happy halloween!



Jag bara älskar denna helg! Och efter att ha läst Larsälvans blogg så lär det bli en intressant kväll.
Nu kör vi! :D


haunted


Det första jag gjorde imorse när jag vaknade var att bänka mig framför mitt älskade TVD. Och avsnittet var verkligen über fantastiskt! Halloween feelings all over the place liksom.

Idag kom bror hem & hälsade på. Käkade middag med oss osv. Annars har jag inte gjort ett piss idag bott framför 24 hela dagen. När man väl börjat se blir man som fastklistrad. Love it! Imorgon är det halloween partaj hos Larsälvan som står på schemat. Ska bli ruskigt roligt. Får se vad jag ska spöka ut mig till..

it's amazing how the time sometimes flies away..


why did i change the pace, hearts were never meant to race


Ja, jag lever! Min blogg har fått lida lite pg a lovet eftersom jag har haft en hel del andra saker för mig. Som att sova bort dagarna te x.. hehe. Har satt igång och nördat med tredje säsongen av 24 också. Har även pysslat på med New body försäljningen under veckan, och nu är jag äntligen klar. Alla paket är levererade så nu kan man stryka det från "stress listan"..

PS. Idag är det 15 dagar kvar tills jag fyller 18 år.. Och 21 dagar tills New moon ♥

 


officiella eclipse loggan!



LOVE IT! Lägg märke till de röda detaljerna! ;] What do you think guys?

PS. Kan ni förstå att Eclipse praktiskt taget är färdig filmad nu!? :O
Håll tummarna att vi får besked om Breaking Dawn blir film efter New moon haft premiär!


since you've been gone i can do whatever i want


Ugh.. Nu börjas det släppast alldeles för mycket smygtittar från New moon. Såg att "The break up scene" även läckt ut på internet. Men jag valde att inte kolla (duktig jag känner mig, ha ha). Vill ju ha någonting att se framemot på premiären liksom.

Ikväll ska jag bara vara hemma & ta det lugnt. Tänkte glutta lite på Idol och bara mysa framför tv;n med mami. Idag har det efterlängtade höstlovet äntligen kommit. Har gått och väntat hela dagen på att få komma hem och kolla på TVD men fick mig en kalldusch när jag insåg att det är ett uppehåll till nästa vecka.. Buhu min Jeremy..

Nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen. En varm dusch denna gång, hehe. Later!

when forever ends, a new legend begins


Oh my........
28 dagar ♥


i'm moving on from this place, i'm leaving and i won't wait



Det har varit ett väldigt händelserikt dygn.. Och vilket biljett kaos det varit idag.. Herre jösses! Gabi ringde mig och skrek att biljetterna kommit så jag ringde upp Johanna och det blev en telefon konferens.. hehe.. Tre stycken som snackar i munnen på varandra och skriker och är helt galna. Jo vi är fullt funtade i skallen! Happ då var nästa problem att varken jag elr Gab kan betala över internet. Johanna har endast lösa pengar..  200kr per biljett och vi är 4 stycken som ska gå. Paniken sprider sig och vi ser hur biljetterna försvinner en efter en.. Så vi planerar att dra in till stan och försöker ringa SF för att se om dom kan lägga undan biljetter tills vi kommer. Nå nä det är bara si då där 20 pers före oss i kön.. Men till slut, efter att ha haft hjärtat upp i halsgropen och vankat av och an runt i huset så kirrar Johanna det. Hon har fört över pengar från sitt sparkonto och jag skrek nästan av lycka när hon sa, NU ÄR DEM BOKADE! Twerds ♥

Så nu sitter jag här o fummlar runt lite med världens headache. Jag har suttit o sorterat New body grejer som kommit idag. Dock är 3 kartonger på vift någon vart. KUL! Usch får man säga att man längtar tills detta projekt arbete flygit sin kos?! Jag är så himla stressad hela tiden..

Nu ska jag lägga mig & läsa The host. Blir en tidig kväll idag. Tack vare min dator som började BRINNA igår så lukta de skit i hela rummet så har sovit väldigt dåligt. Haha oo ja, visst nämde jag att det varit ett händelserikt dygn!?

19 november klockan 21.15


JAG ÄR I HIMLEN JUST NU! Har precis bokat Twilight + New moon kväll den 19e november klockan 21.15.
4 timmar och 30 minuters njutande av det bästa som finns!! ♥♥♥♥


ke$ha - tik tok




Jag är besatt! ♥


there's no moving on, so i'm already gone


Nu är jag si sådär sjukt mätt efter en ruskigt go middag! Mami gjorde köttfärslimpa m. potatis och sallad. Smaskens! Så nu sitter jag här & rullar tummarna och funderar på vad man ska sysselsätta sig med resten av kvällen. Egentligen skulle jag behöva plugga lite till. Men jag har inte haft någon vidare framgång med det överhuvudtaget, det vill inte sätta sig helt enkelt så det får gå som det går imorgon helt enkelt!

