in my eyes, in my eyes, you can do no wrong

                                


tror aldrig jag varit en sån twitter nörd som jag är just nu. vet inte riktigt vad som hänt, men jag kan tillbringa flera timmar där varje dag. helt galet! om de är nån som är sugen på att följa mig så har ni min twitter här.

igår fick jag prata med johanna en stund på skype. och herregud vad vi svammlade. skrattade så jag hade ont i magen och tårarna sprutade ungefär. kändes skönt o höra hennes röst och veta att allt är bra. känns knasigt att ha en av sina närmaste vänner ända borta i mexico, men jag är så stolt över henne. hon är så himla modig! :)

om en stund ska jag iväg och lira badminton med larsälvan och fridus. blir en lugn kväll för mig. har skype-date med maria senare idag oxå. hihi!


.. märker att jag faktiskt kommit igång med bloggen igen. kors i taket! gissar att man behöver en paus lite då och då för att hitta orken igen.. ellernåt!


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Svar: Haha det är lugnt ;)

2010-10-15 @ 17:47:07
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: elli

Fin blogg !<3

2010-10-16 @ 09:11:16
URL: http://ellioemma.blogg.se/
Postat av: martina

sv;jaaa, deras nya sound är amazing!! jag gillar de verkligen! :D och jaaaa, Tom är helt sjuuuuuuuuuukt snygg nu för tiden, jag brukar inte gilla blonda killar men han.... WOW! mums! :D:D

2010-10-16 @ 09:38:25
URL: http://martinajones.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Jag håller med dig :) Fat peyton är inte min favvo då :P

2010-10-16 @ 14:43:15
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja och den nyblivna sombrerokvinnan väntade på dig på skype nu i 40 min men du dök inte upp! Har du inte varit inne nå på msn sen igår morse, va va va?;) Och vet du vad? Idag på skolan hade vi en uppgift att berätta om det töntigaste vi gjort och jag berättade om ditt och mitt nattliga äventyr för några veckor sedan. :D Höhöhöhö.... oj, det här blev en lång kommentar! Puss ciao!

2010-10-19 @ 23:38:26
URL: http://puravidablogg.wordpress.com/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0