New moon clip!


I'm sooooooooo excited!

Morsdag


Ursäkta för min ur usla uppdatering under helgen. Men min blogglust har flygit sin kos och vet inte när den återvänder. Ska försöka göra mitt bästa iaf. Igår var det iallafall lule cruising vilket var otroligt roligt med en massa trevligt folk. Isabell och jag kom inte oss i säng förrän efter fyra. Så idag är jag trött.

Idag är det iallafall morsdag. Har varit hos mormor och fikat på förmiddagen med delar av släkten. Ett grattis till min underbara mamma iaf ♥ Idag är det typ 30 plusgrader här så ska lägga mig ute ett tag igen och sova.

Vi hörs!

Tears of an angel


Är just hemkommen, ska sätta mig med matteboken och nöta lite en stund med glass och jordgubbar. Smaskens! Ska försöka göra bort en massa plugg nu när jag fortfarande har orken till det. Skoldagen har rusat iväg idag och ett stort plus är att jag klarade matteprovet. Så nu har jag bara ett kvar, thank god! Det är inte länge kvar nu alltså..

Vi hörs senare!

Waiting for my moment


Nu ett tag efter jag börjat andas normalt igen tänkte jag uppdatera om hur dagen sett ut. Fick sova ut idag vilket var otroligt skönt. For med mamma och bror in till stan en sväng för att leta en present till mormor till på söndag. Sen for vi ut till storheden en sväng och handlade. Vädret har varit ruggigt tråkigt idag, regnigt och mulet. Men till helgen kommer solen med hela 25 plus grader!

Strax ska jag faktiskt hoppa i säng och läsa New moon ett tag, ska bara skriva ut några papper till samhällsen imorgon. Vi ska ha någon slags debatt på lektionen och jag är faktiskt nervös.. Usch! Sandra, danne emma och jag ska debattera om socialdemokraterna. Och politik är verkligen urtrist. Well wish me luck!

Sov gott!

More pics from the kiss scene














Mer bilder kan du hitta här.

Popsugar hade de absolut bästa bilderna från inspelningarna av New moon där Bella springer för att hindra Edward att gå ut i solljuset. Så det fick bli en liten bild-saga.. Hihi! :)

New moon kiss and one hot shirtless vamp on set! ♥





    
   
OMG HOT!!!!!!!

Nya bilder har nu smygit sig ut på internet från inspelningarna av NM i Italien. Och bilderna säger väl mer än 10 000 000 ord? Dock vet jag inte vad Robert/Edward har för svarta prickar i ansiktet.. Sparkle effects? But what does that matter, still hot as hell! Och vem kommer inte springande där om Kristen/Bella?

Mama mia jag måste gå och starta om mitt hjärta
!

Pics från första inspelningsdagen


HOT VAMP!
   

Det är mycket Italien nu - but I like it! :D

New moon scen!



Här är ett klipp från när de spelar in en av scenerna till New moon i Italien. Är det någon som kan gissa sig till vilken scen detta är..? ;) I can't waaaaait!

Robert/Edward on set in Italy!



  

Well, hello there gorgeous vamp!

Live your life with arms wide open


Nu har jag precis sett nästa sista avsnittet av The hills innan säsongsuppehållet. Spencer var äntligen en människa med ett hjärta för ca 3 minuter så vi får hoppas det fortsätter så. Nästa avsnitt är nog det sista med Lauren vilket känns piss!

Strax tänkte jag göra bort lite läxor osånt som ska göras så jag kan ha en ledigdag imorgon utan att bekymmra mig. Vi får väl se hur det går! Är så himla skoltrött nu att jag bönar och ber efter sommarlov. Idag hade vi våran sista varmkökslektion. Var med glada leenden man lämnade tillbaka skorna och rockarna - plus att man nu slipper ta bort nagelacket varje tisdag.. Haha!

Nåväl nu ska jag gå och göra någon nytta tänkte jag. Vi hörs senare!

Kristen, Dakota och Ashley hänger i Italien!



  

Nu har även Dakota joinat new moon gänget i Italien inför inspelningarna. Dom ser ut att ha ett super bra väder, lyckostar! Kristen visar även vad hon tycker om paparazzis! Go girl! :D

Vad som kommer filmas i Italien! (Spoiler varning)


Laineygossip
har skrivit och berättat vad det är som kommer att filmas i Italien! Inspelningarna börjar på tisdag (IDAG) enligt deras källa.

♦ De första två dagarna kommer dom fokusera på Bellas scen när hon springer igenom den trånga folkmassan för att nå Edward. Hon kommer hoppa genom fontänen och kämpar sig igenom den för att nå honom i tid. (Och det gör hon ju!)

♦ Och ifall ni undrar - de kommer att försöka ta med när Bella springer in i honom och försöker "knuffa" bort honom.

♦ När det återförenas kommer en Bella & Edward kyss följt av presentationen av Jane och de andra.

♦ De kommer också att filma Alice syner från boken, när hon ser Edward marchera mot solljuset i Volterra.

♦ På torsdag kommer de hoppa ner i ett hål i marken. Detta kommer nog vara Roberts sista dag på inspelningarna. Tummen upp för twilight fansen som har följt resan!

♦ Fredagen kommer handla mer om körningen med porschen.

Och efter det.. ett uppehåll från gänget. Tills augusti då New moon trailern dyker upp. Texten är översatt av mig så ha överseende med det!

