halloween


trött trött trötttt! jobbade från 10-17.30 igår. var fullt med folk på cafét, gjorde över 60 räkmackor och vi alla sprang runt som ett par idioter. men det gick bra ändå! skönt att ha ett jobb nu ett tag framöver att sysselsätta sig med om dagarna, höll på bli galen att gå här hemma. efter jobbet bar det av till ingrid, hämtade upp en pizza på vägen och slängde i mig den sen blev det att göra sig i ordning för kvällens festligheter. förfesten var rolig, dock var western farm överskattat enligt mig. men det blir vad man gör det till! i had fun with my ladies i varje fall, det som räknas. hoppas ni andra hade en bra halloween! :)

idag är mina fötter och ben helt döda efter helgen. body pumpen på fredagen tog slut på dem, sen att jobba i 7 ½ timme och sen dansa i 3 timmar så har dom tackat för sitt tror jag.. nu ska jag kolla flygresor till huvudstan' så det bara sjunger om det, sen bara njuta av lugnet. peace!

when you came in the air went out




visst har jag en rå snygg design!? jupp jupp i think so very mucho. vilket jag har emma att tacka för. tack tack tack för att du ställer upp ännu en gång. den är perfekt. och jag tycker om den så himla mycket. ♥ känns riktigt kul med en förändring på bloggen med tanke på att det är mer än ett halv år sen jag bytte design sist :o knasigt.

om typ en timme har jag körlektion.. håller på med det absolut sista nu och jag är så otaggad som det bara gå att bli. min körskolelärare säger att jag praktiskt taget är klar för uppkörning, men varför känner jag mig då så osäker på vad jag kan? känner mig jätte dålig. blö... nå, nu ska jag sluta gnälla och försöka kamma ur mitt hår. ser ut som ett troll bokstavligt talat.

 


i ♥ london




Jag saknar att springa runt på londons gator bland alla stressade människor.
Jag saknar att yra omkring och inte veta vars man ska.
Jag saknar att komma tillbaka till hostlet och göra sig i ordning för en utekväll.
Jag saknar att förfesta i baren på vårat hostel.
Jag saknar att träffa människor från olika delar i världen.
Jag saknar att kunna prata om människor mitt emot en, utan att det förstår.
Jag saknar att festa så mycket att vi inte minns hur vi tog oss hem.
Jag saknar att skratta så mycket att man inte orkade stå och käkarna värkte.
Jag saknar att shotta 10 tequila på en kväll.
Jag saknar personalen på generator och alla människor där.
Jag saknar allt som hände under våra dagar i london.

-
amanda


open my eyes, yeah; it was only just a dream..


nothing to lose but everything to gain



blev en sväng på stan idag med amandis och larsälvan. vi ska fira gab på lördag o var då ute på presentjakt. träffade mor min en sväng på wayne's coffé och tog oss en chai latte. elr jag i varje fall. larsälv lyxade till med varm choklad! blivit så kallt här nu så man passar på att dricka varmt varje chans man får. dags att dra fram vinterjackan snart skulle jag tro.. blö.

var ruskigt trött när jag vaknade imorse. jag fastande framför en av de bästa fanfics jag läst hittills, och kom mig inte i säng förrän efter fyra.. ;o insåg då att det är nog dags att släcka för kvällen (morgonen..?) höhö. aja då kan jag ju iaf lugnt säga att då vet man att man läser en bra fanfic! love it. nu ska jag se veckans the vampire diaries!


dagens låt: daughtry - september

cause all i want is here and now, but it's already been and gone




gaah.. kan inte ens med ord beskriva vilka signaler den här låten skickar runt i min kropp när jag hör den än idag. kommer ihåg när jag satte mig i biosalen med johanna första gången twilight visades. vi höll varandra i handen (som vi gjort till varje film hittills) och vi var så nervösa. vi kramade varandras hand och tog ett djupt andetag, jag hade monster fjärilar i magen och jag kunde inte sitta still.

efter att ha läst boken, lite mer än ett halvår innan premiären så satte vi oss och googlade på datorn. vi ville se om det fanns något ansikte till bella och edward. vi hitta trailern. vi skrek och räknade ner dagarna. när sf släppte biljetterna var vi först att köpa dem. filmen rullade igång och jag var fast
21 november 2008. ♥


just so i remember how you're looking tonight




in your head, in your head, in your heeead




framkallar hårda minnen från ett x antal spinning pass, men den är så jäkla grym!


in my eyes, in my eyes, you can do no wrong

                                


tror aldrig jag varit en sån twitter nörd som jag är just nu. vet inte riktigt vad som hänt, men jag kan tillbringa flera timmar där varje dag. helt galet! om de är nån som är sugen på att följa mig så har ni min twitter här.

igår fick jag prata med johanna en stund på skype. och herregud vad vi svammlade. skrattade så jag hade ont i magen och tårarna sprutade ungefär. kändes skönt o höra hennes röst och veta att allt är bra. känns knasigt att ha en av sina närmaste vänner ända borta i mexico, men jag är så stolt över henne. hon är så himla modig! :)

om en stund ska jag iväg och lira badminton med larsälvan och fridus. blir en lugn kväll för mig. har skype-date med maria senare idag oxå. hihi!


