the next chapter begins..



En sprillans ny new moon poster har kommit ut. IIH!
50 dagar ♥


say it out loud.


Sorry för min brist på inlägg de senaste dagarna! Har haft fullt upp helt enkelt. En hel del som måste göras i skolan just nu. Men jag lever! =) Nu har jag precis kommit hem från gymmet så ska hoppa in i duschen o käka middag tänkte jag innan jag bänkar mig framför veckans gossip girl & oth. Later!


straight through my heart


Om en stund kommer jojjis hit. Vi har laddat upp för en riktig myskväll! Veckans avsnitt av the vampire diaries väntar. Får se om vi drar iväg och hyr en film också om vi hittar någon. Vi ska även färga mitt hår ikväll, vilket behövs för min utväxt börjar se sådär skit gullig ut. Har bestämt mig för att gå mot det mörkblonda hållet denna gång!

Först tänkte jag dra igång grey's anatomy innan hon dyker upp. Spännande att se vad denna säsong har att erbjuda :)

i'm so over it, i've been there and back


Ikväll är det dags! Luleå spelar sin första match - derby dessutom. Suger att det inte är hemma match, men blir att följa på tv;n. Är sjukt peppad! Så om ca 20 minuter smäller det..

Praktiken idag gick bra, väldigt långsam dag dock. Vet inte om det var för att jag var trött. Lunchade med johanna och surrade massor, sen fördrev jag tiden av det som var kvar av lunchen med att kika in på h&m en sväng. Och imorgon är det äntligen fredag! Ska bli gode skönt med helg + ett nytt avsnitt av the vampire diaries.. :)

Nu ska jag sätta mig och fika innan matchen sätter igång. Eva o co är här och hon har bakat. Smarrigt. Later!

PS. alla de nya bilder som ramlat in från eclipse inspelningen är gudomliga!


new moon screencaps!





Två underbara screencaps från new moon illustrated companion har kommit ut. Är ruskigt nyfiken på den översta bilden men har mina aningar av vad det kommer vara för scen.. Hihi!
56 dagar kvar nu ♥♥


once i was torn, i was lost, i felt week until i found you..


Det är paus just nu av grey's anatomy som jag gluttar lite smått på! Äter riktigt knapriga rostade mackor med ost, seriöst måste vara bland det bästa som finns. Och har min vovve liggandes vid mina fötter och pussar dom (usch jag hatar fötter. ja även mina egna.) i försök att få tigga till sig lite. Tur att jag är ny duschad!

Fick sluta tidigare från praktiken idag, var skönt. När jag kom hem la jag mig på soffan och slocknade. Kollade på veckans 90210 & melrose place också. Har pluggat engelska för att fokusera tankarna på annat men ändå har dom vandrat tillbaka till det jag försöker undvika. Men det är väl så det funkar? Blö..

this town is colder now, i think it's sick of us


Sitter här med mitt honungs thé och försöker mjuka upp min hals lite. När jag pratar så försvinner rösten lite då och då vilket inte bådat gott. What a girl wants går på ettan idag så jag väntar på att den ska dra igång, om ca 45 minuter. Tycker dock de sänder film ovanligt sent, tänk på oss som har skola! Haha skämtosido. Ska bli intressant att se hur mycket av filmen jag kommer orka se innan jag slocknar.

På skolan idag kämpade vi på med vårat projektarbete. Ringde runt lite och försökte skapa lite kontakter så nu hoppas jag på att någon hör av sig snart så vi får kicka igång dehär på riktigt. Hade en extra lång lunch idag också så passade på att gå och ta min gardasil spruta också. Aj! Att ta sprutor är det värsta jag vet. Så nu har jag "bara" en kvar..

 


butterflies fly away










Fler bilder hittar ni här.

En hel drös med bilder från behind the scenes av new moon har dykt upp.
Gorgeous!! ♥


valentine's day ~ trailer


För er som inte vet så har taylor lautner spelat in en annan film detta år också, nämligen valentine's day där hans karaktär kommer att dejta samantha som spelas av taylor swift. Och som ni ser i trailern så är det en hel del andra kända skådespelare med i filmen också.

