You are my life now ♥


Grattis Kevin!

Nu har jag fixat lite med bloggen, Viktoria gjorde en så super snygg header åt mig så jag är jätte nöjd! :) Om en stund ska jag slinga min brors hår, så ska bli spännande å se hur det blir. Och på torsdag är det min tur att besöka frissan!

Gårdagen var super rolig, ska sammanfatta den kort. Efter skolan for jag på stan med mamma en stund och fikade och gav henne lite julklappstips. Sen tog vi hem Kina mat, (yummie!) och käkade det. Vid 6 tiden tog jag bussen mot Gaby. Under kvällen kikade vi på idol finalen, sjöng oss hesa i Sing star, tränade (haha!), kikade film och åt en massa snacks och myste med Lilleman. Vid 4 tiden kröp vi ner i sängen och somnade vid halv 6. Tack tjejer ♥

Nu ska jag käka osåntdär, blir kycklig å ris till middag idag. Ångrar att jag inte tog hem pizzan från Gab.. Haha! Senare blir det nog att mysa framför tvn och kika på hockeyn. Blir nog en tidig kväll med tanke på att jag bara sovit någon enstaka timme. Det återstår att se!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Svar: Mysigt det lät :)



Vad roligt att du blev nöjd,det var bara roligt att hjälpa till för det är roligt att greja i PS speciellt med Bella & Edward :)

Jag blev också nöjd,det blev väldigt bra på din design tycker jag :)

2008-12-13 @ 15:19:43
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: gabriella

vi hade jemüsigt. tack så mycket! <3

2008-12-13 @ 15:24:09
URL: http://gabruella.blogg.se/
Postat av: Isabella

Fin blogg :)

2008-12-13 @ 17:46:09
URL: http://bellih.se
Postat av: Emma

Jätte trevligt i fredags, tack tjejer <3

2008-12-14 @ 21:13:38
URL: http://eempz.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0