You sing a sad song just too turn it around


Nu är denna måndag snart förbi. Har kännt mig riktigt risig idag faktiskt. Imorse var jag verkligen sjukt trött och förstod inte alls hur jag ens skulle kunna ta mig upp till badrummet men det gick bra iaf. Slutade redan strax efter 12 idag vilket var otroligt skönt. Pappa plockade upp mig och vi for en sväng och handlade! När jag kom hem drog jag ner rullgardinen och stupade i sängen - med världens huvudvärk även idag.

Strax ska jag iallafall hoppa in i duschen tänkte jag. Blir en tidigkväll för imorgon har jag låång dag. Men gör man bort tisdagen innebär det att det är onsdag sen och då är jag ledig! Även på fredag, vilket typ var den bästa nyheten på hela dagen. Skönt!

Nåja nu ska jag sluta gnata och hoppa in i duschen. Puss!

Rob & Kristen at dinner in Italy



   
Bilder: Radaronline

Och det fortsätter dyka upp bilder från Italien där NM inspelningarna håller till just nu. Här har vi när Rob och Kristen är ute på middag med delar av NM crewet och softar. Looking good!

"New Moon - Tears Of An Angel [Edward's POV]"


I'm speechless.. Amazing..

The new moon cast in Italy!




Bilder från: Twilightitalianmoms

Några lyckliga fans stötte på Robert, Ashley & Kristen ute på gatorna i Italien!

Edward Cullen


Bild: newmoonmovie

When I love you a little less than before


Donna


Nu har jag precis varit ute på en promenad med vovvarna och busat lite med dom. Donna ska visa att hon är starkast så hon hoppar efter kopplet och drar sedan iväg både mig och mimmie. Min lilla sötnos!

Idag har jag en riktig slödag. Har sån skallebang också att jag inte orkat göra något. Imorse låg jag i sängen och kollade klart på sista säsongen av SATC sen har det inte blivit så mycket annat. Ska sätta mig om en stund iaf och göra några uppgifter i småföretagande tänkte jag. Och efterdet ska jag göra mig en fruktsallad med färska jordgubbar och ananas bland annat och bänka mig framför tv:n. Ikväll blir det Twilight mys för hela slanten!

Puss ♥


Piff & Puff - räddningspatrullen



Haha jag kunde inte hjälpa det! När jag hittade denhär på YT kommer jag ihåg mig och min lillebror framför tv:n när vi var små, sjunga med till piff & puff och världens leende på läpparna!

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings



Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

You can't play on broken strings

¨
Amandis & jag ♥

Kvällen har spenderats med amanda. Vi tog oss en tripp in till stan för att köpa lite candy och sedan for vi tillbaka till henne och tog platserna framför tv:n. Blev såklart att kika på Robinson och sedan Hundtricket ett tag innan mor kom och plockade upp mig, sen for vi o hämtade krille i staon.

Så var det med det. Imorgon är det söndag igen och skoldags snart igen. Skönt som attans att sommarlovet börjar närma sig sakta men säkert. Nu tänkte jag kika lite på The hills innan jag hoppar i säng. Känns som att det varit en låång dag och är otroligt trött.

God natt allesammans! Puss på er :)

"Like a stalker. An obsessed stalker. An obsessed, vampire stalker."


Idag har jag fått mig en lång och skön sovmorgon. Har degat i sängen hela förmiddagen och kollat på tv. Hannah montana har haft maraton på morgonen och tönt som jag är kunde jag inte slita mig från tv:n.

Igår kväll umgicks jag med emma. Vi tog en moppentur till gammelstad för att köpa lite gotta till kvällen. Haha kommer ihåg förr förra sommaren absolut bodde på mopeden, körde fram o tillbaka från sunderbyn all the time. På kvällen drog vi igång en film, Harry potter o fången från azkaban. Dock hackade filmen en heldel så vi hann inte ens till halva.

Nu ska jag hoppa in i duschen iaf sen får jag se vad som händer o fötter. Hej så länge!

Förberedlserna för St. Markus day och New moon är igång


Nu börjar statisterna välla in i Montepulciano klädd i röda kappor. Som ni vet är den röda färgen nyckeln om man säger så eftersom det är St. Markus day i Volterra som firas då allt händer i New moon.

Om rykterna stämmer så har filminspelningarna redan startat. Robs stuntman har redan börjat spelat in en liten del igår. Och Rob ska spela in en scen innan de andra skådespelarna dyker upp. Sen kommer det inte vara Kristen som hoppar igenom fontänen - utan hennes stuntkvinna som spelas av en italiensk tjej.

New moon officiella hemsida!


Bild: Newmoonmovie

Nu har Summit entertainment uppdaterat New moons officiella hemsida. Och självklart är det den snygga postern som kommit ut nyligen på edward, jacob och bella! De har även lagt till så du kan ladda ner bakgrundsbilder, skicka e-kort m,m!

Preview of exclusive EW New Moon article!



En liten sneak-peak på vad som kommer finnas med i EW!

Friday


Har precis käkat middag! Idag på menyn var det grillspett, potatissallad och majskolvar som vi grillat med sallad och bröd. As gott :) Är jäkligt mätt nu. Har fotat mina söta vovvar också lite efter maten, tänkte dra ut nå coola bilder och rama in dom sen.

