Utmaning



Jag har blivit utmanad av: Viktoria :)


Reglerna kring denna utmaning är:
Svara på dessa sex frågor
Skriv ett meddelande i de bloggar du har utmanat,
där det står att de är utmanade.


Favoritstad:
New york


Favoritdrink:
Sandras mjölkdrink! ;)


Det galnaste du gjort:
Haha ingen kommentar


Inom 10 år:
Är bosatt i Usa/England, ett bra jobb och gift.


Favoritplagg:
Leggings, t-shirt, basic helt enkelt.


Sjukaste drömmen:
Oj, ja det är nog min dröm om skidbacken. Haha!


Jag utmanar:
Gabriella
Natta
Amanda
Emma R
Johanna


Whatever you like


Nu är jag hemma! Har strosat på stan med Johanna ett tag, kikade lite på H&M bl a och hittade en heldel, men känner att det får vänta till senare. Är ingenting som jag egentligen behöver direkt nu utan ska som vanligt bara slösa för att slösa. Sen käkade vi lunch. Hade inte med mig några extra linser så blev en suddig dag på stan, usch det är verkligen inte roligt. Förstår inte hur jag kunnat vara utan linser tidigare, stackars ögon vad jag måste ha ansträngt dom alltså.

Vet inte vad jag ska hitta på resterande av dagen, känner att mitt Twilight abstinens håller på att ta över så jag kommer nog dra igång den senare.. Ska se om jag får med mig Johanna att kika den med mig sen. Men nu ska jag dra igång tvn och kika på Stormbreaker som visas på tv3 klockan 16.00, med heta Alex Pettyfer och bara ta det allmänt lugnt. Ha en bra dag så hörs vi senare!

I taket lyser stjärnorna


Filmen var verkligen jätte bra, sorglig men bra. Den väckte en massa känslor och tankar hos en och fick mig verkligen att inse att man inte ska ta allt förgivet, allt kan försvinna inom bara ett par sekunder. Man ska vara nöjd över det man har och inte gnälla över saker som inte egentligen har någon mening. Det kan vara så mycket värre! Under filmen kom det en hel del tårar och tror det inte var ett öga torrt i salongen. Och man fick sig också en hel del skratt, de har verkligen lyckats med att fånga ögonblicken i filmen. Super bra!

"Om du dör mamma, då ska jag leva. För dig."

God natt!


Jävligt onödigt att bita sig i läppen på dedär sättet, jääävligt onödigt..

London!


Har kikat lite på London resor, den billigaste jag hittade gick på 8986kr inkl flyg&hotell då. Hur nice hade det inte varit Viktoria? :D Hur var det nu, sommarstuga i London, lägenhet i L.A? Jag behöver vinna pengar..

I believe


Lauryn i Make it happen

Under kvällen har jag kikat på Make it happen och DTNG! Slängde nyss i mig lite mannagrynsgröt som min mor var snäll och fixade ihop åt mig. Min aptit har börja komma tillbaka sakta men säkert, vilket är otroligt skönt för då är jag på tillfrisknads vägen. Tack för det!

Strax så ska jag börja om med säsong 2 av GG iaf tänkte jag. Blev otroligt sugen efter att ha suttit och kikat på en massa klipp på youtube, när Dan & Serena har sin sjuka bussresa och så klart Chuck & Blair. Behöver jag säga mer? Nä! Efter det ska jag och min Ipod bädda ner oss i sängen, har lagt in ljudböcker från Twilight-Breaking dawn. Ha en fortsatt trevlig kväll, puss på er!

Chuck Bass


What are you doing what are you thinking right now?


Idag har jag slöat, vaknade vid 1 idag igen. Vet inte hur jag ska klara av att stiga upp normal skoltid igen nästa vecka när jag nu fått sova ut en hel vecka. Imorgon ska jag fara till skolan, men då börjar jag ju 12.05 vilket blir att jag ändå får en sovmorgon till. Nåja en dag i taget! Har slöat framför tvn och läst När jag hör din röst ett tag också. Nu är jag redigt less på att bara ligga hemma, känner mig helt isolerad från världen utanför mitt rum typ.

Hittade en gammal låt från Lulekalaset för ca 4 år sen maybe? Angel City - Sunrise. Hela jag har gåshud! Ge mig sommar, är less på halkan, kylan och denhär förbannade snön. Och ni som inte hört denhär tidigare tänker garanterat på sommaren ändå, det står bara sommar över hela låten alltså.

Om en stund ska jag dra igång en film. Make it happen blir det idag. Ruggigt bra film! Men först ska jag kika å äta lite, potatisbullar står på matsedeln idag. Hejsvejs!

Pirate


Kikade klart Goal 2 alldeles nyss, älskar filmerna alltså! Vet inte om jag är någon fotbollsfantast men dom är faktiskt ruggigt bra. Att David Beckham är med är bara grädde på moset, drop-dead gorgeous!

Blir ingen skola för mig imorgon heller, har inte mått okej på hela dagen så blir att vara hemma å vila imorgon med. På fredag kan jag förhoppningsvis gå, har endast en lektion då så det borde gå bra. Under kvällen har jag fifflat lite med min design också som ni säkert ser, och att pojkarna gör hela min blogg går nog inte att missa. Det är ju tur att jag har en duktig raring i PS! :)

Nu är äntligen avsnitten av DTNG klar så ska dra igång avsnitt från säsong 6 nu, och Sean är äntligen tillbaka. Efter det är de läggdags! God natt!

Header

She has done it again! Tack för ännu en super snygg header
honey! ♥

Dakota i New moon!


Enligt Twilightsweden har Dakota Fanning fått rollen som mini-vampyren Jane i kommande filmen New moon. Hon har varit med i bl a Världarnas krig, Min vän charlotte, Man on fire, I am Sam osv.. Ska bli riktigt kul att se!

I taket lyser stjärnorna


På fredag har I taket lyser stjärnorna biopremiär i hela Sverige. Tjejerna har idag bokat biljetter till premiären och ska bli jätte roligt att få se den. Har läst boken och det var grym så vi får väl se hur filmen är. Håller tummarna att jag är frisk och kan gå. Samuel Haus som spelade lilla söta Tsatsiki som ni säkert kommer ihåg, har även en roll i filmen och stor har grabben blivit alltså!

The secret life of the american teenager


Blev att vara hemma idag också, känns inte bra men vad ska man göra när man mår pyton. Kommer ha hur mycket som helst nu att komma ikapp, usch. Nu tar jag det bara lugnt och hinkar i mig avslagen cola, inte särskilt gott. Ska kika på några avsnitt av The secret life of the american teenager. De hade uppehåll där ett tag och jag har följt det i USAs takt och nu märkte jag att det lagt upp en massa nya, så ska bli kul!

Tror jag ska beställa hem lite kläder från H&M faktiskt, har ju hittat en hel del men det är mest sommarkläder så det får vänta ett tag. Känns onödigt att börja handla sånt nu eftersom det är flera månader kvar, men när man sitter och klickar igenom alla grejer de har inför sommar 09 blir man jävligt sugen. Ett par chinos, toppar & skor tänkte jag iaf, är sugen på ett par örhängen också men syster skulle hålla utkik om de kommer in hos dom i Solna. Får se hur jag gör, måste kolla upp vad plånboken säger om det först, ska försöka lägga undan pengar nu till sommaren. Behöver iaf nya byxor!

Nåväl nu ska jag dra igång avsnittet sen tänkte jag även se på Goal 2. Där David Beckham är med. Höhö! Vi hörs snart igen.

The cutting edge 3 - Chasing the dream


Ohboy gillade verkligen denna film, den var grym från början till slut och tror aldrig jag tyckt konståkning varit roligt att titta på förrän nu. Men som vanligt så är jag en tönt för sånahär filmer. Riktigt bra!

Matt Lanter
spelade Zach den berömde konståkaren och hans partner Sarah Gadon spelade Celeste. Ett fall under träningen gör att Celeste stukar sig rejält vilket innebär att hon inte längre kan tävla med Zach. Det är där Alejandra "Alex" som spelas av Francia Raisa kommer in i bilden. Och de sätter igång att börja hårdträna inför den internationella tävlingen i Paris, vilket inte blir det enklaste speciellt när kärleken kommer ivägen.

Avril Lavigne - I will be

Visst, jag gillar Leona Lewis version av denhär låten, men denhär är faktiskt 1000ggr bättre.
Passar Avril jävligt bra, men dock så har Leona en grymmare video! ;)

Chasing the dream


I går skickades mitt paket från London, och jag hoppas verkligen att jag får armbandet i slutet på veckan. När jag beställt från USA har det bara tagit ca 6 dagar och med tanke på att det är längre bort tycker man att det borde gå fortare från England. Hoppas! :)

I really really really feel sick, såhär så jag inte vet vars jag ska ta vägen. Spelar ingen roll om jag ligger ner, sitter vid datorn eller vandrar runt i huset för jag tänker på det hursomhelst. Ska pröva ta en alvedon å se om det går över. Vill kunna sova i natt. Lär bli en sen kväll som vanligt för strax ska jag kika på en film, någon som jag aldrig sett tidigare faktiskt! Haha nämen det är ett tag sen jag sett en helt ny film faktiskt, på senare tid har jag sett samma filmer om och om igen, men bara mina favoriter då förstås. The cutting edge 3 - chasing the dream, och den verkar faktiskt jätte bra! Så ska dra igång den nu så att det inte blir allt för sent, hejsvejs!

