Burning up

Blev en tidig morgon idag, syster o co har börjat rulla bilen mot Stockholm så fick stiga upp och säga hejdå. Lika jobbigt varje gång :/ Men som tur är så är det inte länge tills vi ses igen! :)

Och idag börjar kalaset! Ojoj säger jag bara vad roligt vi ska ha i helgen tjejor! Imorgon kommer även Sandra till mig och stannar nog tills vi drar iväg söderut. Vi har planer i massor och blir nog även att besöka The Voice konserten som skulle hållas i Kungsträdgården? Yeey!

Annars så har de dagar som gått spenderats med Sofie & Larsälvan och svammel gånger tusen. Igår var jag på släktmiddag ute i Lulnäset i min mosters stuga. Mysigt var det och go mat. Sen övningkörde jag hem och for till Larsälv en sväng där även Sofie var och vi kollade på OC resten av kvällen.

Some pics:

          

          


Nu ska jag gå och nöta lite mer OC sen ska jag gå och pressa lite i solen! Ha en trevlig dag.


Memories..

Far away


With every great love comes a great story

Har precis kikat på The Notebook med Larsälvan. Och lika bra är den varje gång :') Vi har haft fuffens för oss hela dagen och svammlat på om i princip allt möjligt. Herregud sockerkickar eller vadå?


Ska sammanfatta helgen kort:

Var på fredagen och käkade lunch med familjen och mormor på Waldorf. Väldigt smarrigt må jag säga! Kvällen bestod av spel och en massa skratt och prat om gamla minnen med min underbara familj :) Lördagen var vi och kikade på golv och sen på kvällen var jag och mamma barnvakt åt Lova. Söndagen var jag med Nathalie hela dagen och vi svamlade på som vanligt, hände inte mycket utan såg film och käkade glass.

Idag har jag blivit väckt av Lova som lekt elefanhjord ellernåt sånt så vi gick ut och badade i poolen. Efter det kom Nathalie förbi en sväng och vi var hemma med Lova ett tag och gjorde glasstrutar sen promenerade vi till affären och köpte oss lunch. Syster och Thomas stod för matlagningen idag eftersom det är mina föräldrars bröllopsdag idag. Grattis! Blev grillad kycklig med skagen&lax sallad, potatisbollar, melon&fetaost sallad osvosv. Sjukt smarrigt var det i varjefall.

Nu ska vi gå och ordna inför helgen, är mycket som ska planeras! Ciao

Kate Voegele - Wish you were



I´ve seen your act and I know all the facts
I´m still in love with who I wish you were
It ain´t hard to see who you are underneath
I´m still in love with who I wish you were.

If it makes you happy, it can´t be that bad

Kom på mig själv idag att jag stått och stampat på ett och samma ställe i två år, och det gör mig så jävla irriterad för det var precis det jag lovade mig själv från första början att jag inte skulle göra, och att jag fortfarande stör mig och lägger energi på saker som jag inte ens borde göra längre. Hur har jag orkat?

Lova och jag har precis varit ute å gott med hundarna. Skönt väder är det ute :) Vi har varit på Arcus hela dagen och glassat i solen. Käkade lunch å fikade dära sen på hemvägen tog vi en sväng genom storheden också. Just nu sitter jag hära framför datorn och tänkte slå på en film, Because I sad so heter den. Har fått världens jävla huvudvärk och mår illa som fan så jag tror jag dragit på mig solsting, men tycker dock det är konstigt eftersom jag hällt i mig hur mycket vatten som helst när jag suttit i solen idag. Senare ska jag och syster ut på en lång promenad, sen blir det att basta och göra hårinpackning å grejer. Skönt ska det bli! Nu ska vi käka Daim tårta med grädde sen ska jag lägga mig på soffan och vila en stund.


Fool's gold

Sitter och räknar ner dagarna nu tills Sandra kommer hit. Blir först Lulekalaset sen efter det drar vi till Stockholm! Har redan fått två samtal av henne idag som börjat med: Jalla jalla mitt liv suger vad gör du? Haha jäkla mupp! :D

Idag har jag sprungit på stan med syster, Thomas och Lova. Äckligt varmt har det varit inne på affärerna också, huja! Blir att fara in en sväng till på fredag också, ska försöka hitta mig något till Lulekalaset sen inhandlar jag resten i Sthlm.

Igår var jag och syster å såg på Sex and the city filmen. Och GRYMT bra var det. Är inte alls besviken men känns trist att nu blir det inget mer från New york och Carries krönikor i tidningen. Blir väl att nöta om säsongerna om man börjar sakna det :) Hon färgade även håret brunt en sväng i filmen, hur fin färg som helst och sjukt snyggt var det på henne! Vi båda två blev förälskade i färgen och jag som redan har blivit sugen på att färga håret tillbaka till mörkt till hösten blev inte mindre heller.. Funderar starkt på Chokladbrunt med ljusa slingor i. Ska beställa tid hos frissan i slutet på augusti så jag hinner ju ändra mig!




