picture perfect memories, scattered all around the floor


sherlock holmes


Igår fick jag äntligen se Sherlock Holmes! Ruskigt bra film, är upp över öronen i den just nu. Ända sen jag såg trailern för filmen när jag såg Avatar så har jag varit jätte nyfiken. Man får en riktig 'gammal London feeling' över hela filmen vilket är super mysigt + Jude Law och Robert Downey Jr tillsammans, två av mina fave actors, är bara ett fett plus i kanten!

fire and ice, i know who i can't live without


sometimes it feels like i was born backwards



Usch vilket oväder det är här idag. Har dragit ihop sig till en riktig snöstorm och jag fick plumsa in på gården så mina converse är helt genomblöta. Kanske inte var det smaraste val av skor imorse. Har just käkat middag, så jag är i lite av en mat koma just nu. Tänkte dra igång veckans TSLOTAT & Make it or break it efter jag kommit mig in i duschen. Har inte hunnit se avsnitten ännu. Sen måste jag sätta mig ner med engelska läxor.. Fy.. 

PS: Imorgon är Skins tillbaka!! <3

'loaded, reloaded - let's go'



Som ni ser har det varit ett väldigt långt uppehåll av inlägg här från mig. Jag har helt enkelt inte haft någon lust what so ever. Ska försöka bättra mig, promise! :) Dock så måste jag göra er besvikna, det har inte hänt särskilt mycket nytt. Helgen spenderade jag uppe i Övertorneå med Sandra, där vi bara tog det lugnt och umgicks. Var grymt skönt!

Och idag blev London resan klappad och klar. Åh jag längtar ihjäl mig! Lite mer än två månader kvar drygt. Blir 1-7 april som jag kommer befinna mig där borta, men jag åker redan den 30 mars ner till Stockholm för att spendera lite tid hos min syster. Well, nu ska jag ta och bänka mig framför tv;n med en fil tallrik tänkte jag. Magen kurrar! Later aligator. 


blog award



Jag fick ett blogaward av Viktoria & Maria
Tack ♥


Med utmärkelsen följer vissa regler, och reglerna är:

- Thank the person who nominated you for this award.
- Copy the award and place it on your blog.
- Link to the person who nominated you for this award.
- Tell us seven interesting things about yourself.
-  Nominate seven bloggers.
- Post links to the seven bloggers you nominate.


7 stycken sanningar om mig:

- Jag är en riktigt fegis när det gäller mörkret. Är galet mörkrädd!

- Jag har aldrig någonsin haft hål i tänderna. *peppar peppar*

- Jag har en fet kändis-crush på Robert Pattinson.. Hehe, men det är nog inget nytt.

- Plattar jag inte håret efter jag duschat, ser jag ut som ett troll i håret. Bokstavligt talat.

- Jag gråter som en bebis varenda gång jag ser Titanic. Spelar ingen roll hur många gånger jag sett den, blir lika förstörd varje gång och tänker att dom ska hinna svänga med skeppet.

- Har haft hål i läppen & i näsan, dock är båda utagna idag.

- Är väldigt pigg på att byta hårfärg ofta.. Som nog alla mina närmsta vet.. Hehe.

Jag nominerar;
Emma
Freja
Åsa
Micaela
Nathalie
Emmelie
Emma R


nighty night


Har inte haft särskilt mycket att dela med mig av de senaste dagarna. Men imorgon kommer jag med en bättre uppdatering. Promise! Ni får nöja er med en bild på Robert från min favorit photoshoot med honom tills dess. Puss & god natt!

official new moon dvd release date!




living in the sky with diamonds


Resan till Riga är nu bokad! Efter många om och men igår och en väldigt arg och irriterad Sandra så blev det klappat och klart! 2-5 februari kommer vi befinna oss där. Känns super kul att vi äntligen har det fixat. Hotellet verkar super fint och jag ser fram emot trippen! Det lär nog bli det roligaste vi nånsin gjort som skolarbete!


lick the wrapper



Two words; yum yum!


i should never think, what's in your heart


Äckligt förkyld är bara förnamnet på mig, ögonen rinner, näsan rinner och jag hostar som en tok. Undra hur längesen det var jag var förkyld egentligen? En månad högst. Imorgon ska jag nog till läkaren och kolla upp mina lungor. Blö.. Min sista termin ever sätter även igång imorgon. Känns väldigt mysko, men dock tror jag att jag blir hemma för att kurera mig. + att jag känner mig väldigt väldigt ofräsch.

Well, nu tänkte jag gå och fixa mig en kopp thé och sätta mig med mami framför tv;n. Vi ska kika på en tsunami dokumentär som pappa spelat in åt oss från kanal 8. Sen tänker jag bädda ner mig och läsa harry potter and the half-blood prince innan jag släcker. Är galet trött. God kväll!