Alex Pettyfer


Vad är det man brukar säga om britter? ;)

You know your mood swings are kinda giving me whiplash


Jag & min fina vovve ♥


Blev hemma idag också, mår inte alls bra. Till råga på allt har jag dragit på mig världens illamående och magvärk. Jag hoppas nu verkligen jag inte har dragit på mig denhär vinterinfluensan som går, där man to m får en släng av magsjuka. Måste verkligen ha världens sämsta immunförsvar! Mami var å köpte cola åt mig för en stund sen så sitter och hinkar i mig det eftersom det verkar vara det ända som är ätbart för mig idag. Donna ligger i min famn och myser men hon har också ont någonstans, hon börjar skrika helt plötsligt och hela kroppen spänner sig, känner mig så hjälplös när jag inte vet vars hon har ont. Min fina gumma.

Det har varit skönt att få sova iaf, behövde det. Vaknade redan vid 10 tiden idag men gick och la mig vid 1 igen och har sovit till middagstid ungefär. Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills det är läggdags iaf, ska kika lite på Ugly Betty, DTNG och Andra avenyn tänkte jag. Så det blir ett fortsatt slöande för mig. Tycker det är riktigt roligt nu när Hamza är tillbaka igen och att han var pappa till Silvia var oväntat. Ska bli kul att se hur det går nu framöver. Synd att Karim inte verkar ska återvända, gillade honom. Nåja vi hörs senare igen, hejsvejs!


Cause you keep me from falling apart


This sucks, jag vill till USA nu nu nu nu! Ta studenten och snabbspola fram åren en aning så blir jag nöjd. Blö orkar inte vara kvar här! Nämen ni måste ju hålla med mig om att det skulle vara så jävla skönt att få spola fram tiden till när skoltiden är förbi och man kan börja leva liksom? Och att alla de planer jag nu har framför mig inte faller ihop som ett dominospel.

Donna ligger i min famn och myser, lilla gumman löper så hon är helt nere och är verkligen myssjuk. Kikar lite på Degrassi the next generation, men tog en paus och tänkte blogga lite. Under kvällen har jag tittat på Wild child och även lite Gossip girl. Johanna ringde för en stund sen så vi har babblat på lite om allt möjligt. Pappa började dammsuga nu helt plötsligt för att han kraschat en fönsterlampa, vilket inte är särskilt ovanligt för han hevar alltid sönder någonting som är av glas. Börjar undra om det är hans hobby! Vojvoj min käre far.

Imorgon får jag se om jag orkar fara till skolan, att börja 8.15 och sluta 17.00 är inte särskilt lockande. Men just därför har jag nog inget val om jag inte ska missa hur mycket som helst. Sen har jag inget Gossip girl eller One tree hill avsnitt att se framemot heller.. Nåja nu ska jag fortsätta kika på DTNG sen är det läggdags för mig. Vi hörs imorgon! God natt.

R.Pattz


En små full Robert påväg hem från krogen, still hot like hell :)

Good times


Idag är jag riktigt utvilad. Har vaknat 14.20 för att vara exakt. Trodde inte jag skulle behöva ställa väckarklockan när mamma var hemma men tydligen så tyckte hon att jag skulle sova ut när jag är sjuk. Så det ska bli intressant att se när jag blir trött idag. Haha & inatt har jag drömt en riktigt sjuk dröm alltså, haha ojoj.. Och sen vaknade jag.. Haha jag är inte normal!

Har käkat "frukost" för en stund sen, fick ner mig några rostadebröd och te till det. Har legat & kikat på OTH sen jag steg upp typ. Säsong 1-4 är verkligen helt underbara, det var de jag fastade för med serien. När Haley & Nathan blir tillsammans för första gången, so damn cute! Nu vet jag inte, det är ju såklart bra fortfarande men det är inte samma sak längre. Men det är väl så det blir med en serie som har hur många säsonger som helst, tillslut vet de inte vad som ska hända längre.

Nu har jag haft Twilight abstinens i flera dagar, så ska lägga mig om en stund och läsa boken IGEN. Nu blir nog Gab stolt. Hon som tycker det är sååå roligt att vänta till april ;) Sen har jag planer på att se något avsnitt av Private Practice & även Wild child lite senare. Alltså blir det en riktig slödag idag. Ha en trevlig dag allesammans!

Never think what's in your heart


Under kvällen har jag kikat på It's a boy girl thing & några avsnitt av Private practice. Pratat på med Viktoria på msn och vi har alltid lika roligt! :D Om en stund ska jag krypa till kojs, mår konstigt idag. Snurrar i huvudet och är riktigt täppt i både halsen & näsan. Känner nu att alvedonen legat i nu i några timmar och att den börjar släppa för blir genast segare och har kunnat äta ordentligt utan att det varit tungt att svälja. Har endast 2 lektioner imorgon så ska vara hemma och kurera mig, så blir skönt med en extra ledigdag iaf. Nu ska jag gå och värma värmesäcken till min rygg som värker, märks att jag har en infektion i kroppen för det värker tamefan överallt. Sen ska jag försöka somna, hur det nu ska gå utan nässpray. Och så klart ska jag lyssna på RobbanP innan jag somnar som jag alltid gör, han är ungefär som en snuttefilt för mig. Hihi :) Sweet dreams allihopa!

It's a boy girl thing


They turned into the thing they hated the most... each other!


Denhär filmen är så otroligt rolig! Visst den påminner lite om Freaky friday och man ser att de hämtat "grunderna" därifrån men den är ändå så otroligt bra och hundra ggr roligare. Samarie Armstrong som spelar Nell pluggisen som går sin egen väg och inte bryr sig om vad någon annan tycker, gör det så jäkla bra. Hon har även spelat Anna i OC, då kanske ni känner igen henne bättre. Kevin Zegers från bl a Air bud spelade Woody en sportfåne som är den populära killen på skolan med den snyggaste tjejen som flickvän. Och han är så otroligt söt! Man kan inte hålla sig för skratt när han blivit "tjej" och ska ta på sig trosor med veckodagarna på. "Now my bush knows it's wednesday, greaat" Hahaha ni som inte sett denhär filmen måste verkligen se den!


Absoluta favoritscen från GG!


Hello gorgeous


He's dirty to the bone


Jag har blivit snorig och förkyld. Usch min vanliga otur, känns som att jag är sjuk konstant. Var tänkt att jag & Johanna skulle dra på gymmet men blev inte så mycket av det med tanke på min hals. Nu är det söndag.. Och en ny skolvecka väntar. Blö vad jobbigt! Får hoppas att denna vecka går lite snabbare än förra iaf. Då var det bara en pina alltså..

Idag har jag inte nå planer alls, ska bara ta det lugnt och kurera mig. Har kikat några avsnitt av Gossip girl för ett tag sen och tänkte om en stund dra igång It's a boy girl thing. Mami har kommit hem med mina snacks också så blir att mysa framför filmen efter middagen! Är otroligt hungrig, har inte orkat gå att göra mig någon frukost eftersom jag steg upp så sent idag. Min mage fungerar verkligen inte på morgonen. Men nu ska jag gå och blåsa mitt hår som aldrig vill bli torrt, sen glo på några till avsnitt av GG tills det är middagsdax. Hej så länge!

Chuck Bass

En video dedikerad till mig från Viktoria som hon jobbat på med hela natten.
Jag älskar verkligen låten alltså, den är helt sick. Sen med han till är som pricken på i:et!
Tack så hemskt mycket hjärtat, den är grym! ♥


Home


Chris Lowell som har rollen som William "Dell" i Private Practice!

Nu är jag hemma efter ännu en lyckad kväll. Vi har lagat tacos, käkat efterrätt som bestod av chokladpudding, fruktsallad & glass. Skrattat, både med och åt varandra och spelat spel. Med andra ord. Alltså det spelet är nog min favorit genom tiderna alltså, man har så himla roligt när man spelar det. Speciellt när man är en bunt tävlingsinriktade människor så blir det lite vassa kanter ibland från alla håll. Bara kolla på mig och Natta alltså. Är nog bäst att vi spelar på samma lag annars klöser vi typ ur ögonen på varandra :P

Har varit trött under kvällen, var tänkt att jag skulle försöka göra en tidig kväll men hamnade hära som vanligt. Men det gör ingenting! Jag och Viktoria sitter och försöker slå ihop våra kloka hjärnor och komma på en bra låt till hennes video som hon sitter och pysslar med, vilket inte är det enklaste. Men nog löser vi det, vi som är så kloka, right sweetie? ;)

Blev grymt sugen på att fortsätta kika på Private Practice som jag började att kolla på tidigare idag, så ska dra igång några avsnitt om en stund. Hoppas ni haft en jätte bra dag, god natt på er!

Leona Lewis - I will be


Här har ni Leona Lewis nya video I will be där Chase Crawford varit med och spelat in som jag nämnt tidigare. Grabben är het alltså, ingen tvekan om saken. Enjoy!

