God natt!


Nu säger jag god natt för ikväll. Har inte blivit mycket bloggande från min sida idag men så blir det ibland dock. Imorgon däremot kommer ni få kika på min nya design som emma fixat åt mig, super duktig tjej, gudomliga designer gör hon kan jag tala om för er! Har inte själv fått se den ännu så jag är väldigt nyfiken om jag säger så.. God natt sweeties!

I got my heart set on anywhere but here


Nu har jag just tagit mig en lång varm dusch och målat mina tånaglar! Tänkte slänga in ett inlägg medans jag väntar på att dem ska torka. Idag har jag egentligen inte alls någon blogglust, jag är så otroligt trött. Om ett tag ska jag lägga mig i sängen och kolla på Twilight + de underbara extra materialet.

Idag på skolan gjorde jag bort de muntliga i nationella. Väldigt skönt och tror det gick bra. Efter skolan pyste jag och tränade, hurtig som jag är! Blev väldigt mycket armar idag så imorgon kommer jag nog vakna upp med en härlig träningsvärk. Kommer vara stel som en pinne alltså, haha! När jag kom hem var jag jäkligt hungrig så käkade middag medans alla i min familj, förutom min big brother, pyste åt varsitt håll. Sen fixade jag ihop en härlig jordgubbs smoothie och satte mig framför datorn och kollade på mitt älskade The hills.

That's about it! Have a nice evening everybody :) Puss!

Happy


Jag är väldigt happy just nu. Fick ett sms av mamma när jag satt på bussen påväg hem att dvd;n äntligen kommit. (Hon vet hur mycket jag gnatat om den). Så inatt ska jag nörda framför den alltså, skiter i om jag inte får någon sömn inatt.

Ska hoppa in i duschen strax. Klockan sex ska jag befinna mig på waldorf med resten av tjejerna och pojkarna för att fira emmsan! Så jag återkommer senare, då jag förhoppningsvis också hunnit se veckans avsnitt av GG, OTH & The hills. Pusssss! 

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!




Ursäkta den dåliga kvallan, mobilkamera!

Nu är min bebis här. Och tusan som jag väntat på den alltså. Jag är happppppy!

Miley Cyrus - The climb



Enligt mig är detta den bästa låt hon någonsin gjort. Den går non-stop i min Ipod just nu.

Kristen Stewart


Headache


Jag har en sån jävla huvudvärk att jag snart inte vet vars jag ska ta vägen!! Det trycker från alla hörn i skallen o inte ens ipren vill hjälpa. Undra om det är migrän jag har. Sitter iallafall nu och skummar igenom NK boken lite inför provet imorgon men det går inte så bra, ingenting vill mitt huvud ta in, känsligt för allt ljus så sitter nu i mörkret. Förutom dataskärmen som lyser i fejjan på mig. Tror jag ska lägga mig och sova, orkar inte vara uppe längre.

Idag har jag iaf varit hurtig och varit på gymmet i min ensamhet. Nä men faktiskt så var det jäkligt skönt att träna själv. Känner mig mer koncentrerad och taggad än vad jag trodde jag skulle göra. Var planerat att jag skulle vara med fröken larsälv idag och ringa runt till olika hotell/vandrarhem i umeå inför helgen men hon verkar ha glömt bort det!

Nåja nu ska jag väl försöka vara duktig och läsa en stund till. Annars tror jag att jag lägger mig i sängen och drar igång någon film. Imorgon har jag två prov att ta i tu med. Skönt att vi iaf inte går till fem! Imorgon kväll ska vi fira emma som fyller 18år på torsdag med middag på waldorf. Ett plus till det iaf! Hoppas ni får en bättre kväll än mig iaf!

Taylor Lautner and Selena Gomez hanging out in Vancouver



     

Det har länge ryktas att dessa två sötnosar här uppe på bilderna ska dejta varandra. Här är nya bilder på dem från helgen där de svammlar runt på gatorna i Vancouver tillsammans. So cuute! :)

Utmanad



Jag blev utmanad av viktoria & maria.
Man ska skriva 8 faktor/vanor om sig själv och sedan utmana 8 andra personer.

♦ Jag är beroende av Twilight serien

♦ Jag älskar sushi

♦ Jag är sämst på att sköta mina läxor, jag förtränger oftast dem till sista dagen

♦ Jag klarar mig inte utan min Ipod

♦ Jag är otroligt svammlig, man skulle kunna tro jag har en treårings hjärna ibland´

♦ Jag är nästan säker på att efter gymnasiet är min adress numera: Los Angeles, CA

♦ Jag är expert på att vara sjuk

♦ I´m a Robertnizer

Jag utmanar:
Nathalie
Johanna
Freja
Amanda
Micaela
Sofie
Gabriella
Emma


Den är påväg!!



