Djävulen bär prada

Har varit ute på en lång promenad med Natta just, skönt var det och inte alls lika kyligt å jävligt som igår. Tidigare idag har vi bakat bullar och muffins med mami. Gooda blev dom så vi fikade bulla å mjölk när vi kom in igen. Hon gick alldeles nyss hem och nu ska jag gå och duscha sen göra ordning nå mackor till imorgon, sen tänkte jag slå på Djävulen bär prada, var ett tag sen! Blir en tidig kväll för imorgon blir det lång dag i skolan, slutar först klockan 5. Ha en trevlig kväll!


TVÅ DAGAR KVAR TILL OTH SÄSONG 6 DRAR IGÅNG!


Nick Lachey - I can´t hate you anymore



En gammal goding som lockar fram en massa minnen

Saturday night

Sitter hemma hos Soffipropp och smaskar på jordnötter och har allmänt lite å göra. Jag är så trött att jag knappt kan stava till det känns det som. En lång dag har det varit, vaknade redan vid 8 tiden av att Amanda knapprade på telefonen för Vickan var så gullig å skulle väcka upp oss! :P Försökte somna om men hade hunnit bli så pigg så rullade in mig i täcket och satte mig framför tvn medans Amanda sussade på någon timme till. Tillslut pallrade vi oss till köket och käkade frukost och sen gjorde vi oss klar och drog in till stan. Mötte Erica och gick en sväng med henne sen gick jag och Amanda å käkade lunch på Sub & co, en kyckling macka blev det. Smarrigt! Gick och kikade en stund till sen gick vi till Roasters och myste med Frida å Elin. Sen tog jag bussen hemmåt.

När jag kom hem gick vi över till våra grannar som fått en bebis för bara någon dag sen, Oliver ska han heta! Super söt, som en riktig karamell. Blev nästan gråtfärdig, jag och bebisar alltså :P Vi hade köpt lite kläder åt honom sen fikade vi och efter det gick vi hem. Tog hundarna ut på en promenad, hade tänkt försöka gå en lång runda men kallt utta helvete var det så det blev en kort istället. Sen pyste jag till Sofie som hade tänt ljus och kokat nudlar :)

Igår hade vi tjejkväll hos Amanda, det var jag, hon, Antonia, Emma, Gabriella och Sara. Vi gick till matis och hyrde film, blev Wedding Daze som fick stå för underhållningen denna kväll, men dock så sög filmen. Inte alls så bra som vi trodde så slutade med att alla började svammla. På kvällen tog vi oss en promenad runda i sunderbyn och kikade förbi på en lokalfest och hälsade på Frida o co., Dock var det inte särskilt roligt så vi pyste iväg ganska fort. Emma och Gabriella tog nattbussen hem 20 i 1 och då kröp vi ner i sängen och jag slocknade direkt.

Nu ska jag ta och cykla hem i detta mörker och kyla, är ruggigt trött och ont i halsen har jag. Blir en tidig kväll för mig idag. God natt allihopa!


Happy ending

Har suttit å kollat på några avsnitt av One tree hill från säsong 1 , men nu känner jag att john blund är på besök för sjuk trött blev jag helt plötsligt. Idag hade vi sovmorgon till 11 för våran samhällslektion var inställd. Så vi hade bara en lektion i ARL där vi mest pratade och gick igenom kursen och snackade om betygskriterier. Gick till kungsfågeln en sväng och hälsade på Larsälvan och Iiluta. Sen var det idrott på schemat där vi inte heller gjorde nåt, var i teori rummet och träffade våran nya idrottslärare Staffan och så fick vi göra ett förslag på höstterminens schema. Efter det gick jag och fikade med mamma och moster sen var vi å jagade ett par nya sneakers till mig men som vanligt så finns det aldrig i min storlek! Gick på en promenad med hundarna när jag kom hem och sen resterande av kvällen har jag umgåts. Jepp, det var ungefär allt. Imorgon ska jag vara duktig och palla mig till gymmet å räta upp min rygg och sen blir det tjejkväll med klassen, NICE! ;) Nu började jag frysa något förjäkligt så ska krypa ner i sängen, god natt allihopa :)

