in the dark you tell me of a flower


Idag kom jag mig till skolan, kände att min klump i magen skulle bara växa ännu mer om jag var hemma en dag till. Känns som att jag missat hur mycket som helst, skulle verkligen behöva de där jullovet - nu! Att gå till fem i detta mörker är verkligen en pina..

Nu har jag precis käkat middag. Lasange blev det idag, mums! Så av det som återstår av kvällen tänkte jag inte göra nåt alls. Ska hoppa in i duschen om en stund för jag är så himla frusen. Sen ska jag lägga mig och glo på SATC en stund tänkte jag. Behöver ett break. 

Och imorgon ska jag få se New moon <3


första advent



25 dagar kvar till julafton.


i want your love and i want your revenge


Sedan imorse har jag legat och kollat på andra säsongen av SATC. Tog en paus efter lunch och tog mig en prommis med hundarna med ipoden i högsta hugg. Nu har jag precis snört ihop en snabbsats av julkola som jag fick ett sug av helt plötsligt som jag nu sitter och väntar på att den ska stelna. Tänkte bänka mig framför HP and the half-blood prince senare och gotta mig med alla extra scener som finns med, och julkolan då förstås. Hihi! Men först - duschen!


this is beyond anything i have imagined.


Nu är jag just hemkommen från min moster. Blev mys framför tvn där Luleå hade borta match mot Brynäs. Kom mig ur hemmet idag iaf, var uppfriskande. For med min mor och handlade på Maxi ica för att få mig något att göra. Köpte med mig hem Harry Potter and the half-blood prince dvd:n så den står fint nu i hyllan bland min HP samling.


Hostan är densamma, om inte värre. Eller.. är nog bara jag som är extremt less på att behöva kraxa och ha ont över bröstet. Ska gå och koka mig citron thé nu och dra på mig mjukisar, sen ska jag bänka mig framför några avsnitt av SATC. So smell ya later!

 


whatcha say, that you only ment well? well of course you did


Jösses, idol börjar redan gå mot sitt slut och jag som tycker det just började? ;o Fast kan ju bero på att jag knappt tittat på programmet i år. Mariette fick iallafall lämna tävlingen ikväll, och det var ju bara en tidsfråga innan hon skulle åka. För mig spelar det faktiskt inte sån står roll vem som tar hem först platsen i år, alla tre är otroligt duktiga så jag tippar att alla kommer sitta med ett skivkontrakt när tävlingen är över iallafall!

Soo, nu ska jag krypa till kojs och läsa en stund. Hostan besvärar mig fortfarande och jag är verkligen helt slut. Idag är det även min systers födelsedag. Grattis världens finaste syster ♥ Snart ses vi!!

i'm a satellite heart, lost in the dark





"In order to be irreplaceable one must always be different"


love is like the wind, i can't see it but i can feel it.


Moep. Ikväll har jag glott på film och smaskat med min bror. Känner mig otroligt slö just nu så imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenix och lämna mitt unkna rum.. Hehe. Tänkte lägga mig och läsa nu en stund, har börjat med HP and the deathly hallows igen för typ.. 7e gången.

Och btw, ett stort grattis till Peter Facinelli som fyller 36 år idag! :)

such a waste of a young heart!


Idag har jag fortsatt att pyssla på här hemma. Har vikt undan lite tvätt, fixat och donat lite i köket oså. Känner mig piggare idag vilket känns super skönt (peppar peppar). När jag var färdig med allt det tråkiga gjorde jag mig en banan smoothie och drog igång The holiday som belöning. Hihi!

En galet fin design har jag fått också. Emma är konstnären bakom den och jag fullkomligt avgudar den! Den blev verkligen så sjukt bra, beyond my imagination. Eftersom att New moon finns i min skalle praktiskt taget dygnet runt nu tyckte jag det passade bra. Tusen tack söta du för att du alltid ställer upp, det är så himla fint av dig! ♥


team jedward!



HAHAHA jag döööör! xD


i know what i did wasn't clever




take anything you want it's fine, keep up the slow life for the night


Jag forsätter kraxa och ha mig här hemma! Sucks to be me. Idag har jag mest pysslat på här hemma, hängt upp en ljusslinga i fönstret som genast piggade upp hela rummet och flyttat omkring lite möbler. Drog ut och kollade i min brors gamla grejer som han lämnat här om jag hittade nå roliga filmer att roa mig med, och jag fick med mig några st se värdiga iaf. Får se om det blir film kalas i natt eftersom hostan ändå inte låter mig sova..

Så var det med det. Nu ska jag bädda ner mig och dra igång Johnny English, (haha).

breaking dawn movie news!


Äntligen får man officiell info från Summit om vad som händer angående filmatiseringen av Breaking dawn! <3

all i gon' get is gone with your step


Know that when you leave, by blood and by mean
You walk like a thieve, by blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop, you're the only who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility - I wouldn't know


drink up, me 'earties, yo ho


Idag har jag haft ett Pirates of the caribbean marathon eftersom jag legat hemma och kraxat i sängen hela dagen. Såg ettan idag istället eftersom det blev alldeles för sent igår & direkt efter det körde jag igång tvåan. Mycket annat har jag inte haft för mig idag. Slött men förjävla skönt!

