for over a century i've lived in secret


Då var det söndag. Och min sista dag som extra bloggare på RobertPattinson.se! Har varit två otroligt roliga veckor och nu hoppas jag verkligen att jag övertygat läsarna om att jag är rätt tjej för jobbet eftersom röstningen börjat idag. Är jäkligt nervös och vågar inte ens kika på ställningen.. Haha!

Soo.. Igår kväll var det utgång som stod på schemat. En galet rolig kväll var det iaf som spenderades största delen på Allstar! Har kommit hem för en stund sen och inser nu att jag kanske måste börja packa inför Stockholms resan imorgon.. Men jag funderar på att skjuta upp det någon timme till och dra igång The vampire diaries istället. Låter väl mer frestande? :)


NEW MOON DELETED SCENE



Höll på skrika av glädje när jag såg den här. 22 dagar <3


poisoned love



Är redan inne på min andra video, och jag känner att jag kan inte sluta! Denna gång valde jag att göra med Damon & Katherine från The vampire diaries för i senaste avsnittet gick mitt hjärta i tusen bitar när Damon insåg att Katherine aldrig varit inne i tomben.


i'll never be the same, if we ever meet again


Idag började jag tänka att jag har hur många datum som helst nu under 2010 att längta efter:

12 mars - Remember me & Eclipse trailern
20 mars - New moon DVD:n
30 mars - Stockholm
1 april - London
11 juni - Studenten
30 juni - Eclipse på bio
? juni - True blood säsong 3 (datumet ej bestämt ännu där av frågetecknet)
19 november - Harry Potter och dödsrelikerna del I

Helt galet! :) Förhoppningsvis tillkommer det en utlandsresa i augusti också.

Vad händer annars då.. Just nu har jag dragit på mig ytterligae en förkylning så jag går runt här hemma & hostar. Nåt kul att berätta är att jag gick vidare från 'kvalet' till final veckan på RobertPattinson.se =D Nu håller jag alla tummar och tår att jag fixar detta! Och på måndag åker jag till Stockholm för att hälsa på syster med familj! Fun fun fun! Om man bortser från förkylningen då..


lick the wrapper - rtp




So, detta är min första video någonsin! Jag sitter ju och glor på rå snygga videos hela dagarna och har länge varit sugen att testa göra en. Haha, den är långt ifrån perfekt och det finns ett x antal fel i den men den blev ändå helt okej! Och självklart så gjorde jag en med min favorit britt, Robert.


Officiellt datum för Eclipse trailern!



Den 12 mars alltså! Som att jag inte hade anledning nog innan att längta ihjäl mig till Remember Me!


heartache every moment


Jag bokstavligt talat skrek ut när jag så alla nya Eclipse stills på skolan imorse. De kom inte en dag för sent! Längtar så det gör ont i hela kroppen <3 Och jag kan lova er nu, att jag kommer tuppa av under filmens gång..

Igår var jag & Sandra på en Alla hjärtans dag date så vi inte skulle känna oss så ensamma xD Vi gick och såg filmen The valentine's day som förövrigt var kanon bra!

robert pattinson




Gapande tomt här just nu!
Mitt nuvarande projekt är gästbloggare på Robertpattinson.se, så titta dit! ;)


fool me once, shame on you


Då är helgen här, och jag kunde inte vara mer lycklig! Och det innebär även nya avsnitt av The vampire diaries & Skins som jag redan hunnit kika på. Så jag törs nog säga att dagens avsnitt av TVD var det bästa hitils. Loved it!

Annars då. Skolan idag var väl som alla andra dagar. Förutom att vi fick träffa den etta vi ska ha på praktiken och lära upp nästa vecka. Såå det var ganska kul. Måste säga att jag var ganska nervös, jag hade inte en aning om vad jag skulle säga. Men det gick bra ändå tyckte jag. Imorgon är det jobb som gäller, så ikväll är det mys på schemat med Nathalie o Johanna. Vad vi ska hitta på är dock ett mysterium fortfarande. Den som lever få se.. Hehe!

PS: Hade ju inte varit helt fel att ha Nina Dobrevs utseende.. Nope nope..


den tolfte februari tjugohundratio



I natt, 00:39 blev jag moster åt världens finaste bebis, prinsessan Nikki. ♥  


tell me when you hear my heart stop


Tisdag idag rå.. Endast tre dagar kvar tills helgen infaller. Haha, tänka sig att jag redan sitter och längtar efter helgen när jag haft lyxen att vara borta från skolan hela förra veckan. Well, that's just me! :) Tror jag aldrig känt mig så skol trött som jag gör just nu, och jag hoppas verkligen att det inte fortsätter att hålla i sig. För som sagt, det är några månader kvar tills det är dags för studenten..