.. märker att jag faktiskt kommit igång med bloggen igen. kors i taket! gissar att man behöver en paus lite då och då för att hitta orken igen.. ellernåt!


won't be so easy this time to hurt me


sitter o slipper lös mina gelénaglar som jag gjorde i london för snart 2 månader sen. och satan i gatan vad mina där under växt! tror jag aldrig haft så här långa naglar.. dock är dom väldigt sköra just nu så måste köpa nå olja till dom.. vet egentligen inte varför jag gjorde naglar överhuvudtaget, med tanke på att jag vet vilket h-vete det är att få bort dom sen. men 300spänn är ju typ ingenting med tanke på vad man betalar här i sverige.

blö känner mig bara på allmänt sugigt humör idag.. ska bänka mig framför veckans glee + hellcats nu tänkte jag.

 


so close you can almost taste it



fick min the hills säsong 2 box för ett tag sen, så drog igång den under kvällens gång. gud, kan fortfarande inte förstå hur mycket heidi har förändrats! som de flesta som sett showen vet så är det nu allt händer mellan lauren/heidi/spencer. nu när man vet hur vardagen ser ut så sitter jag nästan och skriker framför tv;n till heidi, nej nej nej vad fan gör du! the hills var bäst med lauren, simple as that. hon är min förebild och jag beundrar henne så himla mycket. ser verkligen framemot hennes nya show på MTV.

mitt nästa resemål här i livet är los angeles. jag har banne mig bestämt mig för det. har varit i london nu två ggr inom loppet av ett år. jag älskar staden och kan tänka mig att bo där, men jag ska till los angeles först. så är det bara. om jag nu någonsin får mig ett jobb är min första prio att börja spara, elr au pair. eller vad vet jag! jag ska ut och se världen! and the rest is still unwritten..



shine a light on her, eh eh eh




jag är helt besatt av denhär låten just nu. tog bara några ynka sekunder för mig att falla för den. vilket sound grabbarna fått! jag älskar det! kommer ihåg när 'just my luck' kom ut och jag hörde 'five colours in her hair' för första gången.. 4 år sen nu. och jag var så kär i dougie.. haha!


accio november 19th 2010 ♥




39 dagar kvar! can't freaking wait!

“why do you live?”
“because i have something worth living for.”


only girl in the world





"it’s funny, people are always like, ‘kristen, what is wrong?’ absolutely nothing, that’s just my face."


bumpy ride



spelas förfullt i mina högtalare just nu. grym låt!


so what?


what's new.. körkortet går framåt! äntligen. halkbana nu den 20;e och efter det är det dags för en så kallad "mini uppkörning" där vi går igenom allt innan jag bokar själva uppkörningen + teorin då. så de senaste dagarna har jag suttit med näsan i böckerna, för nu jävlar ska jag ha det där kortet. larsälvan och jag har planerat en road trip så snart som möjligt. håller er uppdaterade om hur det går! vill jag fara iväg som au pair elr vad det nu ska bli av med mig är det även bra att ha ett körkort.. och för att ta sig någonstans överhuvudtaget förstås!

så idag är det fredag. känns dock ingen skillnad på dagarna längre med tanke på att jag är hemma hela veckorna. men skönt för då är vännerna lediga och man har nåt att sysselsätta sig med. blir dock en lugn helg för mig, är tänk att jag och mandis ska hitta på någet ikväll så vi får väl se vad det blir med det. om ett tag ska jag dra iväg till gymmet, sen blir det badminton! är riktigt taggad!


nessie




äntligen har vi vår nessie! breaking dawn 18 november 2011 ♥


just tyler ♥



så himla fint.


beautiful blogger award

Regler:
Som Awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Länka till den du har fått awarden av och ge sedan awarden till sju anda bloggare och länka dem.
Skriv sju intressanta saker om dig själv.

jag fick min av: viktoria och maria. tack ♥






1. jag är typ världens blödigaste människa så jag grinar för nästan vad som helst
2. spenderar allt för många dagar framför tv;n/datorn
3. jag tuggar på min underläpp när jag blir nervös
4. är beroende av nagelack, kommer inte ihåg sist jag haft dom 'naturliga'
5. har aldrig haft hål i tänderna
6. jag är en riktig sucker för fantasy världen, ett exempel, hogwarts är mitt drömhem
7. stod och klämde på rpattz rumpa när jag var på madame tussauds i london. det var grejer det!


i hope it's everything you dreamed your life to be, and so much more


igår var det en ganska tung kväll. min vän johanna flyttar idag till syd amerika. blev en del skratt och tårar under kvällen. jag som den tönt jag är, började gråta så fort jag kom in genom hennes dörr typ. man hade byggt upp det under hela dagen så så fort jag såg hennes rum och väskorna osv så kom det bara. be safe ♥

imorse gjorde jag mig gröt och mackor, kommer inte ihåg när jag åt havregrynsgröt sist och det var inte så dåligt faktiskt. glodde några gilmore girls avsnitt eftersom jag är besatt av serien just nu. ska ta i tu med städningen här hemma som jag lovat hjälpa mami med om en stund. och ikväll ska larsälv bjuda mig på en tre rätters middag på allstar som en försenad studentpresent, sen blir det utgång. excited!


dagens låt; miley cyrus - i hope you find it, passar som in just nu.


RSS 2.0