Intervju Robert Pattinson (Twilight)



Yummieeeeee

Hello hottie


Advent.

Jahaoo då är man hemma igen. Var jätte jobbigt att åka men that´s life..

Flyget gick 20 över 12 så var uppe redan vid nio tiden och packade ihop litegrann. Lova och jag läste Bamse och fikade frukost sen städade jag lite i köket efter gårdagen. Taxin kom vid 11 tiden så behövde inte stressa. Nu tänkte jag sätta mig och kolla lite på Sunes jul och fixa mig något att käka. Magen kurrar. Imorgon är jag ledig dessutom, super skönt :) Vad som händer senare får jag se, ska ringa Larsälvan om ett tag och höra vad hon har för sig.

Fick inte så mycket med mig hem från Stockholm, hittade ingenting. Om man ser det från den ljusa sidan så sparade jag massa pengar iaf! Fick en parfym av syster som hon köpte när de skulle åka till Cran Canaria. Christina Aguilera Inspire. Efterlängtad har den varit, i love it!


                        


Stockholm

Syster och jag håller på att göra Pannacotta till middagen ikväll, men tog en paus nu medans vi väntar på att Thomas ska komma hem med mer grädde. Hon fyllde år i torsdags så det blir stormiddag ikväll!

Ska kort sammanfatta de här dagarna; Jag kom hit vid halv 12 tiden i torsdags och syster kom och hämtade mig från Arlanda så vi for och handlade lite. Blev lunch på Rotebro grillen och sen tog vi det bara lugnt här hemma. Thomas bror, mamma och Kenta kom hit på kvällen så vi fikade tårta osånt. Igår har jag busat på med Lova hela dagen, hon fick vara ledig från dagis, så vi for på Maxi Ica och storhandlade till ikväll. På kvällen så kollade vi Idol, syrran och jag hann även ner till Infra city och sola lite, spelade Besserwisser och käkade Ben and Jerrys! Var helt slut när jag skulle gå och lägga mig så blev en tidig kväll.

Nu ska jag gå och göra mig färdig sen ska jag iväg en sväng!

21:59

Jag är i sorg.. 9e Januari år 2009 kommer One tree hill, 90210 och Gossip Girl tillbaka.. Bara jag som tycker det låter oförskämt länge!? Det är ju fan nästa år.  Men om jag inte fattat fel visar GG ett avsnitt nästa vecka på tisdag innan jul uppehållet. Thank god for that.




Promo för OTH

Decode

Ska strax kika på veckans One tree hill som visades i tisdags i USA. Konstigt att både Gossip Girl och 90210 har uppehåll till Januari (!!!!!!) och inte visade något avsnitt i veckan men One tree hill gjorde det? Wierd. Jaja jag klagar inte :) Håller på tanka hem en massa musik, bl a musik från Twilight. Som jag ännu en gång var och såg igår. Haha! Gab var sugen att se filmen och ville ha med mig och inte tackar jag nej till det inte. Johanna hängde också på eftersom vi gnällt om dendär filmen ända sen vi såg den i fredags. Och den blev inte sämre för att vi såg den en till gång, snarare tvärtom.. 

 

Efter skolan idag gick Gab och jag på stan en sväng, mest för att fördriva tiden tills min buss gick. Var sjuk trött när jag väl satt mig i bussen och var så dimmigt och mörkt att jag somnade. Haha höll nästan på att åka förbi min egen hållplats. Förvånar mig inte när det gäller virriga mig. Håller även på att packa lite smått också inför Stockholm. Hoppas att det inte blir nå förseningar med flyget imorgon och att vädret håller i sig. Lova skulle vara ledig från dagis imorgon också så vi ska fara och handla osånt dära :) Får se om jag åker till Isabell en sväng ikväll, vi hade planerat att vi skulle hitta på något skoj. Beror på om jag hinner för har så jäkla mycket att göra så egentligen har jag inte ens tid å sitta hära. Men jag har inte energi till ett skit! Nåja nu ska jag sluta gnälla ska kika på One tree hill sen blir det att ta i tu med Samhällsen. One word: BLÖ!

Nickelback-Gotta be somebody


Never think

Hurt me before now, won´t hurt nomore now - not this time
You might do better messing with someone elses mind.

Idag har jag slöat på hela dagen, vilket oftast är det man gör på söndagar. Hade tänkt fara och kolla när Markus var i Smedjan och sjöng idag men ides inte så sov ett tag till. Helgen är slut och imorgon är det skola igen men vi slutar redan vid 12 så det ska bli skönt. Ska på stan en sväng å uträtta några ärenden också.