I've always wanted to try one thing..


intimacy, honesty, commitment, you, me, US.


Gårdagen var super rolig! Verkligen en lyckad kväll med vännerna & trevligt folk. Har väl inte så mycket mer att säga om det, får se om det kommer upp nå bilder på kvällen senare! Är trött idag, har blivit dåligt med sömn i natt. När 2 st delar på en tältsäng så blir det trångt & äckligt varmt. Sträckte mig i axeln under kvällen också och vrickade min fot i högklackat. Skönt va? Jag är världens klantarsle alltså! 

Nu sitter jag och snokar runt lite och nöter Beyonce - If I were a boy. Är verkligen helt såld på låten. Texten är grym! Ska om en stund börja se över vad jag ska ha på mig på middagen ikväll hos Carro. Vi ska laga tacos och till efterrätt chokladpudding med grädde & fruktsallad. Jag & chokladpudding alltså. Ni ska se bilderna vi har när jag är liten och har det över hela fejset, men riktigt gott är det! Får hoppas jag blivit bättre med åren på att äta det..

Men nu så ska jag först städa ihop här i mitt rum lite, sen kika lite på första säsongen av Private Practice och bara ta det lugnt innan jag ska iväg igen. Vi hörs senare ikväll, ha en jätte bra dag tillsdess!

ED WESTWICK IS HOT LIKE HELL!


Nu ska jag snart börja gå till bussen och bege mig mot Sandra. Slänger upp en sista bild för idag som Viktoria skickade åt mig. Ha det så bra allesammans så hörs vi imorgon igen!

It's friday!


Slänger upp en bild på Leighton Meester, tycker hon är så otroligt söt på denhär bilden :)

Jag är hungrig, min mage riktigt kurrar och härjar. Tyckte jag åt lunch nyss men tydligen inte. Sitter här å försöker måla mina naglar och det är högerhands tur nu. Är urusel på det, känns som att det bara kladdar så har topsen och accetonet beredda här brevid. 

Och nu är det äntligen helg! Ikväll far jag och Johanna till Sandra där alla tjejorna är och vi ska mysa på, spela spel osv sen blir det vidare till Joppi för att umgås. Ska bli skoj! Imorgon får jag se om jag eventuellt hinner på Luleås match, ska nämligen på middag vid 6 tiden imorgon så kan bli stressigt. En match mindre är inte hela världen!

Men nu ni så ska jag kika på Gossip girl. Ovanligt vaTänkte ta mig en fil tallrik också så min hunger stillar sig litegrann iaf. Ska gå å tjata på mor och höra vad det blir för mat idag. Såg färsk pasta & fläskfile i kylen så jag hoppas på det, för jag älskar det! Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Helg!


Godmorgon allihopa!

Har pallat mig upp ur sängen för en stund sen, sitter här å knaprar i mig några mackor innan jag går och gör mig i ordning. Börjar nämligen 12.05 idag. Alltid lika skönt med en sovmorgon. Svenska står på schemat idag vilket också är den ända lektionen vi har på fredagar, iallafall jag. Och nu är det snart helg vilket ska bli otroligt skönt!
 
Det går att boka Twilight nu på CDON så har även passat på att klicka hem den. Så den 29e april ligger den i min brevlåda, så nu är det bara att vänta.. Lyckades även klura ut betalningen med Paypal så nu återstår väntan på armbandet också. Vänta vänta vänta och jag har ju verkligen tålamodet för det..

Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag blir klar någongång. Vi hörs senare, ha en jätte bra dag tillsdess :)

Taylor Swift - Teardrops on my guitar


Underbar.

Tremble for my beloved


Jag har ont i benet, jävligt ont i benet faktiskt. Känns som att det blir värre för var dag som går istället för bättre. Träningen gick väl sådär, fixade några minuter på bandet iaf. Körde styrke resten av tiden sen var det raka vägen hem och käka middag. Det har varit ett pissigt väder idag, snö blandat regn så det var glashalt ute. När vi gick från Hälsans idag fick man gå armkrok för att inte ramla och slå ihjäl sig. Och skulle inte förvåna mig med min tur om jag skulle ramla på samma ben en gång till. Måste nog skaffa sånadär bråddar, haha!

Nu sitter jag och håller på att klura ut hur dehär med Paypal fungerar. Ska betala mitt armband nu men sitter bara och ondas över det istället för jag gör något fel hela tiden för kortet accepteras inte. Blir tokig när jag inte förstår! Pappa är i Haparanda med lillebror så han var inte mycket till stor hjälp heller.. Sen blir jag nervös att jag skrivit adresserna i fel fält så det skickas åt tjotta istället. Ja herregud.

Ska gå och göra mig varma mackor och varm oboy om en stund tänkte jag. Blev grymt sugen på det idag! Tänkte dra igång Ten inch hero om en stund och bara ta det lugnt, känner mig helt slut. Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Twilight 29e april.


Då var datumet satt, den 29 april släpps Twilight här i sverige.. Ännu längre att vänta..

Goodnight everybody!



Slänger upp en bild på Beckhams. David blir bara snyggare och snyggare ju äldre han blir! Nu tänkte jag krypa till kojs, orkar inte börja kolla på någon film ikväll utan får bli imorgon istället. Tänkte försöka somna nu i tid när jag hunnit bli trött.

Imorgon får jag se om jag åker å tränar med Johanna efter skolan. Jag halkade och slog mitt lår rejält igår + när jag gick från bussen idag ännu en gång. Min gamla vanliga tur! Är så klantig. Mina stövlar är verkligen ur usla så har feta blåmärken nu. Skulle bara kunna köra armar å mage men var sugen på att springa. Nåväl jag får se hur jag gör. God natt allesammans så hörs vi imorgon!

Promo för 90210 1x16 "Help me, Rhonda"


90210 1x14 "By accident"


Kollade precis klart på 90210 och det var ett riktigt bra avsnitt men slutet var inte vad jag väntat mig. Nu får man vänta 2 veckor för att få se hur det går för Ethan vilket suger. Ryan var tillbaka nu efter att tagit ett uppehåll efter att han blivit anklagad för att haft en förhållande med en elev, vilket var delvis sant men hon var ju en utklädd polis. Kul att se han igen, dock hoppas jag han skippar sin skitstövel attityd nu i fortsättningen.

Att Dixon&Silver gjorde slut var oväntat, det trodde jag inte. Tråkigt och jag hoppas det fixar sig för det ska som vara dom två även fast de är som katt & hund ibland.

Nu kom det ju fram att det är Ty som är pappan till Adriannas bebis iallafall. Han var även tillbaka idag efter att försvunnit där ett tag, med skägg :o Skippa det va! Ska bli roligt att se i fortsättningen hur det går för Adrianna nu som ska bli mamma! 90210 har också uppehåll 2 veckor nu, så är bara att vänta..

I won't let this go


Söta Dustin Milligan som Ethan Ward i 90210.

Dagen har rullat på, väldigt långsamt. På näst sista lektionen var jag helt slut. Kände mig på riktigt dålig humör inför den sista med Roland, som typ hela klassen var. När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade tills det var middagsdags sen gick jag iväg till Vickan och lekte frisör. Haha! Gjorde folie slingor i håret på henne och sen fikade vi av hennes mammas goda sockerkaka som var nybakad. Efter ett tag dök min kusin Joppe upp så hängde med dom ett tag, han har blivit så stor! Höhö fast det kanske är så när man går i 9an. Vi skvallrade ganska rejält! Även pojkar kan alltså! ;)

Nu ska jag kika på veckans 90210 innan det är sängdags. Och idag ska jag faktiskt försöka lägga mig i tid för det går inte hålla på som jag gör, vara uppe till typ 3 om jag börjar 8.15. Men det är så svårt. Förstår inte hur jag skulle klara mig om datorn eller internet skulle lägga ner. Skulle nog känna mig helt handikappad.. Haha herregud!

Utmärkelse!



Jag fick en utmärkelse för bloggen av Viktoria! Tack så mycket sweetie :)

UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till ♥
 
Jag ger utmärkelserna till: Gabriella, Viktoria, Amanda, Natta, Johanna, EmmaR, EmmaJ och Erika!

New Moon


AH!!!!!!!! Nu har Twilightsweden gått ut med att det preliminära release datumet i Sverige för andra filmen från Twilight serien New Moon kommer att vara den 20e november i år! Inspelningen av filmen börjar redan nu i mars. CAN´T WAIT!

Gossip Girl 2x16 "You've got Yale"


Grymt avsnitt! Chuck verkar ha kommit upp på fötterna igen vilket är otroligt bra och var ute efter hämnd mot hans otroligt vidriga farbror Jack. Under avsnittet har jag suttit å drömt om hur det hade varit att kasta ner han från Empire state building. Haha! Chuck går till Lily för att få hjälp med att få tillbaka hans pappas företag och hon hjälper honom. Senare skriver Chuck på ett papper att Lily adopterar honom som sin egen son. Jack far tillbaka till Sidney efter att ha våldfört sig på Lily och Chuck kommer in och avbryter det hela. Tack å adjö med honom, hoppas vi aldrig behöver se honom mer!