Lagomt till alla hjärtans dag kommer denna film ha premiär som det ser ut nu. Tråkigt nog visas varken han eller taylor någonting i trailern. Men detta är en film jag lätt kommer bänka mig framför i februari!

teenage dreams in a teenage circus


Skoldagen idag var otroligt skön. Vi slutade strax efter ett eftersom alla lärarna hade möte vilket jag bugar och bockar för. Tog bussen hem och efter en stund kom johanna och vi bakade scones som blev uber goa och drack thé till det! Resterande av kvällen har vi busat på här hemma hos mig och skrattat som aldrig för. Min fina jojjis ♥

Har även hunnit ta tag i och göra bort lite av engelskan som jag missat, så känner mig helt trött & slut i skallen. Ska hoppa till kojs alldeles strax och läsa lite - är inne på jane austens böcker just nu. Natti!

Mika - We are golden


official new moon movie soundtrack


Den officiella listan på låtarna som kommer finnas med på kommande New moon soundtracket
har nu publicerats. AAH! ♥


1. Death Cab For Cutie – Meet Me On The Equinox
2. Band Of Skulls – Friends
3. Thom Yorke- Hering Damage
4. Lykke Li – Possibility
5. The Killers - A White Demon Love Song
6. Anya Marina – Satellite Heart
7. Muse - I Belong To You (New Moon)
8. Bon Iver and St. Vincent – Rosyln
9. Black Rebel Motorcycle Club - Done All Wrong
10. Hurricane Bells – Monsters
11. Sea Wolf – The Violet Hour
12. Ok Go- Shooting The Moon
13. Grizzly Bear - Slow Life
14. Editors – No Sound But The Wind
15. Alexandre Desplat – New Moon (The Meadow)


the vampire diaries 1x02 ~ the night of the comet


Andra avsnittet från the vampire diaries var gudomligt bra! Är helt frälst i serien och ser verkligen fram emot denna säsong. Både stefan & damon är så ruskigt sexiga att man vill äta upp dem. Gosh i love vamps! Uh oh.. har en ny obsession på g..

i close my eyes and the flashback starts..


Dålig bloggning från min sida igår, jag vet! Men jag hade faktiskt fullt upp hela dagen. Åkte in tidigare till skolan för att fixa mina inviduella val som syon tjorvat ihop så nu valde jag till cambridge engelska. Så det blir nog bra! Ska sätta mig o göra bort lite av det jag missat medans jag har så kallad "dö tid" nu.

Efter skolan drog jag på stan med tjejerna för att leta present till sara som fyller 18 idag. Grattis stumpan! Efter det gick jag o sandra och fikade med mami, hittade mig två par jeans också. På kvällen drog jag till bredviken, till sara och käka & firade henne med ett gäng tjejor! Senare på kvällen ramlade det in lite mer folk också. Ruskigt rolig kväll iaf! :)

Nu ska jag dra igång veckans avsnitt av the vampire diaries, har inte hunnit se det ännu. Later!

breathing your love


Är så jäkla trött så jag bara vill skrika. Ögonen vägrar hålla sig öppna och jag fryser utta fasen. Ska bädda ner mig o dra igång några avsnitt av SATC tänkte jag. Men vi får väl se hur mycket tittande det blir innan jag slocknar.

Praktiken idag gick super bra. Kortade mitt första klockarmband idag också så hamrade en del. Piller göra men det är så jäkla kul! Gick förbi biblioteket en sväng för att fördriva tiden tills bussen gick och lånade hem stolhet och fördom med jane austen. Kollade även om dom hade inne the vampire diaries eftersom jag är sjukt sugen på att läsa böckerna nu när serien startat, och fick beskedet om att det är 20 före mig i kö, så tänk att man får ha boken i en månad också + att man kanske lånar om den också. Vilket resulterar i att jag kan få vänta i typ ett år.. Så det blir allt att klicka hem den!

Nu ropar min sköna säng efter mig. Vi hörs imorgon!

eclipse inspelningen ~ new born vamps








I'm so excited.. and i just can't hide it.. la la laa..


k stewart


90210 promo 2x03 ~ sit down you're rocking the boat



Naomi: I love being on the ocean..
and it totally turns me on
Silver: Euh!