Varför bryr jag mig ens!?!?!?!? Jerk



Keep holding on

Har precis kommit in, har varit ute på en lång promenad med Larsälv. Idag har det varit ännu en onödig dag i skolan, började 9 och slutade klockan 10. Så följde med Amanda till hennes läkare där hon skulle ta sin spruta och sen gick vi till skolan igen och mötte upp Antonia. Först fick vi jaga runt på hela Hackspetten efter plåster åt henne eftersom hon hade skavsår så hon knappt kunde gå. Tillslut kom vi iallafall oss in till stan och blev en lång tripp där idag också. Fixade klart min 3 veckors praktik som jag har nu i 2an och det blev på JC! Skönt att ha det avklarat iaf. Sen lunchade vi på Dagobert och min älskade kycklingsallad! :) Pallade mig hemmåt vid klockan 2 och då la jag mig på soffan och sov som en stock i flera timmar, men Mimmie & Donna väckte mig med sitt skällande för de behövde gå ut. De var nog rätt så less å vänta på att jag skulle vakna. Har fått ett antal skumma sms idag eftersom vissa personer verkar ha ganska så lite å göra på sina luncher, haha! :P

Nu ska jag vara duktig och försöka hjälpa Larsälv med hennes nya bärbara dator som hon fått, stolt e hon! Tönt. Ciaooo

Run, run like you always do

Skön dag i skolan, den har endast bestått av lekar. Började klockan 9 och slutade vid 11. Har fått en skön klass i år, nästan alla från förra året är kvar men några nya trevliga prickar har tillkommit, och extra bra är det att Antonia äntligen fått byta till våran :) Sandra å jag planerade igår att vi skulle gå på stan så blev en lång shopping runda för mitt stackars ben.. Har sträckt det något förjävligt sen inte bara det, mitt golv blir så jävla halkigt av mitt spray till att platta håret så i stressen på morgonen sprang jag och ramlade. Och landade på samma ben! Så det blev mer eller mindre att halta fram. Det är ju tur att jag inte är så särskilt klantig ;) Ett extra plus för det snygga blåmärket, haha! Iluta kom och mötte oss och var med oss ett tag sen när vi blev less cyklade vi till Sandra och slöade där ett tag sen cyklade vi in till stan å jag tog bussen hem. Nu ska jag äta sen ska jag ta mig en promenix, försöka iaf. Måste få till benet så jag kan gå normalt imorgon.


pushing me away every last word
every single thing you say, pushing me away
try to stop it now but it's already too late, pushing me away
If you really don't care than say it to my face, pushing me away
push push pushing me away

Kate Perry - I kissed a girl


First day of school

Ja då var sommarlovet slut och "allvaret" börjar igen. Första skoldagen för detta läsår är förbi. Var högst 50 minuter i skolan sen fick vi sluta, fick bara lite information om vad som händer i veckan och de nya som börjat i våran klass fick skåp, busskort osv. Jag, Amanda och Antonia knallade in till stan och käkade lunch på Max, vilket har blivit en tradition som vi har. Idag har jag även hunnit med att vara till frissan, och nöjd blev jag :) Köpte även med mig en toning hem som jag ska sätta när det är dags. Sen tog ja bussen till Amanda och blev bjuden på smulpaj som de gjort å go var den!
Nu kom jag precis hem, ska gå och hjälpa pappa med maten alldeles strax sen ska jag ta mig en lång promenix.




Miley Cyrus - 7 things

I’m speechless

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.


Enough is enough

Fick en tankeställare idag när jag la märkte till att imorgon är det bara EN VECKA kvar tills skolan börjar igen.. Usch tiden har verkligen rusat iväg och nu känns det verkligen som att skolstarten kryper sig fram sakta men säkert. Har hunnit kika igenom schemat och det är väl både bu och bä i betyg. Långa håltimmar mellan lektioner som leder till onödigt långa dagar med tanke på bristen med bussar dit jag bor kommer jag nog vara sådär på ett super bra humör de dagarna!

