i've got a world of chances, chances that you're burning through

Morron! Sitter o kollar på the tyra banks show o dricker smoothie. Samtalet of today är facebook. Haha ett HELT program om facebook!? Det är ju sjukt. Och ännu sjukare att jag faktiskt inte kan byta kanal..

Igår såg jag wizards of waverly place the movie, och den var faktiskt bättre än vad jag väntat mig! Ska nog dra igång den igen senare idag, david henrie is so cutee! ;] Blir en riktigt slödag idag eftersom monsterdagen väntas imorgon.. 8.15 till 17.00.. uugh..


eclipse set ~ graduation scenes






Fler bilder hittar du här.


Ah nu är det verkligen igång! Känns helt sjukt att dom redan är inne på tredje filmen, eftersom det nyss känns som att twilight trailern kom ut för mig.. Well, i don't complain. I love it! Och kristen har tillbaka sitt underbara hår!


i wanna be like Edward Cullen



Haha klockren!


"in twilight, this guy i know
the palest skin you ever saw
all the girl still want him though
and now you know, i wanna be like Edward Cullen
i wanna be Edward Cullen
wish i could be Edward Cullen"


"meet the volturi" hq pics





Bilderna på volturi finns nu på internet i bättre kvalité!

forbidden to remember, terrified to forget..


Sitter fortfarande och dregglar över de galet snygga bilderna som släppts på volturi. November börjar närma sig sakta men säkert - även min 18 års dag.. Och bara sju dagar efter den så är det dags för new moon premiären.

Praktiken idag gick bra, blev en mjukstart. Tjugo i två satt jag på bussen hem, med världens huvudvärk. Väntar bara på att förkylningen ska dyka upp nu, hatar dom här dagarna precis innan för det är nästan då kroppen känns som värst av någon konstig anledning. Iallafall min.

Jahapp annars då.. Har nyss tagit en varm dusch så tänkte göra lite the o sen tänkte jag dra igång factory girl, har hört att den ska vara bra.

yiruma - the river flows in you

"meet the volturi - new moon's new vampires"



People magazine har fått tillgång till exclusiva bilder från new moon där vi får se mer av volturi och scenerna i italien. Titta bara på första bilden! Galet snygga!

 


official pictures of the Volturi!


Alec


Aro


Caius


Jane


Marcus

AAH!
This soo made my day! De första officiella bilderna på volturi gänget som vi kommer
få träffa för första gången i kommande new moon filmen. 
84 dagar kvar

la - la land


Sandra är här på besök hos mig just nu, hon kom igår eftermiddag. Idag har vi inte gjort annat än att slöa sen vi kom från skolan och sovit några timmar. Strax ska vi dra igång en film o snaska lite gott. Myss :]

Så imorgon kör praktiken igång. Och jag ser faktiskt framemot den. Ska bli kul o få komma tillbaka till det härliga gänget på ur & penn, i år kommer man bli mer som en i personalen eftersom det blir att jag kommer vara där två dagar hela läsåret. Nåja nu ska vi spåna på vad vi ska kolla på för film, är sugen på en typisk high-school film. Lutar åt she's the man! ;]

inna - hot

first day of school.


Då har höstterminen 2009 satt igång. Kändes dock väldigt onödigt att stiga upp kvart över sju imorse för att vara i skolan en halvtimme. Well well.. Imorgon ska vi sätta igång och spåna på ideér inför vårat projektarbete som vi kommer hålla på med hela året. Och jag har inte en aning om vad jag ska göra.. Hjälp någon?!

Slocknade på soffan direkt jag kom hem ungefär. Färgade mammas hår och sedan lagade jag middag. Blev dock för slö för att städa mitt rum så det får jag ta imorgon istället. Nu tänkte jag göra ett gilmore girls marathon och sen hoppa i säng. Måste vända tillbaka dygnet nu, funkar inte längre.

eyes on fire - blue foundation

yearbook photos


twilightnews hittade jag smaskiga bilder på våra twilightstars från deras year book.
Och jag kan inte sluta le åt taylors bild för han var verkligen socker söt asså! Take a look!

put my hands up, they're playing my song


Jahapp snart är det dags att krypa till kojs. Imorgon far jag till skolan inför mitt sista år på gymnasiet. Känner mig inte alls på hugget alls och har ingen aning hur jag ska ta mig upp imorgon. Har inte vänt tillbaka dygnet ännu. uugh..