Idag har jag rantat på stan. Har inte funnit så mycket annat att sysselsätta sig med. Det har varit kanon väder i varje fall! Köpte mig en söt topp men som jag tyvärr måste lämna igen för bandet har redan gått sönder. Förhoppningsvis får jag byta den till en hel annars kommer det ryka ur mina öron på affären imorgon.

Nu ska jag kika lite The hills och bara ta det lugnt, har världens huvudvärk idag. Ha en trevlig kväll! :)

Robert har anlänt!




Källa: newmoonmovie & twilightersitalia

Nu har Rob lämnat Cannes och anlänt i Rom på Fiumicino flygplats och är redan påväg till Montepulciano där inspelingarna av NM kommer äga rum. Det börjar närma sig med stor steg!

På bilden till vänster ser ni att de redan börjat med detaljerna för inspelningarna på klocktornet och utsmyckat det med röda flaggor. De har även testat att fontänen fungerar som den ska inför inspelningarna. Och Alice gula porsche har även skymtas där under morgonen. Underbart! :D

Robert såld på auktion!



 
Robert deltog igår i galan på AMFAR cinema against AIDS i Cannes. Där hade dom en auktion för att samla in pengar till välgörenhet. Och gissa vem som gick blev såld för 308 000 kr? Om inte mr Pattz himself. Två damer fick dela på summan så deras döttrar skulle få chansen att hälsa och ha en pratstund med honom och få sig en puss på kinden av snyggingen.

Skulle ni lägga ut dom pengarna för att få träffa honom?

New moon bilder i Entertainment Weekly


Första bilden med Kristin på golvet är från födelsedagsscenen everybody!!


Källa: lion_lamb & twilightsweden

Mama mia! Bilder från scener från New moon har Entertainment Weekly med i sitt nästa nummer som kommer ut i USA den 29 maj. Här i sverige får vi nog vänta någon extra vecka. Goose bumps är bara förnamnet hos mig just nu!


A new moon night story


Nu ska jag gå o lägga mig med New moon i öronen. Behöver min dagliga dos av familjen Cullen. Dom får gärna sätta tänderna i mig - anytime! Natti natt!

These are the moments that I´m gonna remember most


Nu är jag precis hemkommen. Har varit och rantat med mamma o pappa en sväng på stan och även till storheden och handlat. Köpte mig en ny locktång, en tjockare variant denna gång eftersom jag har längre hår nu för att få de här fina "svallet". Så nu väntar jag på middag med fiskpinnar på menyn. Dock inte särskilt gott.

Senare ska jag bara ta det lugnt framför tvn och njuuuta av ledigheten. Tänkte se dirty dancing 2 som går på femman senare ikväll. Inte lika bra som ettan - men den har sin egen charm.

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare!

Interview with Rob in Cannes on the red carpet



.. och enligt han kommer uppföljaren New moon bli ännu bättre än den första. Det gillar vi!

New moon SPOILERS!


Enligt Life and style magazine kommer det finnas skillnader mellan NM boken o filmen. Det är inte bara att Edward kommer synas mer utan också:

Bella kommer vara mer "våghalsig" i filmen än vad hon är i boken och trycka på ödet för att Edward ska synas för henne.
♦ Filmskaparna ville ha med Robert mer än som bara en röst i Bellas huvud så därför kommer han "uppenbara" sig för henne eller liknande Obi-Wan Kenobi i Star wars. Robert har uttryckt sin oro angående det: "Jag ville att det skulle vara fullständig frånvaro. Det är lättare att ge det mer makt i slutet om jag är helt frånvarande under resterande av tiden"
♦ Det är också tillagt en mer action-laddad scen där Laurent fightar tillbaka mot varulvarna som förintar honom i boken.
♦ Och slutligen, i boken säger Edward åt Bella att han kommer göra henne en vampyr - bara om hon gifter sig med honom. Men i filmen kommer han erbjuda henne ett annat ultimatum.
(Översättning av mig)

Spännande! Det återstår att se om denna information stämmer. Jag tycker absolut inte det är något fel med att Robert kommer synas mer i filmen än planerat - utan snarare tvärtom. Bara det inte blir FÖR mycket som blir annorlunda. Vad tycker ni?

Lauren Conrad


Robert in Cannes



GORGEOUS BOY!
.. och skruva ner volymen om ni inte vill bli hörselskadade, haha! fansen has gone wild.

A rainy day


Nu har jag precis käkat middag! Pappa och jag var o hämtade mat från grillen som ny öppnat här i byn. Och nog var det goo mat allt! Håller tummarna att den blir kvar här nu ett tag, har varit smockat med folk sen nyöppningen iaf. Strax tänkte jag lägga mig i sängen och smälta käket framför SATC. Är snart klar med 6 säsongen och då funderar jag på att fortsätta med filmen, är ett tag sen jag såg den faktiskt. Ska även kika på veckans 90210, som är det sista för säsongen.

Och nu är det äntligen långledighet man har framför sig! Eller lång och lång, några extra dagar iaf. Får se vad jag ska hitta på för bus! Ska bli skönt att få sova i varje fall. Idag blev jag hemma från skolan så jag har varit ute med hundarna tills det började regna här, vilket det gör fortfarande. Boring. Sen har jag haft ett SATC maraton också.

Vi hörs!

Whenever I see you, I'll swallow my pride and bite my tongue


Jag Sofia & Emelie - Nathalies grillpartaj

Idag har jag, förutom skolat hållt på att fixa med det sista som behövdes göra i mitt rum. Igår så hade jag faktiskt fullt upp med mitt rum hela dagen, möblerade om och gjorde om lite här. Nu är det beiget, rött o svart som gäller här inne. Och snyggt blev det! Mycket ljusare o öppnare är rummet nu än förut. Strykte upp mina gardiner idag så det blev pricken över i:et.

