there were moments of gold



Åh.. Jag hyser sån kärlek till den här videon. Så himla fin ♥


a few good men


Höhö, Roberts vaxdocka finns nu på Madame Tussauds i både London & New York. Och om 6 dagar åker jag till London för en hel vecka med galenskaper. Om det blir någon tripp till Madame Tussauds? OH YES!

Nu däremot är det dags för veckans avsnitt av The vampire diaries. Och oj så jag längtat!

frost



Åh så himla fin bok! Så himla speciell och egen på nåt sätt. Väntar med spänning på andra boken, dock blir inte det förrän till sommaren. 20 juli för att vara exakt.


just a pebble in the water, can set the sea in motion


Var helt underbart att få se New moon igår kväll, gud jag hade nästan glömt bort halva filmen kändes det som och känslan blev praktiskt taget samma som när jag såg den första gången någonsin. Pirr i magen och tårar som blötte ner hela kudden. I'm suck a twihard att det nästan är lite läskigt ibland xD Den svenska översättningen ska vi dock inte prata om.. Nästa gång kommer jag INTE ha någon text när jag ser filmen. Stavfel och konstiga meningar överallt. Nä usch!

Solen skiner här idag, så jag & mamma tänkte grilla lite korv och sitta ute i fin vädret. Blir även en del plugg som ska göras bort idag, teori, svenska & engelska + att jag måste städa rummet, igen.


PS. Det tog mig typ en halv timme att skriva det här inlägget, för mitt pekfinger gör så satans ont! Helt sjukt att ett finger kan svälla upp så mycket av nageltrång.

kärlek ♥





Äntligen kan jag hålla filmen i handen! Hihi blir som ett litet barn på julafton..
Nu ska jag lägga mig och gotta i allt extra material. Underbart.


8 million stories


Missade bussen imorse, otippat? Så sitter och gottar mig i Jennifer Åkermans blogg i väntan på nästa buss. Åh vad jag inte gett för byta liv med henne för en vecka åtminstone.. L.A <3 Pirrar i magen bara av att säga det.

So what's new.. Igår tog jag i tu med körkortet ordentligt, jag & Gab var på våran första teori och jag bokade in mina första tre körlektioner efter jag kommit hem från London. Har satt mål att ha körkoret i handen innan den sista juli. Om det blir tidigare så är det ännu bättre. Och ikväll händer det grejer!! New moon dvd:n kommer landa i brevlådan idag så fint, och oboy som jag väntat. Sist jag såg filmen var 1 december (!!!) så ikväll kör vi en Twilight + New moon kväll hos Gabsan med hennes feta bio duk. Me likey, måste fara och inhandla näsdukar också.. Hehe!

Nu måste jag leta nå strumpor att dra på mig och sen hoppa i mina converse och bege mig mot bussen. Vi hörs ikväll!

i swear any moment you will hear my spirit explode


Nu har jag gjort bort en rapport i CAE och en sammanfattning av en sekt till religionen som jag suttit med non stop sen middagen. Är lika att köra på när man ändå är igång för annars blir det aldrig av. Skönt att ha det strykt från listan, läxhögen man har på axlarna minskar lite iaf.

Har tyvärr inte så mycket annat 'roligt' att berätta om dagen. Har haft skola till 17.00 så det har inte hunnits med så mycket idag. Ska strax krypa till kojs med Living dead in dallas i öronen. Sookie Stackhouse serien är mitt nya addiction. Vad kan man säga, jag och vampyrer går hand i hand xD

Och ett stort grattis till Kellan Lutz på sin födelsedag!

 


you're the voice of inspiration



Den här låten får det att sprudla i hela kroppen och sätter ett stort leende i ansiktet på mig.
Ska lyssnas på med hög volym! Galet skön låt.


i can almost see it, that dream i'm dreaming


Jag är fortfarande helt heartbroken efter att Freddie har lämnat Skins.. Känns fortfarande helt overkligt. Jag vet att det bara är en karaktär i en serie och att det inte är världens undergång, men Skins är en av mina favorit serier någonsin och han är min favorit karaktär så det svider extra mycket :/

Iallafall, nu har mitt sökande som au pair börjat på allvar och igår ringde en familj från England upp mig och vi små pratade lite i telefonen. Dom verkar jätte fina allihopa och har bra erfarenheter av au pairer sen tidigare så det känns jätte bra. Ändå är jag lite små skraj, är så mycket som snurrar i huvudet just nu.

Idag är det riktigt vårväder här hemma, så jag ska försöka ta i tu med städningen nu och snabba mig ut sen för att ta mig en promenad!

Miley Cyrus - The climb

 


remember me




'Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant.
But it's very important that you do it.
I tend to agree with the first part.'



Så fruktansvärt fin film att det nästan gör ont.. Robert är en sån fantastisk skådespelare. Slutet lämnade mig med gapande mun och tårar som bara rann.. Så himla fin ♥


freddie



Ni måste skämta?! Det här händer inte på riktigt....


exhausted


Jag är så slut att jag nästan måste ha tandpetare som håller upp ögona så jag kryper alldeles strax till kojs efter en galen helg!

Ville bara kika in och skryta lite över min rå snygga design som Emma har gjort. Tack tack tack! Ännu en gång så briljerar hon i photoshop och den är verkligen så himla fin. Me love it very mucho. Med Eclipse på G så tycker jag att den passar alldeles utmärkt. Twihard!

Och jag är hemma nu förövrigt. Imorgon drar skolan igång och jag vill bara kräkas. Usch! Det som får mig att pallra mig upp ur sängen är att tänka 'london snart london snart london snart'. 25 dagar kvar..


in my head


Livet leker här i huvudstaden! Nu har jag precis käkat middag så sitter och smälter maten och glor runt lite. Ikväll hade jag viljat gå på bio och se Alice i underlandet. Har nog sett posters av filmen ÖVERALLT under de senaste dagarna. Och det gör mig inte mindre sugen precis!

Annars då. Igår kväll pallrade jag mig mot Hässelby för att umgås med Camilla & tjejerna. Vi tog oss någon cider, spelade spel och surrade. Drog mig hemåt vid två tiden idag, och det tar gode tid att flaxa mellan buss & tåg här. Och när man har sämst lokalsinne också så är det en liten utmaning!

Well, nu ska jag lägga mig o glo tv med Lovisbovis en stund. Hej så länge!


RSS 2.0