Roligt att Vanessa & Nate var med i avsnittet idag också, sist tyckte jag det var lite wierd att dom redan firade 2 månader tillsammans och man hade inte fått se dom någonting tillsammans alls på länge. Och Blair var verkligen på krigsstigen idag, men hon väntade sig nog inte att någon skulle jävlas tillbaka. Haha det här ska bli kul och se!

Citat från avsnittet:

Rufus: I was just trying to get out of the Opera. I´m not a fan.
Lily: But you can become one tonight. (Kissing)
Eric: I would say "get a room" but yours is right above mine, pleeeease try to remember that.

One tree hill 6x15 "We change, we wait"


Veckans avsnitt av OTH var hyffsat bra. Nathan fick äntligen sin chans att spela sin första basket match med sitt nya lag Cheifs och glänste såklart. Synd att hans lagkamrat är så jävla dryg, stör mig på honom riktigt ordentligt. Men det ska ju alltid vara någon. Och Jamie var så satans söt när han ringde och  "skällde" på hans pappas tränare för att inte låta honom spela. Han är verkligen en riktig dröm unge alltså! Julian & Brooke bestämde sig för att "go steady" vilket jag tyckte var riktigt roligt för dom är jätte fina tillsammans. Dan var tillbaka i avsnittet idag också, är ett tag sen man såg honom. Vi får se väl se om han kommer fortsätta att vara " Mr nice guy".. One tree hill är tillbaka om 2 veckor!

Citat från dagens avsnitt:
Jamie: Mama I need to use phone!
Haley: Okay but who are you calling little man?
Jamie: Hi this is Jamie Scott. We need too talk!

Be the change!


Idag flyttar Barack Obama in till Vita huset som USAs nye president. Bye bye Bush! Tror hans kunskaper kommer vara till stor nytta för landet och det behöver verkligen någon som honom. Be the change som han säger. He's gonna do great things. Go Obama!

En mycket skoltrött Nathalie.


Min dag har verkligen varit jobbig. Usch kommer fasa inför tisdagar resten av skolåret. När vi äntligen kom fram till sista lektionen som var varmkök där vi gjorde panerad rödspätta? med ris, någon sås jag inte kommer ihåg namnet på, morötter och palsternacka. Var väl inte något jag skulle vilja äta annan tid men så farligt var det inte! Men dock så är ddet ju så att varmköket är mycket roligare när man får laga någonting som är gott! Jag tog mig även i kragen och fixade till mina inviduella val. Bytte bort psykologin så jag läser Italienska istället. Men det blir inte förrän i 3an. Men tror det kommer bli kul! Danne som kom hem från Tobago i fredags hade en liten utdelning av presenter också. Fick ett jätte fint armband av han och en sov t-shirt med ett tryck jag inte tänker nämna hära. Haha du är ju som du blev alltså ;)

Ska försöka hitta någon film nu att dra igång innan det är läggdags. Börjar ännu en gång 8.15 med småföretagande som första lektion. Blöö jag vill inte! Kan någon ge mig lov nu tack!?

This is so great


Nu mina vänner börjar det snart vara läggdags för mig. Börjar 8.15 och slutar 17.00 så idag ska jag försöka att inte vara uppe allt för länge. Så nu ska jag bädda ner mig med datorn och glo Gossip Girl innan jag ska somna. Perfekt avslut på dagen, jag vet. GOD NATT!

One tree hill säsong 7


Det har varit bekräftat nu ett tag att det kommer bli en till säsong av OTH. Men dock så har Chad Michael Murray tackat nej till den vilket innebär att han lämnar serien inför nästa säsong, om det nu inte skulle bli några ändringar här framöver. Alltså är nog säsong 6 den sista vi får se honom i. Usch vad konstigt..

Bad day


Jobbig dag. Extremt jobbig & tröttsam dag. Har varit rastlös och sömnen har verkligen legat på mig. Kan kanske bero på mitt nattvakande i natt maybe? Men kan inte hjälpa det för tror jag vänt på dygnet totalt nu sen ledigheten. Har så mycket att göra!

Vi hade våran första NK lektion idag, och våran lärare verkade ju verkligen bara älska att säga "bajskorv". Alltså jag tror det var de ända han sa egentligen och halva klassen blev äcklad av disskusionen. "Det bästa med att vara NK lärare är att få säga bajskorv". Haha hallå då är det illa! Efter att hans genomgång angående kursplanen slutat pysade jag direkt till bussen så jag skulle hinna med den hem. La mig och skulle kika på tv men slocknade istället och sov tills mamma kom och väckte mig och sa att det var middag för en halvtimme sen. Vilket kommer resultera i att jag kommer somna senare ikväll än vanligt, bra Nathalie. Haha whatever :)

Nu tänkte jag kika lite på de Grey's anatomy avsnitten jag missat, är ett tag sen jag såg det nu :o Hade gärnat vilja ha tisdag så jag istället fick kika på GG & OTH. Men det får vänta tills imorgon. Den som väntar på något gott..

Good night!


"It seems like I have a really weird job where people scream at me!"

It's gonna hurt when it heals too


Anna & Ben i Chasing Liberty!

Under kvällen har det blivit ännu mer Lipstick jungle tittande och jag har verkligen fastnat för serien! Har även kikat på Chasing Liberty. Såg den igår faktiskt men det gjorde absolut ingenting. Känns som att jag inte gjort annat än att tittat på tv idag, men söndagar är en slödag helt enkelt. Iaf för mig! Och förresten så vann jag auktionen och armbandet. HAPPY! Klockan ett engelsk tid, två svensk tid avslutades auktionen. 506 kr landade det på. Så nu är det mitt! Hoppas det inte tar allt för länge att komma hit bara, 1 vecka trodde hon som sålde det. Så blir att fixa betalningen nu i veckan, vilket min far får sköta för jag fattar absolut ingenting!

Hela min familj var på språng idag så fick göra mig middag och äta själv. Blev lövstek och barbecue kryddade pommes med rödvinssås. Vilken gourmemåltid va? Lillebror har haft cup i Boden hela helgen så dom for dit redan imorse och min andre bror blev bjuden på middag av sin kompis. Men det gjorde ingenting för det var faktiskt skönt att få vara själv för en gång skull. Tog med ut hundarna på en promenad också och ni ska se våran minsta hund Donna hur hon håller på alltså, haha! Det går inte att låta bli att skratta när man ska ut med henne för hon blir så otroligt glad, rycker och drar i kopplet och vi har som ett sele som gör att båda sitter i ett å samma koppel, vilket blir att de får gå brevid varandra. Och eftersom Mimmie är större och starkare än henne så lägger sig Donna alltid på rygg och busar medans Mimmie får dra henne efter sig. Haha hon är bara för söt ibland!

Så länge vi båda andas


Den 12 mars släpps den sista boken av Twilight serien på svenska, Så länge vi båda andas (Breaking dawn på engelska). Har redan läst den en gång på engelska som alla de andra böckerna också så läser jag dom även på svenska. Och denhär är ett måste eftersom jag tycker det är den bästa ur serien.

She's the man


Duke wants Olivia who likes Sebastian who is really Viola whose brother is dating Monique so she hates Olivia who's with Duke to make Sebastian jealous who's really Viola who's crushing on Duke who thinks she's a guy..


Har kikat på She's the man idag. Vet inte hur många ggr jag har sett denhär filmen egentligen men jag blir aldrig less. Nu var det riktigt roligt för det är ett tag sen jag såg den faktiskt. Man skrattar en hel del under filmens gång och Amanda Bynes är verkligen sjukt duktig som Viola (Sebastian ibland). Channing Tatum har rollen som Duke och som även spelade en av huvudrollerna i Step up.  Och att grabben är het är det väl ingen som missat ;) Robert Hoffman från Step up 2 the streets är också med i filmen såg jag idag, som Violas ex pojkvän Justin. Dock är han en riktig skitstövel i filmen som grinar för allting, höhö. Nä den här filmen är verkligen grym, ni som inte sett den får verkligen ta er i kragen och se den!

Viola/Sebastian: "With my eyes closed I see you for who you truly are, witch is UGLÄÄY!"


Leave out all the rest


Nu under kvällens gång har jag kikat på den nya serien Lipstick jungel. De få avsnitten jag hann se såg iaf lovande ut, tror det kommer bli en serie jag kommer kika på. Haha som att det inte räcker med allt annat jag tittar på redan, men som jag och Johanna sa tidigare idag att nog är det ganska skönt att få leva sig in i påhittade karaktärersliv för några minuter och glömma bort allt annat. Right?

Matchen tidigare ikväll var väl dock ingen höjdare, men vi hade iaf roligare än hela Coop tillsammans med vårat fnitter och svammel, så jag klagar inte! Träningen gick också super bra, var verkligen jätte skönt att få svetta bort lite kalorier. Och nu har jag en såndär extra mysig träningsvärk också i hela kroppen.

Nu hade jag tänkt att kolla lite på Bring it on medans jag väntar på att auktionen ska avslutas. En timme kvar! Sen blir det sängen, är redigt trött efter träningen idag så ska verkligen bli skönt.. Natti natt på er allesammans!

