Feels like tonight

Blöö min huvudvärk har kommit tillbaka tack vare att min far är segast i världen med att beställa nya linser åt mig. Visade sig att jag fått sämre syn vilket gjorde att jag hade migrän och torra ögon varje dag. Så där jätte kul kändes det ju, men det är ju tur att det går att rätta till snabbt. Så nu tills pappa får fingrarna ur arslet måste jag använda de gamla linserna om jag ska se något överhuvudtaget.

Idag sovmorgon till tio, svenska var första lektionen på schemat där vi såg någon otroligt dålig film. Vad den hette kommer jag inte ihåg dock. Sen hade vi håltimme så då gick vi in till stan och köpte oss fika som vi skulle ha med på matten. Efter matten gick jag å Amanda in till stan en sväng och satt å häckade så slöa som vi är. For hem vid tre och då gick ja å mamma ut med hundarna på en promenad. Sen handlade vi lite käk till middagen. Nu har jag precis plockat undan maten och hjälpt till att diska så nu ska lägga mig på soffan en stund för är så jäkla trött. Heipa


Thanks for the memories,
Even though they weren't so great.

Fall out boy - Thanks for the memories



Fortfarande så jäkla bra!

Youth gone wild

Har precis gjort mig lunch, hamburgare och pommes blev det. Smarrigt :) Och idag är jag även ledig, otroligt skönt! Får se om jag ska dra in till stan och träna en sväng också.

Helgen har spenderats i Övertorneå med Sandra och kul har vi haft det :) Tror jag aldrig varit så trött i hela mitt liv dock, känns som att man knappt fått någon sömn i helg. Vi fick skjuts hem med Tepsa igår vid halv sex tiden men först skulle han på Ikea och införskaffa sig en garderob så vi gick och köpte lite godis på Candyworld. Var hemma strax efter halv nio tiden och tänkte jag skulle slå på en film men det slutade med att jag slocknade direkt.

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Älskar dig <3

Wherever you´ll go

Har precis bäddat ner mig och kikar på finalen mellan Manchester United - Chelsea. Men snart är det dax att byta kanal för Grey´s anatomy börjar alldeles strax.

Sandra å jag steg upp imorse vid halv 9, trötta som as så det tog ett tag att ta sig upp från sängen. Gjorde oss i ordning, käkade frukost och hann precis i tid till bussen. Skön dag har vi haft i skolan, förutom matten då. Usch vill bara spy åt den just nu, blöö! Slutade klockan 2 efter administrationen, där vi fick göra ett oförberettprov. Haha ska bli kul å se resultatet på fredag. Efter skolan for jag till Sandra å låg och slöade framför tvn, vilket gjorde att jag somnade medans Sandra hann ner till tvättstugan, laga sig mat osv. Klockan 4 drog jag mig hemmåt och käkade middag, blev snabbmat för mig eftersom pappa bestämt skulle göra palt även fast vi fått det till lunch på skolan. Resterande av dagen spenderades hos Sofie där vi sett på Stefan och Krister. Även då somnade jag, såg väl snuttar av filmen.

Imorgon har vi "klassfest" på Udden, grillning, kubb osv som gäller. Hoppas på bra väder! Nu kila.




Dagens

Dagens humör: övertrött och svammlig
Dagens borde: träna
Dagens frisyr: utsläppt 
Dagens klädsel: leggings, kjolklänning, vit tshirt, sjal
Dagens planer: skolan, umgås med sandra, oth & gossip girl
Dagens vill ha: sommar, pengar, utomlandsresa!
Dagens längtan: sommarlov!!!
Dagens beroende: dunno
Dagens tråkigaste: maten och vädret
Dagens personer: amanda och sandra :)
Dagens irritation: äckel mat i skolan
Dagens händelse: haha när andra viftade ut sin cola på sig själv ;)
Dagens låt: "Chris Brown - Forever"
Dagens vän: de ni!
Dagens onyttiga: godis... (sandras fel.)
Dagens dryck: mjölk, cola
Dagens middag: hamburgare
Dagens bästa: sovimorgon
Dagens sämsta: att det var äcklig mat i skolan, hål 3 timmar, slutade 4. :(
Dagens babe: mina snykka tjejer ;)


Chris Brown - Forever <3



It's like I waited my whole life,
for this one night.

Forever

Ingen skola idag, chill. For till Sickan och tog det lugnt, kollade på tv sen for vi in till staon och käkade lunch. Mötte upp Sandra och vi sprang på stan en stund, la undan en klänning från Gina som jag är helt såld på. Nu är det bara att tigga pengar av mor och hoppas på det bästa :)

Imorgon har vi ingen engelska så det blir sovmorgon, grymt skönt. Sen svenskan har jag inte ens susning om varför vi ens ska gå på. Men jaja. Sen efter skolan kommer nog Sandra till mig. Får se vad vi hittar på för skoj. Och måste bara säga att Andra avenyn var jävla bra idag, haha :D Nu ska jag pysa hemmåt, höresssss


This is my now

Då var helgen till ända och skola imorgon igen, blö. Idag har jag vaknat halv två, har sovit alldeles för länge men jag är fortfarande trött. Förstår inte vad det är med mig. Ska kila iväg och se Andra avenyn om ett tag.
 