Såå.. vad har jag pysslat med idag. For till eva en sväng och färgade hennes hår och fikade eftersom tobias fyller år på tisdag. Inte mycket mer än det faktiskt. Har legat hemma och kurera mig eftersom jag inte är så sugen på att starta skolåret sjuk igen. Nu ska jag ta min ipod och lägga mig i sängen o lyssna på new moon innan jag släcker för kvällen.

paramore - crush crush crush

one year..



hopped off the plane at LAX, with a dream and my cardigan
welcome to the land of fame excess am i gonna fit in?
jumped in the cab, here i am for the first time
look to the right and i see the hollywood sign
this is all so crazy, everybody seems so famous
my tummys turnin and i'm feelin kinda home sick
too much pressure and i'm nervous,
cause when the taxi man turned on the radio
and a Jay Z song was on
and the Jay Z song was on
and the Jay Z song was on..

just like a tattoo..



Har ju glömt visa er min tattoo jag gjorde i juli. Haha bättre sent än aldrig! ;]
Dock är bilden inte den bästa, men det får duga!

02:04


Här i norrland är det baseball kepsar, laptin kulta och riktiga fjortisposer som gäller för hela slanten.
oo ja riktigt sexigt.

Well what to doo.. Blev en ruskigt smaskig middag idag btw, på waldorf. Hehe vi lyxa till det ordentligt. Sen bosatte vi oss på nathalies altan där även postis pär (oj vad jag kommer få skit för detdär) och fagge joinade. Såå nu tänkte jag faktiskt ta min skvallerblaska o krypa till kojs. R.Pattz har tydligen ett intimt förhållande med daniel radcliff aka harry p. Jag visste det!!

this is all so crazy, everybody seems so famous


Morgon! Då var det fredag igen och helgen är här. Känns som veckan sprungit iväg. Ikväll ska jag nog umgås med tjejerna, ett sista "ryck" nu innan skolan startar på måndag. Usch..  Nåja, för att gå ut trean måste man ju början den också.

Nu glor jag lite på 7th heaven, tänkte gå o snöra ihop en smoothie och dra mig upp från sängen. Magen skriker efter något att äta.

miley cyrus - party in the usa

lion and lamb



Ny promo bild från New moon på bella & edward. Yum yum gorgeous!
Väntar på en bättre kvalla dock, denna är in zoomad.
91 dagar kvar ♥

videoblogg! whoot whoot :oo


HAHA! Okej detta är någonting ni inte kommer få se ofta! Två väldigt uttråkade flickor, enjoy ;] 

"just one hand can heal another"

Har denhär låten i skallen hela tiden. Men jag diggar verkligen texten.
Och demi lovato är verkligen ruskigt söt.

"have you ever had a secret, you couldn't tell anyone?"


I'm here! Stockholm har verkligen varit great, känns både skönt och tråkigt att dra hemmåt imorgon. Idag valde jag iallafall att stanna hemma från stan, för jag är en aning less om jag ska vara ärlig. Känner mig ruskigt hängig också så har garanterat en förkylning på g. Woho. Just my luck.

Har hur mycket som helst att dela med mig av veckan här, men det orkar jag inte just nu. Maybe later. Såg den nya New moon trailern först idag (whats up with that? :oo) och då förstår ni att jag verkligen haft fullt upp. Tur att jag är ensam hemma hos syster, för jag skrek till.. Haha i'm such a dork. Edward, edward, edward...

you belong with me


Tänkte bara meddela att imorgon klockan 10.00 lyfter mitt plan mot stockholm där jag blir en vecka. Och det ska bil underbart! Sandra & nathalie är här nu och jag har sprungit runt som en orkan genom mitt rum eftersom jag packar i sista minuten. Haha men jag tror dock jag har med allting.

Så det är inte säkert att min blogg kommer vara särskilt aktiv denhär veckan, eftersom jag inte vet om jag kommer ha tillgång till dator. But don't forget about me! ;] Promise, i'll be back! Ha det så bra tills dess. Puss på er!

Ps. bjuder på två ubeeer snygga bilder på R.Patz. Enjoy ;)

new moon 14 second trailer preview



Här får vi en sneak peek på den nya trailern som summit släpper på fredag. Och den är helt otrolig.
Jag längtar som en tok till november just nu!!