These words of my own


Har avslutat en video jag höll på med i natt, en massa gamla bilder från förr. Hihi så går det när man inte har särskilt mycket att göra, ska slänga upp den här framöver. Om en stund ska jag & Johanna dra och träna lite. Ska bli skönt! Och ikväll är det hockey som gäller, har gratis sittplats så ska bli skoj!

Armbandet jag budar på har gått upp till 300kr med 12 timmar kvar.. Jag la då mer än vad alla andra lagt för jag blev inte utbudad direkt så nu får vi hoppas att det inte är någon som ändrar sitt maxbud pris. Jag ska ha det, där med basta.

Nu måste jag kila ut med hundarna, fräscha upp mig och packa gymkläder. Vi hörs ikväll! Puss

Sum 41 - With me


Blir att jag lägger upp en till låt idag, men denhär är så jäkla grym att jag inte kunde låta bli.
De som ser på Gossip Girl lär känna igen denhär. Ruggigt bra är den.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

Congratulations little bro!


Ett grattis till min söta fjortis lillebror på kortet här ovan, som blivit
uttagen till tv-pucks lägret här framöver :)

Twilight


Såhär kommer Twilight dvdn se ut,
can´t wait! Jag ber till gudarna att den är ute i Sverige i mars.

Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman


I love this song!

Helg!



Idag är det fredag, vilket innebär helg. Gode skönt ska det bli. Skoldagen var över nästan lika fort som den började, började klockan 12 så for in lite tidigare för att hinna äta lunch med Johanna. På svenskan skrev jag klart utkastet till min novell som vi skulle lämna till Linda. Vilket faktiskt gick bra när jag väl kom igång.

kväll får jag se vad som händer, det blir iaf att kika på Let's dance och kanske några bra film om jag hittar. Är sugen på att kika på Step up eftersom jag såg 2an för någon dag sen.

Jo jag har även hört ett rykte om att Monki ska öppna i smedjan! :O Äntligen Luleå säger jag bara. Läskigt för vi har gått och pratat om det för någon dag sen, att dom gärna kan öppna Zara, Monki, Top shop eller något liknande nu när Konsum stängde igen. Jag hoppas verkligen att ryktet stämmer!

Robert Pattinson med ett fan.


How do you do!? Även vid ett slitet ögonblick ser han ändå helt bedårande ut.
Yummie yummie

Thanks! ♥


Som ni ser har jag bytt design, tack vare Viktorias skicklighet med Photoshop där hon gjorde min otroligt snygga header med våra favorit pojkar från England.
Thank you sweetie :)

Taylor Lautners 6-pack!


Taylor Lautners som spelar Jacob i Twilight har kört på hårdträning
 inför andra filmen New Moon. Resultatet ser ju lovande ut, eller? ;)

Don't look back


Klockan 21.00 på tv3!

Mina linser kom idag, så har hunnit testa dem nu. Dock så tyckte jag dem inte alls satt skönt i ögonen, passformen var så konstig. Men sist jag hade färglinser satt dem inte heller som mina vanliga, kanske är något speciellt när det är med färg? I dunno, det kanske går till sig. Jag hoppas på det iaf för vill verkligen kunna använda dom. I värsta fall får jag gå till optikern och höra vad felet är.

Efter skolan idag mötte jag upp Johanna och vi gick och simmade. Jätte kul var det! Är sjukt längesen jag badat överhuvudtaget och man får en skön träningsvärk i kroppen efteråt. Jag är verkligen som en liten unge som hellre leker än att simma, haha. Älskar att vara under vattnet och dyka.

Nu sitter jag och småskrattar lite åt en av mina vovvar, Mimmie som har mens just nu. Höhö hon går runt med en trosa nu och hon avskyr den verkligen, biter å naffsar i den för att hon ska ha bort den. Inte alltid så lätt att vara hund inte! Mor & far drog nyss till hockeyn, hade ingen lust att fara idag. Har planer på att kika på filmen Cake istället som Viktoria tipsade mig om sen kommer jag nog hänga på Ebay hela kvällen. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare!

I'll be there for you


Idag har jag varit hemma från skolan. Bad bad bad Nathalie. Vaknade vid 5 inatt och hade såna magsmärtor att jag inte ens kunde sitta upp, slocknade direkt jag la mig i sängen igen efter att ha hämtat värmesäcken och har nästan sovit resten av dagen. Vid ett tiden pallrade jag mig iaf upp ur sängen och slog igång 90210 och efter det kikade jag lite på Top model. Trodde mina linser skulle anlända idag men tydligen inte, annan tid när jag beställt tar det bara en dag ungefär så är de hemma i brevlådan. Hoppas att de hinner komma innan helgen iaf.

Nu har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra, funderar på att lägga mig i sängen och glo tv ett tag. Vänner maybe? Har fastnat på säsong 7 nu och är ett tag sen jag sett så blev sugen å kika lite. Hörs senare!

90210 promo 1x14 "By accident"


I nästa avsnitt av 90210:

Adrianna comes to terms with her decision about her baby and leans on Naomi and Kelly for support while also revealing the baby's daddy. Ethan helps Annie rehearse her lines to prepare to audition for the new school play and both are taken back when they learn that Ty is also auditioning. Ryan returns to West Bev with a new perspective and has an unpleasant encounter with Silver and Kelly. Dixon turns to Debbie for some advice to help his relationship with Silver.

Love me or leave me 1x13


Adrianna & Navid


90210 var bra idag. Som det nu typ alltid låter, men det är faktiskt en grym serie och har än så länge inte blivit besviken. Annie & Ethan är ur gulliga tillsammans att man bara sitter och fån ler åt scenerna med dom två. Adrianna har verkligen börjat höjas i mina ögon, otroligt stark tjej som gått ur sitt drogmissbruk och som tillråga på allt blir gravid och ändå lyckas hålla sitt humör uppe. Jag hoppas verkligen att Navid skärper sig inför nästa avsnitt och inte slänger upp benen på ryggen och springer som han gjorde idag.

Silver & Dixons förhållande trasslar och när han tror att hon vill höra att han älskar henne, blir allting bara en större soppa. Ett stort plus går till Annies farmor, bara för att hon är så otroligt tuff! Som avslut blir det ett små roligt citat från Ethan:

A: You can just leave your bags wherever. Ah yeah, and out here, this is the pool.
E: Wow, cool!
A: And back there is the bedroom and..
E: Ahh bedroom.. (akward silence)
A: .... Do you wanna play cards?
E: Cards?
A: .... Or anything, or food.  We should probably get food. Are you hungry?
E: Yeah lets get some food, and then you can show me the bedroom.


Thanks for the memories



Sista inlägget för kvällen, blir att gå och sussa snart. Kvart över 8 börjar jag imorgon med småföretagande som första lektion. Jobbigt! Efter skolan far jag & tränar med Gab och träffar även min instruktör. Annars vet jag inte, lär vara slut när jag kommer hem så sussar väl en stund innan det blir dags för veckans avsnitt av 90210, som jag tror kommer vara riktigt bra imorgon. Nu ska jag gå och packa mina gymkläder så jag slipper stressa på morgonen efter det ska jag se ett avsnitt av Andra avenyn som nu är tillbaka. Good night!

How did we get here, I used to know you so well.


The filthy youth

Under kvällen har jag hunnit kika igenom både GG & OTH. När jag sett dem så tog jag hundarna med ut på en promenad i kylan. Brr kallt är det idag men var skönt att få komma ut en stund iaf. La mig och vilade en stund och drog igång Ipoden o lyssnade på The filthy youth som jag sen somnade till. Är såld på dom alltså!

Skoldagen var en pina idag, var jätte trött så höll på somna varje gång jag stängde igen ögonen. Men gode skönt var det. Varmköket skippade jag idag. Känner mig jätte dålig men jag orkade inte, hade sån huvudvärk och ont i magen så kändes så fruktansvärt skönt att fara hem och ta en varm dusch, lägga sig i sängen och kolla på GG. Vilket jag gjorde.

Btw så är det bestämt att min syster och Lova kommer upp hit v9 i februari. Ska bli jätte kul, tråkigt nog kunde inte Thomas komma med men vi ses nog snart ändå! Nu ska jag fortsätta mitt slöande och kika på Bring it on, igen. Hihi :)

Gone with the will 2x15


Nu har jag även kollat klart på veckans Gossip Girl. Avsnittet var helt klart bra men inte riktigt som jag hoppades på. Trodde saker och ting skulle lösa sig och bli bättre mellan Blair & Chuck men istället blev saker bara sämre. Men jag tror och hoppas att det löser sig i avsnittet här framöver, något annat går ju inte! Chuck gjorde bort sig totalt inför Bass Industry medlemmen som kom in när han satt och snortade en massa droger med halvnakna kvinnor hängandes över honom. Gjorde det nog inte bättre att han var hög som ett hus. Allt för att hans farbror är dum i skallen och lurade honom totalt. Jag visste att det var något fel på honom, att han inte alls kom för att han bryr sig om sin döde brors son. Lily & Rufus var och letade efter sin son och fick träffa adoptiv pappan som lurade i dom att barnet hade dött i en segelolycka. Ett riktigt fint citat från avsnittet idag kommer från Blair till Chuck:

"C: I'm sorry, I screwed up. (reaching her flowers)
B: It's too late Chuck. I've stood by you trough all of this, but I can't watch you selfdestruced any longer.
C: Jack set me up!
B: There's no one to blame but yourself. I believed in you, your father believed in you. You are the only one who didn't. All I wanted to do, was just be there."