90210 2x02 ~ to sext or not to sext


Veckans avsnitt av 90210 var ruskigt bra! Drama as always bjuder dem på. Måste erkänna att jag börjar tycka väldigt synd om annie, och ändå har jag varit ruskigt less på henne på senaste tiden. Får väl se hur detta kommer att sluta.. och jag har en känsla av att det inte kommer bli pretty. Någon som jag skulle vilja slänga på en soptipp nånstans på en öde ö är naomis syster. Yuck. Och hetast i detta avsnitt idag var nog liam, dixon och teddy på surfing brädorna. YUM!

first five minutes ~ grey's anatomy 6x01



Can't wait!!


running up that hill


Har just ätit middag. Köttfärsbiffar & makaroner blev det idag. Makaroner till det liksom? Kändes lite mysko men det var helt okej faktiskt! For på praktiken idag. Första gången jag lämnat hemmet sen över en och en halv vecka. Och just nu är mina fötter helt jäkla döda. Ska göra mig ett fotbad strax tänkte jag o dra igång dagens 90210 som jag längtat efter hela dagen.

Fick en tjockbunt med papper också hem idag från ur & penn. Ska läsa igenom det eftersom jag är nyanställd. Så nu har jag något att sysselsätta mig med ett bra tag ikväll. Känns bra ändå för nu får jag en massa info om alla olika klockor osv så jag inte behöver känna mig så vilsen om någon frågar efter en bra dykarklocka exempelvis.

Nu 90210! ♥


cause there's no guarentee that this life is easy


Strax ska jag dra igång nya one tree hill avsnittet. Tänkte ge denna säsong en chans eftersom jag inte ens såg klart förra ;oo Är hemma idag också. Imorgon tänkte jag fara på praktiken iallafall. Är less på att vara hemma nu, så det får bära eller brista liksom.

Tidigare idag när jag var ute med hundarna så kände jag verkligen av hösten. Löven har börjat gulnat och ramla ner från träden så de finns överallt på marken och när solen lyser på träden är nog det vackraste jag sett. Hösten är min favorit årstid. Det luktade höst ute så det ilande längst ryggraden! Ja jag känner lukten, och jag känner lukten av snö också precis innan den kommer, och ja jag är knäpp! :)

R.I.P Patrick Swayze. Du kämpade in i det sista. Må du ha det bättre där du är nu.

gossip girl 3x01 ~ reversals of fortune


Äntligen.. Äntligen är Gossip girl tillbaka! Har väntat hela sommaren på att det ska kicka igång igen. Första avsnittet var som jag väntat mig, drama. As always. Vilket det var serena som stod för. Otippat? Nja. Dotter hittar pappa. Pappa nekar kontakt med hans dotter. Dottern lever ett sjuhelsikes liv under sommaren inför pressen så han inte ska glömma bort att hon existerar. Mål: Paparazzi bilderna ska förfölja honom överallt. När det gäller serena van der woodsen blir jag inte särskilt förvånad. Hon verkar även har busat runt med carter baizen en del under sommaren.. Hot!

Chuck och blairs saga verkar fortsätta även om dom är wierdos tillsammans! I love it. Och dan med sitt nya hår took my breathe away. Jävlar! Nate verkar ha hittat sig en ny fling som gör ett bra jobb att reta hans farfar till vansinne. Och vanessa har fått ögon för lily & rufus son.. Som egentligen inte alls verkar så intresserad av vanessa utan mer av dan's familj, eller ska man säga.. hans familj? Wierd..

cause you won't let go, of anything you hold


the clouds i can handle. but i can't fight with an eclipse.



Guess who's home with the fever? Jag självklart! Trodde jag blivit kvitt den med ack så fel man kan ha. Under dagen har jag legat o läst o bara tagit det lugnt. Gottat mig lite i bilderna från VMA's också! Meet me on the equinox har självklart gått på repeat på ipoden idag. I love it!

Och vad fan är det för fel på kanye west? Trodde först att ögonen spelade mig ett spratt när jag såg klippet när han kommer upp på scenen o grabbar tag i micken av taylor swift mitt i tack talet och skriker ut att det var beyonce som hade den bästa musikvideon. Vad trodde han? Att publiken skulle ge han stående ovationer och att beyonce skulle kyssa hans fötter som tack? Nä istället lämnar han en irriterad publik och en gråtfärdig tjej på scenen som precis fått uppleva hennes dröm. Jävla idiot!

Nu ska jag gå o försöka få i mig lite käk. Sen tänkte jag dra igång veronica mars o bädda ner mig. Later!

vma's ~ kristen, robert & taylor presenting the trailer







Snyggingar! Och kristen är super fin i sin nya frilla! :)


death cab for qutie: meet me on the equinox

It fits perfectly!

officiella new moon trailern!



"You can go to hell"
OMG!


do you know what your fate is?


