Lauren at MTV Kanada





Lauren var i Kanada nyss för att spela in "Live with Lauren! The Hills Season 5 Preview". Beautiful as always!

When it was good we were sitting on top of the world


Då kanske man skulle ta och skrapa ihop ett inlägg och berätta om dagsutsikten. Vilket inte varit mycket över det vanliga. Imorse har jag vaknat alldeles för sent och klurat alldeles för länge på vad jag ska ha på mig för något vilket resulterade i en mycket stressad tjej till bussen. Som tur hann jag och har fortfarande inte en sen ankomst till praktiken, vilket känns bra för att gälla mig. Idag har det ungefär sett ut som det vanliga  - förutom att jag fått byta ett klockbatteri! Wie! Ifall det blir jobb i sommar måste jag börja kunna fixa klockor. Fun! Vi har även startat inventeringen idag. Snurrig i bollen är bara för namnet - inte lite grejer som ska räknas och blippas in.

Imorgon ska jag sitta modell åt nina som ska göra akrylnaglar på mig så det blir gratis. Gratis är gott! Så blir att bege mig in till stan en timme tidigare. I don't mind! Får se om jag kommer vara lika duktig denna gång med att fila dom osv, brukar vara rätt slarvig med detdär. På lunchen måste jag springa och försöka bestämma mig för ett par skor också. Jag måste inför skaffa mig nya nu. Har även 90210 att se framemot imorgon!

Nu däremot ska jag ta mig en snabbdusch och ta bort mitt nagelack så jag underlättar lite för nina imorgon. Sen bänka mig framför tvn där det är dags för Desperate housewives. Have a nice evening!

Gossip girl 2x20 "The remains of the J"


Nu har jag fått se Gossip girl som jag sett framemot hela dagen. Och som vanligt gör denna serie en aldrig besviken utan det blir någonting man gapar åt i chock varenda vecka. Love it! Kunde inte låta bli att flina åt Blair som gick och jämförde henne och Nathaniels relation med Jennifer Aniston, Brad Pitt & Angelina Jolies karusell för några år sen. These two lovebirds! Och nu fick vi se scenen som cirkulerat runt i bilder ett bra tag. Citerar Chuck; Been there, done that. Chuck har spenderat sina dagar på Upper east side med att gå upp extra tidigt på morgonen för att kika vad Blair har för sig och får sen med Vanessa på hans planer - vilket verkade gå alldeles för bra? Nu har vi ett avsnitt kvar att se från bratsen & the Huphreys och nästa vecka skriker bara DRAMA. As always! XO XO!

One tree hill 6x19 "Letting go"


Nostalgi känslor som attans har jag fått från detta avsnitt. En blandning av nytt och gammalt. Peyton ritar igen och att vi fått kika in i Keiths motor shop igen. Nu känns det verkligen som One tree hill igen. Och Jamie som little Keith var absolut sötast. We miss you Keith! Jag hade dock verkligen hoppats på att Brooke skulle tillåta sig själv att vara lycklig för en gångs skull och följa med Julian men vi får väl se vad som händer nästa vecka i Tree hill!

First pictures of filming La Push scenes in Vancouver!










Flipsyde ft. Chantelle - When it was good



Denna går non-stop hos mig! Ruggigt skön låt.

Monday evening


Nu har jag nyss tagit mig en varm dusch efter att ha varit ute på en lång promenix med emma! Var otroligt skönt att få komma ut och röra på sig ordentligt och med henne som sällskap var det inga problem alls. Tråkigt att det är lite kyligt ute bara - ser verkligen framemot våren.

Praktiken har gått galant som vanligt. Håller tummarna att facket är tillmötesgående nu och ger mig dispans så jag får komma tillbaka och jobba i sommar. Tummen ner för att fylla år i slutet på året - sist med allt. Annars idag har jag inte gjort mycket överhuvudtaget. Tog med hundarna ut när jag kom hem sen har jag tagit det lugnt framför The hills as usual. Imorgon är det tisdag igen vilket innebär ett nytt Gossip girl avsnitt att längta hem till. Wie!

Var väl ungefär det jag hade att dela med mig av för idag. Nu ska jag göra mig lite varm oboy och ta mig en macka. Dra på värmesäcken över nacken som är öm som attans och bara ta det lugnt. Framför The hills skulle jag tro. Kramkram!

Lauren Conrad


Twilight hang in Vancouver


Bild lånad av; Newmoonmovie

Taylor är nu tillbaka i Vancouver efter att varit på Kids choice adwards i Los angeles. Kristen med pojkvän och Nikki hängde på stan. Looking good! Robert håller sig dock fortfarande osynlig och sysselsätter sig med hårdträning på både kropp och repliker i sin ensamhet som inför första filmen.

New Moon - rollen som CAIUS går till..



Den brittiske skådespelaren Jamie Campbell-Bower avslöjar BBC. Han kommer alltså spela Caius - The volturi leader. Och jag tycker verkligen han är perfekt för rollen!

The rest is still unwritten


Inatt har vi ställt fram klockan en timme.. Ett steg mot sommaren enligt mig. Vilket känns underbart! Vi kanske inte är så långt borta ändå. I maj har nog försommaren börjat - me like! Idag har jag varit väldigt usel med uppdateringen. Har egentligen inte så speciellt mycket att dela med mig av. Har ingen blogglust faktiskt om jag ska vara helt ärlig.

Imorgon sätter en ny vecka på Ur & penn igång. Ska bli roligt och min förkylning har faktiskt förbättras, tack gode gud för det. Har lagt mig i tid varenda kväll denna helg. Sömn kanske botar en aning? Who knows! Idag har jag inte haft mycket för mig. The Hills maraton hela dagen och kraxat. Längtat efter L.A.. Dendär serien gör mig galen. Mami, papi & jag tog oss även en tripp till eva och fikade goo cheesecake.

Och imorgon åker både johanna&natta iväg till spanien med deras kör. Boring för mig! Sola lite extra åt mig brudar och sakna mig inte för mycket, hähä! Jag kommer nog ha det så roligt här hemma utan er i halkan och snön. Tänk inte på mig! Skämtosido. Nå slut med tycka synd om mig själv stunden och back to The hills! Hej på er!

90210 new promo 1x17 "The bad and the trusted"



Ni har väl inte glömt att 90210 är tillbaka nu på tisdag? M E L I K E!

Taylor at Kids' Choice Awards


Taylor hängde med Demi Lovato på the orange carpet!



Och efter att Twilight serien vann priset i kategorin "Favorite book" hämtar han priset på en väldigt geggig scen!

EARTH HOUR



Mellan 20.30-21.30 kommer jag släcka ner alla lampor för våran framtid här i världen.
Kommer ni?

Sjuklig lördag


Vill ni höra en nyhet? Jag är förkyld - igen! Snorar och kraxar uta bara den. Jag som trodde jag var frisk från de hela men ikket det. Då äre bara köra en till kur med hostmedicinen. Vill inte!