Veckan hoppas jag går fort, vill ha torsdag nu.

Nå nu ska jag gå och titta på Andra avenyn eftersom jag missade alla avsnitt från denhär veckan så jag hänger med idag. Sen får jag se vad jag ska hitta på.


I´m in love

Åh Twilight var helt underbar igår, tror hela biografen hörde mina och Johannas små dampattacker i mörkret. Haha kan ju trösta mig med att alla flickor lät precis likadant som vi iofs :P Filmen var hur jävla bra som helst och blev inte ett dugg besviken, går å tänker på den hela tiden så måste gå och se den en gång till nu i veckan för klarar nog inte av att vänta tills den kommer ut på dvd. Haha fan vilken tönt jag är!

Sitter å nördar hemma hos Johanna, hon var precis å käkade så försökte fördriva tiden lite hära. Var tänkt att vi skulle gå på hockeyn men slöheten tog över så det blev en hemma kväll istället. Tidigare idag for jag och handlade en sväng med mamma på Ica maxi eftersom det blev jag som fick bestämma middagen. Kött och potatisgratäng, yummie! Nå nu ska vi försöka komma på något att göra denna lördagskväll, och bra blir det säkert!



When you can live forever - what do you live for?

Har precis käkat, blev kyckling och klyftpotatis. Ganska smarrigt faktiskt! Nu väntar på att Johanna ska masa sig hit, hon ska nämligen bli brunett idag så blir jag som får "leka" frisör. Och efter det är det bio som gäller :)

Idag på svenskan som förövrigt var min enda lektion idag såg vi film. Jeanne d´arc ? eller vafasen den hette. Hemsk början på filmen var det iaf.. Vi skulle se den eftersom att vi kommer att hålla på med Medeltiden nu framöver på svenskan. Vi hade inte någon lärare idag heller så vi smet lite tidigare från lektionen för filmen var ganska tråkig så traskade mot stan med Sandra å Johanna. Gick en sväng på stan och kikade runt sen for jag hem och somnade på soffan. Har vaknat  väldigt tidigt imorse med tanke på att jag ändå hade sovmorgon. Tack vare en av mina hundar. Mimmie skulle iväg till hundfrisören imorse så hela familjen for iväg och Donna blev kvar här hemma och min dörr var stängd så hon trodde hon var helt ensam så hon börjar yla och grina något kosmiskt! Sen när hon märker att jag skriker åt henne så då ska hon ju in i mitt rum och när jag tar upp henne i sängen då ska hon leka, så hon sätter igång och bita i mina fötter och hälar så jag råkar kicka iväg henne för det kitlaas ju inte liiiiiiiiiite. Hon pep till och fick otroligt dåligt samvete och var faktiskt inte meningen att göra illa henne. Efter massa om och men la hon sig äntligen ner och somnade iaf. Lyllo henne då för jag hade ju hunnit bli pigg och alert..


Slänger in en gammal bild på mig och min snygging!


 


Break you

Luleå förlorade efter förlängning mot Timrå med 3-2. Åh vad irriterad jag är just nu.. Ingenting ska tydligen gå min väg idag märker jag.

Imorse hade jag tid hos tandläkaren halv 9 så mamma skjutsade dit mig kvart över 8 för att jag var ute i sista minuten som vanligt. Var på plats prick halv, hann inte ens fram till luckan å anmäla mig så ropade de upp mig. Usch gillar verkligen inte att gå till tandläkaren, tycker det borde ha växt bort under åren men det är fortfarande lite obehagligt. Inga hål hade jag som tur var, har aldrig lagat ett hål i hela mitt liv och hoppas det fortsätter så också.

Stressade som fan tillbaka till skolan för att jag inte skulle missa ännu en samhälls lektion men då är våran lärare tydligen inte ens där så då blev det ytterligare en håltimme denhär veckan. Visst ibland kan det vara skönt men jag föredrar nog ändå att börja tidigt och sluta tidigt.

Imorgon börjar jag 12 och har endast en lektion som kommer bestå av att titta film så det ska bli skönt. Sen ska jag o Johanna gå på stan en sväng och sen på kvällen blir det att gå och kolla på Twilight! Haha vi behöver ju inte berätta att vi haft nedräkning hela veckan ..