Får fortfarande rysningar av den uber fantastiska new moon trailern som läkt ut. Inatt "släpps" den officiellt på VMA's där kristen, robert & taylor kommer presentera den. Har även hört rykten om att den kommer vara lite längre :o Imorgon är en sånhär dag jag önskade att jag inte gick skola. Hade gärnat vakat framför tv;n inatt för att kika på VMA's. Men what to do..

Under kvällen har jag glott lite på veronica mars, gjort bort läxor som jag haft under veckan och bara glott. Känner mig inte särskilt trött så ska ta min ipod o lägga mig i sängen. Ikväll är det eclipse som hörs i mina öron. Ska gå och välkomna min lillebror hem först också! God natt.

onerepublic - say (all i need)

"there's only one way i know to see him"



Här har ni den. Med super bra kvalité.
Finner fortfarande inte ord..
67 dagar kvar ♥


the vampire diaries


Har precis sett det första avsnittet av the vampire diaries, och wow! Hot! Nina Dobrev spelar Elena, en tonårstjej som precis har förlorat sina föräldrar i en bilolycka med en bror som håller på tappa fästet överhuvudtaget. Första skoldagen efter lovet börjar det en ny kille i skolan, mystisk och otroligt vacker - Stefan Salvatore som spelas av Paul Wesley. En vampyr som försöker kontrollera sin törst. Och gissa vem han bara har ögonen för? Dock har han en bror, Damon som inte är lika överseende med hans val..

Serien är baserad på böckerna av L. J. Smith. Och heta vampyrer som försöker kontrollera sin törst och som faller för en tjej med brunt hår och bruna ögon.. Det är ju inte något nytt? ;) 


the new leaked new moon trailern



Jag skakar. Jag finner inga ord.. Jag är allvarligt talat i chock tillstånd.
Detta KAN inte vara hälsosamt!? November kommer inte tillräckligt fort..


det som visas i kommande new moon trailer


Källa: Robert pattinson life & Twilightsweden


För er som inte vill veta spoilers från kommande new moon slutar alltså läsa nu. Den nya trailern från new moon visades igår i samband med sorority row filmen i USA och en som varit på visningen har berättat vad som visades.

Som ni ser nedan så är det en heldel. Visst jag som läst boken vet ju redan ungefär vad som kommer hända, men om denna information stämmer, känns det nästan som lite för mycket för att vara en trailer ;o

♦ Volturi lair - Aro, Caius, Marcus
♦ Felix fighting Edward
♦ Edward being thrown about the lair two or three times.
♦ Bella begging them to not hurt him
♦ Edward leaving Bella in the woods (more dialogue than we’ve already heard)
♦ Bella in the woods
♦ Bella in despair in her room
♦ Bella confronting the pack, Paul morphing in to a wolf in front of Bella
♦ Bella and Jacob with Jacob’s “I would never hurt you” line
♦ Bella on the bike seeing Edward and falling over.
♦ Edward vision in the school parking lot with voiceover from Bella
   saying it’s the only way she can see him
♦ Bella and Jessica walking with Jessica saying “so you’re an adrenaline junkie now”
♦ Bella on the cliff diving into the water. Bella in the water seeing Edward
♦ Jacob rescuing her and asking why she did that
♦ Alice appearing and telling Bella that Edward is going to kill himself
♦ Jacob trying to stop Bella from leaving to stop Edward
♦ Shot of the Porsche in the countryside, and Bella and Alice in the car
♦ Volterra and the parade
♦ Shirtless Edward
♦ Bella running to stop him in the fountain
♦ Jane saying something like ‘this may hurt a little’

meet me on the equinox, meet me half way.

Fortfarande hemma. Känner att jag börjar bli jävligt less för nu har jag suttit inne i detta hus snart i en vecka. But what to doo.. Satte precis in några potatisbullar som jag ska försöka få i mig. Tänkte dra igång lite greek på det också!

Väcktes imorse av min far som kom inskuttande i rummet, det går bra för lillebror nere i finsprång. Och mindre bra.. Ett mål och en assist hitills sen drog han på sig ett matchstraff. Nåja ser ut som att han bara blev avstängd den matchen så förhoppningsvis spelar han klockan tre igen. 8-1 mot bohuslän iallafall! Riktigt bra :)

PS. Jag är kär i previewen på new moon soundtracket jag la upp igår..
Och det var ändå bara ca 41 sekunder. Snart är det söndag!!

nemi ♥ twilight




(Klicka på bilderna för bättre kvalité.)


