you're the voice of inspiration



Den här låten får det att sprudla i hela kroppen och sätter ett stort leende i ansiktet på mig.
Ska lyssnas på med hög volym! Galet skön låt.


Kommentarer
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

Svar: åhh så roligt att du ska åka till England som Au Pair! Du ska verkligen ta chansen när du väl får den. Jag tror inte att du kommer ångra dig.



Saker som du ska tänka på är att du kommer ha hand om familjens barn. Och då måste du ju självklart ha någon form av erfarenhet. Det behöver inte vara i form av en utbildning, utan det kan vara att du har varit barnvakt eller något liknande. Du bör i alla fall vara förberedd på vad ett barn behöver.

Sen tycker jag att du ska ta vara på din tid i England. Vem vet när du kommer tillbaka? Utforska landet! Ta med barnet/barnen på promenader i området, strosa omkring själv (när du är ledig) och följ med familjen när de åker iväg någonstans.

Och framförallt så måste du ha med dig en kamera för att dokumentera allting!



Det som jag tycker är viktigt (det var det för mig i alla fall) är att skriva dagbok under din som au pair. Man tror att man inte glömmer, men det gör man. Därför tycker jag att du varje kväll ska skriva vad som har hänt under dagen och hur du känner dig. När det sedan har gått några månader eller år efter att du har kommit hem igen så kan du ta fram dina dagböcker och uppleva Au pair-tiden igen!



Jag hoppas att du fick svar på några frågor. Är det något mer du undrar över är det bara att fråga! :)

LYCKA TILL!

2010-03-15 @ 00:09:04
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Galet skön låt :)

2010-03-15 @ 10:54:07
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0