Med det sagt så ska jag nu dra täcket över huvudet eller något liknande & glo tv ett tag. Jag fryser utta fasen och mina händer är iskalla så det gör nästan ont att skriva. Mysko! Är sjukt sugen på lite popcorn också.. hehe så ska se vad jag kan rota fram.


how do you do, the things you do!?





Nya bilder från ny photoshoot med R.Pattz. Hjärtat skippar ett slag, helsike vad fin han är!


i think i know what's on your mind


Funderar på att dra in till stan & träna en sväng. Dock kändes det väldigt jobbigt.. Så jag får se hur det blir med den saken. Johanna var här igår och vi busade på som vanligt. Tonade hennes hår vilket blev skit snykkt (y) sen glodde vi lite på idol där det var Michael jackson tema. Bästa under kvällen igår var lätt Eddie! Senare idag blir det nog att ta i tu med mitt hår eftersom färgen sköljts ut en hel del och blonda slingor syns lite här & varstans. Not pretty.

Tränar jag så får det blir senare idag, jag måste sätta mig & plugga.. typ nu.. Två cambridge prov till veckan och ett i religion. Så nu ska jag dyka ner i kristendomen en stund. Fy farao vad skoj.. not.

PS. Igår släpptes New moon soundtracket.. Och jag har ju inte hunnit tjuvkika på låtarna innan.. (A) Über fantastiskt är det och favoriten är Grizzly Bear - Slow life!

third wheel


"Both Jacob and Mike had claimed the armrests on either side of me. Both of their hands rested lightly, palms up, in an unnatural looking position. Like steel bear traps, open and ready. Jacob was in the habit of taking my hand whenever the opportunity presented itself, but here in the darkened movie theater, with Mike watching, it would have a different significance - and I was sure he knew that. I couldn't believe that Mike was thinking the same thing, but his hand was placed exactly like Jacob's. I folded my arms tightly across my chest and hoped that both their hands fell asleep."

thou shall not crave thy neighbor


Är helt slut efter denna långa dag. Kändes som att den aldrig skulle ta slut. Det har varit ovanligt dött på ur & penn idag faktiskt :o Strosa runt en sväng på stan efter jag slutat medans jag väntade på bussen, så jag gick och sniffade på min älskade parfym från J-LO, miami glow som har börjat säljas igen! Blir det första jag köper när jag får studiebidraget, ljuvligt gott luktar den så man vill nästan äta upp den.. Hehe.

Nu ska jag glutta på veckans avsnitt från 90210 & melrose place. Får se om jag hinner med the city & the hills senare kanske. Fotbollen är något som måste ses i kväll så resten får vänta! Men att malta ska skrälla mot portugal på borta plan känns väldigt hopplöst.. Hejdå VM!

PS. Vill ha nya säsongen av true blood genast. Fy nu får man skylla sig själv när man inte följer sveriges takt och istället måste vänta till sommaren 2010..


you are the thunder and i'm the lightning


Kom just ur duschen. Har hållt på städa mitt rum ordentligt nu i några timmar och nu är jag äntligen klar :)

Och som ni ser har jag fått en ny ubeer snygg design på bloggen. Det har jag emma att tacka för, ännu en gång. Tack för att du alltid ställer upp, jag uppskattar det verkligen. Jag valde att bli överraskad denna gång och jag är så himla nöjd! Sitter och flinar som någon dork framför datorn & glor på den konstant. Bilderna på kristen är gudomligt snygga och de kommer även från min favorit photoshoot med henne, to m det prickade hon rätt! Den är verkligen helt fantastisk. Stort tack ♥

i fell right through the cracks, now i'm tryin to get back


Åh idag är jag ledig.. Eller egentligen har vi besök på universitetet men det var frivilligt så valde att stanna hemma och sova ut istället. Är inte riktigt insatt på att plugga vidare här alls. Bara tanken på vad jag ska göra efter studenten gör mig snurrig i bollen, jag vill så mycket!

Och i dag är det tisdag. Vilket innebär gossip girl & one tree hill. Så jag ska alldeles strax bänka mig framför avsnitten men ska först gå och ta mig frukost. Magen skriker..

PS. Någon som känner igen slottet på bilden ovanför? Höhö..


summit entertainments officiella twitter


Klicka på bilden för att komma till det officiella kontot som summit entertainment har öppnat där vi kan få vänta oss en hel del info om twilight sagan, just nu med new moon i fokus. Chris Weitz har uppdaterat & även bjussat på en ny exklusiv bild.. Me likey!

eclipse ~ first look




Jag skrek just rakt ut av lycka! Första bilden från eclipse har dykt upp!
Inte världens bästa kvalité kanske men.. AAH!!