Haha låter verkligen som en barnrumpa när jag blir sjuk men jag blir så fruktansvärt less. Fast någon del av mig borde väl egentligen vara van nu.. Har iallafall varit på ranten med mor ett tag idag. Orkar inte isolera mig igen och skiter i om jag så har feber i veckan för praktiken ska jag ikket missa. Ute på storheden hittade jag mig ett jätte fin flätat armband och en tröja till det sen köpte jag ett flätat skärp också. Var egentligen ute efter ett par skor men jag kunde inte bestämma mig för vilka så det får vänta ett tag till. Är inte skolös ännu iaf.

Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering för stunden, nu däremot ska jag lägga mig och njuta av några avsnitt från The hills ett tag innan middagen. Vi hörs senare, ha det så bra tillsdess! Kram ♥

Wolf sighting in Vancouver yesterday






Chaske Spencer (Sam), Alex Meraz (Paul) och Kiowa Gordon (Embry)

Bad wolves - but I like it! ;)

Robert - huvudroll i ny film?



Ryktet går.. Som vanligt! Den här gången gäller det en ny romantisk film "Memoris" som kan vara nästa film för Rob. Det gillar vi!

Och 4tnz.com skrev ner hur Roberts minnen skulle kunna se ut. Haha awesome!

"May 13, 1986: I was born. With a full head of hair. The doctor slapped me because he was jealous of how handsome I was already.

August 8, 1998
: My sisters dressed me up like a girl again. And people hit on me more than they did my sisters.

June 2005: Went to the Harry Potter premiere. People rooting for me to beat Harry in the TriWizard tournament. Not the way it was supposed to happen.

February 2008: Ate my first Hot Pocket. OME.

November 2008
: And my life will never be the same again... hello, ladies?"


Kellan om Roberts tidigare modelldagar!


Kellan talks Rob
by officialspunkransom

Friday!


Äntligen är det fredag och helg! Känner att jag verkligen behöver få några nätters ordentligt sömn. Även fast jag inte alls börjar så tidigt om dagarna nu är jag slut efter varenda dag. Och då ska ni veta hur mina fötter känns. Aj aj! Idag har det varit mycket folk så det har blivit mycket att göra, sen när kortmaskinen tjorvar hela tiden går det ju inte särskilt snabbt. Vi får hoppas på en ny snart. Har lagt undan klockan jag pratade om igår - men i vitt. Jetset skickade de nya priserna idag och de hade sänkt ner den till bara 300 kr. Så den ska bli min!

Nu har jag nyss sett säsongsavslutningen av Skins. Och jag älskade avsnittet. Galet bra! Serien är verkligen speciell - från början till slut. Med den brittiska miljön runt omkring och dialekterna blir det så himla mysigt. Sen att jag fick som jag ville var ett stort plus också. Freddie&Effy! :D

Ikväll ska jag umgås med carro och natta. Vi ska kika på vem som kammar hem Let's dance detta år. Hoppas på Magnus jag! Ha en underbar kväll allesammans! ♥

Come crashing in into my little world.


Är helt slut även idag också. Igår kväll var det läggdags redan vid tio tiden och gissar att det nog blir samma tid idag. Sov mig igenom grey's anatomy igår kväll tills pappa kom in i mitt rum vid tio och skakade liv i mig. Praktiken har gått bra idag också, har varit full rulle i affären efter lunchtid! Har kärat ner mig i världens coolaste klocka också, med strass över hela skärmen som lyser.. As snygg! Funderar på att köpa den när studiebidraget anländer på måndag.. Hihi! Jag måste hitta mig nå bättre skor att använda mig av också för mina stackars fötter mår inte bra alls - ömma som tusan är dom.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, finns inte så mycket att berätta. När jag kom hem kikade jag tv och käkade middag, slängde in några uppdateringar här osv. Nu ska jag gå och blåsa håret och sen dra igång någon film och bara slaaappa. Ha en trevlig kväll!

New moon set nighttime!


Bellas truck


Filming trailers


Jacobs hus/Bellas truck


Jacobs hus


Billy & Bellas truck / huset

Twilights bokomslaget


Källa: Twilightsweden & Stephenie meyer

Jag som säkert många andra har undrat vad äpplet symboilserar på första boken Twilight.
Och här har ni svaret:


"What's with the apple?"

"The apple on the cover of Twilight represents "forbidden fruit." I used the scripture from Genesis (located just after the table of contents) because I loved the phrase "the fruit of the knowledge of good and evil." Isn't this exactly what Bella ends up with? A working knowledge of what good is, and what evil is." - Stephenie Meyer


Bethany Joy Galeotti


Världens sexigaste man!



Tidningen Solo har krönt världens sexigaste man. Och vem kan det vara..?
Robert Pattinson!
Suprised? .. Inte det minsta!


Touch you right now


Nu är vi i mitten av veckan igen vilket känns otroligt skönt. Snart är det helg igen! Dagen har rullat på fort även idag och första gången på länge är det inte jobbigt att stiga upp. Praktiken har nog räddat mitt skolår! Idag blev det max mat till lunch. Vilket innebär en Crispy chicken sallad of course. Blev jag, natta antonia och amanda som gottade oss med det!

Strax vankas det middag sedan ska jag nog lägga mig på soffan och slöa ett tag. Är helt slut i mina ben, eller hela jag är det. En fruktsallad i famnen och ett Gossip girl avsnitt kan aldrig bli helt fel. Puss!

K L O C K R E N T!



TJUVLYSSNAT PÅ ETT SAMTAL:
En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det fick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Källa: tjuvlyssnat & micaela


A chance to talk


Words like violence, break the silence


Så nu tänkte jag slänga ihop ett inlägg om hur min dag har sett ut. Praktiken började klockan tio och slutade vid kvart i fyra. Jag har verkligen hamnat på världens bästa ställe! Efter två dagar känner jag redan att där kommer jag vilja praktisera hela trean också - och tjejerna där är så himla trevliga. Känns som att jag börjat komma in i rutinerna de har där iaf, dedär med att fixa klockor osåntdär är väl inte riktigt mig grej ännu men det kommer!

När jag kom hem käkade jag middag, klippte pappas hår sen satte jag mig och kika OTH. Mitt i GG avsnittet skulle pappa göra något med datorn så fick pausa och natta dök upp här! Så har avslutat de först nu. Strax ska jag dra igång säsongs avslutningen för The secret life of the american teenager med mackor och oboy till det. Tisdagar är verkligen "seriernas" dag. Dock hann jag inte se Den rätte för Rosing men det kändes inte så viktigt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Recording at Jacob's house!


Källa: Newmoonmovie

Översättning:

"Jag var förbi Jakes hus igår för att se om jag kunde få några bilder på Bellas truck till min samling och dom var i fullgång med att spela in där! Jag såg Kristen och Jacob i svarta regn jackor som pratade med några av inspelnings männen och han som spelar Billy Black gick runt i en vit, blå och svart fleece tröja och med hans "signatur" hatt. Jag kunde inte knäppa några bilder för att inspelningen var vaktad av poliser."