Det där gjorde min dag perfekt.

Robert - roll i ny film!


Källa: Newmoonmovie

Efter att New moon spelats in kommer Robert börja med hans nya projekt. En roll i Remember me. Inspelningarna av filmen kommer dra igång i sommar och kommer att utspela sig i New york.

ET Exclusive New Moon Coverage - Day 3


ET New Moon 3
by officialspunkransom

Sunday


Sorry för en riktig urusel uppdatering från min sida denna helg. Blir dock så, speciellt när det varit toppen väder här de senaste dagarna. Igår for jag med natta in en sväng till staden och käkade lunch, glassade i de fina vädret och köpte mig ett par nya solbrillor. På kvällen umgicks vi även med sofie en sväng, var som ett tag sen! Och idag har jag suttit ute i solen och fått lite färg, promenerat med natta och övningskört. Har äntligen startat nu med manuellåda och det går väl lite ryckigt ibland. Men fram tar jag mig i varje fall :)

Imorgon är det skola som gäller från 09.30-11.45. Efter det blir det en sväng på gymmet sen hem och plugga inför NK provet på tisdag. Usch! En jäkla massa vi ska kunna känns det som. Nu får man sota för att man gör annat på lektionerna istället för att lyssna, men det är så jäääkla tråkigt.

Nu har jag tänkt att jag skulle lägga mig i sängen och dra igång någon film. Har sån sprängade huvudvärk att jag håller på bli galen. Skulle behöva få mig en ordentlig nattssömn eftersom jag drömt så sjuka drömmar inatt. Men först är det duschen som gäller. Imorgon ska jag vara duktigare med uppdateringarna - promise! Puss på er :)

See you at the club


Nu är jag hemma efter en shoppingruna på stan och storheden med mami o moster. Med mig hem fick jag äntligen min jeansjacka, en topp, en ny mascara och mina skor har även landat från skopunkten! Stövlarna satt perfekt men de andra två jag beställde är jag osäker på, de satt inte alls skönt på foten så tror jag skickar tillbaka dem o kollar efter nå pumps här istället. Blir nog lättast så istället för att skicka returer och byta storlekar.

Nationella idag gick väl hyffsat bra hoppas jag. Vi skulle skriva om hur datorer påverkar samhället och för o nackdelar typ. Jag valde att skriva om för o nackdelarna. Skrev iallafall en hel del så nu är det bara vänta att se. Skönt att vi har writing bortgjort nu iaf. Om ett tag ska vi väl förhoppningsvis äta middag o efter det ska jag fara till sunderbyn o vara med tjejerna hos amanda! Lär bli en toppen kväll :)

Ni får ha en jätte bra fredagskväll. Vi hörs senare of course! Puss ♥

New moon special on ET - PART 2



Och här har ni andra delen! ENJOY! :D

New moon special on ET - PART 1



Här är första delen av New moon specialen de haft på Entertainment tonight. Får bli att jag lägger upp dem i två olika inlägg eftersom det blir något fel när jag lägger dom i samma så det blir likadana klipp av någon konstig anledning.

Kristen Stewart parody



Jag älskar Kristen men denna parodi på henne måste jag säga är sjukt rolig! Tjejen som gjort den har verkligen fått in vissa av hennes ansiktsuttryck perfekt, men dock överdrivit dom en aning.

90210 promo 1x21 "The dionysian debacle"



Annie och Liam? .. oh boy..

Going all the way


Torsdagen är överströkad och imorgon är det helg, gode skönt! Dock så ska jag skriva nationella i engelska imorgon. Writing och hearing är det som gäller. Så ikväll blir det att ladda upp och få sig en bra nattsömn så hjärnan fungerar som den ska imorgon.

Idag har det varit kanon väder här, de fina vädret verkar hålla i sig. Peppar peppar. Ska inte säga för mycket för de är lätt att de vänder här uppe. Riktigt glassväder har det varit och då har man varit så smart att lämna kortet hemma. Men som gab säger "då var det inte meningen att du skulle ha någon glass". I guess you're right about that! Satt en stund ute på altan när jag kom hem och glassade i solen, var skönt.

Annars så har jag hunnit kika på veckans 90210 och tänkte lägga mig och kika på One tree hill också som jag inte alls hunnit. Har tappat suget för serien - igen.. Nå that's about it! Kram på er :)

Eclipse has a director!