Nåja orkar inte bekymra mig om dedära just nu, har fortfarande lite ledighet kvar men dock ser det ut som att jag har dragit på mig någon sjuka. Mår illa så fort jag äter och sover/är trött konstant så något slags virus har jag. Får se hur jag mår imorgon, Sofie och jag har pratat om att fara på Helex å träna vilket skulle vara skönt. Annars idag har det varit en lugn dag. Har sovit länge och i princip vilat hela dagen. Fastnade framför boken "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg. Grymt bra bok, men hennes bok innan "Tyskungen" var nog den bästa hitils. Nu tänkte jag slå på en film sen ska det bli spännande å se om den blir färdig sedd eller om jag slocknar.. Lär bli en tidig kväll för mitt illamående verkar inte vilja ge med sig, likaså min trötthet.



Time has changed..

Lördaaag och jag har absolut ingenting att göra, har ingen ork till att göra något överhuvudtaget. Vars är all min energi!? Den har flygit sin kos och verkar inte ha vägarna förbi på ett bra tag.. Är trött hela tiden och vill bara sova så fort jag stigit upp.. Blööö

Har ätit räkor och kräftor med min familj ikväll, förutom Kristoffer som e i Finland och spelar hockey. Kämpa på nu lillebror :) Har även hunnit vara med Soffipropp idag, vi har suttit ute i solen och druckit smoothie å käkat vattenmelon. Extremt härligt väder har det varit idag, inte ett ända moln på himmelen!! Yey kanske finns lite sommar kvar ändå. Vi slog på OC en stund också men jag lyckades somna några ggr under avsnitten så vi gick ner och gjorde middag till henne istället. Tjorvigt dedär med att göra stuvade makaroner kan man säga.. Haha! Nu ska jag iaf lägga mig i soffan och kika tv sen får jag se om jag pyser till Sofie en sväng till.


Vad händer? :/

Home sweet home ellernåt såntdära

Blev att fara hem en dag tidigare, fredags flygen var helt slut eftersom min far väntade alldeles för länge med att boka. Wellwell, sånt händer. Idag känns det bara som att jag stressat runt, även fast jag varit vaken sen 9 tiden och flyget hem gick 15:15. Först fick jag ta bussen till pendeltåget, sen pendeltåget in till Centralen sen fick jag gå till City terminalen och ta flygbussen mot Arlanda. Voj voj vilken dag! Btw så var Takida grymma igår kväll på Skansen, dom gör mig aldrig besviken <3

Mami kom och hämtade upp mig från Kallax så vi for och hämtade Krille som var på hockeyträning sen for vi och köpte hem Max mat till middag. Sjukt hungrig var jag eftersom jag bara ätit frukost vilket var vid halv 10 tiden. Sen kom Eva, Per & Viktoria på besök. Nu ska jag se The secret life of the American teenagers sen ska jag gå å ta mig en varm dusch, ciao ciao!


Some pics från LK:

    

Skansen och Takida

Ikväll blir det att fara till skansen med Thomas, det som gäller där är TAKIDA och Backyard Babies. Kommer nog bli kanon :) På fredag åker jag hem till "kära" Luleå igen, ska samtidigt bli skönt att komma hem, men även tråkigt att fara härifrån.. Missade träningsmatchen mellan Luleå-Skellefteå igår, men mamma ringde å berättade att de förlorade. Så missade inget viktigt iaf, tur det. Har glott på OC hela morgonen, var meningen att Sandra, Stina å jag skulle fara till Gröna Lund idag men ikket de. Sandra åker hem i eftermiddag så vi hinner inte. Boring! Aja kommer fler tillfällen. Nu ska jag gå och laga mig bullens varmkorv och fortsätta att kolla OC sen ska jag hoppa in i duschen. Ciaoooo





Låten <3

Sick and tired

Har sprungit med syster på stan hela dagen, men hittade mig dock ingenting. Letade efter en jacka hela dagen men som vanligt var storlekarna slut på ALLA HM i stan så imorgon ska vi fara till Kista och kolla.

Trött som tusan e jag, känns otroligt jobbigt. Somnade sjukt tidigt igår och vaknade vid halv 9 och ändå känner jag mig inte utvilad. Snart är det dags för skolan och just därför känns de ännu jobbigare att jag är helt slut både i huvudet och i kroppen.

Ikväll har jag kikat på en film som var baserad på en sann historia. An American Crime. Den handlar om en flicka som blir torterad av en singel mamma med 7 ungar.