Gossip girl 2x19 "The grandfather"



Wie nu har jag äntligen fått se mitt älskade Gossip girl som jag gått och väntat på nu ända sen förra tisdagen. And they never let me down! Som jag visste så skulle Carter röra till det på Upper east side vilket inte var någon överraskning - men det verkar som att han tagit sitt avsked redan? Blair has gone wild och Chuck har nu insett att han är kär i Blair. Grattis det har jag vetat länge! Rufus & Lily skulle göra listor på alla de dejtat och Lily slog honom med en lista as the yellow pages. Och var faktiskt kul att få se mer av Nathaniel som detta avsnitt mest handlade om. Welcome to the next 30 years. XOXO!

 


One tree hill 6x18 "Searching for a former clarity"



Min OTH känsla låg nog och sov förra veckan. Avsnittet idag var helt klart mycket bättre. Kate Vougele är verkligen SÅ one tree hill. Tycker faktiskt synd om Dan trots att han varit ett ass genom alla åren så kan jag inte låta bli att ha medkänsla för honom. Och att hunden tog hans hjärta var nog det vidrigaste jag sett. Jäkligt roligt att Skills var med i avsnittet idag, har saknat honom. Trodde verkligen inte att dom skulle lägga ner Lucas film, hade varit roligt att få se resultatet. Well, vi får se hur det går i Tree hill nästa vecka!

 


Enjoy the silence


Skins 3x10 promo



Åh denna underbara serie! Säsongsavslutning nu på fredag och promon bara skriker spänning. Puss på Freddie! ;)

Hotness



Här är bilder på Alex Meraz som kommer att spela varulven Paul i kommande New moon ute på Vancouvers gator. Som Alex själv säger kommer han spela the "bad wolf". I don't care! He's hot!! HELL-OH! Och såklart allas våran Taylor Lautner aka Jacob Black!

I think he took my soul


Nu är jag hemma efter min första dag på praktiken. Och jag trivs verkligen som fisken i vattnet - redan! Tiden har bara sprungit iväg och hade det inte varit för att jag varit så hungrig hade jag gärnat kunna stanna där till stängningsdags. Idag har det varit hyffsat mycket folk och har fått lära mig kassan nu så det går galant och har kärat ner mig i ett antal klockor och smycken.. Lär bli att få hålla kortet hemma när studiebidraget kommer annars lär det vara tomt på kontot.

Ska äta middag alldeles strax sen ska jag lägga mig och kika på En ängels tålamod och bara ta det lugnt. Är dock helt slut i benen och fötterna. Har en choklad som väntar på mig i kylen så det kryper i fingrarna.. Hörs senare!

3 miljoner sålda exemplar!



När Twilight släpptes i USA den 21 mars såldes 3 miljoner exemplar - på en och samma dag. Jises!


All I ever wanted - all I ever needed



I´m speechless! Obsessed! Älskar låten till den och den ger en sån jäkla grym känsla,
 går inte att beskriva. SJUKT BRA! Twilight - New moon - Eclipse!

Edwards piano concert


Edwards piano concert
by officialspunkransom

Beautiful.

En ängels tålamod


Nu är det slut på helg ledigheten och imorgon drar praktiken igång. Jag ser faktiskt framemot den väldigt mycket - och nervositeten har börjat krypa fram en aning. Men tror faktiskt jag kommer ha det jätte bra! Sen är det ju ett stort plus att få slippa skolan och göra någonting man tycker är 1000ggr roligare, så ska inte klaga.

Igår kom det inga uppdateringar alls för mig - shame on me. Jag hade fullt upp, vilket nu tycks ha blivit en vana hos mig på helgerna. På kvällen umgicks jag med tjejorna och vi slängde ihop tacos till middag. Efter det blev det en massa skvaller och snack om allt möjligt och sedan drog vi ut. En väldigt bra kväll enligt mig!

Och idag har jag varit på sprången ännu en gång. Mamma, natta och jag for ut till storheden en sväng sedan tog vi oss en fika på stan. Sen har jag och natta spenderat eftermiddagen framför En ängels tålamod. Kommer ni ihåg det? Gud så jag skrattat! Om ängeln Gabriel som får i uppdrag att vara en skyddsängel för en familj som har djävulens hjälpreda som granne. Sjukt roligt!

Såg att det blev ett ganska långt inlägg idag så avrundar här. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Bella’s Truck with Dirtbikes at Jacob’s House Set








Bjuder på ett videoklipp och några bilder från New moon inspelningarna som pågår just nu!
Här är Bellas truck utanför Jacobs hus med motorcyklarna på flaket, vilket bara kan betyda en sak! Det är verkligen igång nu!! :D

Bilder på Rob från den japanska tidningen "Kono Eiga ga Sugoi"





Gorgeous like always!

Hähä!



I know - we look good together! ;)

Friday night


Blivande hometown - Los angeles ♥

Nu vill jag verkligen ta studenten och få fara ut och bara leva livet. Jag har kikat runt en hel del på olika skolor i L.A området och det riktigt pirrar i magen när jag tänker på alla möjligheterna! Bara stå ut ett år till..

Idag var det tänkt att jag skulle vara med en gammal barndomsvän till mig, caroline. Men var så otroligt trött idag när jag kom hem från min sista skoldag (PÅ FYRA VECKOR) så somnade på soffan och vips så sprang klockan iväg. Men det kommer fler tillfällen! Så istället har jag och natta gottat med Ben&jerrys framför tv;n till Let's dance och bara tagit det lugnt. Tråkigt att morgan fick fara hem idag, verkligen. Hade hoppats på han och magnus i final - well well.

Strax blir det att krypa till kojs för mig och dra igång min ljudbok innan jag somnar. Ska bli skönt med en tidigkväll. Imorgon ska vi ha en tacokväll hemma hos natta - med carro och johanna också! Jätte mysigt ska det bli, så måste iväg och handla lite imorgon. God natt på er! :)

R.I.P Natasha Richardson



I torsdags avled Natasha Richardson på Lenox Hill-sjukhuset i New York efter en skidolycka i Kanada. Ni känner säkert igen henne från Föräldrafällan där hon spelade Elizabeth - mamma till "tvillingarna" Hallie och Annie, och även från Wild Child där hon spelade Mrs Kingsley, rektorn på skolan + ett antal fler filmer. En oerhört begåvad kvinna som fick ett alldeles för kort liv. Vila i frid!

T & K in Tofino B.C!





Verkar nu som att de satt igång att spela in "Cliff diving" scenen till New moon. Igår var dem i Tofino, British Columbia! Bara 245 dagar kvar..