One tree hill 6x12 - You Have Got to be Kidding Me


Don´t waste your time

Luleå fortfarande obesegrade 5e matchen i rad nu och det skrivs att de är elitseriens bästa lag just nu, vad händer? :O Har kikat på hockey med mor och far ikväll och käkat vindruvor. Idag orkade jag inte med varmkök, det kliar i min hals och irriterar hela tiden så ni ska få se att snart är jag sjuk igen vilket jag inte har tid med!! Helvete har redan missat hur mycket som helst i skolan. For hem och tog mig en dusch sen slog jag faktiskt på Pelle Svanslös.. Haha ja det får man faktiskt göra även fast man är 17år! Jag får mina ryck ibland.

Har även hunnit se veckans Gossip girl och One tree hill. Och jag vet faktiskt en liten spoiler om Peyton så de som inte vill veta i förväg ska då sluta läsa nu. Hon är gravid därför hon får dedär "anfallet" i slutet av dagens avsnitt så det är inte en hjärtattack ellernåt som jag och Sandra gick å spekulerade om idag.


Nu ska jag fortsätta och fjanta mig framför tvn med Pelle Svanslös. Ni fattar inte hur mycket jag ligger å garvar åt Bill och Bull! Haha fasen vad söta dom är. Blir en tidig kväll, för imorgon börjar jag 8.15. Blöö!

Brr it´s cold

Kallt som attans är det, både ute och inne. När jag gick från busshållplatsen idag höll jag på att halka ett antal ggr. Nu sitter jag och väntar på att mami ska komma hem med frukten, vi ska göra lite fruktsallad oså. Smet lite tidigare från sista lektionen idag för att hinna med bussen hem. Nu har jag fått sån huvudvärk igen att jag börjar fundera på om det är något fel med mina linser igen eftersom att det känns så konstigt i ögonen.

Nu är det spikat, jag åker till Stockholm den 27e och skönt utta helvete ska det bli att komma bort faktiskt. Syster fyller år och ska ha fest så ska vara hemma med Lova och busa på. Ska bli jätte mysigt :) Sen har jag andra planer på g som jag hoppas jag ska hinna med!

Ska gå och vila nu en stund innan jag ska börja med maten sen får jag se vad jag hittar på, måste börja sätta igång med Samhällsen som går otroligt trögt för mig, men kanske hinner jag klart det idag? Peppar peppar!

Asshole

Har varit på ranten med mamma en sväng, var bl a och hämtade ut bio biljetter till Twilight premiären på fredag. For förbi Coop en sväng å hämtade Krilles hockeygrejer eftersom att han ska å dömma senare idag, sjukt äckligt å gräva i deras skåp som luktar apa. Fy fasen!

Igår var Johanna här en sväng och vi tittade på film, Dumpad. Haha as skön film asså :P Käkade lite gott sen surrade vi hela kvällen tills klockan blev alldeles för mycket och Johanna pyste hem i halkan o mörkret medans jag satte mig vid datorn en stund sen slocknade jag.

Vad jag ska göra nu har jag inte en susning om, typ ingenting. Får se om jag å Natta hittar på något eller om det blir att fara å kolla när bror dömmer. Nåja nu kila.

Saturday

Har precis varit ute med hundarna och nu kollar jag på Dirty sexy money. Är typ det ända som finns att se och 5an verkar ha haft maraton på det ända sen förmiddagen. Johanna å jag vaknade upp vid halv 12 imorse å låg och drog oss ett tag i sängen sen pallrade vi oss upp å käkade frukost. Sen klädde vi på oss och Johanna gick hem och mormor, Eva o Viktoria kom hit och käkade tårta!

Igår blev det middag på Waldorf med alla tjejer. Trevligt hade vi det och mycket god mat! :) Tack för alla fina presenter <3 Efter en lång och trevligkväll tog vi taxin hem, där jag fick mig en liten överraskning. Haha efter att ha samtalat med taxichaffisen ungefär ända hem så är det tydligen en av min brors bästa kompisar. Sjukt liten världen är.

Nu ska jag gå och rasta hundarna sen kommer Johanna hit och vi ska mysa framför tvn och bara ta det lugnt. Ciaoo

Birthday

Har precis kommit hem, grabbarna uppfyllde min önskan om vinst ikväll, 3-2 mot Modo! :)
Idag fyller jag nämligen 17år, woho. Tack till alla som kommit ihåg att gratta mig idag, PUSS PÅ ER!

