i should never think, what's in your heart


Äckligt förkyld är bara förnamnet på mig, ögonen rinner, näsan rinner och jag hostar som en tok. Undra hur längesen det var jag var förkyld egentligen? En månad högst. Imorgon ska jag nog till läkaren och kolla upp mina lungor. Blö.. Min sista termin ever sätter även igång imorgon. Känns väldigt mysko, men dock tror jag att jag blir hemma för att kurera mig. + att jag känner mig väldigt väldigt ofräsch.

Well, nu tänkte jag gå och fixa mig en kopp thé och sätta mig med mami framför tv;n. Vi ska kika på en tsunami dokumentär som pappa spelat in åt oss från kanal 8. Sen tänker jag bädda ner mig och läsa harry potter and the half-blood prince innan jag släcker. Är galet trött. God kväll!

PS. Idag är det bara 170 dagar kvar tills eclipse har premiär! <3

Kommentarer
Postat av: Sweet Life Style

japp, åkte med ryanair :) gick faktiskt bra! lite jobbigt bra att ta först buss, sen flyg och sen buss sen igen in till London, mkt att hålla reda på men så mkt billigare (=

2010-01-10 @ 22:16:53
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Viktoria

Snygging det där :)

Krya på dig gumman <3

2010-01-11 @ 13:48:51
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: God made me fabulous

Svar: Ja, Veronica Mars är så himla bra! Kanske inte den bästa, slår nog inte riktigt Vänner, men nästan.. ;) Fast sen är dom bra på olika sätt så man kan kanske inte jämföra.Och tack så mycket! Jag gillar din layout med :)

2010-01-12 @ 22:48:31
URL: http://godmademefabulous.blogg.se/
Postat av: Sweet Life Style

oj de va riktigt billigt! vi flög för 1000 styck! så boka det :D aa, vi landade där. de tog en timma lite mer. Fråga på du bara :D vet själv hur det är att ha massa frågor!Jasså va kul :D

2010-01-12 @ 23:07:40
URL: http://sweetlifestyle.se

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0