"Taylor Lautner and Kristen Stewart were in Tofino, British Columbia yesterday - where Scarlett Johansson and Ryan Reynolds were married, but not at that resort - shooting around South Beach and the Wickaninnish Inn. More of that is happening today. Rachelle Lefevre is said to be around too. Cliff diving, near drowning, and rescue...or something. Am sure you twi-hards know exactly. Please, you don't need to tell me."

Skins time!


Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering igår, men hade faktiskt inte så mycket att dela med mig av igår. Idag är jag vaken före fasen även fast jag inte börjar förrän 12.05, kunde helt enkelt inte sova. Så ska passa på att kika på Skins nu istället eftersom jag inte vet om det finns tid till det senare. Veckans avsnitt handlar om Katie & Emily och ska verkligen bli kul att se fortsättningen eftersom förra gången var det sjukt bra!

Lauren Conrad


From this moment


Nu är jag hemma - efter en låång dag på stan. Slutade redan vid halv ett tiden och mötte då natta med klasskompisar och vi begav oss mot Sub & co för att fika. Och natta var så snäll att hon bjöd mig, så fattig som jag är. Tur att jag har så omtänksamma vänner! :) Monki hade som sagt nyöppnat idag i smedjan så vi passade även på att kika in där också. Dock har jag inte pengar till några kläder just nu så orkade inte kika så speciellt noga, men kul är det att få någon ny affär här en samma gamla vanliga måste jag säga! Har stått och lyssnat på när johanna och natta sjungt med sin kör också på "nyöppningen" av smedjan, natta sjöng solo och hon är så otroligt duktig. I´m so proud! :)

Om ett tag kommer natta hit - blir en slö kväll. Är jätte trött, fick knappt någon sömn inatt. Det var varmt å förjävligt och hade glömt nässprayet hemma så nästäppan höll på att göra mig galen. Ska bli väldigt skönt med sovmorgon imorgon. Äntligen fredag och det betyder även att jag nu kommer slippa skolan i hela 4 veckor.. JIPPIE! Och ska såklart njuta av några avsnitt från The hills ikväll också! Återkommer senare, PUSS!

Mer scener med Robert i New moon!


Som ni vet - iallafall ni som läst boken, så är Roberts karaktär Edward inte med lika mycket som i första boken. Men de har planerat att stoppa in lite extra scener med honom i filmen iallafall avslöjar Ashley Greene. Till exempel när Bella kommer att höra hans röst kommer man få se honom också. Tycker jag ändå låter som en bra grej, vill inte att dom ändrar på för mycket och detdär kan man ändå förstå faktiskt!

"Of course they threw Rob in there! He comes in as a flittering image to tell Bella not to do anything reckless and then you have him at the very beginning at school, at the party when he's saying goodbye to her and the flitterring images and in Italy as well, so they'll get their fix."

Onsdag

Hallådär!

Sitter hemma hos min fina vän sandra o väntar på att Grey's anatomy ska starta igen. Under kvällen har även sara och gabriella varit här och vi har tagit det lugnt för det mesta. Sandra har varit snäll att slinga mitt hår också så nu är jag "vår fin" i håret o utväxten är borta!

Denna dag har också kommit med ett super väder - så idag har jag glassat med brillor. Efter skolan gick jag en sväng till roasters och satt där en stund i väntan på bussen med caroline o louise med några bekanta till dem. For hem, gjorde mig middag och kikade något avsnitt från The hills.

Sover här inatt så blir inga mer uppdateringar från moi idag. Men imorgon bitti är jag back in business! Ha det så bra tillsdess - puss på er! ♥

GG 2x18 "The age of dissonance"



Äntligen är Gossip girl tillbaka! Och drama, drama, drama - like always. Vad hade man gjort utan BlairBlair och miss Carr på krigsstigen, inte speciellt nytt. Tack och lov att vi sett det sista av henne! Även Carter är back on track, så ska bli kul att se vad han planerat att ställa till med nu på Upper East Side. Hade hoppats på några Chair moments .. men det kommer ;) Haha och absolut sötast idag var ändå Nathaniel: "It's heartbreaking".
You just gotta love Gossip girl. XOXO! 

OTH 6x17 "You and me and the bottle makes three tonight"



Vet inte riktigt vad jag ska säga om dethär avsnittet. Det absolut bästa i avsnittet var Nathan & Haley - dom är verkligen helt underbara tillsammans. Känner mig besviken, tycker inte avsnittet var hälften så bra som jag trodde det skulle vara. Eller är det bara min OTH glöd som pysit iväg? Hoppas på ett bättre till nästa vecka!

 


Finally!!


Åh nu känns det tamefan som att våran är här! (peppar peppar) Bara för att jag säger detdär nu så kommer vädret säkert att vara skit imorgon. Men gud vad underbart det varit ute. Bra start på veckan alltså! Skoldagen idag har varit irriterande ska jag tala om för er. Håltimme på håltimme och så idag har jag haft en lektion klockan tolv och en tjugo i tre. Jippie!

Kom hem strax efter halv fem snåret. Drog igång datorn och tog hem veckans avsnitt av GG, OTH & The secret life of the american teenager. Äntligen! Första gången jag längtat till en tisdag såhär pass mycket. Har inte hunnit se dem ännu utan tänkte blogga lite snabbt innan. Duschade medans jag väntade på att dom skulle vara klara, städade mitt rum (kläder överallt, och då menar jag ÖVERALLT) & käkade. Så nu är det dags! Vi hörs later, XO XO!

Twilight omslaget för Sverige dvd;n!






Källa: Twilightsweden

Såhär kommer omslaget för "våran" dvd. Förutom filmen då - of course, kommer det finnas med 65 minuters extramaterial också. Hihi 42 dagar kvar!!

Kristen på Aventureland premiären













Här är Kristen på premiären av hennes nya film Aventureland. Och klänningen klär henne verkligen. Gorgeous girl! Nikki Reed var även på premiären som ni ser på en av bilderna.


More photos from the GQ photoshoot





Bloody hell! Drop-dead gorgeous!

Daydreams


Åh vad arg jag är. Eller inte arg - mer besviken. Läste på en sida att Midnight sun skulle publiceras och jag hoppade ju såklart i taket. Men då har de tydligen fått det helt om bakfoten, Stephenie Meyer publicerade det innan Midnight sun läkte ut på internet. Morr!

Idag har jag varit hemma från skolan. Bad Nathalie! Försov mig som vanligt och hade ändå bara två lektioner idag så sjukanmälde mig. Så jag har i princip legat o kikat på The hills hela dagen. Mitt nya beroende. Trodde aldrig jag skulle säga det men hör och häpna! Skrapade även ihop en ny design också. Har nog för mycket fritid ibland, haha!

Den andra Nathalie och jag tog oss en promenad till affären tidigare. Kände att jag behövde en cola och choklad idag. En kvinnas bästa vän! Nu sitter vi här och dagdrömmer lite men det har gått lite överstyr.. No comment. Säger bara en Robban P + Waldorf + Quality hotel + viskningar + fyra samtal = psykiska sjukdomar. När den andra Nathalie sätter igång med sina dillar kan det gå hur långt som helst. Nu ska vi fortsätta med vårat svammel. Hej så länge!