"Året är 1965. Två döttrar till ett resesällskap lämnas att tas hand av singelmamman Gertrude, som ensam uppfostrar sju egna barn. Det är tuffa tider, och snart prövas Gertrudes labila psyke allt hårdare. Situationen kulminerar i ett av USA:s mest brutala, sadistiska och förnedrande fall av övergrepp någonsin. Baserad på den sanna historien om Gertrude Baniszewski." - CDON.COM




Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ringa mami en sväng.

Lady Gaga - Just dance


Sibel - Make believe



Grym låt!

08 dagen

Har redan hunnit vara ute och ranta imorse, vaknade redan vid 9 tiden. Så vi for en sväng till Väsby City där jag hittade mig en ny handväska och en toning till håret, blev chokladbrun. För er som inte vet så är jag brunett igen, och håret blev 100 ggr fräschare :) Kvart i ett ska jag ta pendeltåget mot Stockholm och möta upp Sandra, vi ska shoppa och käka lunch tänkte vi. Sen blir det att övernatta hos Stina.

Idag firar Stockholmarna 08 dagen, eftersom idag är datumet: 08 08 08. Haha lite små kul, det skulle vara en massa aktiviteter inne i centrum osåntdära så vi får väl se. Om vädret ändå kunde bli lite roligare. Mulet å trist är det här iaf ;/ Enligt SMHI ska det blir bättre mot kvällen så det är bara å hålla tummarna!

Igår var Lova, syster och jag till Stinsen centrum och shoppade lite. Hittade mig en midjekjol, örhängen och ett par nya brillor. Får se om jag kommer kunna använda dom nånting! På kvällen hade jag och syster SPA kväll. Tonade hennes hår, vilket blev otroligt snyggt och sen gjorde vi ansiktsmaskar osåntdära. Sen såg vi någon film på 6an. Adam Sandler hade huvudrollen i nån fängelsefilm, å bra var den. Blev en tidig kväll.

Nu äre dags att skölja ut färgen sen ska jag börja dra mig mot city!

Icebreakers

Har just lirat lite GH och nu sitter Sofie å nöter förfullt. Vi har nyss käkat lite kvällsfika. Blev te, ostmackor å ägg! Super smarrigt :)

Idag har vi rantat på stan sen klockan 11 typ. Sandra skulle se till så hennes jeans kom tillbaka till Ötå sen hämta hennes väska från Gabriella som hon glömt. Blev lunch på Max, gott men onyttigt. Sen kollade vi efter ett par solbrillor eftersom jag lyckats glömma mina på Statoil. Nog för att jag börjat fundera om dom ens kommer komma till användning? Så typiskt att det blir dåligt väder i Sthlm bara för att vi ska dit. Morr! Bara hoppas att det klarnat upp till helgen iaf. Ikväll har vi varit och kollat på Luleå hockey - Icebreakers. Luleå blev utklassade men det var inte en sån stor chock. Nu längtar jag verkligen tills säsongen sätter igång :)

Ska försöka få bort Sofie från GH nu också ska vi slå på OC. Sen blir det hem å packa, för imorgon drar jag!

TAKIDA PÅ SKANSEN 13/8!


Jonas Brothers - When you look me in the eyes



If the heart is always searching, can you ever find a home?
 I've been looking for that someone, I'll never make it on my own.
 Dreams can't take the place of loving you,
there's gotta be a million reasons why it's true.


Kalaset har börjat

Joja då var kalaset igång och gårdagen gick väl sådär lite upp å ner.. Slösade energi på helt fel männsikor men den blev super bra mot slutet! Det har jag ju vissa personer att tacka för ;) Mamma kom och hämtade oss där vid halv 3 för vi höll på frysa ihjäl och direkt vi kom hem kröp vi ner i sängen med två täcken och babblade på tills vi somnade.

Imorse vaknade vi redan vid 10 tiden och nu sitter Sandra och gnäller om vafan vi ska göra idag. Bra fråga asså, regnet bara öser ner och man har då inte någon lust att gå ut. Ska nog ringa Sofie på en stund å väcka henne, hon sover garanterat fortfarande.

På tisdag åker Sandra till Stockholm och jag dagen efter, just bara för att vi inte kunde komma överens om vilken dag vi skulle fara så blev det så. Där blir vi kvar på obestämd tid! Haha herregud. Ha en trevlig dag everybody!

Laugh it off and let it go

RSS 2.0