'i'm thinking about cleaning myself up a little bit, maybe get a suit, have a shave, maybe wash my hair'



hahahaha skönast ever xD


Kommentarer
Postat av: maria

hej vännen! jag tänkte på en sak, ska du åka till stockholm och gå på eclipse-eventet den 21'e? och hur ska du i sådana fall göra med biljett? för jag ska köa utanför biografen i gbg på torsdag natt och då har jag med mej min syster och om vi får tag på VIP-biljetter (hoppas hoppas) så tänkte jag att min syster kunde ta 2 stycken också ifall jag kände fler som ville ha och då tänkte jag såklart på dej. så ja, om vi får tag i fler än 2 biljetter och du vill ha en så är den din! let me know! :)

2010-05-31 @ 15:41:13
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: maria

svar: såklart jag är allvarlig! :) jag tycker det är sjukt elakt att de bara ger ut VIP-biljetter på 3 biografer som dessutom ligger i södra sverige, enkelt för er i norrland att komma och hämta liksom! men ja, jag ska slåss mot småbarnen och försöka få tag på VIP och får vi tag i det så är en definitivt din! :)



ps. jag vet inte om de har med VIP-biljetter i tävlingen imorn som bioklubben har men vilket som tänkte jag vara med och tävla där i alla fall, det kan ju hända att de tävlar ut VIP liksom och det vore skönt att slippa sitta ute hela natten! ;)

2010-05-31 @ 18:52:40
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0