Annars har jag varit o övningskört en sväng med papi, käkat lite candy o kollat på SATC och såklart veckans GG. Var tänkt att jag skulle kolla på kvällens DH efter jag duschat också men blev inte av för fastnade framför gamla minnen vid datorn istället. Har suttit o läst igenom mitt msn konversations arkiv och jag kunde inte sluta. Usch.. Jag har en jobbig dag idag. Time heals everything.. Right?

Nu ska jag iallafall kolla på veckans The hills avsnitt som jag väntat med till kvällen. Som sagt så är tisdag en riktig seriedag. Så god natt!

Gossip girl 2x25 "The goodbye Gossip girl"


Love love love.
Då var säsong två från Upper east side, Brooklyn och Gossip girl slut. Och en och en annan tår har man fällt. Att se alla bratsen ta examen och lämna constance för sista gången kändes riktigt konstigt. Mycket kommer att förändras. Nu är det bara att hålla ut till hösten igen..

Blair fick sin Chuck tillslut och som jag väntat på det alltså.. That's the way it supposed to be! Little J är nya "Queen B" på constance vilket lär bli intressant. Lily går mot sitt femte äktenskap nu när hon och Rufus förlovade sig och vi fick oss även en titt på deras son, som verkar veta en heldel om dom. Sen även att han såg ut som en gud var inte heller helt fel. Och Georgia är back on track - med planer att ha Blair som rumskompis på collage. Da-da-da-daaam! Skulle tredje säsongen bli tråkig? Uh uh don't think so. XO XO!

Robert in sunny Cannes!



     
     
   
Källa

Mitt hjärta skippade just ett slag. Robert har nu landat i Frankrike för filmfestivalen Cannes som är i fullgång just nu as we speak. Så snygg att det nästan gör ont, yummie! Han har även hunnit med en fotografering ute i solen!

DEN OFFICIELLA NEW MOON POSTERN ÄR HÄR:



ONE WORD: HOT!
Vad tycker ni?

Tuesday


Jag har försovit mig idag igen. Tummen upp för mig! Väntar på att det blir dags att kila till bussen, ska strax gå o käka frulle. Idag väntar skoldag till fem, vilket inte alls känns särskilt lockande.

Senare idag ska Officiella New moon postern dyka upp på nätet så det ska bli grymt spännande. Håll utkick här efter den senare!

Ha en bra dag tillsdess! Puss!

Robert & Kristen rehearsing "Flittering image" scene


New moon clip på MTV video awards!



E! har avslöjat att de första tjuvtittarna vi kommer få på kommande New moon är på MTV movie adwards den 31 maj. Och hörrni, det är inte långt kvar! Me likey.

Rob leaves Vancouver



     
   
Källa: Laineygossip

Igår eftermiddag lämnade Rob vancouver för att flyga tillbaka Los angeles. Hans nästa stopp är Cannas för festivalen där! Looking goooood, as always ;)

Robs autograf - tatuering?


Bild lånad från newmoonmovie

På bilden ovan ser ni ett fan som bestämt att märka sig för livet med Roberts autograf på handleden.. What do you think?

Bad bad Nathalie!


Ursäkta min otroliga uppdatering de senaste dagarna. Men jag har inte haft tid för det alls. I fredags var jag på grillpartaj hos nathalie som fyllde 17år i veckan och firade henne med ett gäng härliga tjejer. God mat, skratt, dans & sång bjöd kvällen på. Igår spenderade jag dagen hos isabell & johanna. Vi drog in på stan en sväng och kika runt, lunchade och tog oss en fika på roasters. Tog oss en tripp till kvantum och in handlade gott inför ESC och fick oss en heldel skratt för att jag är så himla dålig på att hålla masken. Till ESC doppade vi jordgubbar, bananer och ananas i choklad. Vilket var sjukt gott! Efter det drog vi igång några avsnitt av sex and the city sedan slocknade vi - trötta som fasen.

Imorse väcktes vi av en super go frukost sedan gjorde vi oss klara och cyklade in till stan för au pair mötet. Culture care au pair höll ett möte på hotell artic och ruskigt roligt var det att få lyssna på malins tid i maryland och info om hur det är att vara au pair. När jag kom hem for jag med natta och sofia en sväng och käkade glass i solen och babblade på om händelserna i helgen.

Nu ska jag ut med papsen och övningsköra en stund eftersom han tycker vi legat på latsidan nu ett bra tag. Puss!

Happy birthday Nikki Reed!

Idag fyller snygga Nikki aka Rosalie Hale 21år!
Grattis!

90210 promo 1x24 "One party can ruin your whole summer"



Då var det dags för säsongsavslutning även i denna serie.. Dock tror jag avsnittet kommer bli super, och är ruggigt nyfiken på liam just nu!

23 orsaker varför vi ska älska Rob på hans födelsedag.



23: I'm thankful that he won't think I'm a weirdo (I hope) if he ever reads this blog post. (wink wink)

22: He's friends with Camilla Bell, who's dating Joe Jonas. The possibility that RPattz jams with a Jonas Brother is something we should all be thankful for.