Ska bli riktigt kul och spännande att se fortsättningen nästa vecka, I totally love this show!

A hand to take hold of the scene 6x14


Veckans avsnitt av One Tree Hill var verkligen jätte mysigt. I loved it! Mia och Chase är verkligen helt adorable tillsammans. Kareoke scenen med Nathan Chase JamieAndre är absolut sötast, skulle kunna titta på den tusen ggr och fortfarande sitta och skratta åt dem. Håller tummarna nu att Brooke & Julian blir ett par för de passar verkligen tillsammans. Haha och självklart så får Sam stå för dagens citat från avsnittet;
 
"S: Heey Brooke, Peyton is here. You can tell her your big news. P: What's the news? B: There's no big news... S: Julian is hot for Brooke. B: Don't listen to her. S: Brooke is totally hot for him too. B: Do you wanna go back to livin' in a car!?

Maaaaen, känner verkligen att mitt One Tree Hill addiction börjat hitta tillbaka igen! En vecka kvar tills nästa avsnitt..

Bed time


Do I dazzle you?

Nu ska jag krypa ner i sängen och dra igång några gamla avsnitt av One tree hill, orkar nog några avsnitt ikväll för känner mig inte alls trött ännu. Tänkte ladda upp för imorgon! Efter det är det natti natt för Nathalie. God natt på er :)

Believe in yourself or no one else will


Emma & Sandra i våra kockkläder!

Kom på att imorgon har jag min första varmkökslektion för året. Vilket innebär att jag går till klockan 5. Jobbigt eftersom jag bara vill hem till veckans avsnitt av Gossip Girl & One tree hill. Tror jag tankar hem dem på morgonen innan jag far hemifrån så jag kan slå på dem direkt när jag kommer hem.. Får se hur jag gör.

Idag känns det som att jag verkligen inte gjort ett skit. Vilket jag inte har egentligen. Suttit här, varit ute med hundarna, sovit en stund och kikat film. Är väl så att nu när skolan dragit igång blir det inte så mycket annat gjort på eftermiddagarna. Träna kanske. På onsdag har jag instruktörstid på gymmet vilket ska bli kul så jag får hjälp med vad det är jag ska träna mer på oså! Och imorgon får inte jag och Amanda glömma titta förbi syon och fixa Matte B kursen till 3an. Önska mig lycka till med det, för det kommer jag verkligen behöva. Jag & matte är som katt och hund. Men känner att jag behöver iaf försöka för att få ro i sinnet ellernåt sånt :P

Bring it on - All or nothing


Nu först har jag kollat klart på Bring it on - All or nothing & jag älskar den. Inte första gången jag sett den dock men den är fortfarande lika bra! Hayden Panettiere är sjukt snygg och grym i huvudrollen som Britney Allen och of course ögongodiset Gus Carr som spelade Jesse. Grym film för dem som gillar cheerleading med en massa ramsor och ben och armar som flyger hit och dit! ;)

The Filthy Youth - Le soleil


Ed Westwicks band The filthy youth. Lägg märke till hans sexiga brittiska accent ;)

TWILIGHT på DVD den 21 mars! ♥



Twilightsweden har det skrivit att det nu är bekräftat att Twilight dvd:n släpps den 21 mars i USA. Och jag hoppas verkligen att det är samma datum här i Sverige. Bara jag som tycker det är en oändlig lång tid att vänta?! Jag hade hoppats på februari iaf..

Stephenie Meyer har skrivit på sin hemsida lite om vad som kommer finnas med på dvd:n, bl a:

Special Features - Disc One

♦ Five extended scenes with director introductions
♦ Audio commentary (Catherine Hardwicke, Robert Pattinson & Kristen Stewart)
♦ Three music videos (Muse, Paramore, Linkin Park)

Special Features - Disc Two

Five deleted scenes with director introductions
♦ Seven-part documentary: "The Adventure Begins: The Journey from Page to Screen"
♦ Comic-Con Phenomenon featurette
♦ And more!


 


Slö time framför Ugly Betty & Bring it on!



Skoldagen idag blev kort och skönt det! Eftersom NK:n inte börjar förrän nästa vecka hade vi endast 2 lektioner, inte ens det egentligen för Bengt lät oss slippa 2a lektionen eftersom vi har redovisningar nästa vecka och min grupp är klar. Så slutade redan vid 11. Skönt! Johanna, Malin & jag gick och käkade lunch på stan sen strosade Johanna & jag runt på stan och trånade efter nya kläder och skor. Blä det suger verkligen att vara pank.. Har även hunnit vara duktig och storstäda rummet, även min garderob. Heja mig!

Så nu ska jag faktiskt lägga mig & slöa innan middagen, har tagit hem ett avsnitt av Ugly Betty som jag ska kika på nu, sen efter middagen ska jag fasiken ta mig tid att se Bring it on. Blev inte igår kväll heller för jag hann bli alldeles för trött. Nåja hej så länge!

Be careful what you wish for, cause you just might get it all



Nu ska jag dra i gång Bring it on hade jag tänkt, har blivit att jag skjutit upp det hela kvällen för att jag haft annat att göra. Efter det blir det att hoppa i säng och försöka somna hyffsat tidigt inför skolan imorgon. God natt!

Beware of the dogs



Idag har jag slöat från det jag vaknade, la mig och kikade på Gossip Girl innan jag skulle göra mig klar inför middagen hos min underbara mormor. Blev kött och potatis, sås och min favoritsallad. Alltid jag som i slutet rensar salladsskålen och hon är så lycklig över att någon av hennes barnbarn äter sallad som godis typ ;) Höhö. Jag och mina bröder la oss och slöade på soffan efter vi käkat mätta och belåtna.

Nu sitter jag med en vetesäck runt nacken, har jätte ont. Tror jag lagt huvudet fel när jag sovit i natt vilket gör att jag nu måste se ut som en stel pinne hela dagen, eller kvällen rättare sagt. Bara jag som tycker klockan rusat iväg idag? Sista dagen av denna helg.. Vill inte!!

Iallafall, nu ska jag lägga mig och fortsätta att kika på Gossip sen ska jag slå på Bring it on - all or nothing med snygga och begåvade Hayden Panettiere som huvudroll. Vi hörs senare!

Sexy Robert Pattinson


En bild säger mer än tusen ord, bokstavligt talat......

Härligt citat by Chuck Bass!


Chuck: If I knew his name, I'd kill him.
Nate: Because you kill people now? What, you gonna hunt him down with your scarf?
Chuck: Don't mock the scarf, Nathaniel. It's my signature

Neverland


Ha ha sikken sockertopp va! ;)



Blev inte att vi for och åkte skridskor, jag kom på att jag överhuvudtaget inte ens vet vars jag har mina. Är som sagt några år sedan jag stått på ett par skridskor så jag skulle nog behöva kuddar som stöd när jag ramlar på rumpan om jag inte ska göra mig riktigt illa. Istället har vi pratat om våra planer inför sommaren som jag verkligen hoppas blir av och svammlat enormt mycket, som vanligt. Vi kände oss lite extra töntiga ikväll så vi kollade på Peter Pan. Höhö jag vet, det är tillåtet att vara 7år igen ibland..

Har ett Gossip Girl maraton för mig själv ikväll. Det är grymt kul att se avsnitten från första säsongen eftersom jag bara sett dem 1 gång. Vissa av dem kanske 2 ggr. Det är inte riktigt som OTH där jag kan alla avsnitt in och utan liksom. Jag säger bara Chuck, Chuck Bass..


Ed Westwick




Super heta Ed Westwick i en absolut svensk tröja. Ett fan av Sverige maybe? ;)

Eyes on fire


Blair Waldorf & Chuck Bass


Gårdagen blev väldigt lyckad, behöver inte säga mycket mer än det. Tack tjejor ♥

Kom hem från stan för en stund sen, har hunnit vara ute på promenad med hundarna en sväng också. Mamma&pappa kom just hem så det är väl snart middagsdax. Ikväll blir det att umgås med Johanna som äntligen pallat sig hem från Madiera, hihi. Får se vad vi hittar på för någe, ska börja dra mig mot henne efter middagen iaf. Jag är grymt sugen att åka skridskor så får se om jag kanske får med mig henne till rinken en sväng!

Tidigare idag promenerade Sandra, Emma, Antonia & jag in till stan för att käka lunch på Dagobert och leta en present till Sandras mamma. Är grymt skönt väder ute så var verkligen jätte skönt å komma ut i friska luften. Är inte ofta det är nollgradigt ute, man har knappt viljat sticka ut näsan ur dörren den senaste tiden. Nu ska jag snoka runt på bloggar en stund tänkte jag sen kika på några Gossip Girl avsnitt från säsong ett och drömma lite om Ed Westwick. De ni ;)

Words fail me now



Ska strax börja bege mig mot Sandra där flickorna väntar, ska först förbi Kvantum och köpa lite naturgodis och lämna av Krille på coop. Naturgodis, vad handlar de om :o Nä men tänkte när jag ändå tränar och håller igång kan jag lika gärna äta nyttigt, sen är det jäkligt gott med pistagenötter osåntdära faktiskt! Kors i taket.