MR dagen gick undan, vi var snabbt på en utställning på skolans bibliotek sen gick vi till kulturenshus och skulle kolla på en annan utställning och efter det slutade vi. Vilket blev vid 10 tiden, jäkligt skönt men kändes lite smått onödigt ändå. Sandra å jag pyste då till Shopping å kollade lite sen träffade vi Johanna och hon hängde med tills hon började. Blev lunch på Max då även mami kom. Sen kom Emma å Gabi också förbi, efter det var det raka vägen till Vero Moda där jag prövade ett antal klänningar inför imorgon. Hittade en iaf som jag tror att jag köper imorgon. Imorgon börjar jag kvart i 9 å ska vara på kulturenshus igen, då är det dags för föreläsning. Zzzz.. Jag å min rastlöshet går inte riktigt ihop med att sitta tyst i någon timme å inte få röra mig, ska bli intressant att se hur jag ska lyckas.

Nu tv time.

I´m immune to you now

Är trött å förbannad. Bra kombination.

Försöker fixa Fridas bloggdesign men allting verkar skita sig, så fort jag börjat få till det så är det något annat som sticker ut och ser förjävligt ut och då måste jag börja leta i kodmallen där det inte är liiite koder heller efter felet. Åh vad tröttsamt. Får bli imorgon ellernåt..

Imorgon och på fredag har vi MR dagar eller vad det nu hette så vi ska vara på kulturenshus i någon timme och gå på föreläsning typ? Börjar vid 9 så förhoppningsvis blir dagen kort. Blir väl tårta när jag kommer hem hoppas jag och på kvällen blir det nog hockey. Min födelsedagspresent från gänget kan väl vara en vinst iaf? Återstår att se.

NU ska jag lägga mig i sängen å kolla på Greys anatomy å vänta på bättre tider, sen sova. God natt

Kate Voegele - You can't break a broken heart


If I were a boy..

Har käkat alldeles nyss och väntar på att Gossip ska tanka klart och efter det blir det One tree hill och Ugly Betty. LOVE IT! Ungefär så kommer min kväll se ut och med en glasskål! Är helt slut i kroppen och skallen. Idag på varmköket gjorde vi Raggmunkar med fläsk å rårörda lingon. Jäkligt smarrigt faktiskt eftersom jag är helt galen i raggmunkar. Mormors i varjefall :) Men nog lyckades vi bra med dom ändå, right Gabi? ;)

Nu ska jag kika på Gossip sen tror jag att jag ska gå och basta faktiskt å göra hårinpackning osåntdära. Håret blir så äckligt efter man haft det i dendär mössan. Hejsvejs




 

Haha lite smarrigt ser det väl ändå ut att vara? ;)


 


Gotta be somebody

Pratar med bögBoman i telefon och planerar inför helgens bravader. På fredagkväll blir det middag på Waldorf med mina nära å kära eftersom jag fyller år på torsdagen! Sen får vi se vad som händer ;)

Idag var skoldagen seeeeg... Like usual? Jovisst. Började halv 10 så blev att ta den tidiga bussen så umgicks med Frida Oja ett tag innan det var dags för Praktisk marknadsföring. Efter skolan gick Sandra å jag en sväng på stan å kikade runt sen tog vi bussen hem till henne och chillade på. Latade oss som faan! Mor kom och hämtade mig vid halv 4 tiden så då for vi å handlade lite middag och sen var det raka spåret hem. Trött å grinig var jag som fan och hungrig så mitt humör var inte det bästa om jag säger så. Tappade ett brödpaket som jag skulle hämta och blev så förbannad att jag hade lust å sätta mig ner och lipa. Joh, kul det hade varit å stöta på mig vid det tillfället! :) Nu ska jag fortsätta lyssna på Bomans flåsande i luren medans hon tittar på 2 1/2 men. Vilket jag också ska göra nu. Hare brao! hihihiihihih


Can't read my pokerface

Sitter å nöter Poker face och kollar runt på Ikeas hemsida eftersom jag ska göra om mitt rum. I sängen ligger Natta å gnäller på min musiksmak, SOM VANLIGT!!  Kom hem från Ötå vid 4 tiden och då for jag å mamma och hämtade Max mat åt mig för att jag höll på hungra ihjäl. Och fint satt det. När jag kom hem hade min mor å far varit gulliga och satt upp min New York fotovägg, och snyggt blev det. Tack :)