Nu är det bekräftat! Summit entertainment har gått ut med att det blir brittiske David Slade som kommer att vara regissör för kommande Eclipse - den tredje filmen från Twilight serien. Han har arbetat med att regissera en hel del musik video och filmerna Hard Candy & 30 days of night bl a.

New VMAN outtakes!



       

I love these pictures!

Worlds greatest


Då var vi redan i mitten av veckan, skönt. Snart helg igen! Skoldagen har rullat på hyffsat och har fått mycket gjort. Började med apu-rapporten och har suttit med den ett tag ikväll också. Känner att jag vill ha den bortgjord så jag har en grej bort från tyngden över min skalle. Stress, stress och stress... Om ett tag ska jag iallafall lägga mig i sängen och koppla av till Grey's anatomy. Ska bli gode skönt.

Viktoria min ängel håller på att skicka dagens 90210 åt mig så får se om jag orkar titta på det idag. Är helt slut och skulle behöva hoppa i duschen också. Annars idag har jag inte alls gjort mycket. När jag kom hem tog jag med hundarna ut sen har jag suttit ute på altanen med Eclipse i öronen. Och nu törs jag nog säga det - våren är här! Var jag som stod för middagen idag också, så känner mig duktig. Lövbiff med kroketter och pepparsås gjorde jag. Smaskens - kanske skulle bli kock istället? Ha ha ha.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och luggande, hehe. Ha en bra kväll allesammans!

The wolf pack - first pic!



Här har ni den första bilden på vargflocken! Yummie yummie..

New GQ magazine outtakes!



   

Gossip girl 2x21 "Seder anything"


Gossip girl
is back! Och lugnt på Upper east side är det väl aldrig. Chuck börjar bli en mjukis och Serena has gotten herself a "husband".. Nåja det verkade ju lösa sig alltihop tillslut. Nathaniels farfar skulle jag kunna putta ner någonstans ifrån för han är ett svin. Men det ska ju alltid vara någon. Och vi har en ny player in town - Gabriel. En snygg sådan måste jag säga! Får väl se vad detta lilla triangel drama leder till och vad han och Poppy har för planer. Och har Chuck rätt, håller Blair på att förändras? Det återstår att se..  XOXO!

Flo Rida - Right round


Miss Stewart


I'm never gonna shut you out


Sitter å käkar chokladdrömmar och väntar på bättre tider.. Hihi nä skoja bara! Försöker tagga ner lite för känner stressen krypa fram sakta men säkert. Skulle behöva sätta mig ner och plugga men är så förbannat trött.. Sen vill jag hinna se Gossip girl innan jag somnar, som jag längtat efter hela dagen.

Idag på varmköket fick vi faktiskt pröva på att göra sushi! Nog för att jag gjort det tidigare men fick lära mig att göra sånahär rullar med sjögräs, vet inte riktigt vad dom kallas. Så det var kul att få pröva! Men dock så smakade dom skit. Tacka vet jag de vanliga risbollarna med lax på.

Nåja nu ska jag sätta mig med småföretagande boken en stund och försöka göra någon nytta. Känner att de kliar i fingrarna efter att spela lite super mario också.. Mitt nya addiction! Vi hörs sen!

STORT grattis till Robert som..



vann Bravo A-List Award!

Presented to the celebrity who officially broke out this year;

  • Rosemarie DeWitt - "Mad Men," "Rachel Getting Married"
  • Malia and Sasha Obama
  • Katy Perry
  • Mickey Rourke - "The Wrestler"
  • Robert Pattinson - "Twilight" [Winner]

Ännu en smygtitt!



ET har släppt ännu en smygtitt från deras besök på inspelningsplatserna av New moon.

Spotted: R.Pattz!


Bild lånad av: Newmoonmovie

Robert är ute och glider i Vancouver. Och utan mössa, äntligen får man se hans gorgeous hair! Det cirkulerar även ett rykte att han med Kristen & Taylor har satt igång med inspelningarna i vattnet idag.

Sneak peek; Interview with R.Pattz


Back to school


Då var det tillbaka till skolan igen efter 4 veckors "ledighet". Kändes sugigt som fasen. Har inte alls någon motivation överhuvudtaget för skolan längre och vet inte hur jag ska få tillbaka den. Allt känns bara pissigt och tungt som fan. Måtte sommarlovet komma snart så jag får vila upp mig. 1 år kvar sen studenten.. Håll uuut!