Och nu har jag äntligen börjat bestämma mig för vilken tatuering det lutar mest mot. Står fortfarande i valet och kvalet mellan två stycken och dom är anpassade till antingen vid höftbenet eller vaden. Nu ska måste vi bara kirra en tid och jag måste skaffa fram modet. Good luck to me! Men nu ska jag slå på en film,  Fool's gold heter den. Hare brao!

Joe Jonas



Ögongodis!

Delta Goodrem & Brian Mcfadden - Almost here


One tree hill

"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back. Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is. But for the most part, you get what you give. The rest of your life is being shaped right now. With the dreams you chase. The choices you make. And the person you decide to be. The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."



The love we share makes us the same

Nu har vi precis nattat Lova. Trött var hon efter att hon suttit och spelat guitar hero flitigt med Thomas! Sitter nu hära med en stor karra påse och funderar på vad man ska hitta på resten av kvällen, kanske kikar förbi Frida en sväng och så slår vi på någon bra film. Maybe baby

Annars idag har jag varit på ranten sen morgonen. Först for vi en sväng till min mormor och fikade, sen fick Lova också sin födelsedagspresent av henne. En Pippi krittavla fick hon. Sen gjorde mormor mig några mackor eftersom jag inte hunnit äta frukost och sen begav jag mig till Isabell. Vi skulle på stan så Berith skjutsade in oss. Gick igenom alla affärer ganska så fort, hittade sjukt mycket fint jag ville ha. Snaart kommer lönen! Sen käkade vi lunch på Dagobert. Efter det satte vi oss på trappan vid kulturenshus ett tag tills min skjuts kom.

Jag stod för matlagningen idag så det blev tacos, väldigt smarrigt. Nu ska jag ta min godispåse och byta till mjukiskläder. Ringa Boman där uppe i Övertorneå så hon inte tråkar ut, sen ska jag sätta mig framför tvn. Ha en trevlig kväll allihopa!

Friday

Har kommit hem för en stund sen, har varit på min fasters 50 års fest med familjen. Träffade hela tjocka släkten, det var kul :) Vi gav henne ett present kort på smycka sen även en hel hotstone massage. Tyckte hon behövde det så mycket som hon sliter dagligen!

Idag på morgonen har Lova fått öppna alla sina paket vi köpt åt henne. Sen skulle vi bada i våran pool med Lovas nya badgrejer men vi alla utom Thomas tyckte det var för kallt vatten så han fick bada ensam. Han ville även att jag skulle nämna att han är brunast i hela huset. (Något stolt är han) Då vet ni det! Sitter å disskuterar med min syster vad jag ska göra för tatuering, har stor besluts ångest vars jag ska sätta den och vad jag ska ha. Det är ju en grej man ska vara säker på till 110% eftersom jag nog kommer ha den på kroppen hela mitt liv. Å nu när jag äntligen fått mamma å pappa att gå med på det är det bara jag som måste ta tjuren i hornen och våga. Nu ska jag och min syster göra varma mackor sen sätta oss framför tv.

                                    

Joja

Syster odom kom redan ikväll! Hotell rummet de hade bokat i Ö-vik hade de råkat boka på fel datum, så när dom väl kommer fram så har dom inget hotell rum så det var bara fortsätta bilfärden hitåt. Surt för dem, men oss gjorde det absolut ingenting. Ännu bättre att ha dom hära en extra dag :) Har hunnit vara hos Frida en snabbsväng ikväll också, och innan det blev det middag på Max med familjen och sen for vi förbi min älskade mormor. Usch hon har så fruktansvärt ont i knäna och ingen operation får hon i detta jävla län, förstår fan inte vad de har för jävla regler!

Btw är det bara jag som längtar sjukt mycket tills One tree hill sätter igång igen!? Har fått höra lite små skvaller från OTH bloggen att det kommer vara Peyton som Lucas ringer till och tar med till Las Vegas. Håller tummarna hårt!!

Picture this

Har precis varit å storhandlat med mor min, blev en massa mat sen passade jag på att titta in hos frissan och köpa mig en ny hårinpackning. Köpte även hårfärg för nu är det dags att fixa till utväxten. Imorgon kommer syster, Lova och Thomas hit. Dom bilar upp från Stockholm och nu är dom i Övik och ska övernatta dära. Min bror kommer även hem imorgon, som varit i sthlm några dagar med hans Jenny. Han ringde och meddelade att han hade träffat nå kändisar nu när dom springer på stan. Tyckte att han kunde köpa mig ett par skor när han ändå är där nere men dock tyckte han inte likadant, det sög!

Nu ska jag kika lite på Tradera efter en ny I.D foundation & en parfym. Syster sa att hon brukar få det mycket billigare därifrån sen så säljer dom inte Miami glow längre. Bara hoppas jag har turen med mig idag :)

     

Me wants

Är sjukt såld på denhär tunikan!


One tree hill

"Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is going to come from. The next smile, the next wish come true. But if you believe that it's right around the corner, and you open up your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it, you just might get the thing you're wishing for. The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it, with all of your heart."