Träningen idag gick bra, men dock resulterade det i att jag är helt slut. Och det menar jag. Min kropp är tung och efter middagen somnade jag så skönt på soffan att det var riktigt förjävligt att dra mig upp därifrån & göra mig klar. Tror det kommer bli en tidig kväll för mig med andra ord. Men det får vi se, energin kanske landar nångång under kvällen. Blir iaf att vi kikar på Let's dance. Blondinbella är ju deltagare i år och det ska väl bli.. intressant att se. Men nu mina vänner ska jag börja kila, ha en trevlig kväll! :) 

En trött Nathalie


Veronica Mars & Logan Echolls


Luleå spelade en risig match idag också. Förlorade med 1-0 mot Brynäs och nu börjar man nästan bli lite less. De senaste matcherna har varit jätte tråkiga så orkade inte ens titta klart på hela idag. Missade ingenting hursomhelst.

Farmor, farfar och mina små kusiner kom förbi här, och dom for just. De hade med sig Narnia; Prince Caspian så vi har tittat på den. Den är faktiskt bra och ännu en ur snygg britt vid namn Ben Barnes som man vill käka upp. Vars kommer alla ifrån helt plötsligt? :o Känner mig trött och slut, skönt att det är fredag imorgon. Planerna inför imorgon efter skolan blir nog träna och sen bastu och spelkväll hos Sandra. Ska bli grymt kul!

Eftersom jag inte hann se Veronica Mars imorse tack vare att jag började så tidigt så har pappa spelat in dom åt mig. Bäst att passa på när dom sänder det på tv och lördag är sista dagen för maratonet. Tänkte kika på dom nu och och ta mig nå kvällsfika. Hej så länge!

Brittish eye candy


Ben Barnes

90210 Promo 1x13


90210 "Love me or leave me"

Hello, Goodbye, Amen 1x12


Adriana & Brenda


Kikade just klart på 90210, och avsnittet var bra måste jag säga! Fast det var inte så konstigt ändå eftersom det inte varit ett dåligt hitills från serien! Annie & Ethan är fortfarande lika söta tillsammans, han är verkligen söt som en karamell att man nästan smälter. Naomi stör jag mig dock ganska rejält på just nu, så jäkla omogen tjej alltså. Och Adriana är gravid, det kom som en chock. Hoppas verkligen det är Navid som är pappan! Nu är det bara vänta en vecka tills fortsättningen kommer!

Live your life


Gänget i 90210!


Hann inte skriva något blogg inlägg alls igår, var på ranten hela dagen. För att sammanfatta det kort glodde jag på Veronica Mars, tränade med Gab, umgicks och sov! Sandra och jag hade några busiga upptåg där på kvällen innan det var läggdags.

Första skoldagen idag då. Och jäkla onödigt var det att åka dit kan jag tala om för er. Började 8.15 och hade samhälls sen håltimme till 12.30. Vilket resulterade i att jag for hem med mamma. Var så grymt trött och hade inte alls någon lust med idrott med mina ömma armar. I know, ingen bra start på terminen men jag orkade verkligen inte. Duschade precis och nu fastnade jag här framför Youtube. Tänkte försöka ta mig tid nu att se klart 90210 nu innan jag ska börja med maten eftersom jag inte hann göra det igår. Har lovat mamma att laga middagen idag, kotletter med klyfpotatis. Smarrigt va? Vi hörs senare!


Intervju med Robert Pattinson


OH DAMN HE'S HOT!!!!!

So if that's tragic, then give me tragedy!


Degrassi gänget!

Jag är trött trött trött, trött. Gissar att det kan vara för att jag de senaste nätterna inte somnat förrän efter 3 snåret. Börjar fasa när jag tänker på att skolan snart drar igång igen, är van nu att få sova ut och inte behöva bry sig om att stiga upp en viss tid och att kunna vara uppe hur länge som helst utan att behöva bekymmra sig om att man ska orka stiga upp nästa dag. Uh sommarlov nu tack! Jag hoppas jag fått lite bassilusker med mig hem nu, så jag kan få slippa skolan några extra dagar. Låter det hemskt!?

Tror jag ska gå och göra mig lite gröt, börjar vara hungrig. Sen ta en varm dusch så jag kanske vaknar till liv lite. Blir att kika på Degrassi the next generation innan jag somnar iaf. Har hört att serien är bra, så återstår att se! Och imorgon börjar efterlängtade 90210 igen, glöm inte det! Shit vad det snurrar serier i mitt huvud just nu..

Things A Mama Don't Know 6x13



Nu har jag hunnit kika på veckans avsnitt av One tree hill, things a mama don't know. Avsnittet var jätte bra, känner suget på första gången på länge efter att redan se nästa veckas avsnitt. Kanske var bra med uppehållet, I dunno :) Var mycket som klarnade upp i dagens avsnitt, och var så jäkla sött när Brooke kallade Sam för sin dotter! Brooke har tuffat till sig som fasiken, grymt! Var mycket Leyton scener och jag små grät som vanligt. (Jo jag vet, I´m a wuss) Ska bli kul att se vad som händer här framöver nu när Peyton väntar barn!

In the Realm of the Basses 2x14


"I'm Chuck Bass," Chuck screams, somehow not losing his balance.
"No one cares," he whispers.

Jag har just kikat klart på veckans avsnitt av Gossip Girl. Dagens avsnitt var amazing! Ed Westwick som spelar Chuck är så otroligt jäkla grym på det han gör, han lever sig verkligen in i karaktären han spelar. Det är sjukt, jag blir lika tagen varenda gång! Wow.  Och i veckans avsnitt får vi även träffa Chucks farbror Jack Bass. Någon jag redan börjat ogilla eftersom Blair & han verkar haft något fuffens för sig. Får väl se hur det utvecklas nästa vecka.

Hinner inte skriva så mycket mer just nu och hinner inte heller kolla på veckans OTH utan det får bli senare. Ska fara och hälsa på sjuklingen som ligger hemma och snorar med feber sen flera dagar tillbaka som redan väntat på att jag ska sluta sega och dyka upp. Bäst för dig att du blir piggare nu när jag kommer med solskenet ;) Hihi, vi hörs senare!

Moonlight


Edward: I can read every mind in this room, apart from yours.
There's money, sex, money, sex, cat. And then you, nothing. It's very frustrating.
Bella: Is there something wrong with me?
Edward: I tell you I can read minds and you think there's something wrong with you.
Edward looks sad and upset.
Bella: What is it?
Edward: I don't have the strenght to stay away from you anymore.
Bella: Then don't.

Love is a force you can't control


Keith & Natalie


Blev inte att titta på 13 snart 30, när jag kom ut ur duschen och hade fikat hade jag missat nästan halva filmen så slog i gång en film som heter Keith istället. Den liknar A walk to remember men jag tycker den var så mycket bättre konstigt nog, brukar inte gilla filmer som "härmat" någon annan. Söta Jesse McCartney hade huvudrollen som Keith och spelade mot Elisabeth Harnois som spelade Natalie. Hon var även med i OTH där hon var Mouths "flickvän" ett tag i säsong 4. I slutet av filmen grät jag verkligen, märkte det inte ens själv först.

Nu är det bara ca 1 timme och 20 minuter tills JVM finalen börjar och jag är fortfarande uppe. Grattis Nathalie! Blev piggare efter duschen och film tittandet när jag fick vara lite ledsen, konstigt nog! Tills dess ska jag nog lägga mig och glo på Gossip Girl säsong 1 en stund. Love it!

Film och JVM final!



Kom hem nyss från en urusel match. Luleå fick stryk av Djurgården med 2-6. Hade lust att dunka i huvudet i stolen framför mig efter 1-4 målet. Usch vad tråkig match! Jag hoppas verkligen att de är inne i någon tillfällig svacka och att de snabbt tar sig ut, snälla.. Dagens ros går iaf till Emma som trotsallt efter en sugig match kunde roa mig, som vanligt! Och dagens ris går till huvud dommaren Andersson som SOM VANLIGT inte ser ett piss. Dags att fixa fram glasögon!?

Kvällen kommer bestå av tv tittande. Tänkte käka nå kvällsmackor och sätta mig och kika på 13 snart 30 strax som de visar på tv3. Ett tag sen jag sett filmen och den är faktiskt ganska bra. Får se om jag kommer orka vara vaken tills småkronorna spelar final mot Kanada klockan halv 2 i natt. Kommer bli en utmaning, för är ganska trött redan nu, men är verkligen sjukt sugen att se den.

.. What a stupid lamb



When life offers you a dream so far beyond any of your expectations,
it's not reasonable to grieve when it comes to an end.

Veronica Mars



Har kikat på Veronica Mars maratonet sen jag vaknade imorse, sen vid ett tiden kom Emma hit. Var tungt att stiga upp imorse, har suttit och bråkat med bloggen till typ halv 3 i natt. Men nu har jag fått till den hyffsat bra iaf så är nöjd!

BTW


Imorgon börjar One tree hill & Gossip Girl i USA igen. Så på tisdag smäller det. Can´t wait!!