Sitter och väntar på att mitt ägg ska koka klart, ska käka några äggmackor tänkte jag. När jag kom hem hade jag så jäkla ont i magen så hämtade täcket och bädda ner mig i soffan och tyckte synd om mig själv. Efter många om och men fick jag sova ett tag iaf. Imorgon är det bara att bita sig i tungan och upp iallafall för då är det skola från 8.15-17.00 som gäller. My favorite day of the week.............

Usch idag är Nathalie gnällig. Sorry! En strimma ljus är ju iallafall att Twilight snart är i min brevlåda. 9 dagar kvar nu bara. Ska gå och göra mina mackor nu och kika på Systrar i jeans 2. Puss!

Videohälsning från New moon cast!



Här är en hälsning från The new moon cast till de italienska fansen där de är inne och spelar in Bellas födelsedagsscen i familjen Cullens hus you know! ;) Här får vi även se vad de kommer att ha för kläder på sig. Me liiike!

Bella's house in Vancouver



     

Nu har de lagt upp ännu fler bilder på hur Bellas hus kommer att se ut i Vancouver. Och byggandet verkar vara i stortsätt färdigt nu. Själv tycker jag det nästan är en exakt kopia på huset från första filmen, dock inte miljön omkring. Eftersom hela första filmen spelades in i Forks har de nu fått bygga upp huset i Vancouver också.

Peter & Kellan back in L.A!



     

Kellan & Peter är nu tillbaka i L.A och har filmat färdigt verkar det som. Dom ville också ha lite kul med the paps och ställde sig med en New moon bok och "läste". Haha så sköna :D

New Harry potter and the half-blood prince trailer!



Säger det ännu en gång - denna film kommer bli grym
.

Steget efter


För en stund sen har jag o natta kikat på Wallander steget efter och skrikit och haft oss. Men en av de bästa filmerna från serien enligt mig. Nyss har jag tvingat henne en fläta på mig i luggen som jag kommer få sova med inatt eftersom jag är okunnig som bara den. Vi har även bestämt att den 3 maj drar vi till umeå på Idol auditon. Jag ska inte sjunga så var lugna! Klockan fyra på morgonen rullar bilen härifrån. Nice..

Annars så har jag inte haft för mig särskilt mycket idag. Fick mig en lång sovmorgon för första gången på länge, tror sandra och jag vaknat mellan 8-9 varje dag nu under lovet. Så surt när man äntligen får sova ut så är man uppe före tuppen. Strax ska jag tönta mig lite och kika på Hannah montana the movie. Efter det blir det att lägga sig så man är pigg å glaa till skolstarten imorgon.. Eller så inte. Have a nice evening! ♥

Gavin Rossdale - Love remains the same



A thousand times I've seen you standing
Gravity like lunar landing
You make me wanna run till I find you
I shut the world away from here
Drift to you, you're all I hear
As everything we know fades to black

Half the time the world is ending
Truth is I am done pretending

I - never thought that I
Had anymore to give
You're pushing me so far
Here I am without you
Drink to all that we have lost
Mistakes we have made
Everything will change
But love remains the same

Cullen's house in Vancouver



     

Här är några bilder och ett videoklipp på hur familjen Cullens hus kommer att se ut i Vancouver.

Exclusive set production - a look at new moon


Och i all hast hann jag kika på ett klipp på marias blogg. Kan inte beskriva känslan i min mage just nu. Satans november kom nu!


I´m back home!


Who's that boy?

Nu är jag tillbaka efter en lång och härlig vecka uppe i övertorneå. Jag och sandra har haft mycket fuffens för oss som vanligt och stina kom även hem från stockholm i torsdags. Borta bra men hemma bäst - right?

Så nu har jag tagit mig en lång dusch och ska sätta mig och kolla igenom lite bloggar. Känns som att jag missat en heel del. Puss!

Alive

Sweeties, jag är just nu på besök i övertorneå vilket innebär att det blir snålt med uppdateringar från mig denna vecka! Tänkte bara kika in snabbt och säga att jag lever nu när jag har chansen. Sandra & jag har idag promenerat upp för deras  slalom backe (ruskola backen) och grillat, solat, kört skoter med hennes familj osv. Nerför fick sandra & jag för oss att vi skulle ta madrassen vilket slutade med en nära döden upplevelse. Kommer inte ihåg när jag varit så rädd sist. Well I´m alive - omplåstrad lite här och var.

I´m back in buisness soon! Ha det så bra tillsdess. Puss på er! ♥

K Stewart old photoshoot!



     

Hittade ett par sjukt söta bilder på en liten Kristen. Still beautiful!