Helgen har spenderats med tjejerna. I fredags hade Nathalie grillkväll hos henne, go mat och en massa skratt. Och igår gick vi stadsmaran, tungt var det så man var lagomt glad när man såg målet. For hem och käkade, duschade och bytte kläder sen åkte jag och Frida till sunderbyn och var med Sickan. Fick skjuts till Godishuset så vi köpte oss lite karra sen la vi oss i sängen och tittade när Sverige fick stryk av Finland. Var ju också super kul :) Sen blev det en hel del svammel från min (Junior Wallenberg) och Sickans sida. Haha herregud hur vi höll på, har fortfarande ont i magen sen allt garv från igår. Sen gav vi upp och slog på en film, Catch and release hette den. Men var bara Frida som var duktig och tittade på filmen för jag och Sickan somnade. Sen ringde pappa och jag for hem och kröp ner i sängen. 

Nåja nog om det, nu måste jag läsa lite till idrottsprovet imorgon. Höhö wish me luck. 


   

The truth is a stranger

Har precis gjort slingor på Viktoria och färgat Evas hår. Nu är det bara att hoppas på att resultatet blir bra :) Har sjukt ont i huvudet, och jag har börjat inse att det nog är pg a mina linser. Känner att så fort huvudvärken kommer är det torrt i ögonen så jag måste nog beställa tid hos optikern och titta vad felet är.

Idag blev det en kort dag, skönt. For till sunderbyn med Amanda och hälsade på Elin en sväng på Kråk. Sen for vi hem till Amanda och fixade oss lite mellis och satte oss framför tvn och bara tog det lugnt. Grymt skönt. Mamma kom och hämtade mig vid halv 2 och vi for en sväng till storheden och kikade runt. Hittade mig iaf ett par jeans :) Sen köpte vi med oss baugetter hem och käkade det sen gick jag ut med vovvarna en sväng. Ikväll blir det att plugga stjärten av sig, alltid lika nice. Men måste även hinna med att lira lite GH. Var som ett tag sen nu ;) Imorgon blir det att springa på stan och försöka hitta present till Nathalie som har grillkväll tomorrow och sen ska det även hinnas med goo lunch på Exotic med tjejerna. Nu avrunda och pysa hemåt! Heipa


image34

I realize nothings broken

Sverige är i semi-final efter 3-2 mot Tjeckien och Nathalie är happyyyy! :)

Idag är trött nog bara förnamnet på mig, förstår inte vad jag fortfarande gör uppe. Kanske kan bero på att jag försöker tvinga mig att ta fram turism pappret igen och börja träna på de sevärdheter vi ska kunna till fredag men idag känner jag dock ingen ork. Olikt? Idag hade vi ingen matte heller, skönt. For hem till Sandra på lunchen och hon var dagens kock. Korv å makaroner är hennes specialare, mycket skickligt må jag säga ;) Tog bussen tillbaka in till stan å mötte upp Erika å Amanda så gick vi och gjorde bort våran uppgift till Bengans lektion som bestod av att kolla på olika livsmedelsaffärer vad olika produkter kostade och sedan skulle man jämföra. Slutade klockan tre och blev snabba ryck till bussen, hann som tur med den med nöd å näppe! När ja kom hem la jag mig på soffan, sen käkade jag middag sen kilade jag till Viktoria och färgade hennes hår och blev bjuden på goo fika :) Sen var det bara att pysa hem igen och plugga lite till sen for jag och umgicks med Nathalie och Sofia. Och imorgon kommer min sötnöt Sandra och sover hos mig, myys :) Nä vet ni nu ska jag släcka lampan och krypa ner i sängen, heipaaa!

Hate is safer than love

Sitter hära mätt och belåten. Dagens middag var biffar med potatismos, alltid lika gott :) Om en stund ska jag kila till Nathalie och käka tårta. Hon fyller nämligen 16år idag, grattis :)

Dagen har börjat stressigt, försov mig så jag höll på missa bussen. Hann inte ens äta något så blev att sitta med en kurrande mage på nationella, inte kul! :/ Provet gick väl hyffsat bra, ska inte säga någonting för det är oftast då man blir besviken. Jag å Amanda tog bussen hem till henne strax efter 10 tiden eftersom vi hade hål till klockan 2. Att Lena ska vara så förbannat envis och tvinga oss ha en 45 minuters lektion så att vi måste vänta i 5 timmar. Det är så jäkla typiskt henne. Ja men iallafall så gjorde vi oss lunch, blev pommes med hamburgare. Mästerkockarna ;) Sen la vi oss framför datorn och kikade på veckans Gossip & One tree hill avsnitt. Vid halv två drog vi oss tillbaka mot skolan då det var dags för Turism. Lektionen bestod endast av svammel, håltimmen gjorde oss ingen nytta överhuvudtaget, alla var trötta och vi skrattade oss igenom i princip hela lektionen så Lena var lagomt sur. Men ha ! Så går det :)

Nu måste jag lägga på ett kol, ska läsa igenom de 50st sevärdheterna vi ska kunna till på fredag innan jag pyser iväg. Åååh I love it :)))

Inte så olikt

Jordin Sparks - Tattoo


I dare you to move

Då var jag tillbaka! Ursäkta för att jag varit så otroligt aktiv hära! Har fått höra nu att jag är tråkig så är väl dags att skriva några rader :P

Idag, sovmorgon till tjugo i tio sen näthandel på morgonen. Gjorde bort de sista på mitt turismen arbete sen på data lektionen var det dax för redovisningen. Sjukt skönt att ha den bort gjort! Sen hade vi lunch och Anabanana kom och käkade med oss eftersom flickan är ute på prao och sopar hår på Gossip ;) Sluta klockan kvart i tre och då tog jag bussen hem. Imorgon är det dax för andra delen i matte nationella, om jag är taggad? Jojo ! Äh bara bita ihop, sommarlovet närmar sig med storsteg, underbart. Nä vetni nu ska jag gå ut med mina vovvar sen lägga mig på soffan en stund, har sjukt ont i skallen. Ha det!


You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

RSS 2.0