4 nya pics från New moon set





Som ni säkert hör så har de satt igång inspelningarna av New moon idag. Och här har ni de första bilderna!

Vancouver airport



Haha Kellan är så jäkla skön! Här är han och Edi på Vancouvers flygplats påväg till Las vegas.


The Hills


Nu ska jag chockera mig själv lite - och Gabsan kan jag tro. Ska dra igång några avsnitt av The hills. Brukar inte alls gilla reality-shows osånt men efter att jag nu i helgen sett några avsnitt på MTV blev jag nyfiken. Så nu ska jag börja på säsong ett, och längta en aning till USA.. Tjoho!

Ny design - igen.



Och nu har jag gjort det igen - bytt design. Jag kände mig inte riktigt nöjd med den förra så imorse när jag satt och lekte ihop en bild i Picasa så bestämde jag mig för att använda den som header istället för den blev lite mer personlig. En gammal bakgrundsbild jag gjort i ett program på internet där man kunde designa sina egna Twilight bakgrunder. Så nu har jag lagt till texten, lekt med skärpan, kontrast, lagt till ljus över bilden osv. Det blev bitar från Hana Pestles låt och mitt favorit citat från New moon. Och den här gången känner jag mig faktiskt väldigt nöjd. Vi får väl se hur länge det varar, hähä!

 


Bloody Hell!



Nu är det igång, filminspelningarna av New moon..
Bara 249 dagar kvar..

Natti!



Nu är det läggdags för mig. Imorgon går jag från 09.25-11.45. Ruggigt skönt! Vi hörs då.
 Puss på er & god natt :)

You're so vain


Nu fungerar äntligen min dator som det ska - tack och lov för det! Jag som tyckte jag hade en snabb dator innan men oboy nu går det undan. Har fått installera tillbaka några program nu så har suttit och fixat nu med den lite. Och nu väntar jag bara på att veckans Skins avsnitt ska ladda klart så blir det att bänka sig framför det. Har inte hunnit se det ännu och vad jag hört så är det ruggigt bra!

Dagen har spenderats hos Nathalie. Vi lagade en go middag tillsammans. Kyckling i tortillas med massa grönsaker och såser. Verkligen super gott, är fortfarande mätt. Sen har vi bara surrat och svammlat på. Kollat på ESC vinnarna genom tiderna osv. Hon har haft någon dille idag för sig.

Nu är det dags för Skins sen får jag se om jag orkar kika på Andra avenyn också. Känner mig ruggigt trött idag så kan hända att jag hoppar i säng istället. Ciao!

New moon kommer inte filmas i Volterra.


Tråkigt nog kommer de inte filma scenen när Bella & Alice reser till Italien i andra boken New moon. Istället kommer de vara i staden Montepulciano i Italien tydligen för att den skulle vara "finare" för filmen. Enligt Piera Detassis (redaktör för en av Italiens största filmtidningar), har en producent från Summit Entertainment berättat detta.

Kellan & Edi födelsedagsfirande tillsammans.



Kellan Lutz som fyller år idag och Edi Gathegi firade sina födelsedagar tillsammans igår i Las vegas på baren Privé. Edi Gathegi (Laurent) fyllde 30år i tisdags. Och snygg tårta fick dom iaf - med New moon logon. Grattis ännu en gång boys!

Glassig söndag!


Då var det söndag igen. Nu har jag en vecka kvar av skolan att stå ut med innan praktiken drar igång. Förhoppningsvis kommer tiden rulla iväg.. Min far har plockat isär min dator och arbetar med den as we speak - så nu är jag hos den andra Nathalie och hälsar på så passar på att uppdatera här lite!

Igår blev det melodifestival mys hos Johanna. Och fy bubblan vad arg jag var. Jag var nästan säker på att Måns skulle få någon av de tre högsta poängen från det svenska folket. Men tydligen inte! Jaja tack och lov att La voix tog hem segern istället för Caroline Af Ugglas. Opera är ju väldigt internationellt så vem vet, vi kanske går långt i ESC?

Nu ska jag försöka få denna dam på bättre humör och sudda bort hennes sura min. Och just nu stal hon precis mina tankar. "Jag vill ha glass". Jag känner att jag skulle kunna göra vad som helst för en Ben&Jerrys just nu.. Mina nya män. Hähä! Vi ska se vad vi kan göra åt saken. Ha en trevlig söndag allesammans!

Grattis KELLAN!



Idag fyller Kellan Lutz aka Emmett Cullen 24 år! :)


Edward Westwick



Haha denhär bilden är så jävla gullig! :D

Saturday evening


Nu är jag hemma efter ännu en dag i Pontushallen. Luleåbasket förlorade dock sin andra kvartsfinal match mot Solna. Mamma kom och hämtade mig direkt efter matchen och käkade då middag nästan direkt jag kom hem.

Ikväll är det final i Melodifestivalen så blir att bänka sig framför tvn. Min kväll kommer spenderas med Johanna vilket ska bli mysigt! Och självklart håller jag tummarna för Måns Zelmerlöw - vill att han tar hem hela skiten ikväll. Och snälla snälla snälla om jag måste höra Caroline Af Ugglas låt en gång till skriker jag. Förstår inte alls låten och tål den inte.

Nu ska jag dra på mig mjukisar osånt och ringa Johanna. Ha en trevlig kväll sweeties! Puss ♥

Kristen signing autographs outside Jimmy Kimmel!







Här har ni några bilder från när Kristen besökte Jimmy Kimmel Tonight igår!
Och grymt snygg är hon, verkligen!

Hope and glory


Sorry för min dåliga uppdatering igår! Var på sprången hela dagen så fanns ingen tid alls till att blogga. Om jag ska sammanfatta det hela så åkte jag in till stan vid 11 och käkade lunch med Sandra på Dagobert innan vi hade våran enda lektion som är svenska. Där hade vi prov om Shakespeare och alla hans pjäser osv. Tack och lov att vi fick ha anteckningar på sidan annars hade det nog inte alls gått. Efter det gick vi på stan med mamma ett tag och fikade sen for jag & mami å handlade. Efter det var det raka spåret hem och käka middag sen fick jag sätta mig på bussen igen mot stan och kolla Plannjas match.

Nu på morgonen vaknade jag och Sandra redan innan klockan slagit nio. Men vi hade faktiskt planerat att stiga upp till Hannah Montanas säsong start på Disney channel! Hähä de töntar vi är. Nu har jag färgat mammas hår och ska strax börja göra mig i ordning. Vid två åker vi in till stan och klockan fyra är det dags för match igen, Luleå basket denhär gången. Ha en trevlig dag så hörs vi senare! :)

New moon



Redan nu på måndag börjar inspelningarna av New moon!


Här har ni de första New Moon set bilderna!



