Keri Hilson - Energy


<3

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love

Going under

Här har jag inte varit så aktiv på några dagar ser jag. Orken har inte funnits och egentligen gör den inte det nu heller, men någon rad kan jag klämma in medans jag väntar på att Desperate ska ladda klart. Kallt har det då börjat bli ute, har tagit fram vinterjackan och invigde den för första gången idag denna vinter. Vill dock ha en ny jacka men har inte hittat någon ännu så vi får väl se hur det blir med det! Dagen har varit lång idag, men som tur är så börjar den gå mot sitt slut. Den ville som aldrig ta slut och vi hade näthandel sista timmen vilket inte riktigt är mitt favoritämne.. (De som går i min klass förstår varför). Som tur var blev lektionen inte lång, gjorde klart uppgifterna sen traskade vi in till stan och jag mötte upp mami. Gick runt på stan ett tag och hittade ett par urgulliga skor som ska bli mina nästa vecka! Och imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka min telefon från verkstaden. Och HEL denhär gången hoppas jag!!

Annars har jag bara tagit det lugnt, har legat och myst på i soffan och kollat på Beverly Hills, de gamla avsnitten. Sen efter middagen kom Nathalie å vi käkade lite glass och kollade på film oså. Hon pyste hem för en stund sen. Nuu är avsnittet klart så ska dra igång det sen ska jag nog krypa till kojs. Ha det brao




Hey baberiba - Familjen



HAHAHA VICKAN!!

Breathing your love

Sitter å smäller i mig mackor å varm oboy och kikar på hockeyn. Å tamefan Luleå gjorde nyss mål!! 2-2 mot Modo så nu får vi hoppas det håller i sig, men som sagt ska man aldrig hoppas på för mycket för det brukar vända ganska snabbt har man ju märkt. Idag hade jag sovmorgon till kvart över 12 och eftersom det inte går någon buss vid den tiden från där jag bor så skulle pappa komma och hämta mig från jobbet. Jodå, trodde jag ja. Pappa hade glömt bort mig så 5 i 12 står jag klar och väntar på att han ska dyka upp men ikket det. Ringer å hör vars han tagit vägen och då sitter han fortfarande på jobbet och då låter det: Men oj, jag har glömt att jag skulle hämta dig! Haha ibland är han lite för trög min far.

Gick iaf till 5 idag, vilket inte var lika jobbigt som jag trott. Första gången jag var in i köket och arbetade idag på matkunskapen och roligt hade vi! Vi lagade en Risotto med svamp. Och nog gick det att äta, men inte någonting jag skulle laga här hemma. Efter lektionen gjorde jag bort ett prov och sen knallade jag och Amanda in mot stan och gick förbi Kiosk baren en sväng innan bussen gick hem.

Och är inte lite förbannad på Expert heller! Har ju lämnat in min mobil på lagning och fick tillbaka den för kanske 1 o en halv vecka sen och när jag fixat i ordning den och stoppat i mitt kort och startat den, då börjar den genast tjorva! Den började blinka alla möjliga färger och slog av hela tiden. Så då for vi ju tillbaka med den och dom skickade iväg den igen. Då bytte företaget som lagar den ut den till en alldeles sprillans ny istället för att den inte gick att laga och då fick jag den idag. MEN TAMEFAN DÅ ÄR HÖGTALAREN SPRÄCKT PÅ DEN!! Så den funkar ju fan inte heller, när jag pratar i telefon sprakar det o piper hela jävla tiden. Fan vad less jag blir. Blö nu ska jag gå och duscha.

Irreplaceble

As we go on, we remember, all the times we had together
And as our lives change, come whatever
We will still be, friends forever




<3

Just stand up

Nu har jag just käkat middag å nu sitter jag hära å poppar lite musik. Mami och jag har varit på ranten, först skulle hon förbi läkaren sen for vi till expert för att hämta min telefon som skulle ha kommit från lagningen. Men den gick tydligen inte att reparera (?) :O Så de har skickat en ny telefon som jag nog får i veckan om jag har tur. Skolan idag knallade på. En flicka från Estetiska programmet gick bort i helgen så vi gick dit och skrev en rad i boken.. Så fruktansvärt hemskt och alla tankar går till de som stod henne nära. Vila i frid.

Ska försöka plugga lite nu tänkte jag. Ligger efter med skolarbetet och allt känns bara så tungt just nu, orkar inte med skolan längre. Som tur är så är det inte länge kvar tills höstlovet börjar, då får man vila en vecka iaf sen blir det nya tag. Kanske orken kommit tillbaka då? Imorgon är iallafall min första lektion inställd så det blir sovmorgon till kvart över 12. Otroligt skönt! Nu ska jag gå och läsa igenom boken i Inköp och varuhantering sen ska jag ta mig en dusch. Heipa





Otroligt fin låt.