21: He can totally pwn Harry Potter and kick Voldemort's ass. Voldemort did have Cedric/RPattz murdered by Peter Pettigrew, but he had to die and be unavailable for future installments of Harry Potter, right? Robert wouldn't have had any time to be in "Twilight" and a Harry Potter/Cedric Diggory spinoff wouldn't be as awesome.
20: He likes to read. See everyone! Reading is fundamental!

19: He has a nice accent.

18: He always has that brooding look. It's like he's in pain but deep in thought at the same time. It's kind of amazing.

17: His astrological sign is Taurus, which mean he's dependable, romantic, passionate, and thoughtful. ‘Nuff said.

16: According to an interview with the LA Times, coughing makes him cry. Since I have asthma, coughing makes me cry too. We're a match made in heaven.

15: He has his own grungy, laid-back style. He makes beanie hats look good.

14: Robert seems like a normal dude, someone you can have a nice chat with. He doesn't come off like one of those Hollywood player types, which is probably why so many women are crushing on him. Remember last November when he said he hadn't kissed a girl in a while? That's pretty hard to believe, but it's cute that he doesn't know he's gorgeous.

13:
He smells like roses. Of course I don't really know if he does or not, but he definitely doesn't stink! Take that, haters!

12:
He aspires to be like acting great Jack Nicholson. I aspire to be Jack Nicholson during my spare time too.

11:
When he made his first appearance in "Twilight" and entered the cafeteria, he made us all wish that we lived in some rainy town with vampires running rampant in the woods. Sure it sounds scary, but none of that mattered as long as we could see Robert during lunch period. It made me yearn for my high school days. Oh the memories!

10:
He can talk about his underwear, his toenails, and his not-so-stellar running ability on camera and still make the ladies swoon. I mean how many other heartthrobs would be willing to talk about those topics? Yeah. None.

9:
If his vampire skills ever fail him, he can always resort to his expertise in wizardry. Which makes him lethal with a wooden stick.

8:
He can wear a curly cue mustache as the bizarre Salvador Dali in "Little Ashes" and still look hot.

7:
He plays Edward Cullen, the sparkly immortal, who for many women is the perfect boyfriend (minus the blood sucking vampire part).

6:
He can sing (swoon) really well. (You had "Never Think" on repeat! Admit it!)

5:
He has the ability to look like this with a cigarette in his mouth.

4:
He managed to turn the words "spider monkey" into a term of endearment. He can call me spider monkey any day.

3:
His hair. Whether it's short, long, unruly, or perfectly styled, he has FANTASTIC hair.

2:
He is so awkward and seemingly shy during all of his interviews that you just want to sit him down, give him a hug and say, "It's going to be alright. The camera won't eat you." That awkwardness/goofiness makes him so endearing. It's part of his charm.

(DRUM ROLL PLEASE)


1.
I know Robert is here to stay, which means I have something to occupy my time for years to come. With his upcoming projects and the rest of the flicks from the "Twilight" saga coming out in theaters, I won't have time to twiddle my thumbs. Crushing on RPattz is like the Best. Hobby. Ever!


I'm sick and tired, of always being sick and tired


Nu är jag nykommen ut ur duschen och väntar på att grey's anatomy ska sätta igång. Har varit hos natta under kvällen och käkat goo tårta med henne familj och svammlat på ett bra tag.

Trött är jag också. Känns som att det inte spelar någon roll när jag kommer i säng utan är alltid lika trött på morgonen och resterande av dagen. Annars har jag haft skola till halv 2 och då åkte jag hem med mamma. Stannade på kvantum och handlade en sväng sen la jag mig på soffan. Har hunnit med att kika på veckans 90210 också! Nu ska jag sköja upp några jordgubbar som jag ska mummsa på under grey's. Jealous? ;) Super gott ska det bli - mina första jordgubbar detta år. Snart är det sommar!!

Take care! Puss.

The Veronicas - Untouched



Grymt skön låt!!

Onsdag


Jag har försovit mig! Hihi busigt. Bussen går inte förrän 08.25 så tänkte fördriva tiden här en aning.. Och idag fyller min söta vän nathalie år. Grattis gumman! Ska ringa o sjunga snart så du får lyssna på en riktig skönstämma.. Nu frulle!

Ha en bra dag! Puss!

HAPPY BIRTHDAY ROBERT PATTINSON





Idag fyller denna läckerbit 23år!! Congratulations on the big day ♥ 

Bad day

       

Förlåt bloggen. Idag orkar jag inte med nå uppdateringar. Har inget sug överhuvudtaget. Men imorgon återkommer jag då även min fina vän nathalie fyller 17 år och snyggingen R.Pattz blir hela 23 år gammal. Det gillar vi ;) Hoppas på en bättre morgondag.

God natt allesammans! ♥

All this time, all this time with you


Nu är jag precis hemkommen. Har varit hos eva och slingat hennes hår för en stund sen! Och förhoppningsvis blir resultatet bra. Snabbade mig hemmåt så jag skulle hinna plugga lite innan DH ikväll men nu ser jag att det inte är något avsnitt alls :o Sur jag blir! Kanske är gudarna som talar om för mig att jag ska plugga istället? Något att fundera över..

Idag har det varit en otroligt slödag i skolan. 09.25-10.30 ungefär. Skönt! Strosade runt en stund på stan och sedan for jag till malin som tunnade ut mitt hår så snäll som hon är. Vid ett kom amanda in till stan och jag köpte min älskade klänning som jag lagt undan och la även undan ett par skor jag dregglat över.. Hähä. Mötte upp emma och sandra efter ett tag och vi gick o tog oss en macka på dagobert och surrade. Sen var det bara att bege sig hemmåt! Har hunnit göra klar APU rapporten i inköp o varuhantering och göra bort småföretagande projekten jag har haft kvar.