Hide away


För bara en liten stund sen har jag å sandra käkat middag. Jag stod för den idag! Grillade färdig marinerat kött och gjorde potatiskroketter till det. Så nu luktar hela jag grillrök - men sommarkänslor på hög nivå. Idag har vi inte gjort ett skit. Sandra har haft maraton med gamla high-school filmer imorse så vi har mest legat och slöat. Och imorgon bär det av mot övertorneå.

Har egentligen inte något nytt eller intressant att berätta för er idag. Så avrundar här. Strax ska jag gå och diska undan allting innan vi bänkar oss framför Gossip girl och fortsätter med vårat slöande. Puss på er!

Aro kommer att spelas av Michael Sheen!


Volturi ledaren Aro kommer att spelas av Michael Sheen skriver The daily mail! Han kommer vi få träffa en heldel nu i kommande filmen New moon under Bellas resa till Italien.

"Sheen, 40, who made his name with uncannily realistic portrayals of well-known figures in Oscar-winning films The Queen, Frost/Nixon and The Damned United, will get his biggest pay cheque yet, a reported £5million, to star in New Moon. In New Moon, Sheen will play Aro, the leader of an Italian vampire clan called the Volturi. Director Chris Weitz confirmed Sheen's casting to The Mail on Sunday and said he had ‘aggressively' pursued the actor. ‘Michael's role is so important because he's the head of all vampires,' he said. ‘Aro is, on the surface, a very gracious and friendly vampire, but beneath that he is a tremendous threat."

Happy Easter! :)


Celebrating Kristen Stewarts birthday!


Bild lånad från: Newmoonmovie

För att fira Kristens födelsedag igår var Robert och några andra bekanta ute och firade med henne i Chill winston.

Saturday


Igår blev det ingen dagsutsikt uppdatering för mig. Hade alldeles för mycket att göra. Vid halv fem kom sandra från övertorneå så for och mötte upp henne i stan och då for vi till min mostersjobb. Där solade vi, badade och hade allmänt trevligt! Dock lyckades jag hoppa snett under all "lek" i vattnet och for rakt in med sidan av magen i en stång som fanns i vattnet. Så blåmärket som finns på min höft nu är inte trevligt.. Och ont utta helvete gör det. Poor me! Middag käkade vi senare på max. En mycket trevlig kväll :)

Idag vaknade vi strax före tio. Käkade frukost och sedan begav vi oss in till stan med mor min. Nu ligger sandra o kikar på en gammal goding - Eva och Adam. Ska göra henne sällskap strax! Ikväll blir det en lugn hemma kväll med mami & papi vilket ska bli skönt. Jag är väldigt trött idag. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll - puss på er! :)

Rollen som Emily Young går till..



Tinsel Korey! På hennes officiella Myspace sida bekräftade hon detta.

"She starts off 2009 landing the role of Emily Young in the Twilight Sequel "New Moon"; and is very excited to be working with such a talented cast and brilliant director."

More pictures from New moon set!



     

         

Ursäkta för min dåliga uppdatering. Som plåster på såren lägger jag upp ännu mer bilder från inspelningarna av New moon igår. Bara jag som vill att november ska komma flygande efter att ha sett bilderna?! Don't think so. Enjoy ♥

Robert on New moon set!



Här är ett litet skakigt videoklipp som filmades under inspelningarna igår! :)

Födelsedagshälsning



Den 13 maj fyller Robert 23 år. 
Lämna en födelsedagshälsning till han här!

New moon set!



     

         

Yay! Detta förgyllde min dag. Nya bilder från inspelningarna igår, denna gång på parkeringen på Forks high. Vilken scen detta är vet jag inte, men har mina aningar. Och Edward is back.. Looking good, good, good... Like a damn god!

Ny header!



Maria
gjorde en snygg header åt mig på födelsedagsbarnet Kristen Stewart så denna gång får hon smycka min blogg. Älskar verkligen bilden! Tack ännu en gång maria ♥

More pictures from New moon set!








Bilder från; Twilight20Something

Här kommer mer bilder från igår av inspelningarna av New moon. Fans har varit och fotograferat när de kommer i sina bilar. I vita bilen kommer Kristen och en väldigt glad Nikki och i den svarta Robert som verkade ha otroligt roligt åt någonting. Hähä!

Kelly Clarkson - Cry


Hennes bästa album på väldigt länge. I love this song. Enjoy!

If anyone asks, I'll tell them we just grew apart
Yeah what do I care if they believe me or not
Whenever I feel your memory is breaking my heart

Glad påsk!


Då var praktiken slut för denna gång. Var blandade känslor när jag gick därifrån. Kändes både skönt att få lov men samtidigt otroligt tråkigt att jag nu ska återvända till skolan. Blö! Har haft en väldigt bra tid på Ur & penn iaf och personalen är verkligen världens goaste!