Jamelia - Thank you



You broke my world, made me strong
Thank you
Messed up my dreams, made me strong
Thank you

Gammalt dagboksinlägg

Jag och en anonym vän letade igenom hennes gamla lådor med papper och böcker ikväll och hittade ett gammal dagboksinlägg av hennes syster för 3 år sen då hon var 10 år gammal. Måste skriva det här i bloggen för jag har skrattat så fruktansvärt mycket åt det och inlägget blev bara roligare för varje rad. Tror hon fick lite hjälp av sin far när hon skrev det! Nåja here it goes:

10 Januari 2005

"Jag vaknade på morgonen. Sen gick jag på toa. Då var jag lös i magen. Då gick pappa och ringde till Sunderby Sjukhus. Där sa dom att jag skulle fasta med proviva i två dagar. Då tänkte jag nej inte nu igen. (HAHAHAHAHA) Jag ville att ambulansen skulle komma och hämta mej. Hejdå dagboken."

Verkar som att det inte var första gången hon var lös i magen ;) Hon var nog ganska less på det. Hahaha så jävla bra. Ursäkta våran humor men John Blund är på väg och hälsa på.

Snodde ett test av Larsälvan

Hur gammal är du om fem år?

22

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Sandra

Hur lång är du?

163 cm typ.. hihi

Vilken är den senaste filmen du sett?

Monster till svärmor (min favorit ;)

Vem ringde du senast?
Mamma

Vem ringde dig senast?

Min sötnos! :)

Hur löd det senaste sms:et du fick?

"Skulle du komma till mig ikväll? ;)"

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror lite på vem det är, men sms är typ skönast
Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta

När såg du senast din mamma?

För en kvart sen kanske?
Vilken ögonfärg har du?

Is blåa

När vaknade du i dag?

08.20 !! ;)
Vilken är din favoritjulsång?

All I want for christmas

Vilken är din favoritplats?

Sängen

Vilken plats föredrar du minst?

Skooolan

Var tror du att du befinner dig om tio år?

Mkt bra fråga, höhö

Vad skrämde dig om natten som barn?

Monster under sängen

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

BOMAN

Hur stor är din säng?

120 cm bred.

Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär

Sover du med eller utan kläder på dig?

Trosa å linne

Hur många kuddar har du i sängen?

2.

Hur många landskap har du bott i?

Norr jävla kall botten

Vilka städer har du bott i?

Luleå.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Strumpor

Är du social?

Jo det tror jag väl?

Vilken är din favoritglass?

ROCKY ROAD

Vilken är din favoritefterrätt?

Kanelbullar

Tycker du om kinamat?

Oh yes baby

Tycker du om kaffe?

NÅ NÄ

Vad dricker du till frukost?

Juice eller Oboy

Sover du på någon särskild sida?

Ne jag leker tarzan
Kan du spela poker?

Bluff poker :D

Tycker du om att mysa/kela?

Joo :)

Är du en beroendemänniska?

Njaa det tror jag inte

Känner du någon med samma födelsedag som din?

Eh.......... du?

Vill du ha barn?

Ja det vill jag!
Kan du några andra språk än svenska?
English

Har du någonsin åkt ambulans?

Nopes

Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet

Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder och mat dock

Äger du dyrbara smycken?

Jo några få

Vilket är ditt favoritprogram på tv?

ONE TREE HILL IN MY HEART

Kan du rulla med tungan?
Johooru tänk för att jag kan det
Vem är den roligaste människan du känner?

Mig själv? Dah

Sover du med gosedjur?
Nopes

Vad har du för ringsignal?

Lady Gaga - Just dance

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

På vinden säkert

Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Mina panties

Flirtar du mycket?

Nje

Kan du byta olja på bilen?

Nja, tror inte det.. Visst har jag sett när folk har gjort det men jag tror inte jag skulle klara det själv.

Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej

Vilken var den senaste boken du läste?

När jag hör din röst

Läser du dagstidningen?

Brukar bläddra igenom medans jag äter frukost.

Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej

Dansar du i bilen?

men självklart

Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Rix FM.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
text på engelskan
När var du i kyrkan senast?

I somras

Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Yvonne

Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Har typ aldrig campat :o

Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hemlis ;)


I´m still a rockstar

Idag har jag faktiskt lyckats ta mig till skolan, tro det eller ej! Men vet inte om det var det roligaste precis när lärarna gnäller om hur mycket man missat och bla bla bla bla. Usch vill bara lägga ner hela skolan och sova i några år, det är väl okej?!
 