So yesterday

Blev en tidigt morgon för mig idag, har redan vaknat vid klockan 10 och då slog jag på lite Prison Break. Blev sjukt sugen att kolla säsong 1 från början. Har nu precis klickat iväg en ny beställning på ett par nya bamboo örhängen från Betties galleria. Eftersom mina jag sist beställde hade skadats i leveransen påväg till brevlådan så fixade dom så jag fick ett par nya utan några svårigheter alls, tack!



www.bettiesgalleria.com

Vad jag ska hitta på idag vet jag inte, ser att jag behöver göra en urrensning ur min garderob och införskaffa mig några nya höstkläder.. Får hålla ut tills lönen kommer nästa vecka! Måste fara till Ur och penn en sväng också och lämna in min klocka som har pajjat, vet inte riktigt vad som har hänt men själva armbandet har som börjat låsnat. Sen pratades det om picknick med tjejerna på Floraskulle? Får se vad vädret säger om det! Nu kommer mamma hem med mat från Dagobert så nu kila.

Disturbia

Sitter hära och försöker fördriva tiden litegrann, tycker klockan gått otroligt segt hela dagen. Ska iväg på bio med Nathalie! Vi ska kolla på Mamma mia. Har hört att den ska vara bra :) Annars idag har jag typ inte gjort nåt, for och badade med Nathalie, Emmelie och hennes kompis på Arons efter Nathalie slutat jobba. Men dock höll inte vädret i sig så längre, det var strålande sol innan vi for iväg och sen när vi väl är framme blir det mulet och jävligt :/ Tog oss iallafall ett snabb dopp sen gick vi och köpte glass. Aja nu ska jag gå och byta kläder och göra mig i ordning, hejsvejs!




Long long time ago ;)

Ötå marknad.

Då var man hemma igen, skönt men samtidigt sjukt tråkigt. Har haft hur kul som helst i helgen att jag inte vill att det redan ska vara över. Sandra och jag deppade sjukt mycket på söndagen, haha ;) Meeen snart kommer ju LK!
 
Fredagen började med att jag tog bussen till Ötå kvart i två från stan. Var framme strax före fem och då kom Sandra och mötte mig och vi gick till Outlet och väntade på att hennes syster skulle komma och hämta oss. Sen for vi till Sandra och jag käkade middag och sen gick vi och bastade och sen var kvällen igång! :) Vaknade ganska så tidigt på lördagen. For in till marknaden och kikade runt ett tag, sen blev det att titta lite på tävlingen om vem som var starkaste mannen. Sen satte vi oss på kullen och inväntade Stina. For hem och käkade middag duschade och gjorde oss i ordning sen var det utgång som gällde!

På söndagen tog vi det bara lugnt, jag for cyklade in till marknaden eftersom Sandra börjat jobba vid klockan 10. På Sandras lunch gick vi på Lövbiten och käkade och sen gick hon tillbaka och jobbade och jag var med Emma o co och så småningom kom även Daniel. På kvällen for vi hem till Elina och kikade film och käkade chips och bara chillade, gick någon film på 5an som vi såg och sen cyklade vi hem igen. Idag kom jag hem vid halv fem tiden och sen har jag inte gjort speciellt mycket, Natta å jag bakade oss en kladdkaka och fick något ryck och slog på Madicken :)

Nånee nu ska jag ta mig en dusch innan klockan blir för mycket, heipa



        

Gotta go my own way

Jag kan inte förstå hur en människa som man har känt en så pass lång tid och gått igenom saker med och verkligen litat på kan svika en så jävla hårt gång på gång och sen inte ens kunna ta ansvar för det utan bara visar sig att vara en ännu större skit än vad man trott. Alla de nya chanser man gett har bara varit så totalt bortkastade. Such a waste. En gång en idiot, alltid en idiot. Bara inse att vissa människor aldrig kommer ändra sig, hur mycket man än vill det. Det är bara så det är här i livet. And it´s breaking my heart.

Torsdag

Är hos Frida just nu. Hon har bjudit oss tjejer på goo middag, taco paj :) Väldigt smarrigt var det må jag säga! Passar på att smita hit och skriva några rader medans de sitter å löser nå korsord. Idag har jag sprungit på stan i Piteå hela dagen. For tidigt iväg med mami å papi sen mötte vi upp Eva, Per och Viktoria. Pappa var snäll och betalade en klänning å underkläder åt mig, behöves! :) Åkte hem med Eva odom, blev en sväng på dollarstore och sen stannade vi och handlade på Ica Maxi. Var hemma vid halv fem och då la jag mig på soffan en stund sen var det iväg igen, tänkte starta lite tidigare med bilen eftersom det var jag som ansvarade för körningen till Porsön ;) Höhö!

Och imorgon är det kurs mot Sandra i Övertorneå, där ÖTÅ marknad väntar. Lär nog bli en lyckad helg, vilket kan behövas :D Nä nu ska jag gå och vara social, det pratas lite om The ring på 5an, men jag och den filmen är inte den bästa matchningen. Huja!


You´re so full of shit


I'm better off without you

Do you ever wonder if we make the moments in out lives, or if the moments in our lives make us? If you could go back and change one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better?
Our would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Or would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing, just one moment?
One moment, that you´ve always wanted back.


RSS 2.0