Idag är det även farsdag för de som inte vet det, har köpt ett coolt glas åt pappa också fick han ett kort å en farsdagshälsning i kuriren :) Vad vi ska göra nu har jag ingen aning om, Andra avenyn börjar om 10 minuter så blir väl att bänka sig framför tvn med ett glas Cola. Heipaa



Lady Gaga - Poker face



Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face
(shes got to love nobody)
Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face
(shes got to love nobody)

Let it burn

Har precis käkat så sitter här mätt å belåten. Blev tacos idag, smaskens! :) Idag lyckades jag försova mig som vanligt.. Vet inte vad det är för fel asså, är typ för att jag är van att ha sovmorgon varjedag typ så jag orkar inte upp när det väl är dags att börja kvart över 8. På idrotten hade vi nå ergonomi grejs idag så hade packat ner idrottskläderna i stressen helt i önödan. Men det var ganska kul ändå. Vi svammlade bort det som vanligt men Staffan sa bara att det är bra att vi gör roligt av det!! ;) For runt å raceade med plintarna och lekte med bårarna. Nämde jag att vi går andra året på gymnasiet? Troligt alltså :P

Idag fick jag mig en ny vinterjacka, hittade äntligen någon som passade min smak. Annars hade det blivit höst jackan hela vintern. Och det hade ju varit varmt också.. Får se vad jag ska hitta på nu, funderar på att glo igenom One tree hill säsong 1 ett varv till. För kanske 10e gången? Och lika bra är det varje gång! Puss

Om 7 dagar fyller jag år hörrni, coolt va!?



Identity

Åh va trött jag är! Känns som att jag knappt fått någon sömn överhuvudtaget, haha jag Gab och Sandra testade telefonkonferans igår när man kan prata flera stycken samtidigt och kul var det! ;D Somnade strax efter 12 tiden typ när vi väl gav upp för att vi hade slut på energi. Så svammlade min käre vän Sandra om att vi inte hade engelska och inte någon praktisk marknadsföring heller vilket innebär att vi då skulle ha börjat halv 2 så då stänger jag av vibrationen på mobilen så jag inte ska bli störd och somnar. Jojo men då har jag ju inte tusen missade samtal och sms när jag vaknar på morgonen för då har vi tydligen lektion! Så klockan 11 ligger jag hemma å sussar som en sten fortfarande medans alla andra är i skolan sen kvart över 8, great ellerhur? Så jävla typiskt :P

Annars idag har jag inte gjort ett skit, var meningen att Sandra Gab och jag skulle gå å fika nånstans på stan och sätta igång med pluggandet till fetto provet vi har imorgon, men planera går ju. En annan sak är ju att genomföra det också! Som ni förstår blev det alltså ingenting av med det, utan nu sitter jag hära med en aning panik inför provet imorgon eftersom jag kan få se nu.. NOLL KOMMA NOLL NOLL! Wish me luck, för det kommer jag behöva säger jag bara. Är ledig på fredag så vi får se om jag följer med Sandra till Ötå imorgon.. Hm en annan sak att tänka över dära. Nu ska jag krypa till sängs å läsa lite i våran vackra Arbetsmiljöbok innan jag slocknar. Puss på den!

Pokerface

Ja jävlar här är det ett tag sen jag varit aktiv. Sitter hemma hos Natta å lyssnar på hennes små damp attacker! Nu är lovet slut och alldeles för fort har det gått, men skönt har det varit och har verkligen behövt att vara ledig. I går for jag till Sandra när hon kom hem från Övertorneå och vi for in till stan och käkade middag på max och pratade om en massa som hänt. Har saknat henne grymt mkt! Blev kvar där i någon timme sen fick vi pallra oss därifrån till Willys och handla lite. Haha jag och en kasse mat i famnen när det är halt ute är ingen smart idé! ;) När vi väl kom hem till Sandra slog vi på Another Cinderella Story. Jätte gullig film! :) Sen blev det en massa svammel innan vi somnade strax efter 12 tiden.

Idag hade vi bara 2 lektioner, eller egentligen bara en. Ingemar sa att vi fick jobba hemma ellernåt sånt så då gick jag på stan med Sandra Gab och Iluta ett tag. När vi väntade på bussen blev vi intervjuade från tv typ? :O Så ska bli kul å se när det kommer visas ;) Hihi! Nåväl tror jag avrundar hära för idag. Hejsvejs


Baby, you is the diamond that lasts forever
And I just can't take a single step without you
Baby, to you I'll always be a faithful lover
'Cause my heart can't make a single beat without you

RSS 2.0