Idag är det skärtorsdag och början på påskledigheten. Mysigt! Har fått mig ett påskägg av mina föräldrar med lite smått och gott i och imorgon kommer sandra hit! Saknar min tokstolle till vän. Planerna vi har inför helgen är inte särskilt höga. Imorgon ska vi till mostersjobb och sola, bada osv. Så det kommer nog bli en bra helg. Och i veckan sticker vi tillbaka upp till henne i övertorneå.

Denna torsdagskväll ska jag ägna mig åt.. absolut ingenting! Tänkte fixa ut twilight på dvd tills jag får hem min egna (bara 20dagar kvar nu!!!!) och mysa framför den ikväll. Ska försöka få mami att se den med mig, hihi! Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa och GLAD PÅSK!

Bilder från kommande Harry potter and the half-blood prince!



   

   

   

Tittut!



Äntligen får man se Roberts vackra face titta fram under inspelningarna!

Happy Birthday Kristen!



Idag fyller vackra Kristen Stewart 19år!

R.Pattz


I guess this means you're sorry


Aj jag har en sån satans träningsvärk. Försöker undvika trappor & att böja mig ner det bästa som går men det är svårt. Har gjort några benövningar som jag fått lära mig några dagar nu och tagit har det då gjort. Satan alltså! Tog mig nyss en varmdusch, carro och jag har varit och promenerat och idag var det ganska kyligt. Men skönt var det :)

Imorgon har jag min sista dag på praktiken. Känns tråkigt att det är slut och det är back to school efter lovet. Vill ha sommarlov nu helst. Tack för att vi har en veckas ledigt nu iaf. Annars har jag inte mycket för mig, sitter och morrar åt hotmail som inte fungerar. Kan inte alls läsa min mejl. Ska snart gå och göra mig lite gröt och kolla på SATC. Är som ett tag sen! Vill verkligen se 90210 men med denhär nya nedladdningslagen är jag lite osäker.. Vi får se helt enkelt. Ha en trevlig kväll!

New pics from New moon set!










Bilder lånad från: twilightcrackaddict & twilightgossip

Nu ramlar det bara in nya bilder från inspelningarna. Denhär gången befinner de sig på Forks high och Stephenie Meyer är även med under inspelningarna denna gång.

Taylor spotted on New moon set




Bilder lånad av: Vancity allie

Några fans hade turen och stötte på Taylor Lautner under inspelningarna av scenen då Jacob, Mike, och Bella går på bio i Port angeles ni vet? Det är verkligen igång nu alltså!!
 För mer bilder gå in här.

With everything I won't let this go


Nu är jag hemma efter en relaxkväll med mamma och moster på hennes jobb. En spa anläggning som är som en exoticsandstrand. Verkligen sjukt mysigt! De har ett rum som praktisktaget är tagen ur en söderhavsmiljö. På väggarna är det fototapeter med badstrand och himmel, en sandstrand med stolar och en "bar". Och ett plus är att lamporna inne är identiska med "riktiga" solen. Så man får en snygg solbränna. Efter några ggr då förstås! Man kan ställa in olika teman med soluppgång, dagssol, nedgång osv. + en varmvattenspool! Jag har en ny hobby kan jag tala om för er!

Strax ska jag ta och kika på säsongsstarten av The hills som jag suttit och längtat efter hela dagen. Håller tummarna att de lagt upp det nu. Annars ska jag göra en tidigkväll idag. Min kropp är helt slut, lider av världens träningsvärk. Kram på er!

New arrivals to Vancouver






Bilder från: Laineygossip

Vi har sett varulvarna & vampyrerna anlända till Vancouver och nu är det dags för "the ordinary people". Anna (Jessica), Justin (Eric), Christian (Angela) & Mike (Mike) har nu anlänt inför inspelningarna. Wie!

"I’m bringing sexy back.."



     

Oh mama. Jag blir lika tagen varje gång. Gorgeous boy!! It's not fair..
Bilder från en photoshoot med Dossier magazine denna månad.

Jackson Rathbone on set of Criminal Minds



        
Bilder lånad av: Lion&lamb

Första bilderna på Jackson när han spelar in avsnittet av Criminal Minds som han medverkar i. Han spelar rollen som en college student som har vårlov och som kan vara målet för en seriemördare. En aning ovanligt att se han i mörkt hår måste jag säga, but still handsome! :)


I wish it would be that good


Trött är jag idag. Och risig. Blev hemma från praktiken idag eftersom min kropp spökar och har sig, vilket resulterar i att jag inte kommer göra ett skit idag. Har iallafall varit lite duktig och röjt upp i mitt rum idag så det inte ser ut som ett bombnedslag. + att man slipper höra mammas gnäll. Hihi!

