do you want love or do you want fame?


har röstat idag för första gången, woho! blev rödgrönt för min del. jag tycker de är skit svårt de här med att rösta på de olika partierna osv, att bestämma sig för ett liksom. för det finns flera parti som har tagit upp olika frågor som jag håller med om, och tvärtom, de jag inte håller med om. men känner mig ganska nöjd. nu har jag gjort min duty för denna gång i varje fall!

i veckan har jag fått lite annat gjort än att kolla på serier i varje fall. gick till frissan och blev mörkblond typ. är ganska nöjd! känns ovant dock, känns som jag varit blond hur länge som helst. men nu behöver jag bara en rejäl toppning av håret så blir det nog bra. fredagsmorgonen spenderades hos tandläkaren.. mitt sista gratisbesök så hon passade på att göra rengöring osv. dock måste jag träffa en specialist i februari för att jag har en 'ficka' mellan någon hörntand som är 9mm stor, och tandlossning där o hela faderuttan. så det lär bli billigt o bra..


med det sagt, så ska jag hoppa in i duschen. senare ikväll blir det nog valvaka med SSU, med min vän larsälv! de har världens coolaste tröjor, så de får dom en stor eloge för! moha. förhoppningsvis kommer vi kunna yttra orden 'GAME OVER REINFELDT!'


Kommentarer
Postat av: Micaela

Jag med! Jag hatar Fredrik Reinfeldt. Hoppas detta är slutet för honom idag! Jag har också röstat rödgrönt :)

2010-09-19 @ 22:52:36
URL: http://memooriies.blogg.se/
Postat av: maria

svar: jag gjorde ungefär såhär --> http://community.livejournal.com/bracelet_whore/2071150.html fast istället för att ha dubbla rader så hade jag bara en (som du kan se på min bild). bild 2 och 3 förklarar hur jag satte fast den elastiska tråden och så gjorde jag så hela vägen runt, så att säga. skitsvårt att förklara och det tog hur lång tid som helst för mej att klura ut hur jag skulle göra, men till slut lyckades jag! :)

2010-09-20 @ 15:45:24
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: martina

sv; ååh, va kul att höra! :) hoppas du fortsättet att kolla in då ;Deller hur, steroline kommer nog bli kanon ;D

2010-09-20 @ 19:23:07
URL: http://martinajones.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0