Lägger upp de första bilderna från NEW MOON inspelningarna i Vancouver. AH!!
Det är cirkus 100st så här kan ni njuta av alla bilderna. WIIIIE HAPPYFACE!


Pics from GQ magazine



      

  
(Klicka på bilderna för större format)

Nu har det kommit ut lite mer bilder på Rob när han blivit plåtad till GQ magazine.
24 mars kommer april numret ut! Och bilderna säger nog allt.. Damn!

Robert & Tyra



Och på tal om Tyra..
Här har ni när Robert besökte The Tyra Banks show för ett par månader sen. BITE ME!

Thursday


Nu ska jag strax bege mig mot Gammelstad och hälsa på min kusin som fyllde 18år igår. Congratulations! Där blir det tårta m,m! Lite småkul ändå att han och min bror fyller år på samma dag. Likaså min mamma och mormor.

Blev hemma från skolan idag också. Känner mig inte helt okej ännu så kändes lika bra att vara hemma och kurera mig istället. Har kikat på The Tyra Banks show idag bl a om en grej som verkar ha blivit USAs nya "trend". Att bli mamma i tonåren. Alltså 13-17åriga tjejer som antingen fått barn redan eller som vill skaffa. En hade redan två barn och väntade nu sitt tredje. Sen 13 åriga flickor som ville skaffa barn för att det såg mysigt ut att ordna "baby-showers". Och det sjuka var ju att de inte bara pratade om det - utan det försökte ju. Med sina 13-14åriga pojkvänner som lovade att finnas för dem livet ut sedan - enligt dom. Jo tjena! Det är ju helt sjukt!

Och med sagt avrundar jag det här inlägget. Jag ska gå och byta kläder och göra mig i ordning innan vi åker. Hej så länge!

Twilight stars in Vancouver


Bild: Newmoonmovie

Jackson, Ashley, Kellan & Elizabeth ute på Vancouversgator.
HELL-OH. Looking good ;)


Robert på omslaget för GQ


YUMMIE!

Träffa Lenny Starfighter!



Ha-ha-ha! Jag höll på dö av skratt när jag såg dethär klippet. Här får ni träffa Lenny Starfighter - Kennys lillebror som nämligen spelas av Björn Gustafsson. Rosa kläder och en blond hockeyfrilla! Haha klockrent.

25 mars har filmen Kenny begins premiär - ISHLO PISHLO!

Fanpire


Bror i julas.


Dagen har mest spenderats i sängen med "så länge vi båda andas" i famnen. Men bestämde mig att det var dags för en paus vid ett tiden - vill ju inte läsa ut den redan liksom. Tog hundarna ut på en promenad och hostade mig fram typ. Och idag fyller min storebror hela 24 år. Grattis! ♥ Så när jag kom in hade han ett litet kalas här för sina vänner. Jag som tyckte jag inte alls varit borta länge och huset hade redan hunnit invaderas - haha.

Somnade väldigt tidigt igår, gick och la mig redan strax efter klockan slagit tio. Men det var riktigt skönt. Jag orkade inte fara till skolan idag, mitt huvud mådde inte alls bra och är less på gå runt rakryggad när mina magmuskler är så satans ömma. Så sjukanmälde mig idag och fortsatte sova. Bråkar med min dator så den ska sluta hacka när jag ska se film osv, blir tokig. Kunde inte se The secret life of the american teenager igår utan det hackade bara igenom det hela istället. Ska pröva min lycka nu istället. Höres later!


More R.Pattz updates





Hello handsome! Ute och köper kaffe -
fortfarande i Vancouver där han nu kommer befinna sig ett bra tag.
Smärtande snygg alltså - look at that ass! ;)

I´m addicted


Nu har jag precis kommit ut ur duschen och tänkte dra igång veckans avsnitt av The secret life of the american teenager strax. Idag försov jag mig igen, inte så ovanligt för att gälla mig. Men det är min hostmedicins fel - faktiskt. Den däckar mig ordentligt så jag har inte ens hört väckarklockan imorse utan låtit den fortsätta ringa. Creepy!

Vad har jag gjort idag egentligen? Mötte Natta på kungsfågeln och det var tänkt att jag skulle ha varmkök men eftersom jag hostade så förjävligt kändes det inte särskilt bra att gå in i köket och fara med baciller överallt när vi ska sälja maten vi gör också, så jag pratade med Mattias och struntade i lektionen idag. Han förstod ju varför så. Var skönt att slippa gå till fem såklart - så jag klagar ikket. Missade bussen hem så jag och Natta gick till Sub och käkade en macka och slöade där i någon timme och babblade om allt mellan himmel och jord - som vanligt.

Imorgon är det skola från 8.15 till ca 14.30. Lugn dag men dock näthandel sista timmen som är så fruktansvärt tråkigt. Men snart är det praktik, tack gode gud. Vecka 13 startar den och jag kommer jobba från tio till fyra. Heaven! Nu ska jag dra igång avsnittet innan klockan blir alldeles för mycket, sen lägga mig och läsa en stund innan det är sovdags. Puss på er!

Så länge vi båda andas



Den här låg på mitt skrivbord när jag kom hem - och oboy vad jag ska njuta!

R ute i Vancouver





Robert ute och vandrar på gatorna i Vancouver med en cigarett i handen. Smoking hot ;)

You´re beautiful


Och med denhär bilden säger jag godnatt.
Medicinen har börjat göra sitt så - that's my Q to leave. God natt!

Drew Barrymore om Eclipse rykterna.



Som jag skrivit tidigare har det gått ett rykte om att Drew kanske kommer vara regissör för Eclipse. Och nu bekräftar hon det ryktet, att hon är en av "kandidanterna". Har faktiskt ganska svårt att tänka mig henne som regissör. Men varför inte?

''I'm one of the directors that is being talked about, which is great, because I'm a director now,''
Barrymore said in a recent interview. ''But, you know, they'll make their choice.''


Can I feel anymore?


Blä jag har ett tuppjuck på min dator just nu. Kan inte spela upp filmer eller något för det typ hackar igenom hela av någon konstig anledning. Enligt pappa har jag den sämsta datorn i huset så han har som tur beställt delar åt mig och ska fixa till den åt mig. Allt annat funkar hur bra som helst, förutom när det gäller att spela upp grejer. Morr..

Skolan idag gick fort - och var jävligt onödig egentligen. Började elva och slutade en timme senare. Amanda & jag gick iallafall till matsalen och käkade lite. Eller jag gjorde det, för medicin på tom mage var inte det bästa så jag var riktigt snurrig. När jag kom hem tog jag ut vovvarna en stund på promenix och busade med dom. Fick ett mejl från CDON idag också, hade skrivit och frågat varför jag inte fått Så länge vi båda andas när den släppts tidigare och enligt dom följer dom det gamla release datumet för att bokförlaget sagt det. Less att det låter olika från alla. Jaja, torsdagen närmar ju sig..