Nu är det duschen som gäller och sen ska jag trycka i mig några nybakta scones innan jag drar igång At the worlds end. Blir nog bra det här!

"you seem somewhat familiar. have i threatened you before?"


Igår kväll drog jag till Larsälvan och umgicks med henne och hennes syster. Natta älskar julen, hon är ungefär lika besatt i den som jag är i twilight sagan. Så jag hade lovat att komma och baka peppisar med henne och kika film. Blev Tomten är far till alla barn. En klassiker!

Så imorse for jag med mamma & mormor till storheden. Nu tog jag äntligen tag i att köpa parfymen som jag längtat efter så länge, JLO's Miami glow, en sen födelsedagspresent åt mig själv. Nu ska jag gå och käka, sen ska jag lägga mig och kika på Pirates of the caribbean, var som ett tag sen!

"perhaps there was no moon tonight, a lunar eclipse, a new moon."


Johanna gick just hem, vi har kikat på The ugly truth medans jag har hostat och kraxat som en tok. Jag hoppas verkligen detta inte blir något som håller i sig länge. Ska nu lägga mig och läsa Eclipse och hoppas på att jag får mig någon sömn inatt. Och btw, veckans TVD var grymt! Ett stort fett bu för uppe håll dock.

"Join us as I say good bye and watch this new moon fade into the clouds." - Newmoonmovie

Är det konsigt om jag säger att det känns tomt på något vis just nu? New moon har nu haft premiär. Det jag, VI har väntat på sedan november 2008, är nu förbi. Det känns helt overkligt..

caught in a bad romance


Transen från igår kväll har fortfarande inte lagt sig.. Som Sandra sa idag, "det är som att man ser Edwards ansikte i huvudet hela tiden, han finns alltid med i något hörn". So true.

Tog ledigt idag. Gick inte att somna inatt så jag låg och läste Eclipse tills det var morgon. Drog in till stan en sväng och mötte upp Sandra och vi gick och lunchade tillsammans på Waldorf. Nu däremot tänkte jag dra igång veckans TVD. Får se om jag drar och kollar på brors match senare ikväll eller om det blir nån galen julkväll hos Larsälvan. We'll see!

 


♥ new moon 091119 ♥


Oh my Edward. Jag är i trans, jag är helt tagen. Det finns inga ord som kan beskriva denna känsla. Chris Weitz is a genius, a freaking God! Känslorna svämmade över och hjärtat rusade iväg när filmen rullade igång. Mina förväntningar på denna film har varit skyhöga, och WOW. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt New moon kunde göras på. Det finns inte en gnutta besvikelse i mig. Ska försöka med ett bättre inlägg imorgon - ifall detta har lagt sig. Jag har nu sett New moon.. Det känns helt... !! Kan inte hitta rätt ord. Nu ska jag försöka sova.. Åh.. ♥

remember me ~ trailer


Som att den här dagen kunde bli bättre.. Nu finns trailern från Roberts nya film Remember me uppe.
Och wow, filmen ser riktigt bra ut. Ser verkligen fram emot den. Och Robert.. Well han kan nog tala för sig själv. OMG.. Nu måste jag hämta andan.. I några år.. Jösses.....

tonight's gonna be a good night


Ih, har precis kommit ur duschen. Sitter här och har fjärilar i magen och inser att New moon inte är så långt borta längre. Denna dag har gått otroligt segt, jag blir som ett barn på julafton som bara går och väntar och väntar på att få öppna julklapparna. BARA OM NÅGRA TIMMAR FÅR JAG NEW MOON, DET ÄR HELT JÄKLA INSANE! ♥♥♥

Haha annars då, det var lite små roligt att se Filip & Fredrik (ni vet, "Vem kan slå Filip & Fredrik") springa runt i Smedjan idag. What do you know. Nä nu ska jag käka, ta en powernap och ladda upp inför kvällen. IKVÄLL!!


i’m missing way too much




I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.


you and me could write a bad romance


Idag försov jag mig från skolan och missade nationella! Tummen upp gånger 90 till mig alltså. Som tur är så har jag en förstående svenska lärare! Så idag har jag legat i sängen och gluttat på Buffy och även veckans 90210 & Melrose. Har varit en slö dag må jag säga.

Annars blir det inte mycket annat att pyssla med idag. Tänkte ta och rensa igenom mitt rum ett varv och sätta på en tvättmaskin. Och längta till imorgon.. Snart.. ♥


new moon premiere @ los angeles









Inatt hade New Moon gala premiär i Los Angeles!
Och idag kryllar det av bilder från röda mattan. Me likey ♥


time passes. even when it seems impossible. ♥



3 freaking days left! Åh jag kan inte beskriva denna känsla.. ♥


man mår som man förtjänar..?