Nu ska jag ta min isvatten och fruktsallad med mig till sängen och kolla på tv. Ser att de sänder GG nu och sedan Gilmore girls. Sen måste jag bara nämna att ikväll sänder de första avsnittet av The Hills säsong 5. Me like! Hej så länge!

My life would suck without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Cause we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Forks high location in Vancouver


Bild lånad av: Newmoonmovie

En tjej som bor i Kanada har skrivit och berättat att de kommer filma scenerna i Forks high på hennes skola i Vancouver. De har stoppat upp flaggor längst fönsterna precis som i första filmen och sedan stoppat upp en tröja i ett trofeskåp där det står "Forks high" på men som dom snabbt gömde igen för att hålla det under tystnad så länge som möjligt.. Hur dom nu tänkt lyckas med det, haha! Så här har ni bilderna hur Forks high kommer att se ut i kommande New moon! Bara 229 dagar kvar..

When you look me in the eyes


Sunday, again. Another ending. No matter how perfect the day is, it always has to end. Hähä lägg märke till citaet. Nu är snart helgen slut och back to business. Har varit en lugn helg vilket har varit väldigt skönt. Idag är det ett otroligt bra väder ute. Farmor och farfar var hit en sväng och vi satt ute i solen och grillade korv till lunch. Och jag har även hunnit med en långpromenad i finvädret. På med brillorna och Eclipse i öronen. 6 km blev det idag, hurtig jag känner mig!

Imorgon börjar jag min sista vecka på Ur & penn för denna gång. Känns tråkigt, men samtidigt ser jag framemot att få en veckas lov. Men jag får ju återvända i sommar + i trean så är ju inte riktigt slut ännu! Idag behöver jag ta i tu med mitt rum, så vi får väl se hur det går. Annars ska jag lägga in färg i mammas hår och bara ta det lugnt. Ha en fortsatt trevlig dag, puss på er!

Ett stort grattis till Stephenie Meyer..

.. som vann pris för Breaking dawn i kategorin "Childrens Book Of The Year" på WhSmith Children's book of the year award.

"London, 6 April 2009: Breaking Dawn by Stephenie Meyer
was today awarded the prestigious WHSmith Children's Book of the Year Award at the Galaxy British Book Awards, the Oscars of the book world."

Converse alá Twilight









Hittade nog just världens tuffaste skor en tjej på Thetwilightsaga tillverkar. Hon handmålar Chuck Taylor Converse själv och jag måste säga att tjejen är grym! Skulle vilja ha alla par, hähä..

Edward Cullen Teeth Bite into DVD


Haha här fick jag mig ett ordentligt skratt. De har tagit en modell av Roberts tänder och sedan skapat ett par fejktänder att sälja med twilight dvd;n i England för alla flickor som drömmer om att få bitmärken av Edward/Robert.

"Well, after months of fans like YOU screaming for a nibble from Rob, your dreams have come true. When the Twilight DVD comes out on Monday (April 6) in England, people might notice a big chunk missing from their DVD case. That's because it comes with the very first autobite!

They took a plaster of Rob's mouth (whoever they are - lucky!) and made a steel copy of his teeth, which they used to "bite" out chunks of every DVD case! It's got his exact teeth marks and everything - which means that if you press it against your neck, it's like Rob bit you (well, without the deadly good looks and British charm, of course)!" - Newmoonmovie

Saturday


Idag är det lördag och jag är bara hemma och gör inte ett skit. Vilket känns skönt idag för är helt slut. Imorse steg jag upp efter tio tiden och gjorde mig frukost sen gick jag ut och promenerade. Annars har jag inte gjort något speciellt. Min moster & frank var förbi här en sväng och även mina kusiner från kalix har varit på besök.

Om en stund ska vi äta sushi sen tänkte jag lägga mig i sängen och glo på The hills tänkte jag. Måste även ta tag i att dammsuga mitt rum. Om det blir idag eller imorgon får jag se. Ha en trevlig lördagskväll!

Kristen Stewart USA today



        

Här kommer några bilder från när Kristen gjorde en photoshoot för USA today. Sjukt snygga!

A wolf and a bad vamp out walking



Taylor Lautner & Edi Gathegi ute på gatorna i Vancouver tillsammans. Taylor har börjat köra med hoodstil ser jag, klär honom! Haha sen var hans min lite extra rolig ;)

The hills season 5 trailer


Lauren Conrad


Grattis Christian Serratos!