Om en stund ska jag gå till Larsälvan och se Twilight med henne, hähä. Ska trösta mig själv lite med att jag går skolan till fem imorgon. Känner ångesten bubbla upp redan nu. Blä.. Det är så synd om mig, haha. Ha en trevlig kväll, puss!

Design alá New moon



Slutade tidigt idag så satte mig och knepade ihop en design som jag varit sugen på att göra ett bra tag nu. Tyckte den passade bra nu när inspelningarna av New moon startat - sen är jag helt såld på boken.


T K & N in Vancouver


"Taylor Lautner is a Dirt Bike Devil"










Taylor, Kristen & Nikki ute på shoppingrunda tillsammans i Vancouver.
Taylor tränade bl a att köra motorcykel inför filmen som börjar spelas in senare denhär månaden. Wie!


R&T in Vancouver!



Nu börjar det kännas verkligt - New moon har kickat igång! :D
Här har ni Robert & Taylor med kanadensiska fan.

Quote


"With shaky legs, ignoring the fact that my action was useless, I followed him into the forest.
The evidence of his path had disappeared instantly.
There were no footprints, the leaves were still again, but I walked forward without thinking.
I could not do anything else.
I had to keep moving.
If I stopped looking for him, it was over.
Love, life, meaning... over."

Så länge vi båda andas - tidigare release


Tydligen så har de släppt Så länge vi båda andas den 6 istället för den 12 mars p ga att affärerna missförstått datumet. Inte för att jag tror någon klagar direkt. Så bokförlaget har beslutat att alla företag ska börja sälja dem den 6e mars då så det blir rättvist för alla.

Så förhoppningsvis får jag min bok nu i början på veckan istället, eftersom det varit sådant tjorv kan jag inte tänka mig att CDON har hunnit skicka ut en enda ännu. Who knows.

VANITY FAIR ITALY photoshoot



"Nya" bilder från en gammal photoshoot Kristen & Robert haft.
Tycker dom är så mysiga med det gröna löven i bakgrunden :)

I got over you.


I´m home!
Och herregud vad skönt det var att få kliva in genom dörren alltså. Har nyss duschat och packat upp mina grejer. Jag har haft en jätte bra helg iaf men mycket hockey, mys och min förbannade hosta..

Lillebror & hans lag tog sig till semi-finalen. Vilket var helt bortkastat med tanke på domarna vi fått ha i helgen. Dom var under utbildning. Alltså kan man då säga att de gjorde sina prov i helgen inför deras "lärare". I en semi-final!? Visst klart de också måste få lära sig men inte i en CUP där det är så mycket som står på spel. Man brukar säga att man inte kan skylla en förlust på domarna men vet ni - det kan vi faktiskt. USELT! Vad är det man brukar säga? "Domarjävel tack ska du ha". De slutade på 4 plats.

Efter att ha sett matchen om 3-4 priset for vi hem. Bilfärden tog ca 3 timmar. Stannade och käka i Ö-kalix annars har jag suttit o kikat på Twilight nästan hela vägen hem. Har inte haft tid att göra de förrän idag. Underbart att få se den i samma kvalla som i biografen. Hur kan man inte älska dendär filmen alltså? Har nu sett däremot att det läkt ut en heldel extra material + bortklippta scener på internet och jag har inte sett dom och tänker inte göra det heller! Utan ska vänta på dvd;n. Den som väntar på något gott..

Nu ska jag renbädda i min säng och koka mig lite thé och dricka min satans medicin. Sen ska jag kika Gossip girl som är på femman klockan sju. Puss!


Goodbye for now!


Nu ska jag göra kväll. Dra igång en film innan jag somnar och imorgon bär det av till Gällivare under helgen. Kommer hem på söndag eftermiddag! Får se om jag kanske har tillgång till internet under helgen så kan hända att det kommer något inlägg iaf. Annars får ni ha det så bra och ha en trevlig helg så hörs vi snart igen! Puss på er sweeties! ♥

Twilight - my personal brand of heroin.


Nu håller jag på att packa, lite smågroggy. Ringde till läkaren idag så jag fick hostmedicin utskriven eftersom jag knappt kan sova om nätterna. Den gör mig dock helt väck i huvudet så nu när mamma frågar vad jag har med mig vet jag inte ens själv vad jag packat ner. Men hostan verkar ha gett med sig litegrann, måste dock öka dosen innan det är läggdags så somnar nog gott ikväll.

Luleå spelar sin första kvartsfinal ikväll - mot Frölunda som jag hoppades. Och 5-0 till Luleå sitter fint när de nu ska börja spela tredje perioden. En bra start på slutspelet!

Ikväll blir det nog läggdags tidigt, sitter nu och överför lite filmer till pappas bärbara dator så jag har någonting att göra därborta för lär nog vara några dötimmar här och var. Bl a Twilight som nu finns som dvd kvalla så lär väl vara det ända jag glor på i helgen. Och om jag nu kan hålla mig från den ikväll får vi väl se, hihi! Lovar ingenting. Gör det lite lättare att hålla ut till den 29e april iaf.. Nu ska jag fortsätta med packningen, puss!

Quote


"So, what are we doing today, hiking or the ER?"


Har vaknat före fasen imorse. Klockan åtta för att vara exakt. Min näsa och min hosta låter mig inte få sova alls och kan inte använda mer nässpray ifall jag inte vill förstöra näsan total eftersom jag blöder nu hela tiden. Låg och vred och vände mig i sängen hela natten så har verkligen varit en jobbig natt. Tabletterna dämpade inte hostan utan gjorde det snarare värre eftersom det kändes som att jag fick andnöd ibland och vaknade med världens hostattacker och matt svettades. Jag hoppas det hunnit lugna ner sig till imorgon. Vet inte om det känns så kul att fara och snora och hosta i Gällivare precis.

Klockan två idag har jag tid hos optikern så ska palla mig dit en sväng så ska väl börja fara om ett tag. Måste göra mig någon lunch först och gå ut med vovvarna. Min bror ligger fortfarande och sover så ska bli intressant om jag kanske måste gå och väcka upp honom så han inte glömt bort mig. Är så himla trött på att sitta hemma, känner mig isolerad. Nu på morgonen har jag legat och lyssnat på New moon så är snart klar med den så jag får börja med Eclipse igen. Perfekt eftersom Så länge vi båda andas landar i min brevlåda nästa vecka!

Nu ska jag börja röra mig ut. Skönt väder idag, nollgradigt är det här. Ha en trevlig dag. Puss! ♥

Spanska omslaget för Twilight DVD.








Var bara tvungen att slänga upp dehär bilderna. Hoppas dvd-omslaget blir minst lika snyggt på den svenska.
Nu börjar det närma sig! 54 dagar..

Quote



It didn't feel like the pain had weakened over time,
rather that I'd grown strong enough to bear it..
- Bella

Twilight gänget till Sverige!