Vi hade även skolfoto till katalogen idag, sådär super kul att man visste om något också. Nåja fotografen var snäll och vi fick kolla på bilderna å godkänna dom. Lite ovanligt för det har aldrig hänt förut :O Gick på stan med Sandra och Gabriella (GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SNYGGING) en stund tills bussen gick å när jag kom hem gjorde jag mig bullens som snabb "middag" eftersom jag skulle iväg med kvart i 5 bussen till stan igen och möta Johanna. Bra som jag är så missade jag bussen, men dock så var det inte för att jag var sölig utan det stod olika tider på internet och i busskuren. Nåja shit happens så pappa fick skjutsa in mig till stan. Mötte upp Johanna och vi gick på bio och kikade på Patrik 1,5. Bra film faktiskt, skrattade en hel del. Nu ska jag tanka in lite ny musik på mobilen sen kolla ett avsnitt av Prison Break. Ciaoo

.... JÄÄÄÄÄVLA LULEÅ HOCKEY BÖRJA VINN NÅNGÅNG INNAN JAG FÅR SPADEEER!!!! :(

Chris Cornell - Scream



LOVE IT!

När livet stannar

Farmor och farfar är här och äter middag hos oss. Pappa gjorde korvsoppa vilket inte är min favorit men grönsakerna och potatisarna går i iaf :) Det var tungt att stiga upp imorse, hela kroppen kändes som en sten och även fast klockan var 10 så var jag stendöd. Hade lovat att följa med mamma och handla med mormor på storheden. Mormor har jagat en jacka i flera veckor men har inte haft någon tur med att hitta en men idag så kom hon hem med en iaf! La mig och vilade på soffan ett tag när vi kom hem och läste klart När livet stannar. En sann berättelse om tsunamin i Thailand där Malin Sävstam berättar om hur hon for på semester över jul med sin man och sina 4 barn men kom bara hem med sin äldsta son. Hemsk bok och vet inte hur många tårar som kommit under tiden jag läst den men det får en att tänka efter vilka små saker man gnäller över och att man inte ska ta någonting förgivet.

Igår for jag på stan en sväng med Johanna, hade lovat att slinga hennes hår så vi for in och köpte en slingblekning och letade en present åt hennes lillebror som fyllde år. Lunchade på Max, blev stressigt eftersom vi skulle ta 20 i 2 bussen hem och kön var inte precis kort! När vi väl är hemma hoppar vi av vid Johannas hållplats och precis när vi stigit av bussen ringer hennes mamma och säger att de är på stan och Johanna har ingen nyckel med sig så då blir det att vända om och traska hem till mig. Haha ibland har vi riktigt tur ;) Sen kikade jag på Södertälje - Luleå och som vanligt tappar Luleå ledningen och slutade med att Södertälje tog 2 poäng efter förlängning. Fan vad irriterad man blir. På kvällen for jag och övningskörde med pappa, skulle hämta bror från stan och så for vi på kvantum en sväng. Gick riktigt bra faktiskt! Sen bänkade vi oss framför tvn och kollade NHL premiären mellan Pittsburgh - Ottawa som spelades här i Sverige i Globen. Nåja nu ska jag börja avrunda, såg att det blev ett långt inlägg idag. Nu är det bulla och mjölk som gäller! Heipa




Hjärtat på halsbandet symboliserar Mats hennes man,
 brickorna i hjärtat hennes 3 barn Axel, Harald och Elsa.


Det går bra nu ;)

Kom just hem från Coop Arena, har varit och kikat när Luleå Hockey J20 spelade mot Mora. Dom vann med 3-0 :) Tur att det går bra för något Luleå lag iaf. Host.. Idag for jag på stan med mamma en sväng, kände att jag behövde komma ut i friska luften. Blir galen av att bara sitta här hemma. Med mig hem fick jag en ny mascara, en ny parfym (min efterlängtade britney fantasy) och hårgrejer. Så jag e nöjd! Sen for vi och storhandlade och det blev dock lite tungt där i slutet, sjukt hur fort min energi sjunker från 100 till 0 på bara någon timme. När vi kom hem la jag mig på soffan ett tag sen kom Marie en bekant till oss förbi med en långhårig Chihuahua (eller hur man nu stavar) som hon försöker få oss att köpa. Fy fasen vad söt säger jag bara, kärlek vid första ögonkastet! Så liten och pluttig och sjukt glad liten valp som då även kostar där efter. 20 000 kr. Det svider ju inte liiite.

Nu tänkte jag lägga mig och se Veronica Mars en stund sen blir det nog sängen för mig, så ser min fredag kväll ut! Ha en trevlig kväll allihopa. puss och kram.




Carisma, bara 8 veckor gammal!

Michael Tolcher - Sooner or later


RSS 2.0