Igår blev min syster inlagd på sjukhus. Ännu ett fett minus att man bor så långt ifrån henne.. :/ Hon har åkt på någon infektion nu, bara någon vecka ifrån att bebisen kommer. Jag ber till gudarna att allt går bra ♥

Tror jag lägger mig och läser en stund till. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken, ögonlocken känns ganska tunga idag..

fire and ice




'Some say the world will end in fire,
some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.'
- Robert Frost


i think i just died and went to heaven







Jag har suktat efter nya bilder från Eclipse i flera månader nu, och ÄNTLIGEN!!
Låter bilderna tala för sig själv, men Edward i den där tröjan.. Yum.. 141 dagar kvar ♥


bildregn riga del 2























'I believe I can fly...?'
















Bilderna tagna av Sandra! =)


bildregn riga del 1


Jag & Emma på 'flygbussen' från Rigas flygplats



I väntan på spårvagnen vid 'Stockmann Center'



Hotellet



Riga by night



Vårat hotell



Stockmann









SOS barnbyar












riga

Då kör vi en sammanfattning av mina dagar i Riga, enjoy! =)

Tisdag; Landade si så där vid strax efter lunch på Rigas flygplats. Flygresan gick bra och vi hade en mycket söt flygvärd att roa oss att kika på. Slutade med att Emma fick ge han en lapp som jag & Sandra svammlat ihop under resan där det stod 'My cellphone number; +4673....., call me. /Sandra! I'm in Riga until friday' Ha ha ha.. Iaf, det tog ett tag att hitta till hotellet när vi väl tagit oss in till stan eftersom kvinnan på resebyrån inte verkade veta ett skvatt och knappt kunde prata engelska. Vi fick iaf hjälp av två fransmän och tillslut var vi äntligen framme efter en timmes släpande med resväskorna i snön eftersom dom inte verkar ha någon hum om vad en plogbil är för något.

Onsdag; Dagen med stort D! Var äntligen dags att besöka barnhemmet. Och vad gör vi? Försover oss! Blev att stressa som en tok och slänga på oss företags tröjorna och bege oss ner mot datorn för att se om vi fått något svar av våran kontaktperson på SOS barnbyar. Och vid 11 tiden satt vi på bussen påväg mot barnhemmet. Kvinnan som tog hand om oss under dagen var hur trevlig som helst och visade oss runt i byn, berättade historier och visade bilder från åren som gått sen det öppnade. Hon svarade på de frågor vi hade och sen skjutsade hon in oss mot stan så vi fick äta lunch tills barnen kom hem från skolan. Efter lunchen fick vi kika in i ett av huset i "barnhemsbyn", där fick vi träffa två unga tjejer 14 & 16 år som vi satt och hade en lång pratstund med där vi ställde frågor och dom hade tusen frågor till oss. Efter en riktig mysig och trevlig dag var det dags att ta bussen tillbaka mot Riga. Och det kändes fruktansvärt tråkigt.

Torsdag; Efter att haft två dagar i Riga med skrikande letter åt oss (för att vi inte förstår lettiska och ingen kan prata engelska) och en hel del utbrott på snön som är överallt så började vi äntligen hitta hyffsat bra runt i staden. Drog oss från hotellet för att utforska shoppingen i Riga. Dock var det inte så mycket att hurra för men! Vi hittade oss äntligen en kina restaurang, 'Wok tok', efter att ha levt på Donken hela veckan eftersom där är ända stället man förstår menyerna. Otroligt god och billig mat. 3 rätter + en portion vårrullar för sammanlagt 85 kr. Jag skulle kunna leva på vårrullar! <3 Tog oss en sväng förbi Rimi och inhandlade en hel del godis för att ta med hem till familjen och drog sedan oss tillbaka till våran 'heliga oas' som vi kallat det - vårat älskade hotell rum och började packa för hemresan.


you've got all eyes on you no matter where you are


i'm back



Som ni alla nog förstår, har jag tagit en "liten" paus från bloggandet här ett par dagar, jag säger återigen att jag ska försöka vara med tipp topp med att lägga upp inlägg osånt, har dock haft väldigt fullt upp nu eftersom jag varit bortrest. Ber om ursäkt för detta!

Har iallafall varit iväg till Riga nu, kom hem igår efter en väldigt lång natt i Stockholm. Har varit en väldigt lärorik resa och det ska bli så kul när resultatet av den är färdig. Ska köra en sammanfattning av resan så fort jag har tid, så håll ut! :)


RSS 2.0