Klicka på bilden för att stödja petitionen för att få hit R.Pattz + resten av gänget till Sverige.
Låter väl nice eller? Nordisk film arbetar stenhårt för att få hit dom - så hjälp till!!

These words of my own


Dagen har mest bestått av slöhet. Egentligen gör jag ingenting nu under dagarna men det är nog inte så konstigt med tanke på att jag bara snorar och hostar så hela min kropp har ont. Tack och lov för hostmedicin. Har mest myst i sängen och lyssnat på New moon och bara tagit det lugnt.

Nu har jag precis duschat och hjälp mamma att vika några lakan. Sitter och knaprar på ett äpple och väntar på att Johanna ska dyka upp för att pigga upp mig lite! Vi ska nog titta på Harry potter and the chamber of secrets som de töntar vi är. Hihi! Ha en fortsatt trevlig dag. Hörs senare, puss på er!

Gorgeous girl!





Leighton Meester


Back in L.A







Nu är Robert hemma från Japan besöket. Handsome like always.
 Och Edward har börjat titta fram en aning ;)

C&B


LOVE, LIFE, MEANING - OVER.



Denhär videon är helt underbar. Och fällt tårar till den har jag gjort. Min favorit låt just nu + favorit bok. Älskar hur hon som gjort den tagit med meningar från ljudboken i början som nästan gör det hela. Den här måste ni se!

Oh come all ye faithful


Idag har jag vaknat alldeles för tidigt. Vid halv nio var jag pigg så kikade på SATC ett tag innan jag klev upp. Annars så har jag faktiskt inte gjort ett piss idag. Natta och jag hade planerat ett stan besök för att fika någonvart men båda kände sig alldeles för slöa och jag vill inte gå någonstans med min jäkla hosta. Så istället gick vi till cafét här i byn vilket var lika mysigt det med!

Strax ska jag dra igång veckans avsnitt av The secret life of the american teenager. Efter det måste jag ta i tu med mitt rum. Ser ut som om någon släppt en bomb här inne och mamma bara gnatar om det så är lika att få det gjort. Hejsvejs!

NEW MOON 20 november


Bilden är en manipulation.

Nordisk film
har nu bekräftat att New moon kommer ha premiär i Sverige den 20 november,
alltså samma datum som i USA. Tack för det!

Twilight deleted scenes preview 2



Okej lite dålig kvalla men man ser ändå, hör gör man iallafall...
Bara jag som undrar vafasen dom gör flåsande på marken!?
56 dagar kvar...

K Stewart


Grey's anatomy spoiler


Enligt US Weekly så kommer Katherine HeiglTR Knight snart lämna Grey's anatomy. Vilket jag tycker är jätte trist. Kommer bli konstigt utan Izzies knasiga upptåg. Är kanske därför de nu verkar som att Izzie dragit på sig någon sjukdom. Vi får väl se helt enkelt!

Monday


Nu har lovet startat och jag har sovit ut idag! Vaknade dock som vanligt av att jag var alldeles för täppt i näsan för att fortsätta sova. Steg upp och drog igång OC och låg kvar i sängen någon timme. Efter lunch gick jag ut med hundarna i snö stormen och fyfan vilket väder alltså. Hoppas det inte fortsätter såhär iaf, det är inte alls kul att gå ut.

Resterande av dagen har jag inte gjort något egentligen, lagade middag för ett tag sen. Blev tacos idag. Bokade tid hos speccsavers så de hjälper mig att välja ut färglinser. Men fick sitta i telefonkö hur länge som helst innan jag väl kom fram. Kan säga att jag var REDIGT less på musiken de hade att jag la bort telefonen en stund för att återvända 10 minuter senare till samma sak. Jäklar vilken tid det tog.

Senare ska jag se Zathura med Kristen Stewart i en av huvudrollerna och bara mysa. Blir även att kika på lottningen om kvartsfinalerna på hockeykväll. Hoppas Luleå får Frölunda i kvarten för då har vi nog chans att ta oss till semi. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Grymma manipulationer!



De här bilderna är endast manipulationer - redigerade alltså av smirks_works på livejournal. Och fyfasen vad grymma! Jag tog dem för riktiga som dom publicerat innan jag läste att det var fan-art. Gärna att de får använda dedär bilderna som officiella poster. Ruggigt bra gjort!

Empire Awards



Robert är nominerad i kategorin "Best newcomer" för hans roll som Edward Cullen i Twilight.
Rösta här.

I've seen it all


Om en stund ska jag lägga mig i sängen o dra igång Love and other disasters och sedan är det läggdags för mig. Mitt sportlov börjar imorgon vilket ska bli otroligt skönt - en hel veckas ledighet så jag ska verkligen sova ut. Nu när min förkylning har börjat släppa så ska jag även ta mig tid på gymmet och på fredag bär det av till Gällivare. Kul att man har lite planer inför lovet iaf! Ha en fortsatt trevlig kväll sweeties! God natt :)

Harry Potter and the half-blood prince behind the scenes



Oboy jag tror dom lyckats med denna film, tror den kommer bli den bästa filmen av alla. Enligt mig så var sjätte boken den bästa. Tänk att efter denhär är det bara en film kvar sen är det slut.. 17 juli är det världspremiär så det är bara vänta..

You leave me speechless


Saturday + Sunday


Ursäkta för min dåliga uppdatering under gårdagen. Jag var på språng från morgon till natt. Carro & jag fick skjuts in av mor och far vid elva tiden till stan och blev där till strax efter halv två. Presenterna till Johanna blev ett par trosor, en bh, ljuslykta & 2st doftljus till det. Dock glömde jag kortet vi köpt åt henne hemma som var så sjukt gulligt. Får ge henne det vid ett senare tillfälle helt enkelt! :) Vid fem bar det av till Exotic med god mat och massa skratt och efter det var det dags för bio där jag fick se I taket lyser stjärnorna för andra gången å efter det bar det av till Mjölkudden. Tack för en trevlig kväll flickor ♥ Och måste ju bara säga tack till Johannas pappa också som stod för hela kalaset!

Idag har jag legat i sängen till typ halv fem. Har inte alls mått bra. Har kikat lite på Mitt liv som popstjärna och tyckt synd om mig själv. Hihi filmen är så gullig och en riktig gammal klassiker. Jag å min lillebror har nog nött sönder den när vi var mindre. Blir en slödag idag kan man säga, ska inte göra ett piss. Ska mysa framför tvn senare och tänkte även dra igång Love and other disasters. Om ett tag ska jag hoppa in i duschen innan middagen. Blir entrecote & potatisgratäng så jag hoppas min mage går med på det - för jag är ruggigt hungrig. Hej så länge!

♦ Idag är det bara 10 dagar kvar tills Så länge vi båda andas ligger i min brevlåda, wiie!

Kristen som blond.









Gorgeous like usual! Men personligen tycker jag hon är snyggare i brunt hår. Vad tycker ni?

Sneek peak på bortklippta scener från Twilight


Ge mig 29 april förfasen!

RSS 2.0