PS. Idag är det bara 170 dagar kvar tills eclipse har premiär! <3

män som hatar kvinnor


Ikväll har jag umgåts med natta & frida. Vi for och köpte karra och chips, sen bänkade vi oss framför tv;n och drog igång män som hatar kvinnor. Första gången jag såg filmen faktiskt, och den var ruskigt bra! Hemsk men jäkligt bra handling. Nu är jag laddad för flickan som lekte med elden, är galet nyfiken att få veta mer om lisbeth!

Halsen min har dock börjat spöka.. Håller tummarna för att jag inte drar på mig någon ordentligt förkylning nu. Imorgon är det stan med antonia som står på schemat, ska försöka hitta någon present för imorgon kväll är det middag för amanda som fyllde 19 år i måndags! =)

Nu ska jag gå och tvätta av sminket, dra igång sex and the city o krypa ner till kojs. Natti natt!


i can't face this world that's keeping us apart


-33 grader ute. Redan imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att jag inte kommer sticka näsan utanför dörren idag. Fy farao vad kallt det är, och kallare ska det blir.. Sure, jag älskar vintern. Men denna kyla är fan förjävlig.

So.. Tänkte dra igång en brasa, linda in mig i en tjock filt och glo på johan falk. Såg de två första igår så kör på tredje idag, joel kinnaman :-* Mycket annat lär inte hända hemma hos mig, skulle behöva ta i tu med mitt rum.. Men känner mig alldeles för slö. Idag är det bara 4 dagar kvar tills skolan kickar igång igen. Blöööö jag vill inte!

and i’m terrified but i’m not leaving, know that i must pass this test



Sitter och smuttar på en super goo smoothie som jag slängde ihop just. Onyttig är den också, hehe. Vaniljyoghurt, oboy, hallon & banan. Men gott som tusan! Idag åker syster o co hem, känns tråkigt. Tiden springer alltid iväg när de är på besök. Men jag hinner nog förhoppningsvis förbi dem på besök innan jag far till London!

Nu däremot ska jag gå och klä på mig.. Jag sitter fortfarande i pyjamas och klockan är fyra. Får se vad jag ska sysselsätta mig med sen. Har en otrolig skallebang idag så gömmer mig nog under täcket o drar igång nån film.


new moon parody by the hillywood show



Dom har gjort det igen! Och denna gång är de faktiskt i Forks
och har även fått med Bellas truck som de använde i Twilight. Galet bra! xD


so what, is this like a threesome now?



Jag har ett galet sug efter the vampire diaries just nu.. Fy för uppehåll :(


you teach me how to see all that's beautiful




My senses touch your word I never pictured
Now I give my hope to you
I surrender
I pray in my heart that this world never ends
I see me through your eyes
Living through life flying high


you should not be here


Everything is backwards now, like out there is the true world and in here is the dream

Avatar var helt otroligt magisk! James Cameron har gjort ett fantastiskt jobb med filmen, finner knappt ord. Efter att ha suttit och höjt ögonbrynen till filmen när jag såg trailern första gången så fick jag mig verkligen en klapp i ansiktet igår kväll. Super vacker film, både jag & johanna satt med tårar i ögonen ett antal ggr under filmens gång.

Lovisbovis & jag bäddade ut en stormadrass på golvet igår och låg och myste imorse när vi vaknade. Sen dess har vi bott framför disney channel där jag, 18 åringen, haft mer roligt åt programmen än vad en 4 åring hade. Hannah Montana är nog min favvo serie of all times! xD Men nu ska jag hoppa in i duschen och ta på mig nåt annat än mina sovkläder!

avatar


Nu ska jag slänga i mig hemma gjord pizza, lägga på mascara, byta kläder och plocka upp johanna. Ikväll är det bio som gäller med johanna, pappa, bror & thomas. Avatar är det som står på tur denna gång. Är galet nyfiken på filmen!

nu välkomnar jag in det nya året



2010
. Nytt år med nya möjligheter. Året som gått har varit ett bra år. Upp & ner gångar och många fina stunder med nära och kära. Året som jag har framför mig är fullt av möjligheter, i år börjar "verkligheten". Studenten närmar sig med stor steg! Nu öppnar jag dörren för det nya året - nu tar vi nya tag. Allt gammal groll och skit man har i bagaget lämnar man bakom sig, men det finns en hel del ljusglimtar jag vill ta med mig från 2009. Detta kommer bli ett år att minnas, det är jag säker på! Gott nytt år mina vänner ♥

RSS 2.0