chris brown ber om förlåtelse


Nu efter en tids väntan, går Chris ut med ett pressmeddelande till alla fansen som nog många har väntat på. Dock tycker jag det var vädigt lite hjärta bakom det och nästan som att han övat in ett tal de senaste dagarna. Så nej, jag kommer nog aldrig se honom som förut. Men samtidigt tycker inte jag det ska påverka hans musik - för han har talang.

Så vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Freja

Väldigt starkt gjort av honom. Men tror inte att "Förlåt" räcker för att Rihanna ska kunna förlåta honom. Man ser verkligen att han ångrar sig, men det ser samtidigt ut som han pratar efter manus. Han är en duktig sångare, men det han gjorde mot Rihanna var verkligen inte okej.



Svar: Nej, precis! man vet liksom inte.. finns så många lögnare på såna där communities. Men exakt, de har verkligen svar på precis ALLT. Sjukt störande. :|

2009-07-22 @ 12:07:15
URL: http://mrslaffertyy.blogg.se/
Postat av: maria

på ett sätt tycker jag det är bra att han inte försöker låtsas som om att han inte gjort nåt utan faktiskt står för det som hänt, men precis som du skriver så känns inte meddelandet så fullhjärtat liksom. det ser ut som om han sitter och läser på en skylt precis under kameran eller nånting. men sedan brukar ju inte sådär där pressmeddelanden vara speciellt personliga! men ja, fint att han inte försöker låtsas som om inget hänt i alla fall. och som du säger, killen har talang! :)

2009-07-22 @ 12:48:16
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag stör mig jättemycket på den där sk "förlåtelsen", mest för att det ser så himla fake ut :/

2009-07-22 @ 16:34:48
URL: http://papercup.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar:Klart gumman,Jag lämnar dig aldrig!

2009-07-22 @ 23:00:26
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0