilt kul att springa i halkan/slasken. Första lektionen var svenska, vilket var extra tråkigt idag för vi håller på med synonymer och magen kurrade så hade inte något särskilt bra tålamod. Sen när det var lunchdax gick jag in till stan och mötte Amanda som varit hos doktorn och vi gick till Dagobert och tog oss en Tacotallrik. Mycket smarrigt var det ska jag säga er! Sen skulle vi gå och leta ett läppbalsam som jag planerat att köpa länge som kostar lite extra och nu när jag väl har råd är det slut på de få affärer som haft det. Morr ;o Så vi traskade tillbaka till skolan. Sen när vi slutat och jag skulle gå till bussen blev det att gå med raket fart för att inte missa den också. Kan inte bli bättre :)

Mamma och jag var nyss ute en sväng med vovvarna på promenad, skönt väder och solen tittade fram lite :) Nathalie kommer nog hit om en stund, ska planera lite inför Bullis resan! ;) Nu hoppas jag våra planer går igenom.
Så, heipa.

Let me fall, I don´t care if i break down
Let me fall, even if I hit the ground


RSS 2.0