these scars wouldn't be so hidden, if you would just look me in the eye


the club can't even handle me right nowträna träna träna.. det är så min vardag ser ut nu förtiden. efter att ha köpt gymkort har jag blivit lite utav en tränings-narkoman. men skönt är det och behövs!! min kondis existerar inte ens. sen kan jag ju tacka gudarna för att jag faktiskt har träningen att sysselsätta mig med, med tanke på att jag är arbetslös och inte har ett skit att göra om dagarna, förutom att glo serier.. typ.

nu ska jag slänga mig i sängen och glo på veckans gossip girl. sen lär jag nog somna ganska gott! på återseende!

psst, saknar loooooooondon lite så där tok mycket! ♥

 


harry potter and the deathly hallows, trailer #2 part one
OH........MY..........GOOOOOOOOOOOD!

19 november 2010 ♥


'vulnerable, ridiculous, horrible position'

- do you like it when damon gets vulnerable?
- no, because i feel like stefan!


 ian somerhalder.. vill du gifta dig med mig?


do you want love or do you want fame?


har röstat idag för första gången, woho! blev rödgrönt för min del. jag tycker de är skit svårt de här med att rösta på de olika partierna osv, att bestämma sig för ett liksom. för det finns flera parti som har tagit upp olika frågor som jag håller med om, och tvärtom, de jag inte håller med om. men känner mig ganska nöjd. nu har jag gjort min duty för denna gång i varje fall!

i veckan har jag fått lite annat gjort än att kolla på serier i varje fall. gick till frissan och blev mörkblond typ. är ganska nöjd! känns ovant dock, känns som jag varit blond hur länge som helst. men nu behöver jag bara en rejäl toppning av håret så blir det nog bra. fredagsmorgonen spenderades hos tandläkaren.. mitt sista gratisbesök så hon passade på att göra rengöring osv. dock måste jag träffa en specialist i februari för att jag har en 'ficka' mellan någon hörntand som är 9mm stor, och tandlossning där o hela faderuttan. så det lär bli billigt o bra..


med det sagt, så ska jag hoppa in i duschen. senare ikväll blir det nog valvaka med SSU, med min vän larsälv! de har världens coolaste tröjor, så de får dom en stor eloge för! moha. förhoppningsvis kommer vi kunna yttra orden 'GAME OVER REINFELDT!'


can i have everyone's attention please?oth is back! jag höll nästan på börja gråta när jag såg att det gamla introt till serien är tillbaka i denna säsong. haha vadå tönt? gud, varenda gång jag bara hör låten får jag gåshud och tänker tillbaka på när jag som mest var besatt av serien och leyton! säsong 1-4 gör att one tree hill alltid kommer vara min favorit serie.

soo what's new.. idag gjorde jag mig en ordentligt lunch eftersom jag ska på spinning om ett tag. blev grillad kycklig (proteiner!!) och rostade rotfruksgrönskaer. he var smarrrigt. hur det nu ska gå på spinningen idag är en annan femma, eftersom jag har så ont i benen från gårdagens träning att jag knappt kan gå. men höhö blir nog praa ändå.

igår satt jag halva kvällen och bråkade med mitt sony vegas. det vill inte starta upp!? jag fattar inte vad det är för fel, den stannar vid uppladdningen av programmet och står sedan still tills det blir "svarar inte". håller på bli galen, någon som vet vad problemet är!?

the return.... of the kat
efter flera månaders väntan så har jag äntligen fått se the vampire diaries, första avsnittet från säsong två. och jag är så nöjd! denna säsong lär bjuda på en hel del och ian sommerhalder.. seriously. he must be the sexiest man alive. EVER! oh god. the gates
redan fastnat för den här serien efter att ha sett första igår.
jag och vampyrserier går som hand i hand!


i wanna celebrate and live my life
london, 25/8-1/9
denna låt är så london. ♥


i'm gonna take it all, like
i'm gonna be the last one standing
higher overall, like
i'm gonna be the last one landingRSS 2.0