Ett stort grattis till Christian Serratos aka Angela i Twilight som vann pris på den årliga Young Artist Awards galan för sin roll i filmen! Hon vann pris i kategorin Best supporting actress!

Twilight inspirerade muffins!



Hittade ett par tuffa muffins man kan göra som är twilight inspirerade, som ni kanske förstår med tanke å den blodröda färgen. Tyckte verkligen dom var as tuffa, frågan är om dom är goda? Klicka på bilden för receptet!

Thank god it's friday!


Äntligen fredag. Kände att jag behöver helg för idag har jag varit en aning less. Efter praktiken strosade jag runt på stan i en timme sen mötte jag upp min farmor och farfar, mina fastrar, mami och papi för middag på Waldorf. Dagens höjdpunkt! Till förrätt blev det vitlöksbröd med aioli sen käkade jag friterad biff i tomat&vitlökssås. As gott!

Om jag ska vara helt ärlig har jag ingen blogglust idag heller. Känner mig helt trött och slut och vet knappt vad jag ska skriva. Men lite ska jag försöka skrapa ihop åt er. Ikväll tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt, kika lite på hockeyn som är på tv och även några avsnitt av The Hills.

Hoppas ni får en trevlig kväll. Kram på er!

Love remains the same


Tog mig nyss en lång varmdusch och nu väntar The hills. Jag tog mig en långpromenix ikväll och var riktigt mysigt. Så skönt att det inte blir mörkt så sent nu, ett tecken på att vi börjar gå mot sommaren och ljusare tider. Praktiken idag gick som vanligt bra. Veckan har verkligen rusat förbi och nu är det snart fredag igen. Men jag klagar inte. Ska bli skönt med helg.

Blir nog inte så mycket uppdateringar från min sida idag. Jag är helt slut och ska göra en tidig kväll idag. Sen har jag inte så mycket nytt att dela med mig av. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon igen. Puss på er!

Ny framsida till den svenska dvd;n!


Nya dvd-omslaget!


"Slipcaset"

Twilightsweden har fått ny info angående den svenska utgåvan av Twilight dvd;n. Den kommer alltså inte se ut som de den förra bilden jag la upp utan det är fodralet som kommer ha den layouten. Så som jag fattat det kommer det vara ett pappersfodral man drar över dvd;n. Så här har ni framsidan - väldigt lik USA:s.


K Stewart


April april din dumma sill!


Nu är även onsdagen avklarad och imorgon är det torsdag. Bara en dag kvar till helg nu. Denna vecka har verkligen rusat förbi. Och idag är det den första april. Jag har gått på ett aprilskämt idag av två. Sandra försökte dra till med ett men tyvärr känner jag henne alldeles för väl, hihi!

Naglarna som nina gjorde på mig idag blev verkligen superfina. Värd varenda minut jag spenderade inne i salongen. Ska försöka ladda upp en bild på dem imorgon om jag lyckats hitta min mobilsladd vill säga. Men bilden gör dem inte rättvist. Jag valde en knallrosa färg att använda för att dekorera naglarna och nailstickers till det. Super fint verkligen!

Men nu däremot ska jag kika några avsnitt på The Hills tänkte jag. Har haft en dags uppehåll från det och det räcker! Hähä I´m a neird. Puss!

90210 promo 1x18


90210 1x17 "Life is a drag"


90210 is back! Och avsnittet var helt sjukt grymt alltså! Liam - pojken är het. OMG. Man får hämta andan under scenerna med honom alltså. Silver har gått och blivit psyko någonstans på vägen i hennes förhållande med Dixon och spelar upp en sexscen med dom två i en biosalong för ett antal elever. Där var det goodbye mellan dom två ännu en gång så hon bestämde sig för att göra ett besök hos Mr Matthews vilket slutade allt annat än bra. Tjejen är riktigt läskig. Annie & Ethan verkar inte kunna lösa sina problem så Annie går istället och trasslar till det ännu mera.. I really hope they'll work it out.

April april!



Newmoonmovie skrämde nyss skiten ur mig med ett april skämt på deras sida. Där skrev dom att PopSugar & Screenrat berättar att Robert Pattinson har hoppat av New moon filmen pg a bråk mellan han och regissören. Ungefär efter jag läst det var jag i chock! Men efter att jag klickat mig vidare fick jag ett litet narr inlägg som påminde mig om att det var första april idag och att det inte överhuvudtaget var sant. Lätt lurade jag :P

RSS 2.0