Så nu tänkte jag faktiskt ta mig en macka och sätta mig framför The hills. Blir tidig kväll idag för imorgon är det värstingdagen som gäller.

Puss!

Rob is back in Vancouver



     
He literally takes my breathe away. Snygge jävel!

Nu är Robert tillbaka i vancouver för att fortsätta med inspelningarna av NM. Han har under helgen varit i Los angeles för att gå igenom filmen Remember me som är hans nästa projekt.

New moon trailern - datum bekräftat!



Summit entertainment har bekräftat att den 17 augusti kommer vi att kunna se trailern från kommande filmen New moon. Men innan dess har det pratas om att det även ska släppas en teaser någongång denna månad. Nu är det bara hålla tummarna att den sista informationen stämmer, för lite tjuvkik måste vi väl ändå få? ;)

Sunday


Rauuuur! ;-)

Nu har jag precis käkat så sitter hära mätt o belåten. Idag är det jag som stått för matlagningen och duktig har jag varit måste jag säga. På menyn för dagen var det marinerad fläskfile som jag grillade och till det potatisgratäng och sallad. Mumma!

Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt. Haft en riktig slödag som söndagar brukar innebära. Vi har haft folk här på besök flera ggr idag eftersom vi annonserat ut våra 2 mopeder, våran extra bil och en cykel. Och fort gick det! Vi blev av med vespan, bilen och cykeln inom loppen av några timmar. Mamma och jag tog oss även en sväng in till stan och fikade. Shoppa även lite till idag och kärade ner mig i ett par skor.. Nu börjar jag bli nojig.

Strax ska jag dra igång några avsnitt av satc och bara ta det lugnt. Ny skolvecka imorgon att genomlida. Senare ikväll skulle jag nog även umgås med fröken larsälv, tror jag ska dra med henne ut på en promenad faktiskt.

Ha en fortsatt trevlig dag! Kram :)

Utmanad!



Jag blev utmanad av Nathalie.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
10:e maj 1999.. Jadu det var en bra fråga. Jag var 6 år gammal, hade inte hunnit fylla 7 ännu. Skulle snart sluta årskurs ett och väntade på sommarlov.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Räknade ner dagarna till sommarlovet och livet lekte!

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Chips, popcorn, ostkrokar, naturgodis, godis!

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Oj.. Jag är en riktigt textnötare. Så fort jag lyssnar på en låt är det texten som har mest fokus. Så det är en hel del :P

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Ta med min familj/vänner på en långsemester, ta mitt pick och pack till los angeles och leva livet, köpa en stor villa och shoppa så inifan!

6) FEM DÅLIGA VANOR
Haha öh ja.. Finn fem fel.. Jag biter på naglarna när jag är nervös eller rastlös.. har inget poker-face överhuvudtaget. Mörkrädd. Jag är väldigt självständig. Ibland lite för självständig vilket kan komma i vägen när det gäller vissa saker..

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med mina underbara vänner/familj, läsa (jag är en riktig läslus DOCK INTE LÄXOR), shoppa, sitta framför datorn (ibland alldeles för mycket) och kramas med mina vovvar.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Gummistövlar, träskor, gröna jeans, orangea manchesterbyxor och nätstrumpbyxor. (Natta said it all)!

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn, mobilen, IPODEN (<33), tv:n och twilight sagan.. hähä!

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
viktoria, johanna, maria, freja och amanda

Robert leaving studio in Venice, CA



       

Mr. Pattz himself lämnar en studio i californien och det pratas mycket om att det gäller hans kommande roll i nya filmen "Remember me". "Actress Emmy Rossum was also seen leaving the same studio this afternoon. Robert, 22, held on tight to an unmarked CD and script."

En närmare titt på wolf-pack tattoon!


Och med alex meraz med på bilden kan det bara inte bli fel.. Yumm yumm!

And this is how it feels..

Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair

Pop! Goes my heart



Ha ha ha! Jag såg på music and lyrics för någon dag sen och kommer ihåg hur mycket jag och amanda diggade denna låt för något år sen. Den är faktiskt ganska skön! ;)

Hit me like a ray of sun, burning through my darkest night


Igår var mitt bloggande inte heller på topp. Jag hade annat för mig helt enkelt! Var en sväng till frissan och klippte mig sen hämtade jag o pappa pizza till middag. Ruggigt gott! Senare på kvällskvisten kom emma & johanna till mig. Blev hockeytittande och en massa tjejsnack as usual. Likey (y)

Idag däremot har jag rantat runt med mamma på stan ett bra tag. Och idag har jag fyndat! Fick med mig hem ett par lackleggings, skjorta, kjol, jeans, body och ett hårband. La undan en klänning på H&M som jag ska hämta ut på måndag också. Så känner mig väldigt nöjd! Tog oss även en fika på börje ohlssons. Om ett tag kommer nathalie hit. Vad vi hittar på är en annan femma. Blir nog en lugnkväll iaf!

Ha en super bra lördag allesammans! Får se om jag tittar in och uppdaterar lite senare. Puss på er!

New moon poster



Ruggigt snygg fan-gjord poster!