"the absent of him is everywhere i look"



Eftersom vi alla här vet vilken sucker jag är för the twilight saga - och speciellt new moon så gjorde camilla igår en video till mig. Så himla fin att jag inte ens hittar ord för att beskriva den. Det ilar enda längst ner i ryggraden när jag ser den. Jag älskar den. Tack fina du! ♥


... how love gave someone the power to break you

                                    


Dålig bloggning från min sida i helgen. Har varit busy med en hel del att göra. Lördagen innebar att bänka sig framför tv:n och kika på VM kvalet som sverige nu ser ut att missa. Ett VM utan sverige känns riktigt pissigt Söndagen spenderades hos johanna. En massa svammel, skratt & tårar delades ut. Jag har verkligen världens finaste vänner :)

Nu ska jag ta vetesäcken o lägga mig och glutta på 24. Mitt humör är nere på zero idag.

meet me on the equinox ~ official video



Nu har den officiella videon med death cab for cuties låt till new moon soundtracket släpps.
Och den innehåller new moon scener + några som vi inte sett tidigare. Me like ♥


david guetta ft. akon - sexy bitch


another day in paradise


Är på bättringsvägen nu. (peppar peppar) Tackar för det! Har börjat få i mig mat utan att magen strejkar ihop. Har druckit lite thé nu o käkat nybakta scones.

Annars idag så har jag gluttat en massa tv. Först bridget jones ett o två - älskar dem! Sen veckans avsnitt av melrose place & 90210. Och om en stund ska jag fortsätta mitt marathon med the hills & the city. Skulle egentligen behöva dra fram mina engelska böcker o plugga men jag har ingen ork..

PS. Tror jag hittat mig min vinter mössa.. Hihi. Ni måste ju säga att den är jäkligt tuff ;) Måste bara överväga om den är värd att lägga 300 riksdaler på..


even when the sky is fallin' down..


Jag har gått å dragit på mig magsjuka.. Usch :/ Känner mig så seg och äcklig just nu. Tänkte titta in o berätta det, därför jag inte varit så aktiv här på hela gårdagen. Helvetet bröt lös efter skolan igår och jag slocknade strax efter sju tiden..

Har iallafall hållt mig vaken idag, hoppas jag är på bättringsvägen. Har kikat på veckans GG & OTH och bara degat i sängen. Ska bädda ner mig om en stund och lyssna på the host tänkte jag och försöka få i mig något annat i magen än cola.

Mina tankar idag går till emma som förlorat sin Nemo

i cannot live without my life! i cannot live without my soul!


Har hunnit vara iväg och handla en sväng med mamma tidigare idag. Nu sitter jag och smälter den uber goda lunchen jag lagade ihop idag. Amerikanska blåbärspannkakor. Bland det godaste jag någonsin ätit! Skippade dock sirapen, och åt dem som de var istället. Tusen gånger godare!

Strax tänkte jag lägga på en film, ghosts of girlfriends past och bara dega. Har lite läxor som behövs göras senare så ska "ladda" upp mig lite.. Hehe!

PS: kolla in alla nya underbara bilder från new moon movie companion!! En stor puss till ralphy137 som var snäll att scanna in alla 80st! ♥

i was like a lost moon - my planet destroyed in some cataclysmic


"One thing I truly knew - knew it in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest -was how love gave someone the power to break you."


family ties


Friday night. Sitter här med mitt thé och väntar på att larsälvan ska komma hem så vi kan hitta på något bus! Päronen är borta på surströmmingskväll hos grannarna, vilket är skönt så man slipper ha den unkna lukten här hemma. Syster ringde nyss också o checkade läget så vi surrade en stund. Saknar dem där nere!

Var och gymmade idag efter skolan, och efter det mötte jag upp isabell för en sväng på staden. Annars sen jag kom hem har jag kikat på veckans tvd. One word: hot! Vill käka upp damon i en enda tugga. Så nu försöker jag hitta någon bra film o kika på ikväll, funderar lite på the duchess. Någon som sett den? Älskar ju såna där "gammelmodiga" filmer.

Och btw, har börjat lyssna på the host idag och efter 2 kapitel är jag redan fast. Stephenie Meyer är en freaking goddess!

taste of perfection





Breath taking..


how do i breathe without you


Har varit en lång och stressig dag idag. Så jag har inte hunnit kika in här och skriva några rader. Hade praktik till klockan fem as usual sen när jag kom hem slängde jag i mig middag, rastade hundarna sen kom jojjis o plockade upp mig och vi drog till stan på VIP kväll. Även larsälvan var med! En heldel erbjudande var det men hittade dock ingenting som fångade mitt intresse. Kanske för att jag snålar med pengarna denna månad?

Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra bort lite engelska. Ovanligt att jag har läxa.. Sen straight to bed! Är ruskigt trött och jag börjar kvart över åtta imorgon. Natti natt :)

PS. Checka de åttioen nya bilderna från new moon illustrated companion i videon där uppe. Awesome ♥


RSS 2.0