90210 2x01 ~ to new beginnings


90210
is back! Och jag känner att denna säsong kommer innehålla mer drama än förra - hur det nu kan vara möjligt. Silvers nya frisyr, passar verkligen henne utmärkt. Skit snygg! Och den nya killen teddy som dykt upp är väl den killen som kommer sätta käpparen i hjulen för dem denna säsong skulle jag tippa. Lär bli en riktigt intressant säsong!

like the morning sun your eyes will follow me


Still sick.. Valde att stanna hemma från praktiken idag och kurera mig en extra dag. Känns bättre att ta det säkra före de osäkra. Vill inte gå tillbaka för tidigt så jag istället blir mer risig än vad jag redan är. Usch vad jag hatar att vara förkyld o jävlig. Ett stor plus för denna dag är iallafall att jag kan se första avsnittet av 90210 för denna säsong.

Jag har fått någon noja för riktigt klassiska böcker, romaner. De flesta som känner mig vet att jag är en riktig läslus så iförrgår beställde jag hem wuthering heights, på svenska känd som svindlande höjder. Fick hem den idag iallafall så jag ska sätta mig med den senare och sjunka in í den tänkte jag. Vädret är inte det bästa idag så det passar bra. Men nu är det 90210 som gäller - och oj vad jag längtat!

the black ghosts - full moon ♥

new moon soundtrack ~ preview



söndag kommer vi få höra hela låten för första gången,
Death cab for cuties song för new moon soundtracket.
Men de har släppt en 45 sekunders preview för ett litet smakprov.
And i like it! Det pirrar lite extra i magen.


HQ still ~ bella & edward



"Could a dead frozen heart break? It felt like mine would"
A perfect picture.
73 dagar kvar ♥


if the heart is always searching could you ever find a home?


Nu är jag hemma! Och sjukare än vad jag var tidigare.. Typiskt! Idag har jag egentligen en väldigt lång skoldag men är hemma o kurerar mig eftersom jag har feber och en ruggigt svullen hals. Håll tummarna nu att jag inte dragit på mig svininfluensan.. :/ Det har vi inte tid med!

Och ett blogg sug nå så jävulskt har jag haft i helgen. Känns kul att det äntligen hittat tillbaka! Så nu ska jag kolla in lite bloggar och se vad jag missat sen ska jag dra igång en film! Hörs sen ♥

 


i'm alive.

Har varit dålig på bloggfronten nu igen. Tänkte bara kika in här o meddela att jag lever. Befinner mig i övertorneå just nu hos min bästa vän. På söndag är jag tillbaka igen! ♥

twilight nominerad i several scream awards!


Klicka här för att rösta!

Twilight filmen har flera nomineringar i kommande several scream awards som hålls på "greek theatre" i Los angeles. Showen kommer att spelas in den 17 oktober och kommer sändas tisdagen
den 27 oktober. Twilight är nominerad i kategorierna;

♦ the ultimate scream ~ twilight
♦ best fantasy film ~ twilight
♦ best fantasy actress ~ kristen stewart
♦ best fantasy actor ~ robert pattinson
♦ best supporting actress ~ ashley greene
♦ best breakout performance ~ taylor lautner & robert pattinson
♦ best ensemble ~ twilight
♦ scream song of the year ~ decode by paramore
♦ best villian ~ cam gigandet (james)


new moon poster ~ the volturi



I like it!
79 dagar kvar ♥


zombie walk

Sitter hära o skummar igenom lite bloggar med ögon som vägrar hålla sig vakna. Så sorry för min usla uppdatering men jag har inte haft någon ork. Nu är skolan igång igen på allvar och jag har inte riktigt kommit in i vardagen ännu. Haha sitter fortfarande och skrattar åt johannas citat när hon såg mig och sandra i trappan påväg från skolan "din och sandras zombie walk i trapporna nerför hackspetten".


Så vad har jag annars gjort idag.. Sovit. Och då menar jag sovit. När jag kom hem från skolan var klockan omkring kvart över tre. Slängde i mig lite käk eftersom magen skrek och vrålade sen la jag mig i sängen. Och mamma kom in och väckte mig halv sju. Hade egentligen behövt få göra bort lite till engelskan. Men får ta tag i det imorgon istället!

Imorgon är det praktik som gäller, så strax ska jag bädda ner mig i sängen med eclipse i öronen. Men först måste jag få liv i min ipod. Har inte särskilt mycket användning för den med ett tomt batteri.

RSS 2.0