I realized, nothing is broken


Amandas födelsedag förra året!


Kvällen hos Amanda var super trevlig! Var grymt roligt att träffas alla tjejer igen, är ett tag sen vi var samlade. Senast var typ midsommar? :O Vi har käkat tacos, marängswiss (eller hur man nu stavar) och sysselsatt oss med att sjunga Lips, spelat GH World tour, skvallrat och bara svammlat på! Presenterna från oss var en sminkning + plocka smink för 500kr på Make up store, och så förstorade vi 2 fotografier på henne och ramade in dem. Till det gjorde vi en "bok" med bilder genom åren på oss alla. Vi har även gjort upp lite planer vad som kommer hända här näst, men det är en hemlis än så länge, hihi! Håller tummarna att det blir av också :)

Nu ska jag slå på Vänner ett tag som vanligt och bara ta det lugnt. Blir nog en tidig kväll för mig, funderar på att dra in och träna en sväng imorgon också. Återstår att se när jag tar mig upp, annars får det bli på tisdag. God natt, vi hörs imorgon!


Rihanna 12 mars

Amanda och jag pratade nyss om vad som hänt under året, och i mitt inlägg om åren som gått i bilder glömde jag ju förfasen lägga upp våran Stockholms resa där vi bl a var på Rihanna konserten jag, Amanda och Anna i Mars 2008.



I Planet påväg mot Stockholm!








På stan




Jag




Plattan




Lunch i Kungshallen




Amanda i väntan på bussen




Påväg till Globen i regnet!




Annis in the rain!




Anna köper öronproppar. (Som låg i fickan under hela konserten)




Hovet!




Anna och jag i regnet. (Akta min stirrblick) 




Ståplats




Hittade även Adam Tensta som var förband till Rihanna




Och så drog hon igång!




Haha bilden talar nog för sig själv








Good girl gone bad




Umbrella




Gööres då?


Amanda Björnfot 18 år!


Ska sjunga en trudilutt för Amanda tänkte jag. (Sjunger medans jag skriver, höhö)
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år. Och när hon har levat, och när hon har levat, och när hon har levat uti hundrade år. Ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas med en skottkärrafram(?) Ett fyrfaldigt leve för Amanda, hon leve HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA!!

GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN AMANDA!! ♥

Uselt!


Alex Pettyfer från Wild Child. Brittiskt ögongodis!


Usel, usel, usel, USEL match gjorde Luleå mot Skeå idag på bortaplan. Skämdes även fast jag satt hemma framför tvn och kollade matchen. 7-1 till Skeå!? Och hela Luleå spelade som potatissäckar. Ingenting funkade, varken markeringarna, passningsspelet, backarna, målvakten, och två skadade. Är det såhär dom inviger det nya året? Pinsamt. Jag hoppas verkligen att det inte fortsätter såhär.. Sen kolliderade Emil Lundberg med en Skeå spelare så han åkte med ansiktet rakt ner i isen. Var verkligen inte en trevlig syn, ryste verkligen i hela kroppen och man såg verkligen hur ont han hade.  Han fick ett jack i hakan såg man och blödde som tusan. Sen har han garanterat dragit på sig en hjärnskakning. Fy tusan! :/

Ska kila å basta om ett tag, använda ansiktsmasken mamma köpte åt mig i julklapp och slänga in en hårinpackning också tänkte jag. Fryser som bara den så ska bli väldigt skönt. Sen tänkte jag ställa mig och göra en fruktsallad och fortsätta glo på film resterande av kvällen. Vill inte dra på mig någon sjuka så är nog bäst att jag håller mig hemma och tar det lugnt. Blir att se på Wild Child senare iaf. Blev grymt sugen att se den efter jag läst Viktorias blogg. Är ett tag sen och då såg jag dessutom den med jätte dålig kvalla. Ha en trevlig kväll!

Harry Potter and the Sorcerer's Stone



Kollade just klart på Harry Potter. Dom är så små och söta i denhär filmen att man bara vill äta upp dem, speciellt Ron. I alla filmerna som varit hitills är han så dum att han blir gullig. Nu vill jag det ska bli Juli när den 6e filmen kommer ut. Näst sista filmen då alltså, Halvblodsprinsen som titeln är på svenska. Vilket nog är den bästa av alla böckerna hon gjort enligt mig iaf!

You


Grymt fin video jag hittade på Youtube :)

Since I´m going to hell


Donnisponnis!



Gick in på Canal plus och ser att de inte visar Skellefteå-Luleå idag. Vafan handlar de om!? Usch vad arg jag blir. De visar alla matcher utom den, och när det är en derby match dessutom blir jag ännu mer förvirrad!?

Blir inte stan för mig idag, har så ont i magen fortfarande att jag ska ligga nerbäddad och glo film ett tag nu. Presenten fixar sig ändå, tack för det! :) Tänkte kolla på första Harry Potter filmen. Haha bara för att det är så längesen och för att jag är en Harry Potter nierd. Han var så söt och liten i första filmen. Det är roligt att se förändringarna på bara ett år.

Pratade nyss lite med min söta mormor. Hon berättade att hon varit vaken sen halv 5 imorse!? Jadu det är inte konstigt att hon får allt hon planerat gjort under dagarna. Jag som tycker dagarna blir långa om man stiger upp vid 9 tiden. Nåja ska kolla om jag får tag i Johanna nu, om det nu går att ringa till Portugal? Saknar min stumpa :( Sen ska jag och Donna lägga oss och mysa framför tvn, där Mimmie redan bänkat sig! ♥


You don´t know how long I´ve waited for you



Bloggen är seg. Laddade upp ett inlägg för ett tag sen men dock har det inte kommit upp ännu och det var ändå 45 minuter sen jag ladda upp det. Nåja får se om det kanske dyker upp nångång imorgon. Om det här ens publiceras direkt.

Blev inte att jag kom i säng, fastnade på msn istället. Jag och Natta håller på att kolla resor till sommarn. Det blir Turkiet. Direktflyg härifrån går på ca 4800kr per person. Så nu är det bara börja spara så vi kan boka om någon månad innan priset hunnit stiga. Nu är det dags för mig att sluta slösa pengar alltså om jag vill komma iväg någonstans överhuvudtaget. Tidigare ikväll har jag hunnit vara till Boden en sväng, vi for dit vid 6 tiden. Kikade på när lillebror hade match med statslaget. Dock var det en väldigt tråkig match, tror jag aldrig längtat tills matchen ska vara över. Det var något nytt.

Nu ska jag bädda ner mig och kika på Vänner innan jag somnar. God natt allihopa!

That's when it hit me like a flashback

Tillbaka i tiden..


Line och jag år 2003




Natta, jag och Frida år 2004




Frida & jag innan vi skulle på Brasseriet för första gången. Tror det var år 2004/2005.




Johanna, Erik, Sara & Johanna på idrotten i 8an.




Anna och jag. Luleåkalaset år 2006..





Nathalie och jag, Lulekalaset 2006





Frida och jag, Lulekalaset 2006






Amanda och jag innan Lulebo kalaset år 2006




Frida och jag sommaren 2006




Överraskningskalas för Anna år 2006




Amanda och jag, augusti 2006




Julavslutning 2006




Larsälv och jag år 2006




Jag och Frida vintern 2006/2007




Viktor och jag på Hägnan år 2007




Hanna på Hägnan år 2007




Jag Sofie och Linda på hockey år 2007




Brasseriet 2007




Amanda och jag 2007





Erica och jag 2007





Jag och Hanna år 2007





Jag, Frida och Hanna påväg från Ikea 2007






Amanda & jag på Annas födelsedag 2007





Anna och jag år 2007





Amanda jag och Erica innan Brasseriet år 2007





Erica 16år





Erica 16år





Jag och Frida sommaren 2007





Jag sommaren 2007





Frida & jag skolavslutning 2007





Frida och jag hösten 2007





Line och jag på balen 2007





Jag, Frida och Line på balen 2007





Jag och Erik på balen 2007





Boden Alive sommaren 2008





MARKANDEN 2008





Lulekalaset 2008





Lulekalaset 2008





Vinter 2008





November 2008





Gab och jag 2008


... Lite bilder från åren som gått!
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Mår så jävla illa. Imorgon ska jag in till stan och köpa present åt Amanda som fyller 18år på söndag. Får hoppas att jag inte drar på mig någon sjuka nu bara.. Puss!


HAPPY NEW YEAR



År 2009.

Nytt år med nya möjligheter, right? Nu har man chansen att lägga all gammal skit och groll bakom sig och bara blicka framåt. Året som gått har varit som en berg o dalbana. Upp o ner, men här på slutet har det bara gått uppåt, vilket jag hoppas det kommer fortsätta att göra. Mycket har förändras, både till det bättre och till det sämre. Men det är väl så det är. Jag har träffat mycket nytt folk som jag inte kan tänka mig leva utan och jag har insett hur mycket min familj och mina vänner egentligen betyder för mig. Hur mycket stöd de ger mig genom att bara finnas vid min sida i med och motgång. Jag har blivit starkare genom de misstag jag gjort och tagit lärdom av dem. "Det som inte dödar härdar en." Och jag har hittat mig själv.


You´re one in a million ♥

RSS 2.0