eclipse ~ first look




Jag skrek just rakt ut av lycka! Första bilden från eclipse har dykt upp!
Inte världens bästa kvalité kanske men.. AAH!!


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Ååh längtar :D



Svar:Åh jag med :D

2009-10-12 @ 14:24:45
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Emma

Svar: Jo men det skulle jag nog kunna ordna! :) Bara för att göra det lite enklare; är det nåt med twilight du hade tänkt dig eller så? :)

2009-10-12 @ 17:16:24
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar:Aw tack gumman.Så roligt att höra :)

2009-10-12 @ 19:33:32
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: issa

sv: varsego :) och tack, men kan inte hålla med hehe ;b



ja twilight är bäst, längtar enormt till new moon :)

2009-10-12 @ 21:55:48
URL: http://isabellemildeus.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej, vill först bara säga att du har underbar blogg! :) Efter att ha följt din blogg ett tag så undrar jag om din hårförlängning som du gjorde i våras(?) fortfarande sitter kvar? Och är du nöjd med resultatet? Jag är nämligen i valet och kvalet att göra en med keratinvax, är det någotning du rekomenderar? :) Tack på förhand!

2009-10-13 @ 12:10:16
Postat av: Nathalie

Svar till Ida; Tack så hemskt mycket! Vad roligt och höra att du gillar min blogg :)



Vad roligt att du ska göra en hårförlängning! Så om håret är något du vill ha permanent, och inte bara något tillfälligt så tycker jag absolut du ska köra på den metoden. Det sitter i ca 3 månader! Jag har tagit ut mitt hår idag men snart åker det in igen för jag kan inte riktigt hålla mig, haha! Jag har väl nästan bara gott att säga om det, men efter att ha haft en massa keratinvax slingor i håret sen i maj så blev man ganska less.. Men resultatet blir grymt. Hittar du rätt färg och klipper du in det i ditt egna hår så är det oftast ingen som märker någonting. Det fick jag höra många ggr, att det inte såg ut som att jag hade hårförlängning och det är ju så det ska vara :)



Var beredd på att det kommer kräva mycket tid & arbete! A och O med att ha en förlängning det är att vårda det, både för ditt egna hår och förlängningen. Inpackningar är väldigt viktigt och rätt shampoo & balsam eftersom vissa kan lösa upp keratinvaxet så du börjar tappa hår från fästerna istället. Loreal Absolute repair är det bästa jag någonsin använt till mitt hår. Det blev mjukt och slätt och jätte lätt att reda ut. Att tänka på är att aldrig borsta håret när det är blött! Red hellre ut det med fingrarna ifall det är några tovor och sen när det är torrt kammar du igenom det :) Så ska man ju även göra med sitt riktiga hår egentligen, eftersom håret är mer känsligt som blött. Sov gärna med en fläta under natten eftersom att det är oftast då man sliter på håret som mest. Och ett stort plus är att man får snygga vågor i håret morgonen efter också ;)



Ska du göra hemma så har xtend.nu super bra hår. Är därifrån jag köper och har alltid blivit supernöjd! Är det något annat du undrar över så är det bara att fråga på! Annars så lycka till! :)

2009-10-13 @ 13:23:00
URL: http://nnaattis.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0