 


can i feel anymore? lie to me i'm fading


Ni hörde rätt! Summit entertainment har bekräftat att nu på fredag kommer vi att få se en full version av kommande film från Twilight sagan - New moon. Trailern kommer att visas i samband med premiären av Vanessa Hudgens nya film Bandslam.

teen choice awards 2009


Igår ägde teen choice adwards rum och självklart var twilight casten och filmen nominerade i flera kategorier. Och guess what!? Dom kammade hem vinsten i varenda en. Ah det är galet!!

  • Choice Drama Movie - Twilight
  • Choice Romance Movie - Twilight
  • Choice Rumble - Robert Pattinson vs. Cam Gigandet

  • Choice Liplock - Kristen Stewart and Robert Pattinson
  • Choice Drama Actress - Kristen Stewart
  • Choice Drama Actor - Robert Pattinson
  • Choice Villian - Cam Gigandet 
     
  • Choice Movie Fresh Face Female - Ashley Greene
  • Choice Movie Fresh Face Male - Taylor Lautner
  • Choice Male Hottie - Robert Pattinson
  • Choice Movie Soundtrack - Twilight

  • out of the back you fall in time, you somehow find, you and i collide


    Nopes, blev inte en tidig morgon för moi idag heller. Otippat. Vaknade vid ett och nu springer klockan bara iväg. Damn. Har inte hunnit göra något vettigt överhuvudtaget idag. Lillebror kom hem från tv-pucks lägret och fick besked att ytterligare sju spelare ska bort. Så nu är det bara att hålla tummarna.

    Nåja värmen fortsätter hålla i sig här uppe men idag fläktar det väldigt. Vilket är skönt för annars orkar man inte göra ett skit.Värmebölja är bara förnamnet. Så tror jag ska ta med mig harry potter ut (ha ha) och sitta i solen en stund.

    lets go back.. back to the beginning..



    "as the clock began to toll out the hour, vibrating under the soles of my sluggish feet,
    i knew i was too late - and i was glad something bloodthirsty waited in the wings.
    for in failing at this, i forfeited any desire to live."

     


    even the best falls down sometimes


    Ikväll har jag kikat på kenny begins. Äntligen. Haha seriöst, jag älskar kenny starfighter. Och att björn gustafsson var med gjorde det hela bara bättre. Nu tänkte jag krypa till kojs, någorlunda tidigt så jag kanske inte sover bort hela morgondagen också.

    howie day - collide

    klockren!


    "i'm gonna make a change for once in my life"


    Sitter o väntar på att riset ska vara klar så jag kan börja rulla det till bollar. Idag blir det sushi till lunch. Ruskigt gott! Igår hade jag inte tid att blogga alls. For in till stan med mami och satte in lönen på kontot (så nu är jag "rik" ..) hehe! Tog oss en smoothie och kikade runt. Och på kvällen for jag till fagge o grillade med isabell & boysen.

    Nu tänkte jag hoppa in i duschen innan riset blivit klart. Sen ska jag avnjuta lunchen i det fina vädret.

    michael jackson - man in the mirror

    "broe? brother? brothers?"


    Under kvällen kom Natta hit en sväng. Nathalie nr 2 alltså. HA jag blev född först så därför får jag ta första platsen. Iallafall, vi har svammlat på som vanligt och snackat en massa skit. Vi har inte mycket annat för oss. Och skrattat. Alltså ni som inte vet var omegle är. Testa det! Man är helt anonym och sidan plockar ut huxflux vem man får prata med. Och nog stöter man på wierdos om jag säger så. "IM ABOUT TO RAPE YA AND CALL YA PINKY WHILE IM DOIN IT BROE". Hm.. säger väl allt?

    Övertrött är bara förnamnet på mig ikväll. Så jag ska krypa till kojs med Harry P numbero quatro.
    Pssst. Jag älskar min nya design!!

    ny design alá new moon/bella & edward


    Lauren i alla ära men jag saknade The twilight saga utseendet på bloggen som jag haft så länge så Emma, begåvad som hon är, fixade ihop denna gudomligt fina designen. It's amazing.
    Jag fullkommligt älskar den! Tack ännu en gång, jag uppskattar det verkligen ♥

    this is the way you left me, i'm not pretending


    Jag är galen i smoothie. Tack för att jag hittat någonting som inte är så förbaskat onyttigt att bli besatt av. Hehe! Lite solhavre mjölk, massa bär och banan. Yummie.

    Har tittat på Privileged hela dagen typ. Strax tänkte jag ta hundarna ut på en promenix så jag får mig lite luft. Min mensvärk är väldigt jobbig med mig så jag har inte lusten till att göra någonting. Ibland är det så himla kul att vara tjej. Och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag drar till Stockholm. Thank god!

    mika - happy ending

    världens sexigaste man


    Da da da dam! No chock here. 