Ugh idag har jag och Johanna en riktig bakisdag. Gårdagen var super rolig och tack till er alla som var med & fira mig. Och framför allt, tack så hemskt mycket för alla gratulationer! ♥

Nu ska vi dra igång HP half-blood prince och fetta lite med chips & godis. Ska bli smarrigt. Imorgon kommer släkten så laddar om på nytt inför det. Har fått världens snyggaste tröja igår också av tjejerna som jag ska ha på torsdag. "No boys but vampires". Och oh ja, det är jag! 5 dagar kvar nu, det är helt jävla insane!!

birthday!!


tik tok on the clock..


Idag kämpade jag mig till praktiken, även fast jag varit väldigt hängig idag med. Vi ska börja skylta om & ändra priserna i butiken inför julkampanjen som kickar igång snart & jag fick ansvar för skyltningen vid väckarklockorna. Tog sin lilla tid men tillslut var jag klar - och resultatet blev super bra :)

Under kvällen har jag kikat på hockey med mamma & pappa. Luleå spelar borta mot Djurgården och matchen borde kicka igång igen vilken minut som helst nu. Klockan nio switchar jag dock kanal, tänkte ge serien Glee som har premiär ikväll på tv4 en chans. Och förresten.. Nu är det endast 3 timmar och 10 minuter kvar.. Wiie!


they shoot humphrey's, don't they?


Jag var och vaccinerade mig mot svinis igår. Slocknade redan efter nio tiden eftersom jag mådde pyton. Idag blir jag hemma från praktiken eftersom jag inte kan röra armen ordentligt utan att jag vill gråta av smärta. Har kikat på veckans GG iallafall som jag inte hann göra igår. OM3 vilket avsnitt. Bara jag som fortfarande sitter och hoppas på Nate & Jenny tillsammans av någon anledning? ;o Nä nu ska jag försöka pallra mig till duschen. Efter det blir det veckans 90210!

PS: Bara 2 dagar kvar nu. På fredag fyller jag 18 år! :D

"i still hear her screaming in her sleep…"


MAH! Är sjukt trött, så ska strax bädda ner mig & lyssna på New moon innan jag släcker för kvällen. Idag har jag stressat ihop PM uppgiften vi skulle skicka in till svenskan, trodde jag var alldeles för sen med att skicka in den, men sista dagen var idag. Så tack för det! Jag undrar vilken värld jag är i på lektionerna egentligen? Nu är det dags att börja arbeta på talet då.. usch & fy..

Har haft en kompdag idag btw, var skönt med en extra helg dag. Skolan hade öppet hus i lördags, men vi treor, på handels programmet iaf behövde inte närvara. Vilket var skönt! What do you know.. Nä nu svammlar jag bara runt hära, dags att krypa till kojs!

PS: Det är ganska skrattretande när jag kollar igenom mina inlägg & ser hur otroligt bra jag varit på uppdatera.. NAT!

it's cold around me and the night is young


Idag har jag varit på släktkalas i kalix. Blev att jag åkte med ändå efter många om och men här hemma. Det bjöds på smörgåstårta & fika efteråt. Smarrigt! En sak har jag då iallafall konstaterat. Jag avskyr att åka bil i detta snökaos som det är här just nu. Vars kom all snö helt plötsligt ifrån? ;o Men trots allt så är det jäkligt härligt, om man bortser från kylan..

Nu gluttar jag lite på Green street hooligans. Blev dock så trött så vet inte om jag kommer orka se klart hela filmen. Detta måste vara den tusende gången jag ser den iallafall. Funderar på att lägga mig i sängen och lyssna på New moon - ladda upp lite för filmen & sedan släcka för kvällen. 12 dagar kvar nu. Känns helt overkligt.. ♥

"aaarmen!"



HAHAHAAHAHAHA JAG ÄLSKAR HÅKAN BRÅKAN <3


don't you know you're beautiful?


Jag har sagt blä åt min blogg de senaste dagarna. Och idag är det ännu mera blä just för att jag har världens mensvärk & vill bara lägga mig och försvinna någon vart. Hehe oo ja, jag är på ett tipp topp humör idag!

De senaste timmarna har jag suttit & lekt på mitt lilla café på facebook. Har även kollat veckans one tree hill & gossip girl. Och jag måste säga att jag faktiskt längtar tills nästa veckas OTH avsnitt. Något har tänt min glöd för serien igen som var borta efter 5e säsongen. Och just nu blöar jag bara på Gossip girl.. (Här borde det finnas så man kan göra tummen ner) hehe.

Nu ska jag gå & koka mig thé och klura lite på PM:et i svenskan. Wish me luck!


dieselråttor och sjömansmöss




"Vi ber om skitiga barn vid bordet, och massa av äckligt i maten. Så lätt det är att vara nöjd här ombord och aldrig diskar vi faten. Äckel potta, äckel potta öööh *kluck* pffff"

 


volvos nya bilreklam



Haha! Volvo har fattat galoppen hur dom ska få sålt sina bilar. Eller?
PS. Robert/Edward ser oförskämt snygg ut i slutet.. Yummie.


RSS 2.0