Friday


Ursäkta för en ruggigt dålig uppdatering från min sida igår, men så blir det ibland. Var till charina igår och stoppade in mina extensions och nöjd är jag! Färgen är på pricken som mitt eget hår och det är jag väldigt glad för med tanke på att jag ändå har slingat hår så det kan inte vara så lätt. Frissan idag klockan 3 för att klippa till det, vill inte se ut som en sjöjungfru ju, hihi.

Idag tar jag ledigt från skolan. Har endast en lektion idag så ska vara lite busig. Jobbar med rapporten hemma istället där datorerna fungerar som de ska - ska man sitta i datasalen på skolan vill man kasta ut alla från sjundevåningen för de segar bara ihop. Ennoying. Och ikväll: 20:15 sverige vs kanada - semi final. That should be fun!

Återkommer senare idag. Puss!

Spunk Ransom


;-********

Grey's evening


Nu har jag precis kollat på veckans greys anatomy avsnitt och snyftat som en tok. Usch vill verkligen inte att izzie ska försvinna från serien. Hon är ju det lilla tokiga energiknippet ju.

Ska lägga mig o läsa om en stund. Tänkte bara snöra in en snabb uppdatering här. Imorgon avslutar vi engelska i nationella med hearing-testet. Ska bli skönt att ha det bortgjort iaf. Dock känner jag mig inte ett dugg taggad att börja 8.15. Bara ta tjuren i hornen nathalie. Och efter skolan blir det att bege sig mot gymmet.

Natti natt allesammans! Puss ♥

Ryktet går..



.. att kelly clarkson ska vara med på NM soundtracket med låten Did you. Texten stämmer väl in delvis men tycker inte den beskriver edward & bellas förhållande alls. Återstår att se vad det blir av detta! Här har ni den iaf.

Yesterday, all my troubles seemed so far away..


Jag har världens skallebang. Vet inte om det beror på vädret som verkligen är jätte tråkigt här. Spön i backen och mulet är det ute. Man känner redan från när man stigit upp att dagen känns oändligt mycket längre. Och det har verkligen inte hänt ett skit idag som är värd att nämnas egentligen.

Strax tänkte jag iaf se veckans 90210. Allt för mer matt latner! Sen ska jag skumma igenom NKboken hade jag tänkt. Om jag nu inte somnar av tristess förstås. Har sjukt mycket kvar i skolan och varje vecka är det något nytt de kommer på att vi ska göra. Förstår mig inte på deras planering. Känns som att jag har 3000 kilo skolböcker liggandes över skallen. Snälla lätta snart...

Puss.

Love is in the air!



        

Nu har det ploppat upp ännu mer bilder på Taylor och Selena ute på ... ja vad exakt vet jag inte. Men måste säga att de verkligen är super söta tillsammans! Och jag är helt såld på hennes skooor.. Me likey!

Jacob Black



Not bad........

Cause in your eyes I'd like to stay...


Tisdag.
Det är både en bra och dålig dag för mig. 50/50. Dålig för att det innebär lång skoldag. 8.15-17.00 är inte särskilt roligt. Bra för att det är världens seriemaratondag för mig. Ojoj finns alldeles för mycket att se på tv! Försov mig imorse dock så hann titta på Gossip girl. Tack och lov för det, då blev skoldagen mindre jobbig. Varmkökslektionen var iaf ruskigt rolig idag. Vi fick göra kött med hasselbackspotatis och äkta bearnaisesås. Svin gott!!

Annars idag har jag inte hunnit göra särskilt mycket faktiskt. For upp en sväng till charina och hon hjälpte mig välja ut hår eftersom jag ska göra extensions i veckan. Tror det kommer bli super bra för färgerna var exakta. Ska snart bänka mig framför tvn med en kopp te och kika på Ugly Betty o Desperata hemmafruar tänkte jag. Är ett tag sen! Och efter det ska jag till LA och kolla vad The hills gänget har för sig.

Puss! ♥

Gossip girl 2x23 "The wrath of con"


Ah vilket underbart avsnitt! Georgina är tillbaka på Upper east side och har blivit ett fan av jesus. Don't think so. Sen bratsens komplott mot Puppy/Gabriel är bara så Gossip girl. Intrig efter intrig - so damn goooood! Blair, Nathaniel & Chuck i triangeldrama - I love it. Och att Chuck äntligen avslöjade lite vad som pågick i hans skalle var verkligen efterlängtat. Blairs ögon utstrålade bara smärta när hon fick höra det hon mest fruktade. Kan knappt bärga mig till nästa vecka, tror det kommer bli ruggigt bra. Bara några få avsnitt kvar..

New moon on the set



           
     

Mjauuu, nu har det ramlat in ännu mer bilder ifrån inspelningarna av NM. Här tror jag de håller på att spela in en av motorcykel scenerna, dock ser den ut att bli en aning annorlunda än i boken. Verkar som att Bella/Kristen ska åka iväg med en av killarna som är i baren i Port angeles. Och att Edward/Robert är med verkar betyda att det även är inspelning av "drömfrekvenserna". Me like!

BTW..


Imorgon får vi se om första teaser trailern för New moon släpps. Det är så att Blu-ray versionen av twilight släpps imorgon och där på extra material står det att det ska finnas en trailer på kommande New moon filmen. MEN detta är inget Summit entertainment bekräftat ännu så vi får helt enkelt vänta och se.. 