    Robert tog nyligen hem titeln som Världen sexigaste man. Tidningen Galmour hade en omröstning där 2000 kvinnor fick rösta och självklart tog Rob hem första platsen. Han petade ner både Johnny Depp och Brad Pitt!

    "Att bli utnämnd till den hetaste skådespelaren betyder egentligen ingenting, du kanske får uppmärksamhet i en månad." - Robert

    Well congratz!
    Ingen tvekan om att han inte förtjänade den. Yum yum

    my west coast friend

    unless i was aboard a jet plane and we were going down
    when i wiped the tears from my eyes
    the warm water took me by suprise
    and i woke up beside the ocean and i realized
    i must be in california ♥

    "and you're too fragile"



    New moon ♥

    can i feel anymore, lie to me i'm fading


    What to do what to do.. Känner mig otroligt utråkad idag och kan inte komma på så mycket att sysselsätta mig med. Efter middagen ska jag nog iallafall få agera frisör åt vickan och slinga hennes hår. Så då har jag iallafall någonting att sysselsätta mig med. Har ingen bra dag idag känner jag. Blö.

    need - hana pestle

    i cannot be without you, but i will not destroy your soul.
























    This made my day.

    make it or break it


    Idag har jag haft en sån förjävlig mensvärk att jag legat i sängen hela dagen. Och då menar jag hela dagen. Känner mig riktigt sådär tipp topp fräsch.. Skulle ha börjat min första teorilektion idag men tyckte inte det riktigt lät som en bra idé idag helt enkelt. Nåja ny dag och nya tag imorgon!

    Så idag har jag börjat små kika på nya serien från ABC family - Make it or break it. Ännu en serie från deras sida som jag fastnat för. And all the boys look nice.. I mean.. REALLY NICE. Så ögongodis finns det då gott om folket.

    Hade faktiskt tänkt mig att strax krypa till kojs. Har haft ett Harry potter bok maraton de senaste dagarna och idag läste jag ut tredje boken. Så tänkte faktiskt börja med fjärde ikväll. När jag väl börjat läsa, kan jag inte sluta. Så det lär bli en lång natt.

    the vamps are back in vancouver!





    Here we go again! Eclipse, tredje filmen från Twilight triologin börjar alldeles snart att filmas i Vancouver. Och här har vi bilder på när vampyrerna landat på flygplatsen i Vancouver. Enligt Peter Facinellis twitter är han även på G mot inspelningarna. Oh boy, kan knappt vänta tills man får se de första bilderna från inspleningarna!


    the hills har säsongspremiär den 29e september!


    Säsong 6 av The hills kommer visas på MTV den 29e september. Så den 30e september kommer det vara tillgängligt för oss på MTV:s officiella hemsida. Spännande att se vad denna säsong har att bjuda på, speciellt nu när Lauren längre inte är med.

    ryktet går..


    ... att Breaking Dawn (Så länge vi båda andas) kan komma att bli uppdelade i hela tre filmer enligt Newmoonmovie.

    "Källor säger att Breaking Dawn kommer att filmas och släppas i en ny triologi - "The twilight saga: Breaking Dawn del I" "Del II" och "Del III". Detta har inte bekräftas av Summit Entertainment än men författaren Stephenie Meyer har själv sagt att boken skulle behövas göras i flera filmer, för hon tycker det finns mycket att berätta och så lite tid."

    nya new moon bilder!


    Klicka på bilden för originalstorlek!



    Do I dazzle you?
    All the time.

    you and i will be a tough act to follow



    Jag är en dålig bloggerska. Jag vet! 5 dagar sen mitt sista inlägg.. Men jag har varit så otroligt less på att sitta framför denhär dumburken och bloggen lockar tyvärr inte lika mycket som den gjorde förut. Sorry guys. Helgen har bjudit på trevligheter. För det mesta iallafall. Nu är Lulekalaset 2009 förbi och om 9 dagar drar jag till stockholm. Me likey!

    Well nu tänkte jag faktiskt dra igång en film. Fick harry potter and the chamber of secrets med aftonbladet idag så blev sugen på att se den för jag kommer faktiskt inte ihåg sist jag såg den. Måste vara år sen :o Men först ska jag dela med mig av lite smaskiga new moon bilder. Hehe ;)

    RSS 2.0