Blu-ray Disc features:
  • Presented in widescreen format only
  • Audio commentary by Catherine Hardwicke, Kristen Stewart, and Robert Pattinson
  • Muse music video: "Super Massive Black Hole"
  • Paramore music video: "Decode"
  • Linkin Park music video: "Leave Out All the Rest"
  • Five extended scenes with director introductions
  • Five deleted scenes with director introductions
  • Seven-part documentary: "The Adventure Begins: The Journey from Page to Screen"
  • Comic-Con "fandom" piece
  • Comic-Con NY sizzle reel
  • Three trailers
  • Penelope trailer
  • BD Live with "New Moon" teaser

Monday you can fall apart


Nu är jag äntligen klar med apu-rapporten. Känns otroligt skönt. Har jobbat med den i princip hela kvällen. Nu sitter jag och berömmer mig själv med några after-eight och funderar på vad jag ska göra härnäst. Funderar på att bara lägga mig i sängen och läsa en stund, jag har så himla ont i skallen

Imorgon däremot är det GG, OTH & The hills time. Vilket innebär att jag kommer ha fullt upp i princip hela kvällen. Går skola till fem imorgon dock, vilket känns jobbigt. Puss på er!

I used to think silence was golden


Katy Perry - Thinking of you


Grattis littlebroe!



Nu är det klart, efter en långtids väntan har de nu gått ut med vilka spelare som ska representera norrbotten i tv-pucken! Min söta (ibland) lillebror är en av dem! Congrats :))


Umeå & Idol

 
Här kan ni höra henne sjunga! :)

Och nu är jag hemma efter en lång helg i umeå.. Kanske inte så lång men det kändes så i varjefall! Tog ledigt från skolan idag för var helt slut igår när jag kom hem, vilket var vid 11 tiden. Kvart över 6 gick bussen hem mot luleå. Studsade i säng direkt jag kom hem och tror jag aldrig tyckt det varit så skönt att sova, fyfasen..

På söndagen steg vi upp vid 7 och gick direkt och käkade hotellfrukost (mums!) sedan var det dags att göra sig i ordning sedan får vi ner till nolia där det redan bildats sig världens kö. Vi stod alltså och köade från kvart över 9 till kvart över 2. Och det var ett rent helvete för mig eftersom jag var så jäkla kissnödig, hemskt var det! Nej det var inte jag som skulle på audition utan min vän nathalie.

Efter en låångdags köande & filmande, uppträdande av (hemska) band fick vi äntligen komma in - och då var det bara att sätta sig och vänta igen. Och like usual hade första juryn skickat iväg för många människor till att få träffa "riktiga" juryn på tisdag så när det var nathalie och hennes gruppstur spelar de ingen roll om man fan var celine dion - det var pajasernas tur att gå vidare så det blir bra tv. Tycker det är fruktansvärt dåligt och speciellt när nathalie verkligen kan sjunga. Vi förstod redan att det var något fuffens när de bad alla som skulle sjunga att räcka upp handen och räkna dem i vänterummet. Resan gick inte riktigt som vi tänkt - MEN det kommer fler gånger!

Umeå here we come!



Nu bär det av mot umeå, blir att övernatta på scandic hotel och imorgon är det idol auditon som gäller.
Vi hörs då! PUSS!

New moon set @ the theatre



          
     
Källa


Varje gång jag ser bilderna från inspelningarna av NM pirrar det i magen. Här är scenerna från när bella är på bio med jessica och andra gången när hon går med både mike & jacob!

It's ready!



Som ni ser har min blogg blivit väldigt vårfin nu med en snygg kristen stewart! Allt tack vare emma, tjejen är helt fantastisk alltså! Jag är verkligen super nöjd. Det blir verkligen en helt annan sak när det är någon annan som gör designen. Tack ännu en gång, emma!

 


New moon set @ Bella's house!



     

Nu är inspelningen av den (enligt mig) viktigaste scenen i New moon - the break up scene igång. Här far Robert med bilen efter en långdags inspelning vid Bellas hus. Alltså där bakom i skogen skulle jag tro. Vid halv 6 på morgonen lämnade han inspelningsplatsen. Ett par fans fick iaf turen att få prata med han en stund!

1 maj


Min nya design har inte kommit upp ännu men förhoppningsvis senare idag :) Blev något fel när jag mejlade emma med uppgifterna så nu hoppas jag hon fått mejlet iaf! Det har varit en dålig uppdatering från mig igår, det var mycket som skulle göras så jag hann inte med bloggen igår.

Nu börjar sommaren sakta men säkert närma sig. Och idag är det den 1 maj. Valborg var det igår iaf, det var trevligt. Till en början iaf! For till amanda direkt efter skolan, även vickan följde med. Käkade middag där, grillad fläskfile o kyckling. As gott! Sen bar det av till sandra :) Vi firade våran söta emmmma som fyllde 18år igår. Samma dag som kungen to m. Grattis ännu en gång sötnos!

Idag har jag vaknat före tuppen känns det som. Tog tag i att kolla på twilight nu som jag inte har hunnit med och ändå fick jag den i onsdags :oo Shame on me! Älskade extrascenerna o de borttagna scenerna - så himla roligt att få se dom äntligen! Jag har ju varit duktig och hållt mig från alla klippen som lagts ut på internet och väntat flitigt på dvd:n. Strax ska jag hoppa in i duschen sen sätta mig ute i solen ett tag. Det är jätte varmt här idag! Hej så länge!

RSS 2.0